Tuesday, January 26, 2010

JOM UNDI VIDEO PAKNIL!!!!

Kalau korang rajin, jom lah singgah di (klik sini) untuk sama bantu Paknil menang video Revive Isotonic Terbaik dan Terfofuler danTergempak dan Terberani dan Terkreatif!!!!
Ala...suka-suka ajer ni. Paknil nak cuba kalahkan video penyampai dari radio lain.
Amacam geng? Boleh bantu? Saper yang dah vote, boleh tinggalkan namanya di sini supaya Paknil dapat lihat saper yang tolong Paknil...hehehe
Khabarnya pemenang akan diberi hadiah RM3,000! Jadi Paknil nak berikan hadiah itu kepada korang yang dah mengundi dan tinggalkan slogan terbaik di sini "Paknil patut menang kerana......(tidak melebihi 20 perkataan). ANDA TAK UNDI ANDA TAK MENANG!
Selamat Mengundi!!!!
REV UP YOUR LIFE WITH REVIVE ISOTONIC!

78 comments:

anne said...

I've voted a few times. Good luck!

dalila saleh said...

voted pak nil..=)

CiKaLi said...

i vote for u..

edzlin007 said...

Salam Paknil.

haha video ini boleh undi sekali setiap hari Paknil. Jadi saya dah tak ingat berapa kali dah undi. Harap Paknil menang. dan kalau Paknil menang, letaklah sesuatu yang ekslusif di sini ya. hehe :p

apapun, nama saya Edzlin Izwanis. Sekian...

N said...

Saya pun dah undi paknil kat facebook tempoh hari...saya rasa video paknil memang akan menang!!_Nasrul Nizam

Nasrul Nizam said...

Saya pun telah mengundi paknil di facebook tempoh hari..dan saya pasti video paknil memang akan menang!!_Nasrul Nizam

kim said...

kim dh vote paknil! :D

Ena said...

Jom!!

sniffa93_aznil4eva said...

haha. hapening gila.

cam nak masuk gak..tp xde idea:)

ifa vote uncle yeh!

liyana said...

sy dh vote paknil... all da best ^_^

nurul hafizah said...

ayahanda aznil
anakanda da vote ayahnda...
semoga sihat sejahtera la perjalanan hidup ayahanda..

Cik Biol said...

ala x tolong sbb x join facebook huhu ape pun gud luck aznil :)

αєrιn said...

voted (:

gambar style. pakai kaki itik dgn snorkles xD

natsumidyla said...

pak nil.....
sye da vote...
gambatte pak nil....da mnang, gtau taw..hee~

Syazwan Nizam said...

Saya sudah jalankan tanggungjawab saya sebagai pemilih dengan mengundi PAK NIL.. GOOD LUCK!

~LP Lum~ said...

salam pak nil~

dah vote n gud luck ok... :)

firahadifa said...

i pon da vote!

hehe..

iZZati AfiQah said...

pak nik zati dh vote to pak nil..hope vc pak nil mng k..

ZuLaiShah said...

Comel la, Pak Nil!

Something yg sgt kreatif! Will vote for u Pak Nil!

Go Go Pak Nil!
http://tallandround.blogspot.com/
http://tallandroundshop.blogspot.com/

Azam Shah said...

vote for you ;)

Mr Namiruz said...

Vote for paknil :)
caiyok2..

Sofiah Sulaiman said...

Assalammualaikum Uncle,

Pengumuman, pengumuman! Saya nak beritahu saya dah VOTE uncle. Baru setakat vote saja saya dah seronok. Macam mana tak seronok, video uncle tu kelakar, buat saya ketawa. Hahahaha!

Apa-apa pun, saya doakan semoga video uncle tu akan terpilih untuk menjadi pemenang. Insyallah, amin!

-Sofiah_Sulaiman (Singapura)-

Amir Izz said...

vote for Pak Nil

Mama_anggun said...

saya pun dah vote...!!

gud luck paknil!!

http://ameida.blogspot.com

GiLoCatur said...

udah vote waang. harap waang monang yo!

pak nil, jika memerlukan bahan atau content untuk program pak nil sila beritahu saya.

saya dan anak2 terlibat dalam catur (chess). mungkin boleh selit dalam rancangan2 pak nil. sebab chess banyak memberi kebaikan kepada anak2.

adios,
GiLoCatur
http://gilocatur.blogspot.com/

Liyana said...

Boleh, hari hari saya vote paknil. :)

AreLong said...

dah vote Pak Nil..1st time letak komen kt sini..selalu jadi silent reader jer...kite ni pemalu (^_^)

Baby Lyana said...

sy dah vote jugak :)

uMMisYa said...

sya dah vote pak nil..esok undi lagi..yehaaa

My Little Princess said...

salam...

saya dah vote paknil...
anak saya minat sgt dgn tom-tombak...
tp dia cakap tom-tombak (yapapa..)
vote paknil 4 my lil son syuhada...

