Monday, January 9, 2012

kenangan buat arwah din beramboi - ingatan buat semua

27 comments:

faizulosman said...

disaat kita bergelak ketawa dgn komedinya dia telah kembali menghadap Maha Pencipta... kita yg masih hidup perlu teruskan hidup... apa yg kita dapat lakukan untuk arwah adalah mendoakan agar dia sentiasa di tempat orang yang beriman... amin...

http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/01/hantu-tindih.html

~Nana BamBam~ said...

die banyak membuat orang gelak ketawa dengan lawak2 nye..Al-Fatihah buat arwah..

Aslynn said...

Terasa spt arwah masih ada bersama kita lg2 bila tonton program arwah dulu2 yg diasiarkan semula..Al-fatihah utk arwah..dr Dia kita dtg kpd Dia kita akan kembali..Itu pasti...

Aziela said...

Option B...Option B....

CINTA UNTUK KITA said...

Hmmm..yang pergi biarkan pergi dengan tenang dan aman selamanya.. kita yang masih hidup ni perlu teruskan perjunanagn sebagai seorang muslim/muslimah.. ambil pengajaran dan tauladan dalam setiap apa yang berlaku, moga kita lebih tabah selepas ini.. Biar berjauhan antara jasad, tapi tidak jauh dari hati den kenangan.. Betul tak Pak Nil? hmm.. Pak Nil.. singgahlah blog saya pulak ya, kalau sudilah.. hehehe ;p hope sangat sudi, apa2 pun, saya memang dah jadi follower blog pak Nil ni tau.. Salam..

Rahim Hashim said...

Option B is better!

DeQWa said...

suke din beramboi...
lawak dia slamber jer....
al-fatihah untuk arwah...

Edzlin said...

Al-Fatihah buat arwah...Memang selalu rindu Din Beramboi.

HipokiuTSGT said...

kenang bt selamanya bt arwah....

eidham_eika said...

sy ade sgmnt..

http://artikaeid.blogspot.com/2012/01/segmenceritera-cinta-pertama-saya.html

MNG TPOP RM 20.

AdanyaKauUntukku said...

B kot
sbb nampak lebih 'moment'
berbanding gambar A yang close up dan tak nampak raut wajah yang lebih ...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

al fatihah....

AIDA said...

A.. sebab nampak extra sedih hiba..
B macam berposing

Iqah QaQa said...

hmm

Nor atau Nad said...

A
nampak ada kesedihan dalam mata.

hana banana said...

A nampak lagi 'poster' =)

CriStaL Ms BeRrY said...

salam pak nil...option B

susumanis said...

semoga roh beliau dicucuri rahmat Allah swt yang Maha Penyayang..amin..Al fatihah...

ShashaCahaya said...

Pak Nil, jgnlah tinggalkan blog ni.
Kalau ada masa tu update lah ek.
Kami peminat blog tetap tunggu blog ni.
Tq Pak Nil.

Mak Wardah said...

Al-Fatihah. Arwah bertuah ada kawan seikhlas Pak Nil.

ryas.amir said...

Semoga terus tenang di sana...

kak mah said...

Alfatihah,semoga rohnyaberada dalam rahmat Allh.

Hafizah Zainal Abidin said...

Pak Nil , Saya Da Follow Pak Nil . Boleh Tak Follow , Like , Vote La Blog Ni . XD
http://mynameishafizah.blogspot.com/

Sis AI said...

Semoga arwah tenang di sana...

S.Abdull Halim said...

As Salam Pak Nil... kalau senang senang tu jemput la ke blog saya ye... bagi komen sikit...

http://macam2cara.blogspot.com/

Have a nice day Pak Nil.

RhumZi said...

Moga rohnya ditempatkan bersama mereka yang beriman. Yangd atang akan tetap pergi jua...

~::Chenta::~ said...

Vote for A

nampak matured , real , feeling yang seusia pemilik mata & keikhlassan

berbanding dengan B