Tuesday, March 2, 2010

JOM JOM UNDI ABP 17 HARI LAGI!!!

Tarikh tutup untuk geng semua hantarkan undian sudah hampir tiba iaitu pada 19 Mac ini. Sesiapa yang sudah mengundi untuk kategori yang Paknil bertanding, Paknil dahului dengan ucapan TERIMA KASIH BEBANYAK!
Tak terbayang Paknil akan usaha kalian membeli suratkhabar, memangkah, menggunting dan poskan semula.
Pada sesiapa yang pemurah dan nak hantarkan undian secara SMS juga masih boleh melakukannya dengan menaip

BH ABP (taipkan code untuk 5 calon bagi kategori yang berbeza) dan hantarkan ke 33333

Dan untuk Bintang Paling Popular geng boleh taip

BH ABP S (nama calon) dan hantarkan ke 33333

Paknil serahkan bulat-bulat untuk geng mengundi siapa sahaja yang geng rasa layak. Ini adalah kuasa yang diberikan untuk geng semua yang menyokong personaliti pilihan korang. Jadi, gunakan peluang ini untuk menterjemahkan sokongan korang.
Semoga geng dapat menggunakan hak ini untuk memartabatkan personaliti pilhan geng sendiri. Jangan terpengaruh dengan trend pilihan semasa kerana pilihan anda lebih utama.
Wassalam

35 comments:

Aiza said...

jom undi paknilllllllll

afamilyinoman said...

Semoga Aznil terus berjaya terutama dlm menjadi ikon kepada anak-anak muda...Berjaya di dunia dan akhirat.

edzlin007 said...

Salam Paknil.

Tiap-tiap hari beli akhbar Berita Harian tuk undi Paknil dan lain-lain. Aktiviti tahunan yang wajib saya buat selagi artis kegemaranku masih dicalonkan. Good Luck Paknil. Harap menang lagi.

sniffa93_aznil4eva said...

salam uncle. hope uncle sehat keyh..

allright uncle..masih sempat lagi nak mengundi...

gudluck uncle:)..
uncle the best..


sayang uncle slalu^_^

-aPi- said...

chayok2 n gOod luck pak NiL,



api72.blogspot.com,

;P

wan said...

arap2 pak nil mng penyampai radio l popular taun nie
jom undi pak nil!!!

Syazwan Nizam said...

Undi Pak Nil dan Dato' Siti Nurhaliza...
gerak Gempur

Haffiz said...

Salam Pak Nil. Kamu adalah yang terbaik.

SuGaR AuNtY said...

sy hanya mengundi utk memenangkan Pak Nil utk Pengacara & Din Beramboi utk DJ semata2..Kalau kita TAK undi diaorg TAK menang;)Tp yg penting utk * Paling Popular mmg bg kt Pak Nil ler.. Tgh pikir nk letak slogan ape sb BH nk slogan tak lebih 15 pth pkataan tp kt dlm otak sy ni ade lebih 15 ribu pth pkataan klau nk bg sb nape Pak Nil yg lyk jd *PP:)

mohamad 'may' yawmon said...

gud luck! gud luck! gud luck!

carwashku said...

Salam Pak Nil.

Walau pun Pak Nil tak tersenarai di mana-mana carta atau apa2 juga pun competition namun Pak Nil tetap popular di hati semua peminat!!!
p/s: suka baca komen Pak Nil pasal Nabil yang kutuk diri dan filem sendiri...tapi kira okay la gak kan si Nabil tu daripada sesetengah artis yang memang kayu berlakon tapi perasan macam bagus siap demand lagi!!!

Sukses Pak Nil. Jumpa nanti di ABH

azah_rohaizah said...

Salam Paknil

Sentiasa setia mengundi dlm apa jua pencalonan paknil..

Semoga berjaya dgn cemerlang, gemilang terbilang!

farahanim said...

sy undi pak nil!!!

2008supernatural said...

Pertolongan amal diperlukan
http://www.topix.com/forum/world/brunei/TJ3RIC7JI2BR8B8VC

2008supernatural said...

Bantuan Amal diperlukan
http://www.topix.com/forum/world/brunei/TJ3RIC7JI2BR8B8VC

anne said...

Salam Abg Aznil.

Have you seen this?
Malaysia's Most Trusted 2010. No.14Aznil Nawawi
Source: Readers Digest March 2010

http://www.flickr.com/photos/saudagarmimpi/4405631711/sizes/o/

Congrats!

anne

familyria92 said...