Haziq Zainal said...

dah undi pun :p

chenz said...

dh vote..
hope menang..

♥..:amore:..♥ said...

vote for paknil...
paknil ptt menang..yeah..!!

konspirasi said...

voted !!!

paknil harus menang saya syg pak nil. pak nil blh wat sumer org hepy walaupun tatkala itu kami dlm kesedihan.. muah !!

AMIEROZIANA said...

saya dah undi tau kat facebook......


"Paknil patut menang kerana Paknil memang Terbaik dan Terfofuler dan Tergempak dan Terberani dan Terkreatif!!!! hehehehe

agak2 saya boleh menang tak

sWeEtdARLiNG said...

voted..

paknil layak menang kerana paknil adalah ikon terhebat dan terfofular abad ini....

www.sweetdarling79.com

eiLda epaL said...

jom ramai2 kita undi..kreatif,unik

shasha said...

saya shasha pun dah undi pak nil..dan rasa paknil patut menang sbb gaya dan aksi yg bersahaja dan tidak dibuat2 mcm yang lain..:)

Ika Fatin said...

dah vote paknillll...!!!!!!! sentiasa sokong pak nil walaupun ape2 yg tjadi... CHAIYOKK..!!!!

αєrιn said...

uhuhuhuu~ tk baca post betul2. nama saya Aerinisha Azlie. saya akan undi Paknil untuk apa2 acara x)

ninis said...

pak nil the best!!i've voted!smoga pak nil menang.leh wat knduri kesyukuran.hehe.aminnnnnnn;)

alynn said...

da vote.....
PAKNIL PATUT MENANG KERANA paknil popular,kreatif, baik, mantop!!sentiasa wat orang tersenyum walau hny dari tv dan radio. 1malaysia syg paknil....

Nanalicious said...

yeahhh da undi ! ;)
paknil bole menang nye aa . :D

MAZAI said...

Da vote video paknil... Semuga brjaya k... Hohohohohoho....~~~

azah_rohaizah said...

Sy dah undi

Paknil patut menang kerana pemenang untuk yang terbaik, terhebat dan tersendiri.

syue said...

baru dapat mgundi td..sy akan terus undi setiap ari cz pak nil mmg besh,mhiburkan n ley pengaruhi mood sy..hhe..gogogo!

pak nil xapprove lg sy kt fb..huhu.. ^_^ syuevougetouge

pak nil,klu rajin tgk la blog sy ye..http://syuevougetouge.blogspot.com

NURHAYATI said...

assalamualaikum paknil...mmg paknil bleh menang pyer..ari2 sy akan vote paknil..dan sy pon suruh kawan2 skali vote paknil..paknil mmg layak menang kerana video paknil palik baik dan kelakar...cayok2 paknil...
NURHAYATI NOORDIN

pinkylunna said...

already vote u.
good luck Pak Nil.
sy suke dengar pak nil & din beramboi di riuh pagi ERA..

idah said...

saya dah vote paknil...
paklih boleh menang nyer...
insyaallah..
dengan sokongan dari peminat paknil...

idah said...

Paknil patut menang kerana memang paknil layak untuk menang. paknil best.kerana video tu sangat kelakar.paknil memang the best!!

nieradina said...

salam paknil..

paknil jgn rsau..sya ada 2 akaun facebook...

lawak pn ada bla tgk vdeo paknil tuh..paknil mmg patut mng sbb vdeo paknilla yg pling sempoi n happening....hope paknil mnang...

nieradina said...

paknil lupa lak nak tinggalkan nama saya...erdawati mhd jamri...k..

senyummmm said...

voted pak nil!!!!

edzlin007 said...

eh ada slogan rupanya.

Paknil patut menang kerana

video paknil paling rev-up, main bola sepak sambil memakai alatan snorkeling bukannya mudah; GOL pula. Tak ramai yang mampu buat.

-edzlin izwanis-

:D

Rosmanizah Abdul Rahman said...

Dah vote Pak Nil,Harap Pak Nil menang..

Pak Nil patut menang kerana aksi lawak ala2 manja bersnorkling, bermain bola dalam laut boleh mengalahkan yu, dugung serta makduyung yang berangan bermain bola didarat.
___________________________________
http://bodyslimmingsuit.blogspot.com/

-aja- said...

da vote dah!
byk kali kowt
ho ho horlicks~

paknil patut menang kerana paknil hensem~sy suke tgk paknil~
hahahha~

PAKNIL PATUT MENANG KERANA video paknil adalah yg paling kreatif and paling kelakar yg bleyh membuat org kesedihan berduka lara spt sy tersenyum.walaupun beberape kali tgk pon still kelakar~

sop said...

