Monday, February 2, 2009

ALHAMDULLILLAH & TERIMA KASIH!!!



ALHAMDULILLAH. Hari ini 2 Februari 2009 Paknil telah dianugerahkan Bintang Kebesaran Wilayah Persekutuan sempena sambutan Hari Wilayah Persekutuan ke 35 di Istana Negara. Penganugerahan Bintang JOHAN MAHKOTA WILAYAH telah di anugerahkan oleh Seri Paduka Baginda Yang Di Pertuan Agong Tuanku Mizan Zainal Abidin.
Menjunjung Kasih Tuanku!
Paknil nak ambil kesempatan ini mengucapakan jutaan terima kasih buat YAB Perdana Menteri Malaysia Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi dan juga YB Menteri Wilayah Persekutuan, Datuk Seri Zulhasnan Raffique atas pencalonan nama Paknil bagi Anugerah Bintang itu.
Kini setapak lagi Paknil melangkah untuk terus berbakti kepada Negara tercinta dan bidang yang Paknil sayangi ini. Selaku anak jati Kuala Lumpur, Paknil akan terus bekerjasama dengan pihak Kementerian Wilayah Persekutuan untuk menjadikan tempat tumpah darah Paknil lebih maju dan setanding dengan kota metropolitan dunia.
Paknil juga berharap, Anugerah Bintang ini akan menjadi penyuntik semangat pada Paknil dan rakan yang lain untuk terus melakukan tugas yang diamanahkan dengan ikhlas. Tidak pernah sekelumit di hati ini terfikir untuk diiktiraf sedemikian rupa oleh kerajaan dan Yang Di Pertuan Agong.
Berada dalam Balai Rong Seri, Istana Negara itu sahaja sudah bagai mimpi jadi kenyataan bagi Paknil apa lagi bersalaman dan dikalongkan Bintang oleh DYMM Tuanku.
Pada penyokong-penyokong Paknil, terima kasih Paknil ucapkan semoga kowrang terus beri semangat pada Paknil untuk terus berkarya. Paknil mahu terus disayangi dan menyayangi kowrang semua! InsyaALLAH!

250 comments:

1 – 200 of 250   Newer›   Newest»
αєяιηιѕнα said...

ala!! cute nyer Uncle!!!!!

shake said...

taniah untuk abg nil..comel lotei!!!!

Mata Hati said...

Tahniah...

mAr@ZiEy said...

Congrats Pak Nil!!

Moga Pak Nil makin ligat dan mantap lg

anne said...

Salam Abg Aznil,

Tahniah atas penganugerahan Bintang Johan Mahkota Wilayah hari ini. Alhamdullilah.
(Tadi dapat tengok Abgnil terima bintang kat Bernama TV news. Tumpang gembira & bangga:-)_

Congrats also for receiving High Commendation for Best Entertainment Presenter - JLL at the Asia TV Awards 2008.

Well deserved awards. A good start for a great year ahead, Insyaallah.

p.s - susah la nak call you kat era sekarang ni since tukar ke pagi. anyway, i still listen to your slot k:-)

LoVe.. LiFe said...

congrats pak nil..
keep up da good job

αєяιηιѕнα said...

Assalmualaikum Uncle!

Taniah Uncle mendpt anugerah Bintang Johan Mahkota Wilayah hari ini.

Ala!!! Cute lah Uncle ni!

Cute sangat!

Saya doakan Uncle dpt Anugerah Bintang itu ;D

Ala! Tak leh stop ckp Uncle cute lah. xD

Heheh!

Assalamualaikum Uncle!

SALAM HORMAT & SYG;
αєяιηιѕнα

P/S Uncle sentiasa cute ;D

khairil Anwar said...

Tahniah uncle aznil...

kokodoo said...

congrates~ u deserved it!

Hairi Izudin Hussin said...

congrats..semoga lebih berjaya

Nabiel said...

Congrats Pak NiL!!!
Wish all the best 4 ur career k!!

edzlin007 said...

salam paknil.
tahniah atas penganugerahan Johan Mahkota Wilayah. semoga lepas ini kerjaya paknil bertambah maju. kami peminat bangga dengan paknil

Zanna_MamaBatrice said...

congrate pak nil
mmg pak nil layak dpt anugerah tersebut......

semoga pak nil akan terus berbakti pada anak2 bangsa secara tidak langsung...

Jake's Daughter said...

Tahniah abang aznil.....

Ena Mazly said...

tahniah...u deserve it....

*C!k$ue* said...

tahiah abg aznil;D love u always!

