Thursday, May 14, 2009

SAMPAI HATI...

Sampai hati ada yang doakan Paknil dah mati sebab tak update blog. Memang skarang Paknil bizi sangat2 sebab tengah ada rakaman Jangan Lupa Lirik. Pagi2 dah ada kat radio n lepas tu terus bersiap sedia untuk rakaman JLL. Selesai rakaman ni nanti Paknil akan cuba usahakan untuk update blog. Paknil nak share cerita hari penyampaian hadiah ABP dan rakaman JLL Raya! Raya! Raya! bersama Datuk CT, Adibah Noor dan Saiful Apek! Tunggu eh...Paknil mintak maaf sesangat. Harap jangan doakan yang bukan2.

65 comments:

suka menanti said...

Ada orang doakan Pak nil gitu ke...?tak patut betul, kalau orang yang tak biasa sibuk ni selalunya dia tak tau kerja orang yang sangat sibuk macam Pak nil. Bersabar saje lah. Saya doakan Pak Nil panjang umur dan murah rezeki dan sihat sejahtera. Dannnnn... saya doakan juga semoga Pak Nil semoga bertemu jodoh. Mudah-mudahan hidup akan lebih bahagia.

bonz said...

salam pak nil,
kenapalah doakan pak nil mcm tu? tak baik sey..
harap pak nil sihat sejahtera. sy tunggu je laaaaaaaaaaa pak nil update blog.. salammmmm..

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

salam...
erk..da ke yang doakan macam tu ke????ish3.....pe nie?sampai aty kata cm tu kat paknil....tak faham ke yang paknil nie bz????cuba la doakan bagi paknil ada ruang n pluang untuk updte blog...bkan doa yang bukan2....dosa tau doa yang macam tu.....harap paknil bersabar yek??sorang kata cm tu, berjuta doakan paknil sehat sejahtera......juz ignore it.....=)

Acha said...

astaqa. sape lah yang kejam sgt , smpi nk doakn mcm tu ? ishh , xbaik langsung. be strong and patient laa. we all support you , wht ever its is :D

May Jiuan said...

Drink more water and take care!
:)
saya doakan uncle aznil panjang umur and boleh hidup til 200 years old!!
:D

jangan lupa lirik start after akademi fantasia??
hope so..
Afmasuk aznil and afundi aril..
xD

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

nape doa pak nil camtu?
sgt tak baik btul..
bley sentapla camni..
ape2pun smoga pak nil dimurahkan rezeki selalu ye.

Su3y said...

A'skum abg aznil...

Haizzz...

Tak terkata rindunya suzy kepada abg aznil tau,hehehe...

Terasa lama sangat abg aznil tak update blog,padahal baru seminggu lebih kan?

Yup,i understand yang abg aznil sedang sibuk dengan rakaman JLL & sebagainya...

Sebab tu suzy katakan,jikalau abg aznil ada masa terluang harap abg aznil dapat update blog :)

Rakaman JLL dengan dato' siti?ya allah...bestnya!hehehe...

Abg aznil pun tau kan yang dato' siti tu dah sememangnya idola suzy...

Tak sabar-sabar nak tengok di tv nanti...

Hmm...

Tentang yang mendoakan abg aznil sebegitu,suzy rasa suzy tau yang mana abg aznil maksudkan...

Haizzz...

Memang tadi di shoutmix abg aznil terjadinya kecohan tentang abg aznil tak update blog...

But suzy betul-betul tak sangka yang seseorang hamba allah ni sanggup ucapkan kata-kata sebegitu...

Dengan keikhlasan hati & kasih sayang suzy,mestilah suzy bantah dengan apa yang dikatakan tu tadi...

Percayalah tiada niat langsung untuk suzy merumitkan lagi keadaan,cuma suzy tak dapat nak terima dengan kata-kata sebegitu...

Sekiranya ini telahpun merumitkan lagi keadaan,suzy pohon ampun & maaf terhadap abg aznil yer?
Minta maaf abg aznil,i really didn't meant to ruin the whole thing up...

I just hope u understand :)

Suzy sayangkan abg aznil,maka itulah suzy tak dapat nak terima...

In fact ramai lagi diluar sana yang mungkin sependapat dengan suzy,coz we care for u...

Disamping menjalankan tugasan harian,suzy harap abg aznil juga tak lupa titik beratkan soal kesihatan yer?

Tambah-tambah lagi abg aznil ada kalanya puasa...

