Tuesday, August 4, 2015

Ring Ring Ringgit


27 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

wah, bestnye...

monalea said...

seronoknya dapat duit raya

Unknown said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Unknown said...

Kamaruddin Bin Azmi

Pusat Pengajian & Hafazan Al-Quran Furqan (MA0202370-P)
3A & 5A Jalan, BK 1
Taman IKS Bukit Katil
75450 Bukit Katil Melaka
019-5907271/06-2530893


Haji Aznil bin Haji Nawawi 27 Ogos 2015

Tuan,
Memohon Sokongan Untuk Menjayakan Program Bagi Mengumpul Dana

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Tuan Aznil merupakan seorang selebriti yang amat terkenal dengan penglibatannya dalam aktiviti komuniti. Kami memandang beliau sebagai salah seorang selebriti yang berkaliber bagi membangkitkan keinginan anak-anak remaja untuk berubah ke arah insan yang lebih cemerlang dan berkualiti.

Saya seperti nama diatas mewakili Pusat Pengajian kami sedang dalam usaha mengadakan program cuti sekolah bagi mengumpul dana pembangunan pusat pengajian ini. Berikut adalah butiran program cuti sekolah kami.
NAMA : KEM SOLEH SURVIVAL
TARIKH : 4-6 DISEMBER 2015 (KUALA LUMPUR)
: 11 – 13 DISEMBER 2015 (MELAKA)
2. Kami mengadakan program cuti sekolah ini adalah untuk mengumpul dana bagi perkara berikut:
i. Membangunkan Makmal Tahfiz dan audio visual untuk kanak-kanak istimewa antaranya autism, slow learner, hormone imbalance dan sindrom mudah bosan. Usaha ini diambil berikutan pengalaman mengajar anak-anak ini yang memerlukan perhatian dan kelainan dalam pendekatan pembelajaran Al-Quran. Kami memandang serius untuk membuka kelas ini kerana kaedah pembelajaran audio visual ini sangat berkesan dan kondusif namun ia menelan belanja yang tinggi.
ii. Menaiktaraf pengajian tahfiz harian kepada tahfiz penuh.

3. Sehubungan dengan itu, kami memohon kerjasama dari pihak Tuan Aznil untuk membantu usaha penyebaran maklumat kepada komuniti tuan dan masyarakat sekeliling samada secara verbal, media sosial dan lain-lain medium yang boleh membantu menjayakan program ini.

4. Sokongan dan pertimbangan wajar dari pihak tuan sangat kami hargai dan sanjungi. Keperihatinan pihak puan didahulukan dengan ucapan terima kasih. Doa kami agar tuan akan terus berjaya dalam karier tuan.

Yang benar,
(Kamaruddin Bin Azmi)
Pengurus Pusat Pengajian & Hafazan Al-Quran Furqan

Unknown said...

Salam ceria Paknil yang saya hormati. Saya harap paknil baca surat saya kat atas ni ;( Terima kasih...

PAK JUNAIDI said...

SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

Unknown said...

salam paknil . macam mana eh nak contact paknil or your manager . i nak invite paknil untuk satu program talkshow in my universiti . thank you :)

Unknown said...

Assalamualaikum pak nil .. Macam mana nak menghubungi pak nil atau yor manager .. Persatuan ank negeri johor permaj UKM akan mengadakan progran KESELATAN(ANAK ANGKAT) di kluang pada 15-20 januari 2016, dan sy mendapat post islam hadhari .. Post nie merupakan post y boleh dikatakan agak kritikal krn post nie kurg mendapat sambutan .. Saya cuba untuk menaikkan post nie semampu sy .. Sy nak menjemput pak nil utk menjadi DJ slot masakan dlm program kami .. Harap pak nil sudi membantu sy semampu y boleh

Unknown said...

Jika pak nil sudi membantu sy sila hubungi email jsuhadah@gmail.com ..

ss said...

Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

Thanks!
Angela
angelabrooks741 gmail.com

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

assalamualaikum pak nil..saya nak sangat invite paknil untuk jadi panel forum kerjaya kat UPSI bulan mei ni...saya ada inbox page fb paknil dari bulan november tapi tiada balasan..huhuhu...kalau ada sesiapa yang tahu macamana nak contact paknil atau paknil sendiri, harapnya dapat contact as soon as possible di maisarammkhar1516@gmail.com ...huhuhu..tolong...

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

Unknown said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Unknown said...

Seorang lelaki asnaf fakir miskin. Berada dalam keadaan daif dan hidup dalam serba kekurangan. Sesiapa yang ingin menghulurkan sumbangan wang secara ikhlas, boleh derma ke akaun maybank 151089317354 Adila Bin Suboh. Terima kasih.

Unknown said...

DARI PAK SUNANG Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI - >>>>KELIK DI SINI <<<<<

engaztop2 said...


خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف

engaztop2 said...


توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تنظيف شقق بالجبيل
شركة تنظيف فلل بالجبيل


شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف شقق بالقطيف

Akmal Farabi said...

bagus artikelnya..

sangat bermanfaat

Admin Tamvan said...

Hai, ini adalah tiga artikel dari Masirwin Blog

- Tentang Kemacetan Jakarta
- Proyek Jembatan di Cina
- Mobil 300 jutaan dengan Sunroof

Salam, Tangerang digital

ركن الامثل said...
افضل الخدمات المنزلية المقدمة بمدينة الخبر من شركة تاج 0551844053 فخدمات شركتنا عديده ومتعددة ومنها شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تنظيف بيوت بالخبر
شركة تنظيف سجاد بالخبر
شركة تنظيف شقق بالخبر
شركة تنظيف فلل بالخبر
شركة طيوب لتسليك المجارى بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالخبر
شركة تنظيف كنب بالخبر
شركة طيوب لتسليك المجارى بالخبر


Akmal Farabi said...

Hello Everybody

boleh kenal

im kontengaptek

please visit

my blog

Farhati Mardhiyah said...
This comment has been removed by the author.
Nila Fauziyah said...

Nice post. I'm appreciate it. By the way I also will share new article from my blog.

- Transit 19 Jam di Malaysia, Ngapain Aja?
- Puisi Luka Lama Tentangmu
- Berburu Hunian Milenial di Indonesia Expo Properti

Hope you like. Regrads Misa.

Axton said...

- Tips Mendaki Gunung Saat Musim Hujan
- Menu Buka Puasa Irit
- Tempat Wisata Alam Di Bandung
- Destinasi Wisata Raja Ampat
- Tas Ransel Untuk Traveling

عبده العمراوى said...شركة تسليك مجارى ببقيق
شركة تنظيف خزانات بالقطيف

Kelly Clarksonz said...

banyak wang banyak rezeki, bisa belanja di Bukit Bintang