Friday, December 3, 2010

Fw: INI DIA GAMBAR 'SERASI BERSAMA'

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

21 comments:

Betta sp said...

nice pictures. xsabar nak tengok program nie kat tv:)

NAA said...

suka semua rancangan yang ada PakNil. tapi takde astro. alahai :(

azlin hashim said...

hurm... mesti best

CiK QiQi said...

Paknil ni kn..muka xnmpk pon brusia..comei dr dulu smpai skang.hehehe

meowwmania said...

pak nil yg awet muda..apa rahsie?? :D

black forest said...

program baru eh ?? bila nak kuar ?? x saba nak nengok :)

Princess Feyqa said...

wow!!!

Tipah said...

hehe...lepas ni ramai la yg email paknil...

hope you enjoyed the moment! =) seronok tgk Paknil beraksi...full of energy!

ainakhani said...

nak tengok !

fafau de craft said...

bestnyaaa Pak Nil... :)

AmirMon said...

woo..nmpk ensem...

edzlin007 said...

Salam Paknil.

Wah...terima kasih sudi kongsi gambar di blog ini. Cantik stage nya...Pasti tonton :)

apezs shah said...

En Aznil.. saya follow sini dah.. harap dpt follow balik..

meriah sgt pic nie..
ini menggunakan telifon ke? bila update?

DiNaZ said...

meriah jerr....
terus ceria ok!

Marhaen Kacak said...

wahhh....best la pak nil!

PM Kita Buta Sejarah?

Su3y said...

A'skum abg aznil...

Ala! ada rancangan baru lagi & astro di Singapura is still ketinggalan ler...

Banyak rancangan yang masih belum keluar lagi,apatah lagi rancangan baru ni kan? Huhuhu...

Hmm...guess i just have to wait to watch it on tv.

Take good care of urself k?


SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

Latifah said...

Salam Pak Nil
Mesti best rancangan ni... teruja rasanya nak tengok...

ajelan said...

idup pak nil

LIFE Z PHOTOGRAPHY said...

paknilll....
jgnla kawin..kesian dkt pminat semua..klau paknil kawiwn mesti diorang frust kan..tpi kami xboleh halang paknil juga sebab paknil pun ada hidup paknil sendiri ..itu keputusan paknil kami xboleh campur..cuma kalau paknil kekal menduda rasanya itu sangat adil untuk semua peminat..walauapapun keputusan paknil,kami akan hormati dan terus sanjungi paknil!

EzzEddin said...

salam pak Nil,
obviously dah nampak best pre show neh..
nway u look more younger lahh.......warghh jeles

Nur said...

tema gambar--mulut kena buka eh..hehehe..kidding pak nil