Do take care of u & ur family...

Miss u...

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

KaY FaiZaL said...

incik aznil,
la sape yang bengong mendoakan macam tu? ish ish ish! sungguh kurang adab dan sopan. sabar la incik aznil, masih ramai yang mendoakan kesejahteraan pak nil! =)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

aduuuhhh?

mmg jaat gile owg yg doakan gitu.

dia tu PENDENGKI!

jgn ambik ati ye paknil.

kami TATAP SAYANG PAKNIL.


xpe2.

lolly akan doakan kejayaan paknil sentiasa.

i still wait 4 new entry.

JanG45 said...

sabar je lah..nk buat camner..Mulut orang tak leg ditutup..Macam2 ragam...

KhaiDrus said...

salam Paknil..
Cuba bgtau sape ckp...
Geram tul lah..
Tapi biar allah jer yg tentukan nasib mereka..
pak Nil dun wori..
Ramai tuh yg doakan kesejeahteraan Paknil..
Arap sumenye dlm lindungan Allah..

Amien

Asna Adreanna said...

^_^

rOzzana said...

UNCLE NIL, I REALLY HOPE THAT YOU WONT TAKE PEOPLE'S COMMENT TO UR HEART... PEOPLE CAN SAID ANYTHING WHAT THE MATTER IS AS LONG U ARE HAPPY WITH YOUR LIFE AND U FEEL THE SATISFICATION IN WHAT YOU ARE DOING WILL BE GOODZ...

IT'S SHOWED THAT YOU ARE HARDWORKING BY DOINK ALL KERJA YANG BERFAEEDAH DAN MENDATANGKAN HASIL ... ORANG YANG MALAS TAK DER KERJA SIBUK TENTANG ORANG LAIN...

PEOPLE WITH NO WAWASAN, TAK ADA PENDIRIAN, KAKI CEMBURU, DENGKI, KHIANAT ADALAH PENYAKIT ORANG MELAYU... SEMOGA ALLAH YANG MAHA ISA INI DAPAT MENYEMBUHKAN PENYAKITNYA...

SEMOGA UNCLE LEBIH TABAH MENGHADAPI SEMBARANG CABARAN... TAKE IT EASY AND HAPPY GO LUCK... PEOPLE SURROUNDING YOU WHO HAS ILL INTENTION WILL BE MORE SAKIT HATI... LET THEM BE ... PANDAN MUKA DIORANG...

SEMOGA ALLAH MELINDUNGI HAMBA HAMBANYA YANG LEMAH. INSYALLAH... U CAN DO IT UNCLE...

joegrimjow said...

heee
xp
asalkan update
da okess

faiz said...

salam Pak Nil, jgn susahkan hati dgn doa org2 yg mcm tue.. doa2 yang begitu tak diperkenankan Allah..sorang yg doa mcm tue tp ada seratus lg kat luar nie doakan yg baik2 utk u..amin....
take care and menten.....u r still d best okeh!!

Ain said...

Good Morning!
just ignore that person yang cakap bukan-bukan.
Have a good day today...happy-happy always!
Tengah dengar Riuh Pagi Era!!!
Best!

Audio said...

Haihhh...sapa laa yang sampai hati doakan paknil yang bukan2.Apa daaa...

Anyway paknil, selamat membusykan diri.. n semoga paknil murah rezeki n sihat hendaknya ehek..

edzlin007 said...

salam paknil.

Ya Allah, siapa pula yang doakan begitu pada paknil. saya doakan paknil panjang umur dan murah rezeki selalu. biarlah orang sebegitu, pasti ada balasanNya.

wah...JLL raya, ini yang best ni. macam-macam aznil dah tak buat ke paknil.

Musshima, Putrajaya, Malaysia said...

Biar Pak Nil... Bak Kata ORg Tua Tua... Budi Baik Dibalas Baik... DAn sebaliknya... Bersabarlah Menghadapi Dugaan ini

E.L.I.Z.A said...

salam paknil,
hurmm teruknya..ada jgk yg doakan benda² mcm tu..let him be la paknil..as long paknil tau ape yg paknil buat dan sy pun sgt paham keje mcm paknil ni yg sememangnya x kira masa dan tempat

best of luck to u paknil

>_<

ai said...