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

tahniah pak nil...mmg mengamcamlah pak nil ni hehehe...

ei_da.. said...

Congratulations pak nil.... pak nil mmg layak dapat anugerah itu.... kami menyokong dr belakang... moga terus maju dlm kerjaya pak nil

eLLe said...

Paknil..
Bangga yang teramat.Itu komen dari hati saya yang amat2 mengkagumi kredibiliti Paknil.Amazing Aznil!That's the word..

p/s:Gambo Paknil pakai tengkolok tu dah mcam anak raja..keh3..cayalah!

e.r.m.i.e z.e.n.t.i.e said...

congratulasi uncle... keep on ur gud work k?

kami semua akan terus sokong uncle!

Su3y said...

A'skum Abg Aznil...

Pertama skali suzy nak ucapkan "TAHNIAH" pade abg aznil sebab telahpun terima anugerah tersebut...

Pade suzy memang abg aznil layak untuk memilikinyer,bukan saje pade mase ni malah pade pertama skali bile anugerah ni diadakan...

Hehehe...

Abg aznil telah banyak berbakti pade masyarakat sekeliling...

Alhamdulilah,syukur pade Allah S.W.T kerna telah memberi abg aznil rezeki yang melimpah ruah...

Suzy juga turut menumpang happy sebaik saja dapat tahu tentang hal ni...

Suzy doakan yang terbaik buat abg aznil sekaluarga & semoga abg aznil akan terus berjaya sampai bile2...amin!

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

NieRadiNa said...

salam paknil..
aahla.. paknil nmpak hensem n cute bila memakai pakaian baju melayu lengkap bersamping n brsongkok..

tahniah diucapkan kpd paknil..paknil mmg layak dpt anugerah darjah johan mahkota wilayah tu..sya doakan lpas ni paknil dpt gelaran dato pula sbb populariti paknil juga standing dato CT jika xdak masakan paknil begelar pngacara no 1 d msia..
lebih2 lg paknil juga bjaya mnharumkan nma msia dlm asian tv awards..paknil slalu buat yg tbaik dlm kerja paknil..nila pnghargaan yg paknil xsangka2 dtg dgn sndrinya..

apapun sya harap paknil kekal dgn imej paknil yg mesra n xmninggi dri serta sya doakan paknil djauhkan sgala anasir2 yg cba mnjatuhkan paknil..amin..:)

sya said...

congrats abg aznil! teruskan usaha abg yea!!!

zaffirazaini said...

Congratz pak nil!!! =)

~ ♥ cik intanurulfateha ♥ ~ said...

congrattt
i impresses ;)

<< s| teD| yanG GOmuK >> said...

TAHNIAH!!

anorr said...

tahniah abg aznil atas anugerah yang di terima.
rezeki dr Allah tu...
semoga abg aznil terus sukses dlm kerjaya dan kehidupan..

sir NIK said...

salam.... saya mengambil kesempatan untuk mengucapkan sekalung tahniah kepada abng aznil..memang abang aznil sangat layak menerima pingat tersebut..syabas!!

azisazahar said...

tahniah pak nil

Joanna said...

tahniah Pak Nil dari anak-anak saya yang begitu meminati dan mengkagumi mu....

Eriyza said...

Tahniah Haji Aznil.
Semoga terus maju jaya. :)

Noorma Ismail said...

Tahniah Aznil, teruskan usaha gigih demi industri penyiaran negara. Semoga mendapat gelaran 'datuk' plak lepas ni

IK said...

Pak Nil, tahniah mabruk congrats...jazakallahu khyran kathira...kekalkan immej baik ni ye...memang Aznil deserves to get thie acknowledgement for his achievement,persistency,uniqueness and most of all he is a good dad as well.He is among the 'educated' Malaysian Artist too :)
Ape2 pun jgn lupa bersyukur atas kurniaan ALLAH ni ye Pak Nil..tentu Pak Nil pun sedar lepas haji ni mencurah2 rezeki ALLAH bagi..alhamdulillah.

afiq...ludin...ferdi... said...

tahniah to abg aznil atas penganugerahan yang baru diterima..moga terus kaizen...dlm apa jua bidang yang diceburi....!!!!chaiyokk...

p/s kau terus johan di hati peminat2mu....
http://afiqludin.blogspot.com

SAM said...

