Monday, November 30, 2009

BLOG BORAK PAKNIL

Assalamualaikum.
Berita baik bagi pengikut ruangan BORAK PAKNIL di Metro Ahad. Paknil telah secara rasmi melancarkan 1 blog baru yang juga Paknil namakan BORAK PAKNIL (klik di sini) untuk anda semua layari. Semua ini adalah untuk anda berkongsi pendapat atas setiap artikel yang disiarkan di akhbar No:1 itu. Paknil harap ia dapat dimanafaatkan. Selamat berkongsi pendapat.

32 comments:

syahrilkadir said...

terima kasih kerana mengunjungi blog marhaen saya

macam tak percaya pun ada gak bila saudara siap komen dalam blog saya tu

actually i'm a silent reader of ur blog bro

saya adalah bekas wartawan jenayah bro, so memang suka share my experience dgn my fellow bloggers yang lain

semoga dari alam siber ini, kita akan dapat membentuk tali silaturrahim dan ukhuwah yang berpanjangan ya, Amin.

joegrimjow said...

jgn tinggalkan blog ni sudah ye paknil
;0

edzlin007 said...

salam paknil.

terima kasih paknil. sudah tentu ini lebih memudahkan kami tuk berbincang. :)

Watierman said...

Salam Aidil Adha Nil...Wah bertambah lagi lah aktiviti Aznil sekarang yer!!

Khaty said...

Salam Pak Nil...
wahh skang nie ada lg 1 blog tok Pak Nil share cite gan peminat..mesti lg bz kan Pak Nil nak update dua2 blog ni nnt...tp sy harap Pak Nil akan sentiasa update blog2 nie semua tau...love u Pak Nil..

cutecida said...

salam pak nil..bgs jgk tu nt sy terjahhh hehehe

GhOsToNe said...

baek paknil..

nnti sy ade mase sy terjah r blog paknil okeyh!!!!

azzul said...

bagus gak tu..ble bg komen psl cerita yg disiarkan kt kolum tu..tp blog ni jgn lupa update gak ye pak nil ahaks

azzul said...

pak nil..anak sy sgt minat dgn rancangan paknil tak kira la tom tom bak ke, jgn lupa lirik ke, mcm2 aznil ke, asal terdengar suara kt tv berlari2 nk tgk..sabor je la

anne said...

Ingat lagi masa Abg Aznil baru start blog ni...tak ramai yang tahu, masa tu masih ada 10-1 Era, & Abg Aznil suruh saya promo blog address ni masa saya call. hehehe.

You have come a long way, dah ada 2blog sekarang ni...keep on blogging, k :D

Su3y said...

A'skum abg aznil...

Wah! bestnya...

Sekarang ni dah ada 2 blog yang wajib suzy layari :) hehehe...

Syabas abg aznil! ianya mempermudahkan lagi untuk bloggers setia abg aznil mengikuti perkembangan abg aznil...

Lebih-lebih lagi yang tidak boleh mendapatkan akhbar itu setiap minggu,seperti suzy...huhu...nasib juga abg aznil sudi buat blog khas buat borak abg aznil.

Thankz so much abg aznil...

Take good care of urself & ur love ones :)

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

sniffa93_aznil4eva said...

dah click dah.

alwayz support uncle:)

Ayu Candy said...

Bagus :) btw paknil, cantikkan la sikit ur new blog tu.. letak template yang cantik2 ke.. header yg menarik perhatian ke.. sy percaya paknil ramai kenalan yang boleh cantikkan ur blog.. graphic designer :) hehe goodluck paknil

wahabpro said...

Salam Pak Nil....

Lepas ni bolehlah borak dng Pak Nil.
Boleh ke layan kami sume....?

juk said...

Salam ziarah. Blog Pak Nil sgt menarik. Jemputlah dtg ke blog saya pula. Jom kita saling jadi follower? Buat MOU, OK? Thanks.

Cikgu Zuki (zukidin.blogspot.com)

nonie 86 said...

hye suma..
Assalammualaikum sy baru jew join blog nih n kebetulan dah terer sikit baru nak join pak nil nyer blog so lau sudi join lah blog sy : norrainiismail.blogspot.com

hans said...

wow..dua blog...
makin busy la pasnih

Putra Al-Maliki said...

jom kita terjah blog baru pak nil.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

@cu SaYaNg said...

wah...maju setapak lagi
insyaallah nanti acu terjah ke sana

ASRAF said...

salam...
saya asraf..
saya minat uncle aznil
SALAM PERKENALAN...

yEnn said...

Salam pak nil..
Sy bru lg lam blog pak nil nie..
Sy mnat ngat ngan pak nil..
Dh lme cri pluang nk berborak ngan pak nil..Lau blh nk jmpe ngan pak nil..Hehehehe
Hrp pak nil sudi lar erk..
Sayang pak nil..

Dyiendin said...

Pak Nil tlg din.

Dyiendin said...

Tlg sya Pak Nil..hua hua hua

Dyiendin said...

Pak Nil tlg sya dlm 2.

din..

Dyiendin said...

Pak Nil tlg sya dlm 2..

Din,Keningau,Sabah.

din said...

Pak Nil tlg sya dlm 2 Roh..




Din,Keningau,Sabah.

din said...

rdsfgdfgf

din said...

sgsg

din said...

cchb

din said...

sdsg

normazlan said...

Salam pak nil,just nak share ur birthday same as my wedding date 06/11/2009,today 06/11/2011 is our 11yrs anniversary

normazlan said...

Salam pak nil happy birthday,just nak share ur birthday same date as my wedding date 06/11/2009,2day ulgthn yg ke 11