Vote untuk Pak Nil..
Saya promosi mengundi Pak Nil di blog saya :
www.gnesop.com

sop said...

Paknil patut menang kerana... saya telah undi dan minta semua orang kampung saya undi Pak Nil (www.gnesop.com)
Go Pak Nil Go !!

SuGaR AuNtY said...

Jgn undi sekali je tiap2 hari msti undi yerk kwn2.. Sehari leh undi sekali jer.. Jd msti tiap2 hari.. Sy tiap2 hari undi guna nama sy,adik & akak sy pnye akaun FB.. Jd sy sehari 3 ler..huhu.. Pak Nil patut menang kerana Pak Nil ialah teman baik seluruh rakyat Malaysia..

hafiz95 said...

saya akan sentiasa menyokong dan saya akan mengundi paknil di revive isotonik

mr.cape said...

cute la pakniL..hehehe.. teringat zaman sekolah:)
pape pun semoga paknil menang dan sentiasa sihat sentiasa untuk menghiburkan kami semua..

Su3y said...

A'skum abg aznil...

Hehe,macam pernahku kenal jer kata-kata tersebut "kalau anda tak undi,anda tak menang" :P

I'll surely vote for u lah abg aznil,cuma tulah suzy ni jarang online sejak kebelakangan ni...huhu...but i'll try my best to vote for u whenever i online k :)

Seriously semalam sewaktu suzy tekun mendengar pagi di Era,suzy agak terperanjat juga pabila abg aznil meminta tolong sebaik saja habis segmen "merisik khabar".Suzy benar-benar ingatkan abg aznil ada masalah yang nak dikongsikan bersama kami.Rupanya soal voting ye :P hehehe...lega hati suzy bila mendengarnya tau!

Oklah,suzy dah pun menonton video abg aznil ni...

Hehehe,memang kelakar habis...

Seikhlasnya bagi suzy abg aznil patut menang kerana...
"Abg aznil mempunyai gaya tersendiri.Video tersebut benar-benar mencuit hati & sekaligus cukup bertenaga bagi mengayakan iklan tersebut"...

All the best abg aznil!

I'll always support u from ur back :)

Take care ye...

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

syahrina79 said...

ala...cmane nak vote...sabar ye paknil, nati saya vote bebanyak kat paknil...

syahrina79 said...

sat lagi nak vote tau paknil...

j@z said...

already vote n made a post at my fb for you..insyallah you will win caused you are superb ultra person with a revive style in that pic..hehehe (tonggang terbalek ayatku huhu)..

AKuSEmpoiGirL said...

PAKNIL patut menang sbb vote die paling tinggi!!!! btol x PAKNIL... hehehe... first time tgk org sepak bola b'kaki itik. hikhikhik... ade2 je idea PAKNIL kite ni.

Raudhah said...

skali je leh vote shari..cisss...igt leh byk2 td...takpe, nti i vote lg...good luck pak nil....

Wawan3y. said...

da voTe! pakniL mmg patot menang sbb video pakniL mmg gila2 kreatif ah! terbaekkk! cuMiL jewh sepak bola pkai kaki itk tuh. pasneh semua org sure nak try ah.ahaha

BabyIbu said...

Dah vote..good luck pak nil..

yana2605 said...

pak nil patut menang sebab kelincahan dan kecergasan pak nil seperti meminum air reivive up isotonic setiap hari...hope pak nil berjaya ya..sy akan terus mengundi and menyokong pak nil

aza said...

I've voted u...dont lupa belanja satay ok....

Muhamad Saipul bin Fakir said...

vote sudey...

Pak Nil patut menang kerana yang lain patut kalah dengan aksi hebat Pak Nil 'berenang' di padang

Amacam? terbaik tak?

Izyan Ismail said...

pak nil, i had vote for u, hope manang kan...amin!!!!

Tora Amir said...

saya sudah menjalani undian saya pada paknil .
haha .

Tora Amir said...

sudah !

aiman said...

no no no no ...hahahahah...hehehe.jangan marah ye.he..he

日月神教-任我行 said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

hangeng said...

These bracelets have been designed to provide thomas sabo onlineshop
you with the largest possible quantity of ohrringe creolen benefits in a variety of different areas. They have been designed in a variety of different styles, thomas sabo online shop deutschland using different metals so that your personal thomas sabo uhr
tastes and budgets can be accommodated. angebote thomas sabo armketten The bracelets are available in different schmuck thomas sabo
sizes and are adjustable so that no matter thomas sabo shop what size your wrist is there will be a bracelet that will sabo charms
fit you and provide your body with all the benefits that are offered to you. thomas sabo schmuck
The core of the bracelets is constructed from thomas sabo glaube liebe hoffnung
flexible steel that is reported to have under gone a secret process that leads to its ionization.