Tahniah diucapkan. Semoga Aznil terus sukses di dunia dan akhirat.

nabilasyafiqa said...

as'kum uncle...
alhamdulillah,congrats yer uncle!!!:)
sy lahir sama tarikh ngan hari wpkl...
berbangga uncle dianugerahkan pingat kebesaran itu:)
keep it up with your work..
jgn gila2 sgt...nti saya pon gler2 jadinya..
hahaha...
take care uncle Nil!:)

mebby a.k.a ezza said...

Congratulations Pak Nill...U R The Best!!! U deserVe it

zackque said...

banyaknya ucapan tahniah utk abg aznil... abg ke uncle ek nak panggil??? what eva... yg penting u r still looking young and cute... congrats gak utk uncle@abg aznil... hope terus success ya...

Encik Tofik said...

tahniah...
the next dato'....

Noy said...

tahniah on behalf of ur fans in BRUNEI DARUSSALAM

Faizah said...

Tahniah..u deserve it.. =)

ain hatikristal said...

tahniah paknil..!

Mr Pariey said...

tahniah

Tukang cerita said...

Tahniah pak nil!!!

madiah said...

Salam Pak Nil...
T A H N I A H!!!!
Semoga Pak Nil terus success..

Dari;
Najwan, Ibu dan Ayah

Mulan said...

Abg Aznil...
u r simply the best..

Jaj@n said...

tahniah pak nil..!!

MIRA_SYAMIM said...

Tahniah pak Nil...

nd said...

tahniah pak nil weh..tak sia2 keje keras berpuluh2 tahun..dlm 2 3 tahun lagi dpt Dato' kut..

setaraf ngan Dato' Mahadzir Lokman yg multi lingual tuh..

cayalah pak nil..kem slm kat Shasha(Din Beramboi)

Nad Eusoff said...

tahniah pak nil..
mmg jagoan pak nil ni

Fish of Pisces @ 5th_E said...

Tahniah Paknil, u deserve it. :)

anty nur said...

Selamat Pagi Pak Nil ,
Tahniah atas penganugerahan
tersebut ,tuah ayam nampak dikaki tapi tuah manusia hanya Tuhan yg tahu , nawaitu Pak Nil bekerja utk
menyara keluarga serta menceriakan semua orang dgn ikhlas semestinya ada balasan baik , insyaallah permulaan yg baik utk 2009.

Minister Of Mind said...

eh..banyoknye orang say congrats to pakcik anil nie..

"selamat hari raya" ..ahaks..

Mummy SGTv said...

alhamdulillah...abg aznil dapat anugerah tersebut..memang layak pun...tidak boleh dipertikaikan lagi kebolehan abg aznil tiada duanya...tiada tandingannya lagi...

FarHa said...

tahniah pakniL...

diari-alya said...

Salam Pak Nil
Tahniah atas anugerah tu..
Saya rasa Paknil on d way 2 'DATUKSHIP'....Datuk Aznil!!
Tengok2lah blog saya...

neezareef said...

tahniah pak nil
semoga paknil terus success!

::9W2PHY:: \(^_')/ said...

TAHNIAH! Pak Nil!

::9W2PHY:: \(^_')/ said...

TAHNIAH Pak Nil!

lady D said...

congrats abg aznil....

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

abg aznil

tahniah yek

shifa said...

tahniah, tahniah, tahniah utk Aznil Haji Nawawi.

fAizAl_85 said...

tAhniaH pAknil..hOpe lebey bErjaya agI kElak..

Elynn said...

Akm..Salam sejahtera, sebitur bintang kian menyinar di planet Bumi..ewah! sokongan kami agar terus berkarya, dan meneraju industri seni dengan telus dan tulus penuh keikhlasan...

Good Luck....

p/s:Buat doa kesyukuran jangan lupa jemput kami....

Yaniez said...

Saya ucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada Tuan Haji Aznil Haji Nawawi diatas pengurniaan Darjah Yang Mulia Mahkota Wilayah Pangkat Keempat Johan Mahkota Wilayah (JMW) oleh Duli Yang Maha Mulia Yang Dipertuan Agong Tuanku Mizan Zainal Abidin, sempena Hari Wilayah Persekutuan 2009.

Tahniah... semoga Tuan Haji Aznil Haji Nawawi lebih berjaya dan terus berjaya... =)

norkhazlina said...

Congrats Pak Nil, you deserve it!
Excellent start for new year, hope you have many great years ahead.....

cekkeya said...

alhamdulillah...congrats paknil...cayalah pak nil~~~

GC said...
This comment has been removed by the author.
GC said...
This comment has been removed by the author.
GC said...