OOOOOiiiii!!!!!

sapa yg doakan AjiNil Camtu ha??? Ya Allah..ilang akal ke??!!

masniza mahmud said...

salam paknil,
paknil sabar byk2 ye
agknye org y doakan paknil tu sbnrnye nk mati kot
ignorekan je orang2 mcm tu
go paknil!go paknil!

Miey said...

Kalau saya le saya doakan pak nil cepat- cepat bertemu jodoh dengan seorang wanita solehah ...

Pandangan : Amatlah mudah bagi seorang wanita untuk menjejak Syurga.Namun begitu mengapa terlalu ramai yang masih hidup dalam kejahilan?

Sang suami pula perlu ingat, tidak kamu jejaki syurga sebelum keluarga kamu menjejak syurga. Jangan ingat hendak kahwin empat jika yang satu belum terbela.

Siapa tahu, hari ini kita tak sampai ke rumah sebab di pertengahan jalan kita bertemu Izrail. Siapa tahu, hari ini hari terakhir kita berjumpa pasangan kita sebab di pertengahan jalan, dia berjumpa Izrail.

Sesungguhnya solatku, Ibadatku, hidupku, matiku, adalah kerana Allah Tuhan sekalian alam

princess_eryna said...

ade gak org mcm gitu erk???... abaikan jerr laaaa....

ShaZa's said...

Salam Pak nil,

Org yg doakan pak nil cmtu,sebenarnya jelessss..n dia da xder keje lain tu. Tak baik mendoakan benda yg buruk akan berlaku pd org lain kan..xper la pak nil..biaq p la org lagu tu..tak kemana pun...

shuk_ee said...

Assalamualaikum, uncle aznil... Saya dari Miri Sarawak... Sampai hati orang tu doakan uncle macam tu... Saya pun ada blog... tapi jarang nak update... Tak ada kesempatan nak update... jadi terbengkalai macam tu saja... Saya minat la dgn uncle... Uncle best sesangat... Especially dlm Mcm2 Aznil... Okeylah... Saya doakan uncle pjg umur dan sihat sentiasa...

anne said...

Hi Abang Aznil.

tak payah kecik hatilah dengan ntah siapa yang komen mcm tu. sah sah tak matang. kalau ada seorang yang doakan mcm tu, beribu-ribu lagi yang doakan yg baik-baik.

pasal blogging ni kan abg aznil, never let it be an obligation. kita blog untuk berkongsi cerita, dan jadi personal journal untuk diri sendiri. Kalau dah jadi satu benda yang membebankan sebab nak ikut tekanan dari orang lain, it wont be fun anymore kan....

so, no presurre! update bila abang aznil senang dan happy nak bercerita. ok? jgn sedih sedih. geng yg dah setahun lebih baca blog ni dah sangat faham dan tak pernah complain pun.

take care
:-)

αєrιn said...

Assalamualaikum Uncle Aznil :D

Ada juga orang sampai hati doakan Uncle Aznil begitu.

Uncle Aznil update lambat2 pun tak apa.

Uncle Aznil jadi macam hamba diowrang plak untuk update.

Kita tahu Uncle Aznil busy dengan rakaman dan Riuh Pagi Era.

Hmmm..

Rakaman JLL Raya? WAHH!! Bersama Adibah Noor xDD

Best tu :D

I like.

Okays. Sampai di sini sahaja.

DARIPADA:
Aerinisha

Noor Hasilah Ismail said...

hi aznil,
harap awak masih ingat kita lagi. di sini kita nak ucapkan syabas di atas daya usaha aznil membuat blog ini. teruskan usaha murni ini. cuma saya harap aznil janganlah terpengaruh atau terikut dengan gaya beberapa blog lain yang suka menggunakan bahasa kurang enak atau memburuk-burukkan sesama sendiri. yelah, ramai daripada peminat aznil adalah golongan kanak-kanak dan pelajar. they look up to you! lama tak jumpa ya? sejuak tinggalkan BMG dan ntv7, saya buat macam-macam. sekarang saya dah kembali ke dunia kewartawanan. take care, my dear.
cheers dari saya, shila.

tHEoNeANDoNLy said...

salam pak nil..

Xper pak nil.. be strong! Kita jgn balas perbuatan org tu.. itu adalah tugas "allah".
Tugas kita mendoakan balik kebahagia org2 tersebut.. Ada balasan yg "TINGGI" yg "disembunyikan" oleh allah pada kita sbb bersabar & mendoakan yg baik2 pd mereka2 ini... :) amin!
- jaga kesihatan paknil yea..
- banyakkan sedekah.. senyuman, kebahagian, dan kecerian.. :)

Grandna's said...