SELAMAT MENGUNDI ..PAKAT RAMAI-RAMAI UNDI PAKNIL..

Marvellous_Myra said...

doakan pal nil berjaya.. amin.. pak nil, audition jgn lupa lirik tu diorg audition cmne ye?

ana said...

Either you are nominated or not, win or lose.... YOU WILL AND ALWAYS BE THE WINNER IN MY HEART AND YOUR FANS coz you have shown to everyone that you are the man who has revolutionized hosting on Malaysian TV; turning it from rigid and monotonous to witty, fun and lively.... You are the trend setter, you make the trail, and every other people follow suit.... May Allah bless you always and JOM UNDI AZNIL HAJI NAWAWI.....

nazreenhashim said...

cayalah..

siti said...

PAKNIL..

THANKS YE DTG UUM TADI.. DAH LA JAUH KAN..

SERONOK DPT JUMPA PAKNIL DEKAT2... DAH LA NAMPAK MAKIN MUDA.. HAIHHH...

NANTI DTG LAGI YEPP.. BEST GILE CERAMAH TADIIIIIIII.. CERAMAH KE EK? TAHLA.. TAPI BEST GILERRRRR AAAAAA.. LAWAK PULAK TUUUU.. SERONOKKKKKKKKKKKKK

TATATUUUUTU

hans said...

moga berjaya paknil

Su3y said...

A'skum abg aznil...

Lama abg aznil tak update,busy ye? hehehe...

Oh ya! tentang ABPBH suzy ingin sekali turut serta mengundi tapi apakan daya di singapura tiada akhbar berita harian serta undian secara sms pun mungkin tak sampai...haizzz...

Seandainya diberi kesempatan dah tentu suzy turut sama berusaha mengundi abg aznil...

Suzy cuma mampu berdoa agar kejayaan berpihak kepada abg aznil lagi kali ini,insyallah :)

Stay happy & healthy!

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA...

2008supernatural said...

Bantulah juga sahabat saya ini...
http://www.topix.com/forum/world/brunei/TJ3RIC7JI2BR8B8VC

LaDies 09 said...

paknil tangan saya dah lenguh 100kali anto sms undi paknil untuk penyampai radio popular....if taun ni paknil menanag tu sbb saya arrr tuuu...heee(ye kew)....

jadi paknil belanje mkn kfc boley????hee....
muahhhhhhhhheeeeeee


pada penyokong paknil jom undi paknil sama2...sape undi paknil aii belanje u all promised makan buah cempedak belakang umah indian jiran aiii(lupa tanya dia kasek ke x)...hee

azlin hashim said...

Salam paknil... jom kita layan facebook pulak... hehe...

SuGaR AuNtY said...

Lamanya Pak Nil tak update blog.. Jgn update yg blind date sudah ler yerk.. Tak sanggup nak tgk sb jeles yg amat;) Kt website ERA pn tgk 2 saat je sb xsggup nk tgk lama2;p Sb sy hntr gak tp xde rezeki pown:( Bila ler dpt jumpa @terserempak dgn Pak Nil ni eik.. Dh bg undian yg byk utk Pak Nil.. Ada lg balance yg mggu2 last ni blom post.. Hrp smpat smpai & Pak Nil dpt bwk balik kereta X-Trail tu nanti:) Lg 1 harap fesyen Pak Nil mlm tu nanti sgt style & kachak occay! Syg Pak Nil sokmo!

Green Apple said...

anda telah TERkena tag dari saya
sila lawat:

http://applegreengirl.blogspot.com/2010/03/tag-dari-lagenda-budak-hitam.html

Sakura said...

Buat pertama kalinya..ABP kali ni saya tak undi sesiapa:-) Sebabnya dah boleh agak pemenangnya....so...kepada yang menang Tahniah!!!

fAtaH said...

gua da undi paknil...cepat undi paknil lg..

jass_jan said...

dari dulu sampai laa ni you're still the best..!

shamsiah shamsuddin said...

majulah paknil tuk dunia seni tanah air..

jakob88 said...

tahniah la paknil sbb mng..tp mmg sedihla speech paknil kat atas time tu..life must go on..

Computer Turbo said...

Listen all Malaysia Online Radio here XY RADIO ONLINE

Henry Zackery said...

undi pak nil :) Blog Bebas