Salam Tahniah PakNil...!!
Ada permintaan nieh,
Kalau boleh PakNil amik la Close-Up GAMBAR PINGGAT tu... tak dapat pegang, dapat tengok pun jadilah...boleh yekkk...boleh la :P

Salam-GC-

Nafisah Rashid said...

congratz pak nil :)
keep up the good work..

iLARA's said...

Tahniah...Hj Aznil Nawawi
Semoga Kejayaan Terus Mengiringi Perjalanan Karier Anda..

azlin hashim said...

Tiada kata2 lain yg dpt diucapkan selain sekalung TAHNIAH!!!!
SYABAS.. SYABAS dan semoga terus berjaya sepanjang titian kehidupan.

Semoga akan terus menjadi kebanggaan seluruh rakyat Malaysia!!! Kami semua bangga dengan pencapaian PAKNIL...!!!!

ladyM said...

tahniah abg aznil...mayb a 'Datuk'ship next...mudah2an

atty's said...

tahniah paknil

fazrul mokhtar said...

tahniah paknil. wowww! u rock the world~

rainningheaven said...

tahniah uncle..bile nak naik Dato' pulak

Catgirl07 said...

Congratulations Aznil.. You memang hebat!!! Stay you... Keperibadian anda meletakkan rasa hormat orang lain kepada diri anda... Wish you a healthy life ahead and keep on entertaining us... your die-hard fans....

nacha said...

congrats & bravo. you really deserved it. ganbatte... chaiyokkk..

suarahati salmie said...
This comment has been removed by the author.
suarahati salmie said...

Tahniah Aznil..
semuga dimurahkan rezeki dan di berkati Ilahi.. jadilah insan yang sentiasa di sayangi dan di senangi oleh setiap lapisan masyarakat.

hazlin said...

Salam Aznil,
Tahniah! anda memang layak. semoga terus kukuh berkarya dan anda dilihat semakin kurus la.. kerja kuat, tp jaga makan tau...

jiejah d'blogger said...

Alhamdulillah ..
Tahniah pak nil
u deserved it !!
chaiyok chaiyok ..

cik_ah82 said...

pak nil pegi amek anugerah tu ngan sape?
tahniah pak nil!keje keras pak nil akhirnya berhasil jugak!
teruskan usaha, lepas ni insyaAllah rezeki banyak lagi..amin

my hidden stories said...

tahniah!!may allah bless u

fealize_eleanoer said...

tahniah pak nil.. ;)

me said...

TAHNIAH AZNIL ....

kyuzo uehara said...

congratulations! really proud of you pak nil..

Fido109 said...

tahniah!!!
all Malaysians are very proud of your achievement..
keep it up your good work..
may you be in god's bliss..

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

salam.. taniah paknil..
npk kacak mcm pengantin kekekkekeke

oto said...

salam pak nil...

tahniah... moga pak nil terus sukses, sukses & sukses!!!

luv u pak nil!!

Zareda Norman said...

tahniah...

Queen said...

tahniah!

semoga lebih bersemangat untuk lebih berjaya

rynas said...

Pak Nil tahniah moga terus berusaha keras menerbitkan rancangan bermutu untuk kanak-kanak. "Untuk KIta Aje"

yAbEeN said...

tahniah paknil ;)

daisyque said...

congratzz paknil!! hehe!! yeahhh!!

Fizah said...

kami akan sentiasa menyayangi Aznil haji Nawawi.. tidak kira siapa pun dia, tetapi dia hero di mata kami...

Aniex Return said...

tahniah Uncle Aznil!!!

Zaza said...

Tahniah buat uncle Aznil. Happy sangat dengar berita ni... You deserve it... Moga terus maju dan terus dihormati

Qaseh said...

tahniah atas anugerah yg diperolehi..

Bieaz said...

Assalamualaikum bg nil....... Takniah bg nil semoga penganugerahan nie menaikkan lagi semangat bg nil setapak demi setapak. AMIN........ Semoga sukses bg nil N tke cre owez.... Bie owez support u. itz 4u ' KITA HARUS MEMBUKA PINTU2 PELUANG. TETAPI HARUS JUGA MEMPERLENGKAPI AGAR DAPAT BERJALAN MELEWATI PINTU TERSEBUT ' bieaz.blogspot.com

gurl ; lia said...

pak nil tahniah!!!

(^_^)

Mamadleena said...

Congrates uncle aznil...
u deserved it!!~~

frm -
Adleena

isyqacombat said...

TAhniah UNcLe..
MOga2 lebih Success ya~~
SEntiaser berpijak Dibumi nyata..
hehe

crackzypumpkin said...

tahniah pak nil!!!!

