Monday, February 8, 2010

PAKNIL KALAH :(

Mungkin takde rezeki untuk Paknil memenangi pertandingan Rev-UP baru2 ni sebab Paknil ketinggalan hampir 1,000 undian dibelakang penyampai MY.FM. Takpelah, dapat nombor dua pun jadilah. Dapat jugak RM2,000.

Ini bermakna duit RM3,000 yang paknil nak serahkan pada penghantar slogan terbaik itu tak dapat diteruskan sebab Paknil kalah kuikuikui!

Namun begitu, duit RM2,000 yang Paknil menangi itu Paknil akan dermakan kepada salah seorang peserta Merisik Khabar di Riuh Pagi Era yang kurang bernasib baik. Mungkin duit itu dapat meringankan lagi masalah yang ditanggung oleh penerima ini.

Nak tau siapa yang bakal menerima sumbangan yang tak seberapa daripada Paknil ini, pastikan anda semua ramai-ramai dengarkan Riuh Pagi Era besok pagi (9/2) kerana penerima itu akan menjadi tetamu Paknil dan Din Beramboi. Kalau selalu kita ketawa berdekah-dekah dengan lawak tak hengat di Riuh Pagi Era, besok kita tukar tenaga kepada lebih perihatin dan keinsafan. InsyaAllah.

Sementara menunggu gambar pertemuan Paknil dengan tetamu istimewa Paknil besok, kita enjoy dulu dengan gambar ketika Rev-UP Party kat Euphoria Ministry Of Sound @ Sunway Hotel Jumaat lalu!














41 comments:

F U N F A B U L O S I T Y said...

cube lagi nanti-btw,tahniah pak nil ;D

sniffa93_aznil4eva said...

haha sukanya gamba uncle ngan kak dina:D

uncle ngan kak dina alwayz jadik ifa punya inspirasi:)

anyway suka tgk ur rev up style sbb sgt stylo mylo n xpenah dibuat org lagi..hehe xpe asalkan uncle dpt meriahkan lagi benda ni en:D

sayang uncle!^_^

Puteri said...

mungkin tiada rezeki abg aznil... tp abg aznil tetap best.. sentiasa di hati peminat.. sentiasa bersyukur dengan ape yg kita ada.. kita kalah bkn selama-lamanya kita kalah.. peace!

edzlin007 said...

Salam Paknil.

Party Rev-Up tu memang best giler, sayangnya saya tak dapat tunggu lama sebab tak sihat. apapun, tahniah la dapat tempat kedua, dan terima kasih sebab dermakan duit itu pada yang memerlukan. murni hati paknil :)

Saya lupa nama tetamu esok, harap kita sama-sama dapat bantu dan naikkan semangatnya kembali, Insyaallah...

e p i x ____ said...

murah rezeki pak nil :)

June said...

salam ..mungkin bukan jadi rezeki paknil... tp bagi saya paknil tetap best n no 1.. sentiasa di hati peminat.. bagi saya paknil tak pernah kalah dlm apa jg yg paknil lakukan.. insyaallah lps ni harap2 dapat la paknil pangkat datuk lak ye..leh la saya panggil tok'nil pulak..kalah hari ini bkn selama-lamanya kita kalah.. peace!

anne said...

Alhamdulillah sebab Abg Aznil nak bagi sumbangan & tolong adik yg hilang penglihatan tu kan. (Sorry, tak ingat nama dia.)Sedih dengar cerita dia.

Harap sangat ada pihak yg akan beri bantuan dari segi perubatan, pelajaran atau apa2 cara supaya dia ada masa depan.

'Cikgu Padi' said...

ala..takde rezeki la tu..pape pon setiap perlakuan mu pasti membibitkn doa ikhlas buat mu....kerja lah dengan ikhlas n jujur...

ZihNuN FaTiN said...

tidak mengapa pak nil no 2 pun..yg penting pak nil tetap no 1 di hati peminat..

all the best pak nil!=)

ana said...

ala biasa la tu, adat bertanding ada menang ada yang kalah, anyway +ve thinking, dapat no 2 still dapat tolong orang lain... tahniah, try lagi next time, v support u...

DaHLia said...

cayalah paknil!!! dapat jugak kan...tahniah!!

eiryannie said...

btw tahniah pak nil..
cube lagi next time ;)

joegrimjow said...

paknil kurang promotion
sebab tu kalah tu
klu ramai tau
ramai je akan vote

pape
gud luk

ita cutevirus said...

tahniah la pak nil...

next time cube lagi..

13d4 said...

percubaan yang bagus tu lagi penting dari kemenangan kekadang kan pak Nil!! chayokkkk!! with ♥ ida

Kaseh NazLieza said...

ala...pak nil ttp menang di hati kami...=)

jualan bunga segar sempena hari kaseh sayang serendah dari rm8 shj, tempah sekarang selagi stok masih ada...

atashinci_83 said...

