Tuesday, December 7, 2010

SALAM MAAL HIJRAH 1432

Paknil ingin mengambil kesempatan ini untuk menghulurkan Salam Maal Hijrah 1432 kepada semua pengunjung laman blog Paknil ini.
Kelebihan pada blog ini akan Paknil gunakan sepenuhnya untuk kita saling ingat mengingati dan menyalurkan cinta sesama umah. InsyaAllah.
Paknil akan cuba hindarkan coretan yg boleh mengguris hati dan seboleh mungkin mengelakkan kontroversi. Peluang dan ruang yang ada ini, kita abadikan untuk mengekalkan keakraban kita. Sukar untuk bertukar pendapat dengan beribu sahabat sekali gus pada satu masa tetapi ini boleh dilakukan di sini secara percuma.
Azam Paknil di tahun baru ini, Paknil ingin berhijrah kepada mencari rezeki untuk dikongsi. Banyak yang Paknil ingin lakukan. Paknil ingin pulangkan dan kongsikan rezeki yang Allah pinjamkan kepada Paknil.
Menjelang usia 49 tahun kini, tiada yang lebih mengindahkan Paknil kini kecuali dapat mengukir senyuman kepada yang sudah lama tidak tersenyum. Doakan kesihatan Paknil agar dapat bergerak untuk tujuan ini. Populariti bukan penanda pencapaian tetapi kepuasan membantu dengan kelebihan adalah lebih terasa kemanisannya.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

38 comments:

Norfa Lyana said...

Salam maal hijrah abg aznil...

edzlin007 said...

Salam Paknil.

Salam Maal Hijrah 1432H juga.
Kami peminat Paknil selalu doakan kesejahteraan Paknil supaya Paknil mampu untuk mengukir senyuman, menggembirakan hati orang lain. :)

Tipah said...

Salam Maalhijrah Pak Nil.

Amin~ =) Insya-Allah. Sy pun nak contohi Pak Nil.

azureen yazid said...

salam MAAL HIJRAH pak nil...
semoga suksess selalu

Azza Firza said...

salam maal hijrah, semoga impian anda tercapai yaa, hehe, nak menang RM50? ayuhh, join kontest bersama azza (:

http://zaza96.blogspot.com/2010/12/review-paling-kreatif-azzafirza-rm50.html

Latifah said...

Salam Maal Hijrah untuk Paknil juga...Happy selalu, ceria selalu dan ingat Allah sentiasa. Saya pun suka sifat nature Paknil....

anne said...

Salam.Selamat tahun baru hijrah.I doakan azam baru Abg Aznil yg sgt mulia tu dipermudahkanNya,InsyaAllah.

mamawana said...

Salam Maal Hijrah PakNil
Semoga kita semu aberhijrah ke arah kesollehan yg lebih mantoppp

SeJaDah EmaS said...

salam maal hijrah pak Nil.semoga azam baru dapat ditunaikan tahun ini..azam lama...y xdapat tu, carry foward pon kira ok lah

FatimahYahya said...

salam maal hijarah paknil:)
may allah bless u always:)

Monalea said...

salam maal hijrah pak nil

NHP said...

Salam Maal Hijrah pak nil..semoga hidup diberkati hingga akhir hayat.

eiLda epaL said...

Salam PakniL...

salam maal hijrah juga buat paknil sekeluarga..
insyaAllah, kami semua sentiase doakan kesejahteraan dan kesihatan paknil agar paknil dapat terus melakukan aktiviti harian paknil selain dapat membantu kepada yang memerlukan...

InsyaAllah, mudah-mudahan usaha paknil yang murni itu direstui oleh Allah SWT dan semoga perjalanan urusan tersebut dipermudahkan..

take care Paknil...

NaDia CoMaNeCi said...

SALAM MAAL HIJRAH PAK NIL...

Su3y said...

A'skum abg aznil...

Salam Maal Hijrah 1432H juga diucapkan kepada abg aznil :)

Sempena tahun baru ni apa azam baru abg aznil ye?

Hehehe...

Semoga dengan hadirnya tahun baru ni rezeki & kesihatan abg aznil bertambah baik,insyallah!

Salam sejahtera buat abg aznil sekeluarga...

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

blog-tips-kurus said...

salam.
May Almighty God ALLAH bless all of us:)

azlin hashim said...

Salam Maal Hijrah....! semoga paknil sekeluarga sentiasa dirahmati...)

akuanakpahang (AAP) said...

Salam Maal Hijrah Abg Nil.
Jom Jalan-jalan ke Pahang "Tak
kenal, maka tak cinta"

meowwmania said...

salam maal hijrah pak nil

smoga pak nil sihat sentiasa :)

FARHANArazaki said...

salam maal hijrah too pak nil
;]

Betta sp said...

Slamat tahun baru 1432 H :)

| r i E n | said...
This comment has been removed by the author.
| r i E n | said...

Salam MAAL HIJRAH...
bersama kita menghayati bulan Muharram kerana terlalu banyak keistimewaan serta peristiwa2 pada zaman ini..untuk mengetahui dengan lebih lanjut..

hasrul hassan said...

Salam Maal Hijrah juga buat Pak Nil.

Ingin memahami pengertian Hijrah dan peristiwa? http://hasrulhassan.blogspot.com

atau anda ada pengertian anda dan makna sendiri dalam hidup?

Saya sediakan SEGMEN MAAL HIJRAH di blog saya.

zedmagel said...

Salam Aznil,

Salam Maal Hijrah buat tuan Haji juga. Ada masa juga tuan update blog dalam sibuk menjalankan tugas yang padat gitu. Suka dengar celoteh tuan dalam kecoh pagi di Era... he..he...

fify said...

salam maal hijrah paknil..sbgai fan setie paknil..hanye doa..doa n doa shje yg dpt kami balas atas kesudian paknil mghiburkan kami alway's..amin..

Awangku Johan said...

Salam Maal Hijrah Abg Aznil..
Awang follow blog Abg ek.. ada masa mai la follow blog Awangku hehehe

siti azizah Sang Pencinta said...

salam maal hijrah pak nil, terus menulis sbb saya nak baca selalu blog ini. doa saya pak nil selalu sihat dan happy selalu amin

ibuintan said...

as salam paknil,

semoga terus sihat utnuk memberikan yang terbaik

Ida said...

Salam Paknil!

Agak terlambat tapi terima kasih kerana sudi signkan autograph untuk adik saya masa di Cannes lepas.

Saya doakan kesejahteraan buat Paknil, amin~ :)

coodeang said...

Oh pakcik prof klon. Bila nak keluar lagi

ajelan said...

salam maal hijrah pak nil. klik kt sini sape sokong industri seni paknill..vote here tau

EzzEddin said...

masih lagi dalam mood maal hijrah

Irwan said...

apsal paknil makin hari makin muda? ada apa2 amalan ke?

Seri Nuang Shah Alam said...

Pak Nil ada kat Yayasan Perdana, Putrajaya pada 20 Dis 2010 untuk berjumpa dengan Che Det

siti azizah Sang Pencinta said...

agak-agak bila agaknya pak nil nak update nihh yek dah lama tunggu bahan baru

azlin hashim said...

hurm betullah... mana paknil ni ek? tiap hari bukak blog paknil, tiap ari paknil tekder...

zingtrial said...

Salam Maal Hijrah!
May Allah make our efforts sincere and keep us all on the straight path........Ameen