Thursday, December 3, 2009

PERHATIAN SEMUA!!!

Jom bagi komen untuk entri Paknil yang ini pula : BORAK PAKNIL. Tengkiu!!!

17 comments:

edzlin007 said...

salam paknil.

saya dah baca. :)

apa kata paknil update links yang ada di tepi tu? ada yang dah tak wujud kan. link blog era tu juga perlu ditukar.

LaDies 09 said...

waa...pic paknil yg 2 ansemm..i likee...hehehee...

sue @ ela said...

wahhhh blog bru erk paknil..jom kasi pch itu komen..rmai2 dok sana

Somebody with smile ^_^ said...

Assalamualaikum Aznil,

Saya jumpa blog anda secara tidak sengaja.. Bagus sangat bila anda buat blog ni, dapat jumpa peminat dalam alam maya.. Anda diminati oleh pelbagai generasi dan kaum.. ^_^ Memandangkan anda sentiasa sibuk dengan aktiviti dalam arena seni..
Blog anda sangat cantik..

May Allah bless you, your family and everyone around you..
And A HUGE of congrats for your successful life..

with regards,

SomeOne With A smile.. ^_^
hamba Allah..

SuGaR AuNtY said...

Salam Pak Nil,

Sy dulu minat Pak Nil ni biase2 je, tp skang dh mula jadi peminat fanatik Pak Nil sejak baca entri2 dlm blog Pak Nil, skang dh btmbh lg blog Pak Nil, jd akn btmbh2lah keminatan sy pd Pak Nil..Pak Nil bagus laa dlm bdg penulisan ni..Teruskn menulis ye.. Sy selalu X sbr2 nk tguu entri2 tbaru dari Pak Nil..

afayufu said...

Salam Pak Nil... macam cikgu lak pak nil ni suh bagi 'perhatian semua!' hehehehehe...

arul_daniel_shah said...

jom la paknil.. lawan makan lagi..
saya ni juara acara makan angin.. hehe...
apa2 pon mmg hapening..
kalau ada apa2 event lagi..
invite2 la yer paknil..
kalau nk ajak lawan makan..
kecik tapak tangan, lautan artik ku tadahkan.. hehe..
hidup pak nil...!!!

noi said...

TaHNIAH pAK NIL

SERBA SERBI BOLEH. PENGACARA BOLEH, NYANYI BOLEH BERLAKON LAGI LAH BOLEH MAKAN PUN BOLEH
JUARA 2 KALI TU
TABIK SPRING KAT PAK NIL

Melz said...

wah happening gilos ya paknil oit :)

Brother Nagos said...

Masih banyak ruang kosong pada blog Aznil.Saya tahu mungkin Aznil kesuntukkan masa.Banyak perkara/program yang perlu Aznil lakukan.Nak tahu satu perkara dari Aznil....dalam satu hari....satu minggu....satu tahun...waktu bila Aznil tidur dan berapa jam yang Aznil perlukan untuk tidur.

linda said...

badan kecil tapi makan ohh takut aku.

dyien said...

Pak Nil tlg sya dlm 2 Roh.

Din,K'gau,Sbh.

dyien said...

Pak Nil tlg sya dlm 2 Roh..

Din..K'gau,Sbh..

dyien said...

dssd

dyien said...

fgf

dyien said...

Pak Nil tlg sya dlm 2 Roh.









Din..Keningau,Sabah.

nadia nabiha said...

salam pak nil
saya nie peminat pak nil
saya harap pak nil sudi la jumpe sgt pak nil
sebab yer saya ngan member saya nak bagi pak nil hadiah