Tuesday, April 15, 2008

Selamat Datang!


Assalamualaikum dan selamat datang ke blog saya.

Semoga blog ini menjadi medium untuk saya menyalurkan info terbaru dan berkongsi pendapat dan buah fikiran dengan anda semua...

Sebagai pembuka bicara, saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih di atas sokongan anda yang telah menobatkan saya sekali lagi sebagai PENGACARA TV LELAKI POPULAR ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 2007 buat kali ke-5. Alhamdulillah ini adalah penghormatan yang tidak terhingga. Terima kasih sekali lagi...kemenangan ini akan memberi suntikan semangat baru untuk berusaha lebih keras lagi memberikan yang terbaik kepada anda.



Andalah SEMANGAT saya!





Salam Sayang,



aznilhjnawawi : )


9 comments:

d_tieah^aznil said...

A'kum...
> Sama2........saya vote Abg Aznil untuk Anugerah Bintang Paling Polular 2007 gak, tapi mungkin takder rezeki Abg Aznil untuk tahun nie kot.
> Takpe la.........pa2 pun, tahniah k.
> Dgr cerita Abg Aznil nak bagi duit yg Abg Aznil menang tu kat pendengar Era ek?????? Ok la tue........berkongsi kemenangan.......
> Saya tak dapatla.......sekolah...

sajidah said...

nasib kte same d_tieah^aznil... sy pon skol... knp paknil x wt ptandingan spe pling byk anta comment kt paknil?? heheh.. walaupape pon... Tahniah di atas kejayaan yang dimenangi oleh Paknil dlm kategori Pengacara TV Lelaki Paling Popular... Sy pon undi paknil dlm abp... tp taun dpn sy akn b'usaha untuk undi lebih byk dr taun ni.. Insya-allah... tu sume utk tanda sy myokong paknil sbg seorg artis yg bbakat... :D

=X= aRa =X= said...

Ola...Welcome Aznil to the world of blogging...

U're always my fav...

All the best...

hudd said...

salam..
Tahniah pd anda..
semoga terus suksess..

puspasari(= said...

aznil =).
slmt hr rayaaa =D

eKiNisMe said...

akhirnyee..smpi jugk ekin kat oldest post paknil..sehari suntuk jugk go thru satu persatu posting paknil..

anyway..tulisan paknil mmg mnarik minat tuk ekin terus bce n bce n bce ape yg paknil nk ceritakn...kisah hidup paknil serba sikit..kerjaya paknil and all dat...

all the besh tuk paknil sekeluarga..kan besh klu ekin dpt jumpe tul2 dgn paknil..tul2 bersembang dgn paknil..face to face dgn paknil..bkn je kanak2..tp ekin yg da besar nie pn teringin sgt2...

ekin doakn paknil dikurniakn ksihatan yg baik..dan moge paknil dpt teruskn perjuangan AZNIL HJ NAWAWI dgn jayanye...aminnnnn..

shayang paknil..mmuaahxx

Pencinta Lelaki said...

Assalamualaikum Paknil...

Kami semua sayangkan Paknil ...

Salam Sayang dari Pencinta Lelaki

Akasia Maya said...

http://www.jeritanblog.blogspot.com

~Tutorial BLog~

nur hamizah baharudin said...

pak nil, wish you all the best in everything you do... you know what.. you always make my day happy.. i can't say i'm your number 1 fan.. bcoz you had lots of fan right?? what i can say is.. i will always support you in what ever you do.. i'm only 14 years old.. sorry if i had a broken english.. just want you yo know.. i love your voice.. i wish i can be like you... everybody love you.. the way you talk, the way you laugh.. you can make people smile.. i love you pak nil.. thank you for every thing you did to make people smile... you are a hero of mine... :)