Friday, May 15, 2009

MAJLIS PENYAMPAIAN HADIAH ABP- SIMPLE BUT NICE!!l

Pada 13 Mei lalu, Majlis penyampaian hadiah ABPBH2008 dianjurkan di Hotel Palace of The Golden Horses.
Majlis yang pada awalnya patut berlangsung di taman hotel itu terpaksa dilakukan di dalam hotel tersebut kerana hari hujan lebat.
Walaupun diubah lokasi pada saat akhir tapi masih tetap meriah dengan kehadiran bintang-bintang dan penaja.



(1) Paknil nampak Datuk Siti yang makin slim dan makin berseri-seri wajah. Yelah, aura dari tanah suci lah pulak. Datuk Siti masih tetap anggun.
(2) Maya Karin tiba-tiba pakai baju warna hijau! Warna tema untuk hari tu adalah merah, hitam dan putih. Maya cakap, manager dia tak bagi tau.
(3) Que Haidar dan isteri Linda Jasmin pun datang. Linda yang hamil 3 bulan nampak sweet sangat. Perut dia pun dah nampak!
(4) Akibat takut nampak pelik Farah Fauzana yang jadi pengacara pada petang itu mengumumkan dirinya sebagai penerima hadiah bagi kategori tv dan radio, Paknil secara spontan mengambil alih tugas itu daripadanya bila tiba gilirannya mengambil hadiah!
(5) Nabil datang dengan manager. Irma tak nampak. Mungkin takut kena serbu kot.
(6) Mawi tak hadir.
(7) Faizal Ismail pun tak nampak. Katanya pergi umrah. Alhamdullillah
(8) Pelakon Norkhiriah yang hamil 3 bulan pun hadir jugak tapi perut dia taklah nampak lagi.
(9) Kami menerima hadiah dari Rafflesia bernilai RM10,000 dan dari Empire Furniture bernilai RM6,000 di samping wang tunai RM3,000 dari Berita Harian.
(10) Paknil telah mendermakan semula wang itu ke tabung Kelab Hiburan Berita Harian bagi tujuan aktiviti wartawan Berita Harian.
(11) Kamera Paknil buat hal. Batteri abis dan tak banyak gambar dapat diabadikan.


Paknil hendak mengucapkan setinggi penghargaan kepada Berita Harian dan Penaja atas hadiah dan majlis yang dianjurkan. Juga ucapan terima kasih kepada peminat yang terus-terusan menyokong Paknil sehingga dinobatkan sekali lagi.

44 comments:

edzlin007 said...

salam paknil.

tahniah sekali lagi saya ucapkan. thanks sebab sudi kongsi pasal tu di sini. bagusnya paknil derma. kesian pula maya karin lain dari orang lain.

p/s: lain kali paknil jangan lupa bawa battery spare.

fikri FAUZI said...

tahnia2 buat pak nil.
;DD

Su3y said...

A'skum abg aznil...

Thankz for updating :)
Hope abg aznil tak simpan dihati yer tantang kejadian semalam...

Anyway...
Tahniah buat abg aznil & juga semua pemenang pada hari tu...
Alhamdulilah,rezeki masing-masing...
Suzy tumpang happy bila ada something yang menggembirakan dari abg aznil & juga dato' siti...
Hehehe...
Overall both of ur outfits,abg aznil & juga dato' siti memang very nice!
Thumbs up for that...
Yup,suzy setuju 100% no matter what she wears...dato' siti tetap nampak anggun tau :)
Tak kurang juga abg aznil,hehehe...

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

Ain said...

Tema merah dan putih (dan hitam) reminds me of Singapore's National Day la...haha!
Congrats!

αєrιn said...

Assalamualaikum Uncle Aznil :D

Thanks for the update :D

Tahniah sekali lagi ;D

I love your outfit xD

Love so much :D

Whatever you wear, i will love it :D

Linda Jasmin hamil, tak tahu plak saya.

p/s: terkejut bila bukak blog Uncle Aznil. Ada hawtstarff ;DDD

. meera . said...

congrates pak nil..!!
pak nil mmg the best..
troskan berjuang dlm bidang ni ^^

Nora a.k.a Aira said...