Pak Nil Da Best!!!

ReD said...

astaga...
ape la org tu ckp cmtu...
erm.. neway, hope Pak Nil x amik port la ngan org yg kate cmtu... biar la..mulut org ni x leh nk dtutup..

gud lux Pak Nil!!! v(O O)v

sniffa93_aznil4eva said...

salam uncle!

erkk. lorr..xbaek lah kalo ade yg doakan uncle camtuh. lg2 juz sbb uncle x update blog niyh je en.

kteorg kat cni phm uncle bz nan keje n akn tggu uncle free n update blog niyh k...

epi n smile alwayz yep!^_^

eiLda epaL said...

salam paknil...

iskk..iskk...saperlaH yang busuK hati sangat tu...
kite semua faham, mesti paknil buzy sekarang dengan kerja...ada dengar pasal rakaman jangan lupa lirik...nak pegi, tapi tak kesampaian plak...so, tak sabar nak tunggu ahad nie...

saper yang doakan paknil mcm tu atau cakap yang bukan-bukan tu, sebenarnya tidak mengenali paknil orangnya bagaimana...
mesti paknil sangat penat sekarang nie kan...dengar suara paknil kat radio era pon tak berapa ceria sangat...mcm paknil sangat kepenatan...

apa pon paknil, saya harap paknil dapatlah jaga kesihatan paknil dengan baik yer...kami semua tetap doakan kesihatan paknil dan kesejahteraan hidup paknil...dan kami tetap setia menunggu paknil updatekan blog paknil...

take care paknil...

Mummy Zuan said...

you see paknil,dia doakan paknil macam tu..beratus orang doakan paknil panjang umur.. just ignore orang tu paknil.dia tak kira betapa paknil begitu sibuk seharian..kami semua faham paknil,its okey..lambat update pun takpa..

love said...

lama tak baca blog paknil ni.... Ada jugak yg doakan org bukan2 ekk?

lollipop said...

askum uncle aznil..

rinduuunye lieyn kat uncle!!
lieyn dah agak uncle aznil tengah sibuk untuk rakaman JLL..
i understand tht..

x sabar2 nak tengok JLL 17 mei nanti..excited coz dah ader iklan uncle aznil kat tv..hehe..

tentang orang yang doakan uncle aznil..lieyn rase..lieyn tau orang yang uncle maksudkan tu...kat shoutmix semalam..lieyn rase..lieyn and akk suzy and myra jer yg tegur orang yang cakap macam tu..agaknya lah..


bile lieyn baca jer orang yg tulis macam tu...dlam hati lieyn cakap..harap2 uncle aznil x baca ape yang dia tulis coz lieyn takut uncle akan terasa..and then..lieyn takut..uncle akan cuba update blog hari2 walaupun uncle penat..dan itu akan menjejaskan kesihatan uncle aznil...dan lieyn takut..uncle aznil akan menyesal ada blog sendiri sebab ader orang cakap uncle macam tu..

lieyn takut sangat!!!

lieyn mintak maaf sesangat kat uncle aznil bagi pihak orang yang cakap uncle macam tu..=(


tak sangka orang tu bole cakap macam tu kat uncle aznil..sampai hati die...

lieyn doakan semoga uncle aznil sentiasa sihat dan selamat di luar sana..aminn..

Galuh Cendra Kirana said...

astaghafirullahalazimm. yerla bunyinye mcm nk melawak (kononnya) tapi jgnla sampai berkurang ajar dengan org laen. kpd yg kata mcm tu sila hormat sikit lah orang sebelom nk org hormat awak. cian paknil. sabar keyh...

Zilla said...

Salam Pak Nil....

Sabo jelah....Mugkin mereka x sabo nak tunggu Pak Nil update blok ni...
Di harap semoga Pak il sentiasa dirahmati dan sihat sejahtera
hendaknye....

oto said...

salam pak nil..

sape la yg kurang diajar tu sampai kata pak nil mcm tu sekali.. buruk benar perangainye...

sabar je la pak nil..org yg tk penah bz mmg tk faham bz tu keadaannye camane..kesian pd golongan2 sebegini..

pak nil maafkan je la pd golongan2 sebegini sbb org yg pendek akal ni mmg susah nk fikir panjang ttg apa yg dikatanye.. tu yg jadi ikut sedap kata hati, sedap mulut dan terus sedap tgn yg menaip apa yg dia rasa..kesian..kesian...sbb perangai diri binasa..

jgn peduli pak nil dgn lawak2 bodoh macam tu.. teruskan berkongsi cerita, berkarya dan ber-blog utk kitaorg yg tetap sabar walaupon pak nil lambat update ke hapa ke.. yg penting kita enjoy!!!!! insyaAllah..

june said...

uncle Aznil..!!!
I adored u ok..
miss nak tgok uncle di AF..

