Saturday, December 19, 2009

JAWAPAN TRIVIA

Sebenarnya dari Clue yang pertama dah ada geng kita yang dah dapat menjawab dengan tepat lagi tapi Paknil saje tak nak reveal jawapan. Nak bagi ramai yang teruja! Huhu
(1) ShaidatulShiza

I KNOW...Y.B TAN SRI DATO' HJ. MUHYIDIN YASSIN (DEPUTY PRIME MINISTER)

Posted by ShaidatulShiza to Aznil Haji Nawawi at December 14, 2009 4:43 PM
(2)daydeck86

tan sri dato haji muhyiddin bin hj mohd yassin
kompem betulkan pak nil...
ahahahahhaha

Posted by daydeck86 to Aznil Haji Nawawi at December 15, 2009 6:47 PM
(3)sab-newsnetwork

Saya rasa itu signature YAB Timbalan Perdana Menteri Malaysia, YAB Tan Sri Muhyiddin Mohd Yassin.

Posted by sab-newsnetwork to Aznil Haji Nawawi at December 17, 2009 11:45 AM
(4) a.m.i.e

mau try jugak..
tue tandatangan TPM kite ke?..
Tan Sri Dato' Muhyiddin Yassin..
betul x?..

Posted by a.m.i.e to Aznil Haji Nawawi at December 18, 2009 1:55 AM
TAHNIAH PADA YANG CEPAT MENEKA DAN TERIMA KASIH PADA YANG CEKAL MENEKA!!!

13 comments:

αєrιn said...

Salam Uncle.

Congratz to those who got it right (: Tak tahu plak .. -_-

sniffa93_aznil4eva said...

hahaha
YES ifa salah-_-'
haha xpe ifa dah try..

ouh beliau ke. xdpt nak baca ouh tandatgn tuh..^-^

uncle selamat taon baru yep:)

LaL™ said...

lah ingatkan t.tngan prof.klon???

Budak Nakal said...

Tahniah.

Boleh juga pupuk smngt patriotik melalui mengenali tandatangan pemimpin negara.

Satu langkah kehadapan bg blog artis macam ni.

Pemimpin yang baik, kita patuh. Kalau salah, kita tegur. Jangan yang salah pun kita bela semata2 mahu mendapat projek.

Thanks Pak Nil kerana memberi peluang bagi saya utk aktif memberi komen dalam ruang artikel seperti ini.

sehingga di lain hari.
Tata..~

mr nazreen said...

hahaha..
tekaan saye tdk mengene..
adehh..

pasnih kene hapal signature org besau2..muahaha..

http://mimpisyakila.blogspot.com

4kuD@rKs3mP0i said...

salam...kalo sayer myb tak tau kot..hahaha..please come my blog er uncle aznil..hehehe

edzlin007 said...

salam paknil.

haha clue terakhir baru saya dapat teka betul nampaknya. ini memang saya akan ingat sampai bila-bila. :D

Sofiah Sulaiman said...

Assalammualaikum Uncle,

Walaupun tekaan saya selama ini salah, tak apa sebab at least saya tak putus asa mencuba dan terus mencuba. It is a great experience and fun trying to guess the answer.

Jadi, betullah tekaan emak saya semalam dia kata, 'Yassin' cuma dia tak tahu nama penuh 'Yassin' apa. Yang saya ni ada pula teka Sultan Johor. Buat lawak aja. Mari ketawakan diri saya sendiri. Wakaka!

Okaylah uncle, nanti saya bagi comment lagi. Uncle jagi diri dan jagi kesihatan. Make your blog, happenning always =)

-Sofiah_Sulaiman (Singapura)

Su3y said...

A'skum abg aznil...

Hehehe...

Agaknya kalau diberi lebih masa pun suzy takkan boleh teka siapa yang punya tandatangan tersebut :P

Bagi yang dapat teka dengan betul,suzy juga ingin mengucapkan tahniah kepada mereka! :)

Oh ya...

Dikesempatan ini juga suzy ingin ucapkan tahniah kepada team malaysia di sukan sea yang baru saja akhiri tirainya semalam...

Suzy rasa team malaysia benar-benar berkebolehan...

Tambah-tambah lagi mereka berjaya merangul pingat emas for football...

Tahniah sekali lagi suzy ucapkan :)

* Malaysia patut berbangga dengan team mereka...

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

nabil said...

o0o0o...
dah agak dah...heheheh

SaGiGurlZ said...

tahniah la kat kak zaza...
hoho... mcm tak caye pun ade jugak..
betul ke kak zaza nih?
hoho..

SuGaR AuNtY said...

Mengena gak ler tembakkan sy! Thniah pd yg wt tekaan cepat&tepat! Msti gov servant yg wt tekaan tepat ni..Sain bos msti mau ingt beb! Tp soklan trivia ni wt sy sedar yg sy ni mmg sgt2 krg pgtahuan am! Klau bkn sb soklan ni sy xtau pn sape Timbalan PM..I'm Sorry! Memalukan wrganegara Msia btol.. Pas ni sy pasti lbih alert! Kalau Pak Nil bg sain Ketua Kampung pn sy dh leh bgtau sain sape;p Sy akn lbih byk mbaca. Jadikan membaca amalan kita!

Rockert2009 said...

ishh..x aci la..
clue yg ke6 tu lmbat..

xpe2..lain hari leh try