TAHNIAH PAK NIL .. SAYA AKAN SENTIASA SUPPORT.. XSABAR NAK TGK PAKNIL DLM JANGAN LUPA LIRIK PLAK EHEHE

Mummy Zuan said...

congrate paknil....................

sabnct said...

Tahniah pak nill..keep it up k..semoga makin berjaya dan berjaya k...

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

tahnaih skali lg wat paknil..
u look sweet n ncem lak..haha....
cm muda 20 taun...keke....=)

The Revolution said...

Salam...
Salam Revolusi...

Saya harap tidak terlambat untuk saya ucapkan tahniah kepada Pak Nil(empen)...
Kami sekeluarga mengucapkan tahniah dan syabas atas kemenangan Pak Nil(empen), Anugerah Pengacara Popular ABPBH...

Semoga Pak Nil(empen) terus maju jaya...
Semoga perjuangan Pak Nil(empen) sebagai ANAK SENI diberkati ALLAH...
Semoga pengambaran JLL berjalan dengan lancar dan teratur...
Semoga rezeki bertambah dan diberkati ALLAH...

Terima Kasih...
Salam...

May Jiuan said...

Congrats!
:)

luv u
:D

aNIe said...

Salam Paknil...

Dan sekali lagi tahniah buat Paknil kerana telah menang dan tetap popular buat sekian kalinya...semoga Paknil akan terus berjaya dan berkarya dengan lebih kreatif...

Seronok tgk artis2 bergaya sakan malam tu...

zul hafixi said...

salam pak nil, mmg x dinafikan kelayakan n kebolehan pak nil tp teringin gak nk tgok other artis mng kan... idop paknil.. god bless... daaa~

lollipop said...

askum uncle aznil..

tahniah buat uncle aznil..
semoga uncle aznil diberkati oleh tuhan..aminn..

i love your outfits...i love it!!!

p/s: x faham yang no 4 tu???

Elynn said...

ialah pak nil baru perasan maya karin pakai baju hiaju pulak :) anyway yang pasti beliau hadir memeriahkan majlis. Ada waktu terluang gitur :) Sikit-sikit tersilap apasalahnya, bukan salah dia.

Paknil smart betul pada hari tu tambahan pula disamping Dato' Siti. Bila paknil nak putarkan lagu tema dari Dato' CT Ketika Cinta( OST Perempuan Berkalung Sorba)Pelakon Revalina S.Temat.

Memang Hotzz layu beliau! mendayu-2 terusik elynn mendengar ! jangan lupa putarkan kat ERA ia pak nil !

atty's said...

salam paknil..tahniah..
kalo ade masa drop by at my blog ye..hehehehe

CikguSheLa said...

PAKNIL still cute even in a simple outfit... :)

...Te-are... said...

congrats pak nil...u deserve it!!

NieRadiNa said...

salam paknil..

paknil n ct kiut ar...wlaupun maya karin lari dari tema tp tetap sweet gak..

ala nk tgk gak hadiah yg paknil dpt tuh..

sniffa93_aznil4eva said...

salam!
elo uncle.
uncle samrt je..
congratz lg skali..utk seme yg uncle dah capai. n apa kebaikan yg uncle dah wat nnti insyaAllah akn dibls baek...

hope uncle epi with ur family n smile alwyz aje keyh!

sayunk uncle!

sniffa93_aznil4eva said...

smart*

** yUs** said...

TAHNIAH!..UNTUK PAK NIL SEMOGA REZKI BERTAMBAH2 LAGI UNTUK AKAN DATANG..
WALAUPUN SIBUK...PAK NIL SEMPAT MELUANGKAN MASA KE KONSERT AF7..HIHI KAMERA ASYIK CLOSE UP PAK NIL JE KAN..HHIHII HARAP2 THN DEPAN PAK NIL MASUK SEMULA DUNIA AF..

ABCPlus said...

