Monday, January 9, 2012

PENGUMUMAN

Ramai yang tanya kenapa #paknil dah tak update blog ni, sebenarnya #paknil bizi dgn micro blogging ie via twitter. jadi sesiapa yang singgah sini lagi sila ikuti paknil di twitter @aznilnawawiHM
sekian

10 comments:

faizulosman said...

RINDU DGN TULISAN PAK NIL KAT BLOG...

http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/01/hantu-tindih.html

~Nana BamBam~ said...

miss u paknil..semoga suksess selalu :)

Aziela said...

Alaaa....saya x der akaun twitter dan facebook Pak Nil.. Maklumlah...saya bukan orang ada-ada... Rindulah dengan nukilan Pak Nil....

CINTA UNTUK KITA said...

alal Pak Nil.. saya tak ada akaun Twitter.. hehehe hope penulisan pak Nil akan terus kat blog ni.. ;p sayang Pak Nil.. Moga terus sukses..

Edzlin said...

Salam Paknil. Wow..Paknil update blog. Memang hari-hari nampak Paknil tweet, tapi kalau update blog selalu pun best. Twitter kekadang orang terlepas pandang :)

Azee Azeez said...

Salam Pak Nil, rancangan On Air tu utk peserta 18-30 tahun sahaja. Tapi kalau kawan saya yang berumur lebih 30 tahun nak cuba macam mana ya? Agak-agak boleh audition jugak ke?

Pak Nil, tahniah & sukses selalu ya....:D

Benjy said...

Hi Salam Kenal,

Benjy suda VOTE blog ini di Blogger & Sosial Media Awards
2012. Mohon bantuan juga untuk VOTE blog benjystanis dalam
kategori 'Worst Blog'. Sama-sama membantu secara positif,

terima kasih.

neti atan said...

Voted since a few days after your PC on the 19th Jan at Times Square...all the best.

izessmomentomproduction said...

Paknil adalah idola saya walaupun sudirman itu idola paknil.

Anak Timur said...

maaf ya pak nil, saya tompang promote kat sini.. tq
Collagen Powder
ESP – Soy Protein Isolate Powder
GLA Complex
Omega Guard
Vita-E Complex
B-Complex