Wednesday, November 11, 2009

Terima Kasih Ingat Besday Paknil

Sampai hari ini 11/11 Paknil masih lagi menerima ucap selamat sempena harijadi Paknil yang ke 47 6 Nov lalu. Paknil masih menerima hadiah pemberian ramai. Terima kasih sangat...buat susah susah aje! Terima Kasih Din Beramboi sebab bagi beg galas yang mahal, pihak pengurusan Astro kain batik yang cantik, pembantu Paknil yang bagi baju panas yang mahal, adik beradik Paknil yang bagi jam tangan, cermin mata, blazer cantik, track suit, bedsheet, tulisan khat ayat suci dan banyak lagi.
Pada peminat yang hantar kad ucapan pun Paknil tak lupa ucap terima kasih. Bersusah payah mereka mengirim kad buat Paknil. Yang menghantar ucap selamat melalui SMS juga Paknil tak lupakan. Pada pengunjung blog Paknil dan yang sempat mengucap selamat, tidak ada cara Paknil nak balas ingatan korang semua.
Begitu juga pendengar-pendengar Era yang terus-terusan mengucapkan Selamat Hari Lahir.
Paknil rasa, harijadi Paknil yang ke 47 ini merupakan sambutan yang paling banyak Paknil meniup lilin atas kek harijadi. 6 set kek Paknil terima dari mereka yang tidak lupa tarikh 6 Nov. Hanya Tuhan yang dapat membalas budi baik kalian semua!

62 comments:

nyyzza said...

salam paknil,
happy befday!!
may god blez u..amin

hanimichi said...

hepi belated besday to Pak Nil..moga hidup Pak Nil dirahmati Allah selalu.

bestkan kalo birthday kita owg slalu igt..huhu..

growing up girl said...

beshnye!
jeles.huhu

impish_yatie said...

paknil...nk sikit kek..hehehe...neway...smoga berbahagia selalu ok...u deserve it..=)

Raieda said...

Happy Birthday To You~
Smoga sihat2 selalu n ceria2 selalu
-Raieda frm Brunei-

azrul adnan said...

abg aznil kan yg terbaik!!
mestilah kami semua ingat kat abg aznil..
1 day hopefully boleh jumpa ngan abg aznil..

may ALLAH bless u..

kisshugkisshug said...

banyak nya kek! nak satu! heheh
anyway...
hapy besday.....
moga panjang umo.murah lah rezeki yg dh murah tue..
sihat2 selalu..
kih3

hans said...

selamat ari lahir pak nil
moga sentiasa panjang umur dan dimurahkan rezeki

sniffa93_aznil4eva said...

salam uncle.

waa bestnya!!

epi belated birthday=D
dah byk kali wish ni..hehe

uncle dpt x pict yg ifa edit tuh? hope dpt eh..

apa2pon ifa hope uncle hepi with ur family keyh.

;D
ourcrazyncolourfullife.blogspot.com
snifcollection.blogspot.com

pENcinta SeTIa said...

selamat hari lahir..
moga bertambah iman seiring usia..
amin..

i'll always support u..

ogie said...

Salam.

selamat hari lahir paknil
semoga hidup pak nil dirahmati dan diberkati Allah sentiasa.. Amin
semoga sentiasa sihat dan ceria di samping keluarga tersayang
Kami sekeluarga takan lupa budi paknil pada arwah Aiman..

.MiN. said...

aaaa..banyaknye kek!!
:)

edzlin007 said...

salam paknil.

paknil kongsi gambar pun saya dah happy. haha.

happy belated birthday, dan terima kasih layan kerenah peminat paknil semua

anne said...

Hi Abg Aznil, thank you for your thank you message on 6th November ya!:)

joegrimjow said...

ahaa
appy besday pak nil
xde facebook ke?

besenye fb yg ingatkan
;-)

mamaadam said...

Bertuah tau paknil..coz u are really special to us.. paknil yang menghiburkan hati semua dari golongan kanak2 sehingga nenek2 pun suka tgk paknil..so u deserve it.. Happy besday to you..

Yana@Nana said...

selamat ulang tahun ye pak nil...walupn terlambat sy wish tapi saya tak lupa tarikh 6 nov itu..apa2 pun sy doakan semoga pak nil bahagia n di murahkan rezeki..insyALLAH...AMIN..

cik eja^_^ said...

bulan buff day kita sama paknil hehe..

happy belated buff day jugak pada paknil :)

Watierman said...

THAT MEANS....YOU ARE BEING LOVED BY MANY!!!!