Paknil , hujan pun pakai cermin mata hitam lagi tu, silau kat apa yer , atau malu kot , apapun tahniah sekali lagi dah rezeki utk Paknil ......

faRah said...

salam paknil...
thanks sudi kongsi cter ngn peminat paknil..
if i'm not mistaken,dah dua kali adiah abp paknil dermakan,alhmdulillah mudahan bertambah murah rezeki paknil hndknyer...
a'ah lah kesian maya karin die jer yang pkai baju lain but its still look sweet....
thanks again paknil n congrates..

sweety88 said...

tahniah ye paknil...

Faridhil Athrash Bin Sallehan said...

Salam.. pak nil.. sy athrash.. nama pnuh faridhil athrash bin sallehan.. sy stdy kt indonesia.. uni. padjadjaran, bandung.. under JPA's scholar.. nk tnye.. kmi ade nk buat majlis bulan januari tahun depan.. acara kt bandung la.. acara ni acara kemuncak.. nama die malam seribu impian.. malam ni malam charity dimana kami akn sumbangkan smua duit tiket ke badan yg tertentu kt mlysia (xkonfom lg).. n nk jemput pak nil dtg if possible jd MC.. but kami bukanlah ade duit nak bayar.. juz nk mintak jasa baik pak nil if sudi nak dtg.. kami benar2 berbesar hati nk jemput pak nil sbb mmg smua student minat pak nil.. n sy tau kisah pak nil pegi Uni. Malaysia Sabah eh?? yg psal kanak2 tu.. sy cukup tharu.. jadi, sy dgn serendah2 diri nk jemput pak nil dtg bandung utk mmeriahkan majlis kami januari 2010 insyaALLAH.. ape2 harap kontek sy.. +6281809247857/ atrash_88@yahoo.com..
p/s: sy ketua biro acara utk program ni..

joegrimjow said...

hehe
untung ye
beshnyeee

nanti taun depan menang agie!!

SiApA akU..... said...

salam...ske la pak nil ni...slumber...

eRRy 501® said...

hi pak nil...

Shud 2009 said...

as salam...

tahniah pak nil......

pak nil nampak lain sangat dalam gambar tu......

lidasyah said...

alhamdulillah.. masih rezeki pak nil.. love ya...

fOrgOtTeN_nEcHo said...

comel comel... semua comel.. terutamanya maya karin..

cekkeya said...

cayalah Pak Nil (^^)V

ncssmnja said...

askum pak nil...pa kbr?harap sihat2 jer ye..tgh bizi sgt ye?alah cianyer pa pun tak kira pak nil bizi camne pun kesihatan tetap harus menjadi keutamaan pak nil k...smga ceria and sukses dalam pa jua...byez!!

A.Z.N.E.E said...

Pak Nil,

1. Tahniah
2. Tahniah
3. Tahniah
.
.
.
.
100.Tahniah!!!

lilcute_girl said...

hahaa best2..!pak nil..! jgn lupe singgah blog lyl k

~red~ said...

salam kunjung paknil...

Wah.. 1st time view blog paknil, rasa teruja sgt. hehe...

Paknil, bila nak dtg umah kak shahila???
tringin nk jumpa paknil & jimmy shanley ;p

smoga paknil terus berjaya dunia & akhirat ye. amin...

ADDERLYNA said...

Alhamdulillah..semua berjalan dengan lancar..
What I want to say is.."My childrens always dream of pak Nil,..."TOM..TOM BAK....", mak boleh dengar masa dorang dah tido lena..mimpi siapa lagi kalo bukan..Uncle ajnil..Huhu.

wandyla said...

salam paknil...
tahniah... semoga dimurahkan rezki slalu...take care

wandyla said...

salam paknil
smoga murah rezki slalu n success... dalam apa jua aktiviti..
saya peminat program macam2 aznil...n tom tom bak... anak saya suka tgk..
cya...

rainingss said...

baru perasan!!
uncle pakai sluar wrne putih...
smart seyh!!

lieyn tak pernah tgk uncle kat tv..pakai seluar wrne putih...=(

rapheydhillo said...

salam paknil,
memang siti nampak kurus kan. Macam zaman anak dara.. ni nak kena share tips ni.
Bagusnya paknil oleh sedekah hadiah wang tunai tu pada kelab bh.. moga rezeki lebih murah

happyichigo♥ said...

tahniah pak nil..

ooh maya karin cute nye..kesian dia tak tau tema..