XPe2 pak nil..janji menang bergaya..hhehhe meriah g2

aDieyZa said...

salam pak nil..

congrats ye...

apapun, masih ramai yg menyokong pak nil.. teruskan usaha pak nil..

hans said...

no 2 pun okay jer paknil
alhamdulillah

Bayu Kenangan said...

tak pe pak nil.. itu pun namanya rezeki...

Su3y said...

A'skum abg aznil...

Huh?abg aznil kalah ke?huhu...

Takpelah,maybe belum ada rezeki kali ini...

Just don't give up,we'll try again next time k abg aznil? :)

Apa-apa pun,jaga kesihatan ye?

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

ABCPlus said...

Adat bertanding , menang kalah bukan soalnya , tapi semangat kesukanan ...

NaNa YuSoF said...

tahniah..tahniah...tahniah....
xpe2...no.2 pon ok what...
paknil bkn kalah la...
paknil menang..!!
menang dihati kami..peminat2 paknil... all the best..
i wish u gud luck for any competition next time....
luv u so much!!!

ai@reel said...

salam....

xpe...kalah bukan bermakna kalah terus....mungkin rezekinya ada cuma bukan masanya..uhuhuh

peminat pak nil ni..eheh

SuGaR AuNtY said...

PakNil kurang berkempen sb tu kalah kot... Tgk cm Din Beramboi meraih undi utk ABP:p Klau Pak Nil wat cmtu hari2 kt radio kompem leh mng punye.. Sy suka tgk fesyen2 pakaian PakNil yg nmpak style klau g mane2 mjlis tp utk kali agk keciwa sb fesyen PakNil Xckup style ler.. Sb pakai bow-tie ala2 DR.Rozmey kot.. Opps.. I'm Sorry..

Sastra Dania said...

Whatever happen Pak Nil mmg BEST!!!

baincardin said...

Salam Pak Nil,

Gong Xi Fa Cai!

Mercun adalah sangat merbahaya dan Bain tak menggalakkan semua org bermain mercun. Ingatlah orang² tersayang...^_^

ayu said...

salam..
abg aznil jgn lupa ek..bagi tau tarikh & tempat ujibakat jangan lupa lirik...

ZuLaiShah said...

Congrats Pak Nil!

Dapat jugak tempat walaupoun xdpt tempat pertama....

Cuba lagi!

http://tallandround.blogspot.com/
http://tallandroundshop.blogspot.com/

@re-you said...

pape pom...PAK NIL tetap pemenang di hati kami~~ owyeahhh..
tahniah uat pak nil ~~~ ngeeee

SMK LAJAU, W.P Labuan said...

Baik hati Pak Nil ni, kalah pun beri orang juga...teruskan niat suci tu.....moga jadi ikutan, murah rezeki. Lain kali kalau menang apa-apa pertandingan jangan lupa murid miskin kami di SMK Lajau Labuan....

dEeWaN said...

adat btanding mcm tu lah. adakala menang n adakala kita kalah. cuba lagi ya....abg aznil.bagi saya abg yang tbaik.

david santos said...

Really Excellent work. Great!!!
Congratulations! Terima Ksih

Ahmad Syazwan B. Ahmad Tarmizi said...

pak nil hepi go lucky la :)

MrsNurl said...

to me u still wins! a big fan since forever..linked u!

Rabia Sensei said...

Don't worry. Eventhough Uncle Nil dah kalah. But you always be a winner in our heart ;)

sakura said...

SALAM PAK NIL...
congrate pak nil..k lah tu dapat no 2..kitorang akan tetap sokong pak nil walaupun tak menang.chayok2

sakura said...

congrate pak nil k lah tu dapat no 2 teruskan usaha chayok2

windi said...

Bertuahnya anak2 Pak Nil dapat bapa macam ni punya murah hati.

日月神教-任我行 said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

hangeng said...

If diamonds are a girl’s best friend then jewelry sabo schmuck
is her soul sister! Jewelry is such a powerful accessory thomas sabo charm
that many choose one fabulous piece and thomas sabo onlineshop
build an outfit around it. thomas sabo glaube liebe hoffnung
You can ruin a perfectly great outfit by wearing thomas sabo online shop deutschland
the wrong jewelry.Before we get into what and how to where jewelry thomas sabo armbänder
there are some no-nos that you should be aware of. schmuck thomas sabo
Relax – these are too tough to follow!Don’t overdo it with thomas sabo shop
jewelry. Keep it simple. Wear no more than one big piece schmuck thomas sabo ketten
such as earrings or necklace.Don’t wear an ankle bracelet thomas sabo ohrschmuck
or toe ring with a dressy outfit.