Cho Zila said...

>>salam aznil..
rasanyer saya bangga dgn anda.. sedangkan saya next year 40 tidak banyak pencapaian yang membanggakan. semoga anda terus akan maju jaya dan saya doakan yang TERBAIK..

sheLLy said...

happy b'day pak nil....semoga pjg umo & murah rezeki...aminn

norlee said...

Happy blated bday paknil,
best wishes for a very happy bday
n wondrful day of joy n surprises..
may god bless u owes!!

Razali Zain said...

Happy Belated Birthday!!!!!!!!!!!!! Stay cool!

dyra said...

heppy besday pak nil!!!!!!!

M@L@ said...

salam paknil....
happy belated befday...
moga dipjg umur & dimurah kan rezeki...

wah best nyer paknil dpt spai 6 kek puas mkn kek mcm tu..hehehe
lps tu dpt byk hadiah lak tu seronok nyer....

This Is Real said...

paknil... kita kongsi bintang yg sama scorpio.. saya.. 11/11.. anyway.. happy belated birthday...

eiLda epaL said...

salam paknil...

betul kata edzlin..paknil share story pon kiteorg dah happy...

ramai orang ingat birthday paknil sebab paknil diminati dan disukai oleh ramai orang...ramai yang menyayangi paknil sebenarnya...

apa-apa pun, happy belated birthday buat paknil...

paknil dah dapat belum kad jemputan kahwin saya? ingatkan nak buat pada tarikh birthday paknil, tapi tak dapat sebab tarikh tu tak jatuh pada hujung minggu...tapi, yang penting dapat jugak buat bulan 11...huhu...

happy-happy selalu yer...

NurShahFamily said...

hapy belated besday ye paknil.... semoga pak nil sentiasa sihat dan ceria selalu... irfan paling suke tengok tom tom bak ... berenti main cz nak tengok pak nil tau....

faizul darius said...

selamat ulang tahun aznil hj nawawi.. semuga panjang umur, murah rezeki dan muda selalu...

Khaty said...

happy belated besday Pak Nil....sory laaa lame tak hantar comment tuk Pak Nil...Pak Nil..cam ne sy nak hubungi Pak Nil tuk jemputan majlis kawen sy yerk???
saya satu family mmg berharap sangat Pak Nil dapat dtg majlis kawen sy nnt pada 3 April 2010...

email sy--->>>>
khaty_5603@yahoo.com

Khaty said...

Pak Nil...besday sy 15/11 nie tau...huhuhuh

siti said...

happy belated birthday to u
may god bless u forever
++++++++
Semoga Pak Nil Trus Berjaya Dlm karier dan menjadi penghibur untuk kami peminat pak nil

carwashku said...

HEPI BESDAY TO U PAKNIL...ACTUALLY BELATED...SORRY TAK TAU PUN 6 NOV BESDAY PAKNIL...ANYWAY WISH U A LOT OF LUCK...( HEHEHE...SAMA LA UMUR DGN EHEM EHEM...!!)

i luv my life (' ',) said...

HEPI BUFDAY 2 U,
HEPI BUFDAY 2 U,
HEPI BUFDAY 2 U..........
PAKNIL, NAK MINX CKIT KEK BLEY???
HEHEHE

nieradina said...

salam paknil..

amboi2...bnyaknya kek paknil dpt..knyang btulla paknil mkn kek..
sya pn stakat nih cma 2 bji kek je yg pling bnyak dpt..hadiah utk paknil pn bnyak...brtuah paknil dikelilingi
org2 yg menyayangi paknil....yela bkn snang nk buat org suka pd kita..

apapun..saya ikhlas mnyatakan disini.. selamat hari lahir yang ke 47 utk paknil..smoga prtambahan umur ini tdak mnghalang niat paknil utk trus mnghiburkan kami smua...we luv u paknil..:)

fEzAEmo said...

happy belated birthday!!!

Linda Amri said...

OOOppppsss terrrlupa lah Paknil,

Nak nyanyi leh tak?

Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan Paknil
Allah selamatkan kamu

happy belated b'day Paknil, semoga sentiasa sihat sejahtera dan semoga beroleh kejayaan & kesejahteraan hidup di dunia & akhirat.

semoga Paknil terus berjaya dalam apa jua bidang yg Paknil ceburi

P/S : Melawat blog Paknil sebab ntah knapa mlm tadi nampak Paknil dlm mimpi saya rupanya saya terrrlupa nak wish Paknil b'day rupanya :-)

afianakhbar said...

happy besday pak nil...sorry lambat...moga jd yang terbaik among yang terbaik...heheh

akula.bello said...

paknil arini birthday i.

wish cepat!

hee~

SARA said...

wahhhhh...
banyak nye cake yg paknil dpt..
cam2 corak lak tu
heheheee;DD
btw, happy bufday paknil
moga pnjg umo n mrh rezki
(^_^)

LaDies 09 said...

paknil jom kita g candle light dinner sambut belated busday paknil nk x???hehhee....

- Leena - said...

pak nil, bufday sy pon jatuh nov...2 hari lepas pak nil lor...8 NOV...Hepi bufday pak nil..

ailyz said...

happy belated besday pak nil....u're the best amongst the best..i will always support u...

gummybear said...

nak wish jugak...
walaupun agak lewat..huhu
Happy B'lated Bsday Pak Nil..
semoga pnjg umur dan dimurahkan rezeki..amin.. :)

SAHAR MISRON said...

Selamat hari ulang tahun kelahiran, maaf lambat wish

e-qa said...

To Paknil...

happy bithday....best nyew dapat kek banyak gile...sampai 6 biji...peeehhhh...mesti puas paknil nak abiskan....
tapi soooo sweet...

HAPPY BITHDAY PAKNIL....!!!!!!

akumanusiabiasa said...

maaf pak nil lambat ucap!SELAMAT HARI JADI SEMOGA DIPANJANGKAN UMOR N DIMURAHKAN REZEKI!AMIN!

farysa said...

pak nil,
hepi besday~

nur 'adli azhari said...

u r the best!

http://iniblogad.blogspot.com/

lagenda said...

Salam Ziarah Pak Nil

Belum terlambat untuk mengucapkan Selamat Hari Jadi Buat Pak Nil.Semoha Panjang Umur dan Dimurahkan Rezeki.....

suecomey said...

hepi bday paknil..u look still young..:)

Su3y said...

A'skum abg aznil...

Huhuhu...

Harap-harap masih belum terlambat lagi untuk suzy tinggalkan comment ye :P

U're mostly welcome abg aznil,takde apa sangatlah hehehe...

Suzy juga ada kirimkan kad that day,but tak taulah sampai ke tidak...

Apa-apa pun i'm glad that u appreciated our birthday wishes specialy for u :D

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

Photographer RAZAK RAMLI said...

Kita lahir tahun yang sama.Bermakna kita lalui zaman yang sama.
Zaman muda dulu nak berhubung dengan artis kena hantar surat.Hantar ucapan
melalui majalah URTV.Bangganya kalau surat dibalas.Sekarang mudah artis banyak yang ada blog,facebook...
Setua saya tiada acara potong kek.
Buat untuk anak-anak saja.Isteri pun kadang kala lupa hari lahir saya.
Aznil anda bertuah kerana popular.
Anda dikemali ramai...ramai peminta termasuk saya.Saya ucapkan selamat hari lahir , murah rezeki dan sihat sejahtera.

G'Zain said...

Salam Abg Aznil,
Hepi Besday moga hidp lebih diberkati. Ha tak nampak tua pun? Special wishes gak from Mummy & Baby Aleesya. We both luv you. Imagine Aleesya 3yrs nyanyi Hepi Besday Hepi Besday Pak Nil..

ibunya Niya dan Chacha said...

happy belated birthday... smoga masa hadapan m'janjikan yg indah2 belaka, insya-Allah... ameeen... :)

wan nurdiana said...

Salam Paknil,
Happy Belated Birthday!! Tak sangka sama dgn birthday anak sulung saya... 6 nov...
semoga pjg umur dan dimurahkan rezeki..amin.

afayufu said...

Pak Nil,
Happy Belated Birthday... sedapnye kek...n cup cakes...

adam said...

salam & happy belated birthday paknil... apa kata utk next year paknil sambut birthday paknil dgn peminat2 yg sama tarikh lahir dgn paknil... my son pon 6 nov gak & dia peminat no 1 paknil... dia slalu ckp kalo laa dpt sambut birthday dia sama2 dgn paknil sure best...

perhiasan_mutiara_dunia said...

salam paknil heppy belated besday...besday paknil cma la ngan adik saya...perangai [pun lbh kurang je huhuhu

MEDIHA OMAR said...

seronoknya dapat byk cake! saya birthday tahun ni tak ada cake pun :(

日月神教-任我行 said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

SpIrIt said...

Umurr Pak Nil nie berapa yek??