Bieaz said...

Memang tak ada budi bahasa langsung..

Takkan lama tak update sampai2 menyumpah doa macam tu!! Rusak betul lah akhlak orang tu...

Bg Nil sabar je Bg Nil...Jaga kesihatan juga Bg Nil walaupun bizi.

Ada masa barulah Bg Nil updatekan, Bg Nil tak perlu gesa2 cian Bg Nil.Rest dulu Bg Nil selesai kerja tu nanti... tak yah pedulikan orang macam tu!!

Orang tu sedar2lah janganlah doa2 yang tak tentu.

aiza said...

Salam Aznil....
Takpelah...Tetapi saya sentiasa mendoakan yang terbaik untuk Aznil. Amin. Cayalah.
Jangaanlah terlalu bersedih dengan apa orang nak kata...
Ingatlah bahawa jodah, ajal dan maut adalah hak ALLAH swt. Bukan hak dia mahupun kita langsung.
Anggaplah ia sebagai dugaan hidup...ya Aznil..
Semoga Aznil sentiasa tabah dalam menghadapi dugaan hidup dan sentisa berada dalam rahmatnya... Amin.

Lepas ni... lepas habis rakaman, jangan lupa update blog.. semua orang dah rindu kat u tau!!!!!!
I pun.

NieRadiNa said...

salam paknil..

lama xdgar kabar brita paknil..sapa yg brmulut clupar tuh...agak2 sikit kalo nk cakap psl org pun.. jgnla mndoakan bnda yg xbaik pd org... nati kalo org lain yg doakan yg bukan2 psl awk baru tau..

paknil jgn risau smua fans paknil sntiasa mndoakan yg baik2 tuk paknil..kalo 44 org mndoakan ksihatan paknil agar sntiasa baik maka akan trkabullah ..insyaallah..dgn izin allah..bukankah mndoakan sesuatu yg baik kpd org lain ,itu lbih baik dr mnceritakan kburukan seseorg...

harap org yg mndoakan paknil sebegitu rupa dpt mmohon maaf kmbali kpd paknil..

Zaf said...

pak nil jgn terasa sgt, apa org kata . yg penting pak nil tau apa pak nil wat. stay young pak nil. suke tgk pak nil kat tb.

nas said...