@cu SaYaNg said...

Pak Nilllll!!!!
TAHNIAH...TAHNIAH..TAHNIAH...
TAHNIAH...TAHNIAH..TAHNIAH...
TAHNIAH...TAHNIAH..TAHNIAH...
TAHNIAH...TAHNIAH..TAHNIAH...
TAHNIAH...TAHNIAH..TAHNIAH...
TAHNIAH...TAHNIAH..TAHNIAH...
TAHNIAH...TAHNIAH..TAHNIAH...
TAHNIAH...TAHNIAH..TAHNIAH...
TAHNIAH...TAHNIAH..TAHNIAH...
TAHNIAH...TAHNIAH..TAHNIAH...

adeq azreeqah said...

tahniah pak nil..
teruskan berkarya demi mewarnai dunia hiburan & penghibur rakyat serata dunia..i'll owez support u..yg baik jadikan teladan,yg buruk tu biar la buruk heheh,xder la..yg buruk jd kan panduan utk menuju ke arah yg lbh baik..all the best & sukses slalu..

faRah said...

TAHNIAH TAHNIAH PAKNIL...kami bangga sgt2 paknil dpt anugerah nie.tak smpt nk wish lps bace paper smlm sbb bz ngn kls..kami akan terus menyokong n syg akan satu2 nya paknil di tanah air kita.
chaiyok chaiyok paknilku...

piNky LuCiA said...

comey nye pak nil..waa... masih kacak like dulu2..hekhekhek..

whatever pun.. tahniah3.. :)

cIk pEnNa said...

paknil..
tahniah ye!
;)

SOGOH said...

Wa! Congrats!Bro.Aznil, keep up your good work k!

daeng said...

Congrats Pak Nil....

semoga pak nil bertambah mantap

Mannspider said...

wah...macam dalam mimpi pulak ye....putera raja dapat naik takhta... Bile nak tunjuk pingat kebesaran kat hulubalang azwan ali?...mampu kah beliau dapat pingat juga?

towwwge said...

Salam Pak Nil...tahniah. Semoga terus maju dan terus menghiburkan hati kami dan anak-anak kami.

He he he ...adalah yang frunst menonggeng tengok Pak Nil terima pingat :)

Su3y said...

A'skum Abg Aznil...

Alhamdulilah,semakin ramai pengunjung blog ni yer...

"TAHNIAH" sekali lagi keatas semua kejayaan yang telah abg aznil perolehi...

Semoga terus berjaya yer abg aznil,insyallah suzy doakan yang terbaik buat abg aznil serta keluarga...amin!

Erm,tapi 1 ler yang suzy terase sekarang ni...

Semakin tinggi kejayaan abg aznil,semakin rendah pulak terase diri ni ler...

Huhuhu...

Mungkin tu semua hanya perasaan suzy semata2...

Takperlah,it's ok...

Yang paling penting sekarang ni ialah kejayaan abg aznil...

Hope to meet u again ler in the future,miss u so much...

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

May Jiuan said...

congratulation!!!
All the best~

with love,
may jiuan <3

=)

Emy Omar said...

Tahniah..semoga akan terus success lepas ni.Wish u all the best

razila7506 said...

tahniah..paknil..atas anugerah yg diberikan..moga paknil semakin berjaya dunia dan akhirat..rasa banga dengan kejayaan paknil hari ini...harap paknil tetap mantain dan tak sombong diri yek..tetap kool je..suka cara paknil ni...

fysal said...

Taniah Paknil..tak lama lagi boleh dapat Datuk plak tuu :D

malasudin said...

Salam Aznil...
Tahniah krn dianugerahkan Bintang Johan Mahkota Wilayah baru2 ni. Semua ini berkat kesabaran n keikhlasan Aznil dlm berkarya.
Moga Aznil akan terus mencipta kejayaan...

Salam dr Chicago,USA

sponge_anys here! said...

segak nyer aznil pakai baju melayu...
hehe;p

dblues said...

Tahniah utk Paknill, bilanak datang Sabah? Heee

ida said...

tahniah paknil..

Nordina's World said...

Alhamdulillah.Congrats Pak Nil...You deserved it!

nannychomel said...

