Tuesday, February 25, 2014

KU KEMBALI!!!

Assalamualaikum.
Dah lama tak ber'blog'. Lepas kena interview dgn eWanaFM terus rasa macam nak kembali aktif sebagai blogger. Nantikan kemunculan Paknil kembali

14 comments:

as nur hidayah awanudin said...

Aah lama....welcome welcome..pak nil. I miss your article

aizamia3 said...

cepat-cepatlah update PakNil.. ;)
mesti banyak yang nak dikongsi..

HeNRieTTa JoSe said...

Rindu Pak nil....cepat update yea...hehehe...

gadisBunga™ said...

paknil!!!! welcome back!!!

Aziela said...

Alhamdulillah....Pak Nil aktif semula. Mari2, meriahkan dunia blog kita semula.

Love Razila said...

Welcome back Pak NIl =D
Alhamdulillah...finally u back =)

Edzlin said...

Yay Paknil!! Rindu blog Paknil.

LiaNa YuSoF said...

omak aii.. lamo bonar paknil xberblog.. hahaha... tertunggu2 je.. ingat da tutup blog..

apa2 pon, welcome back Pak Nil..

PemilikCahaya said...

blog paknil pon kena tukar layout n design bg nmpak lebih kemas dn uptodate..

Izah Arhan said...

Alhamdulillah..saya dah lama cari jalan macam mana nak contact dengan Pak Nil .. Pak Nil ingat lagi tak dengan Festival Tari Kanak-Kanak(FESTAKA) 2010 anjuran Kolej Kediaman Kelapan Universiti Malaya? Pihak kami sekali lagi ingin menjemput Pak Nil untuk merasmikan Festival tersebut.. Saya harap sangat Pak Nil boleh respon saya melalui email izaharhan@gmail.com

Rose Azadir said...

Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)

Ira Astuti said...

Assalamualaikum...Lama sudah tunggu Bolg #Paknil kmbali Aktif..Rindu coretan di Laman Blog #Paknil..Alhamdulillah..Semoga urusan #Paknil brjalan Lancar :)

Khai Artzfar said...

welcome back pak nil!!

olympia gold said...

i am afterwards you blog! you are accomplishing adequate work! accrue posting.
Wholesale gold chains