sape la yang berakal ckp mcm tu...nasrul doakan paknil sentisa sihat...bila nak ada tom tom bak edisi utara, nak bawa anak saudara le..hehe

~~~lYnNLuV~~~ said...

pdulikn je paknil..
yg pntg..ur da bessss laa!!
xde spe bley lawan..

Mangkuk.com said...

adoi yai x patt tu manusia yg berkata begitu..hehehe relak jer pknil.. ramai lg yg laen msh nk tunggu en3 dr pak nil... hehehe pak nil jgn luper visit my blog yer... luv u pak nil!!!

haNNa dOnuT said...

ee..teruknye org yang doa tu..tak baik la doakan kematian org kan pak nil..

ABCPlus said...

Insyaallah panjang umur Paknil...biarkan apa orang nak kata , janji diri sendiri tahu apa yang kita lakukan ,susah untuk orang faham akan keadaan kita...

Aya_aDzMi said...

hurmm...ya Allah...xbaikla...mane leh doakan orang mcm tu..kut ye pOn obses,still xbaik....dat person shud mintak maaf ngan pak nil...wasnt his fault xsmpat nk update blog.....

Rara Kuchiing said...

Tk per lah , Uncle Aznil . Bersabar jer la .. Org tu hilang akal kot . Hehehe.XD

Faridhil Athrash Bin Sallehan said...

Salam.. pak nil.. sy athrash.. nama pnuh faridhil athrash bin sallehan.. sy stdy kt indonesia.. uni. padjadjaran, bandung.. under JPA's scholar.. nk tnye.. kmi ade nk buat majlis bulan januari tahun depan.. acara kt bandung la.. acara ni acara kemuncak.. nama die malam seribu impian.. malam ni malam charity dimana kami akn sumbangkan smua duit tiket ke badan yg tertentu kt mlysia (xkonfom lg).. n nk jemput pak nil dtg if possible jd MC.. but kami bukanlah ade duit nak bayar.. juz nk mintak jasa baik pak nil if sudi nak dtg.. kami benar2 berbesar hati nk jemput pak nil sbb mmg smua student minat pak nil.. n sy tau kisah pak nil pegi Uni. Malaysia Sabah eh?? yg psal kanak2 tu.. sy cukup tharu.. jadi, sy dgn serendah2 diri nk jemput pak nil dtg bandung utk mmeriahkan majlis kami januari 2010 insyaALLAH.. ape2 harap kontek sy.. +6281809247857/ atrash_88@yahoo.com..
p/s: sy ketua biro acara utk program ni..

dr. luv said...

Assalamualaikum,

For My oppnion, pedulikan aje ape orang nak kata la Paknil.. Bukan dieorang yang tentukan hidup atau mati kan?? Juz bcoz ur kinda busy with ur work dun just assume something yang tak masuk akal kan?? Lu Pikir lah sendiri!!

Saya lagi nak nak doakan supaya Haji. Aznil Hj. Nawawi di-panjangkannnnnnnnnnnn umurrrrrrr dan dimurah-kan rezeki!!
Semoga Paknil berada dalam keadaan sihat sentiasa... Insya-Allah!! Amin!!

We wouve u Aznil Hj. Nawawi..
XD

P/s : Paknil boleh tak bagitau saya information pasal rakaman "Jangan Lupa Lirik" teringin sangat nak jadi penonton!! Thank you!! Thank you!!

~bElLa~nAbilah~b-lA~ said...

pak nil...huh!...first time b-la dpt tengok blog artis yg b-la sayunk sangat..huhuhu....just b-la nak ucapkan..teruskan kerjaya.....

**cIk KoBiS** said...

Ish..iSh...dA gak erkk manusia camtu ...alahhh takkan termakbulnyerr doa untuk keburukan orangg....
jangan isauu ramai lagii yanggg doakann pak nill panjangg umo murahhh rezeki...:)

eza said...

mehh sini saya nak ucapkan semoga pak NIL di panjangkan umur, sentiasa diberi kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki.... mulut longkang betui orang tu

kayrul Ong said...

astagfirullah...(panas aku dgr cerita ni..berdesing telinga..).saper la tu yg doakan pak nil mcm tu..jgn risau pak nil..kami semua doakan pak nil panjang umur dan trus berjaya...caiiya lah pak nil..!!!

aznil nawawi is the best..!!!

SirAdib.com said...

Ya Allah. Sampai hati! Hahaha.

Tak pe la Paknil. Take your time. At least ada la usaha skit, kan?

Intan Noorazlina said...

sape yg busuk hati tu... tak baik betul la...

rerama said...

SALAM Pak Nil,
Kenapa la ada org yg sanggup bkata begitu pd Pak Nil. Harap Pak Nil bsabar dgn semua ini. Moga apa yg Pak Nil lakukan dirahmati ALLAH SWT AMIN...

Asmarina said...

jahatnyer org tu.... tak baik doakan perkara yang tak baik... kang terkena balik kat batang idong sendiri... sabar jelah pak nil....

happyichigo♥ said...

Sampai hati ada yang doakan Paknil dah mati sebab tak update blog..

Ya Allah lucunye bace statement yg ini..terguling saya gelak..harapnya paknil sihat slalu yek.

Iggy Sachiko~ said...

ASSALAMMM.. PAKNILLLLLLL~ HEHEHE.. DA LAMA CARI BLOG NI TAK SANGKA DENGAN TIDAK D CARI DAHHH JUMPA. HEHEHE.. SAYA SYG PAKNILLL.. MOGA BAHAGIAA SLALU... TRUSKAN USAHA PAKNIL.. SAYA DOAKAN YG TRBAIK BUAT PAKNILL...

SALAM JAUH DARI WP LABUAN..

Hajar(",) said...

salam paknil...paknil,sy minat gle 0o kt paknil..paknil,pmr dh dkt..tlg doakn sy k..lau leh email la sy di i_ti94@yahoo.com..k bye paknil..mmuuuahh,luv u 4ever..