To Paknil:

Congratulations. Alhamdulillah, segala usaha paknil telah mendapat pengiktirafan yg setimpal. Semoga menjadi contoh yg baik kepada generasi muda. May Allah SWT continue to give you strength and shower His blessings upon you.

miloais said...

salam...

tahniah pak nil...
{pak nil katanya... walopon jarak umo tak berapa mana kan....]

moga lebih cemerlang lagi lepas ni...
dan tampil dengan idea2 yg lebih memberangsangkan... lebih informative dan menceriakan hari2 penonton dan peminat2 pak nil...

tahniah sekali lagi pak nil!

myZone | When Anuar opens to public said...

tahniah PAKNIL! ur fans must be proud of u! keep on doing great things! :)

G'Zain said...

Pak Nil,
Alhamdullilah Congrats lu memang werld..

azha4ever said...

Congrate paknil... my daughter, my mom, me smua2 my famili admire u most.. teringin nak join tom tom bak.. one day perhaps...

cintalaila said...

Tahniah

Ry@_~ said...

tahniah pak nil... suke bangat sama kamu.. huhuhuhhhuu

azwa said...

salam
tahniah pada abg.aznil .semoga berjaya dalam semua bidang

ctiez said...

tahniah... anak2 saya suka sgt ngan uncle aznil...

adeqya84 said...

Assalamualaikum....

Tahniah paknil....
Moga terus maju dalam bidang seni...
Moga terus sihat untuk mewarnai dunia hiburan tanahair...
Moga terus dberkati dunia dan akhirat....

Malaysian luv Paknil!! ;)

Madu_Embun said...

Congratulations Paknil. Aritu mase CNY nmpk Paknil jln2 kt Pavilion,,kendong baby siape tu? Anyway long live Aznil Hj Nawawi!

Syarul said...

askm buat paknil .tahniah dan syukur atas anugerah yang diberikan oleh Allah SWT ke atas dirimu.segala kebolehan ,bakat dan keistimewaan yang ada pada dirimu amat besar ertinya buat bangsa dan negara.Anda lah pengganti Allahyarham P.Ramlee.paknil boleh... Malaysia boleh..tomtom bak boleh.cayaaalah pak nil.

unwanted said...

tahniah Paknil!!!!!

Uncle nmpk lain r pakai formal...usually nmpk uncle pakai casual wear jerk...hehe...nice2

mama said...

Pak Nil...semoga maju & terus maju..but dont you feel lonely??hope this year terbukak hati u untuk dapat life partner pulak...best of luck...

zulshaari said...

Tahnia buat Aznil.. teruskan perjuangan mu menghiburkan kami semua..

Maizatul said...

salam pak nih.. well done and syabas.. teruskan usaha murni paknil untuk warga k.l n malaysia khususnya..

sayang mama papa said...

akum ...... tahniah Pak Nil, semoga Pak Nil lebih bersemaangat untuk berkarya.hensem Pak Nil dalam baju melayu....

Firdaniel said...

Tahniah Pak Nil...Teruskan usaha Pak Nil Yang murni...

I'm LeGend said...

ankel!!!


congrat's!!!

fahmi latiff said...

tahniah pak nil

hensem pak nil pakai macam tu... :)

ratna said...

tahniah di atas penghargaan yg pak nil terima. anda layak.

Kak Nora said...

Aznil,
You deserve the award. You're the best. Wagonload of tahniah to you.HIDUP MINANGKABAU!!!!

IK said...

Tahniah PakNil..
we are waiting for ur new post...

M.Haikal said...

caya la paknil.
tahniah2.
paknil mmg best!!!

adieza said...

congrats.. pak nil..
semoga terus maju dalam apa jua bidang...

Ilyah.... said...

Congratulation......paknil...

Ilyah.... said...
This comment has been removed by the author.
Wiee said...

Mr Aznil, my family and I have always been your fans.. Alhamdulillah 4 this 'medal' granted upon u..it has come through a long way i'm sure..What ever it is I pray n hope that Allah will continue to watch over you and we are counting on you to lead the young ones onto the appropriate path..Amin..We are so happy for u..

sitisarah said...

tahniah dr kak siti sarah..
seronok dapat jumpe aznil di istana negara aritu...
moga success slalooo....

Nadira said...

tahniah abg aznil! u deserve it!!
You've always been my idol..
and i really look up to you..

Nadira

ms said...

Tahniah atas penganugerahan Bintang berkenaan kepada abg haji aznil.. Semoga terus berjaya

NOOR AZNI said...

salam. SETINGGI-TINGGI TAHNIAH kepada saudara hj aznil di atas anugerah yang diterima. teruskan perjuangan dalam bidang yang diceburi dan jangan putus asa.

Azwan Shahdi Jalaluddin said...

Pak Nil.. Saya tabik dengan Paknil..Blog paknil ni baru je first time saya masuk. Semuanya best. tak mcm blog si laser azwan ali...menambahkan dosa saja nak baca..apepun tahniah...

AiKay said...

PakNil,blog pakNil ni dah dapat award tau...bukan takat PakNil je dapat award...blog pun dapat juge...so sila la ke blog sy untuk collect award ye...huhu takkan nye paknil dtg kan...takpe la suke2 je buat ni pun...anyway mabrook,congrats and tahniah...

rantong said...

Tahniah. Tapi kena buat lebih baik dari sblm nya.
View Profile: Rantong

mama said...

tahniah paknil'minat awak dari masa pop kuiz lagi.harap paknil akan dapat dato'.
satu family minat gila tom2 bak.
semoga pak nil berjaya slalu

MrPayid said...

tahniah and semoga lepas ni dapat anugerah dato' plak.. amin... saya dah up link pak nil dlm blog saya.. jemput menjenguk la jgk walaupun tau paknil sibuk sangat2..

FaizaL Omar said...

Congrats comrade!

rokaiyah said...

salam pak nil....
tahniah setinggi tahniah wat pak nil..ingt kan paknil dpt pangkat dato'...hehhehhe...
tp kalo dato' pun mmg paknil layak for that....
eee paknil..ni nak habaq sat..my kid suker sgt ngn paknil...aper2 yg di wat..mesti nak wat ala2 paknil...
lambaian paknil...ketawa paknil...
kalo dia tgh bz wat keja lain..kalo denga jer da sora paknil kat tv..mesti tglkan keja lain...sy sedar dia start minat ngn paknil b4 dia pandai cakap...masa tuh dia layn tom2bak jer..dia suka menari bila muzik tom2bak dimaenkan...pas tuh move 2 mcm2 aznil...skrg nih lyn suma apa2 rancangn yg ader muka paknil...kdg tuh berebut jer remote tv ngn dia..pa tak nyer, dia asyik nar carik muka paknil jer...but whatever is it..satu perkembangan yg baik...
hahahha satu lagi..kat rumah kita ader kerusi yg paknil guna kat set anak2ku...maner tak nya...tiap kali sy ngn ayah dia gi kedai perabot..mesti bgtau nak kerusi paknil..at last beli gak satu utk dia...so nobody can sit on that 'kerusi paknil' during paknil's tv show...
sory la yer..pjg plak coleteh...just to share betapa besarnya pengaruh paknil dlm kehidupan masyarakat dr pelbagai peringkat umur...
sekali lagi tahniah paknil...teruskan usaha murni anda...

cahayaqaseh said...

tahniah Pak Nil....

nuraini said...

hai abg aznil...
tahniah atas Anugerah Johan Mahkota Wilayah tue... walau pun tak pernah jumpe abg aznil... tapi sy tetap bangga coz artis kesukaan sy....keep it up kay... hope abg aznil tak mudah lemah dan tunduk pada kata2.... chayok2

afixz said...

tahniah.. teruskan usaha murni abg nil.. 10 bintang.. ;-)

GX said...

TAHNIAH PAK NIL

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

tak suka la.. gelaran pak nil.. macam la dah tua sangat.. muda lagi.. panggil aznil is much better..

Matt said...

tahniah

rosie_cm said...

Salam tahniah dari Christchurch. Teruskan berkarya, Pak Nil!

Hafezul said...

Tahniah PakNil!Waiting for ur comeback in AF!

June said...

tahniah!!!!
mamak aznil..

NiK ALiN NIS said...

tahniah pak nil...semoga pak nil dimurahkan rezeki. doakan saya juga yer.. saya jemput pak nil ke blog saya..saya dah tag pak nil..hehehe..nikalinnis.blogspot.com

~aNieQa~ said...

pak nil...sekalung tahniah...
nmpk encem la pak nil ngan bju melayu tu...hehhehe
anyway,smg lebih berjaya di ms akan dtg ni...amin

Neji said...

Pak Nil, TAHNIAH besar2 to U..!

dalina chempaka said...

TAHNIAH! Subahanallah.... Walaupun saya terlewat mengucapkan tahniah, tapi pasti belum terlambat, kan? Pak Nil memang patut dapat. Banyak perubahan yang Pak Nil bawa terutama dalam bidang penyiaran talk show. Semoga ALLAH memberikan Pak Nil rezeki yang melimpah ruah. Pak Nil memang pandai/tahu bersyukur kepada kudrat Illahi dan anugerah itu adalah antara balasannya di dunia.
Tahniah sekali lagi... :)

Acha said...

congratulations ! wish u all the best, and goodluck in future :)
i'll support u , pak nil.

sabli said...

PakNil
Tahniah kerana dianugerah bintang kebesaran. You deserve it. Teruskan bakti anda. Anda sentiasa disayangi peminat.

♥Nunda said...

tahniah paknil~ur the best laaa!~
mmuuah!
always support paknil^^

Adam said...

Beberapa minggu yang lalu..
saya berkesempatan berjumpa seorang ustaz dari rangkaian astro...
ustaz ini juga bertanggungjawab membawa Paknil ke tanah suci..
Mendengar cerita ustaz tersebut...mmg tak terkejut Paknil boleh mendapat anugerah ini... sesungguhnya Allah sentiasa bersama2 dengan orang yg jujur dan ikhlas...dan Allah memberikan ganjarannya dalam pelbagai bentuk...

Tahniah bro Aznil...wa mmg salute sama u laa..

eila R said...

tahniah uncle aznil..:)

Atiqah Aman said...

tahniah paknil..
moga paknil trus bjaya..
kami pn syg paknil jgakk!!

lily_lavender said...

salam paknil....

huhu tahniah...semogaa dirahmati ALLAh sellu.....

wat la apa yang kita rasa betull..jagn hirau pandanagn serong org... hanya kita dan ALLAh tahu nawaitu kita..

ye haaaaaaaaaaa

gurlz said...

congratz pak nil semoga panjang umo n dimurahkan rezeki berlipat ganda amin.....

Anggerek said...

congratulation pak nil.

i've a suggestion for u, i think it's good kalo pak nil ade domain sendiri for your blog. maybe you can buy domain like this www.aznilnawawi.com. domain name only cost RM55 per year or less than that

ieda said...

congrats pak nil
comel pak nil pakai baju melayu
:)
smoga pak nil akan terus berjaya dunia & akhirat
harap2 nnt dpt 'dato' pulak!
hehe

hans said...

Tahniah.....hasil usaha kerasa selama nih Allah dah balas dah dkt dunia...
tapi mesti kena sentiasa bersyukur dan jgn lupa diri tau Pak Nil..

e-khmal said...

hmm..assalamualaikum uncle..
tahniah la utk uncle..
ayah saye pun ade dpt anugerah gak..hee:D..

norandrew said...

Alhamdullillah....
Tahniah Paknil...Jangan lupa asal usul dan dimana bumi dipijak..
Moga kejayaan ini memberi semangat untuk terus berjaya....

shazea said...

congrates uncle :))

Yusrina said...

Tahniah Paknil

Anak Cucu ADAM said...

tahniah uncle aznil...
leh tak tau cmne nk jadi berjaya cm uncle...
dan saya rasa nk jemput uncle bg talk motivasi tuk dak Universiti saya
rasa nya bley x?
ni email sy erk...
rik_muz@yahoo.com.my

sakurasa 2 said...

Tahniah Pak Nil.
Semoga terus maju jaya.

AHMOI said...

tahniah pak nil...akhirnya segala pengorbanan dan usaha penat lelah pak nil terbalas jua..

mawar said...

tahniah.
meet uncle aznil.tq

singa said...

congratz! continue your cleam image as always...

eza said...

TAHNIAH PAK NIL... PAK NIL SAYA ADA ANAK BERUSIA 8 BULAN... ANAK SAYA NIE BILA DENGAR JER LAGI MACAM-MACAM AZNIL TERUS TERPAKUK DEPAN TV TANPA BERKELIP TAU... PUAS SAYA KACAU DIA.. DIA BUAT TAK TAHU JER... SAMPAI IKLAN BARU DIA LEPASKAN MATA DIA DARI KACA TV TU.... MMMM MANA PERGI KUAHNYER KAN KALAU X KE NASI HEHEHE... SEPANJANG SAYA NGANDUNGKAN FARIS SAYA SUKA TGK RANCANGAN PAK NIL.. TU YANG ANAK PUN IKUT SAMA.HEHEHEHE APA2 PUN PAK NIL THE BEST

fikri FAUZI said...

tahniah tuk paknill..
bile pulak nak dapat title dato ni?
btw..
come visit my blog..
http://laghezzaredzs.blogspot.com/.

rahmahnasri said...

TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH!!!!

AuntieYan @ Makcik Blogger said...

Tahniah Aznil!!!!!

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 250   Newer› Newest»