Thursday, May 22, 2008

JANGAN COPY GAMBAR NI EH....


Ini lah keadaan dalam kereta tempat duduk belakang kereta Paknil!! Berserabut! Sejak shooting JANGAN LUPA LIRIK kereta ni dah jadi umah!!! Tidur celah-celah baju yang bertimbun. Sempat lagi nak tidur dalam perjalanan lepas Era kul 1pm ke lokasi di Damansara. Adoi...time2 ni pun aku nak bergambar! First time bergambar tak set wambut! Buwuuuuk!!!

33 comments:

Atikah HM said...

hehehe~~

sian paknil~ eeee...tak sabar laa nak tengok jgn lupa lirik tuhh..

take gud care of urself ayt :)

mango23 said...

kekekekeke.....

anne said...

Hi!!

tak buwuk pun;-D

you look tired tho....take care k.

atie said...

Hiks comeii je pak nil amik gambar tido celah2 baju...ape pun kami paham situasi pak nil yang sentiasa sibukkan.....btw take care urself k

Gee said...

hahahhaha cute sungguh abg Aznil nih..

tak sabar pulak nak tgk 'jgn lupa lirik' :D

Emmil's mummy said...

Pak Nil, buat watermark signature kat gambar pak nil..kang ader lak yg gi cilok gambar pastu tak kasik credit or tak link kat pak nil nyer blog

Farazila said...

hahhaha..
buwook ye pak nil...
tp tetap maintain...

yela..orang bz, terpaksalah curi masa utk berehat...

betul x?

faRah said...

comelnyer aii...sempat gak paknil posing wpun penat bkeja...
bak kata my mom kan paknil tak mkn dek tua bcoz asyik happy ketawa aje...tu yg paknil nmpk mude...
take care paknil...

nacha said...

ahaks.. sebut ala2 Saida "ok la tu".. emmm.. masa sy kecik2 dulu teringin & berangan nak dok dlm caravan. hahaha.. x yah gi sekolah. jln2 keliling Malaysia je.

edzlin said...
This comment has been removed by the author.
edzlin said...

thanks for uploaded ur own photos paknil. saya lg suka pic paknil without watermark, leh tgk clear2 sket.hehehe, tp suka ati paknil la kalo takut ada org ciplak buat benda lain lak ke. anyway, bila mau kemas keta tu?hehehe, take care aznil.

deaLova-88 said...

pak nil...
mis u much....
lme da xmuncul kat kring2....

Hertina said...

Tak kisah lah buwuk ker ape ker...yang penting tetap ada umph.
Abang Nil jaga diri dan kesihatan supaya i bole tengok program jangan lupa lirik dan tom tom bak musim baru....chiow

Nurliza77 said...

Paknil pekabo Ijah ni peserta JGN LUPA LIRIK SENIN lepas yg pakai baju pinjam kaler oren ittew yg menang rm10k ittew yg tagline CURLUST UOLSS hehe tak sabor nak tgk muke sendiri kat teewee bersama uolss

PUTUBAMBU said...

satu je nak cakap..

er.. tak sabor nak tunggu cerita Jangan Lupa Lirik ni.. hehehe..

minatgiler said...

kite minat paknil!!! hehehhe..

eis said...

pak nil..
cian nyer..
yg penting kerje..kerje..n kerje..
hahaha..take care..jaga diri bebaik..teringin nk tgk gmbr anak2 pak nil..hahaha..

azah said...
This comment has been removed by the author.
Mamadleena said...

nampaknya lepas ni, ada rancangan favourite baru kt umah...
sudah tentu...

"jangan lupa lirik"...

bestnya kalau tinggal kt KL, buleh ikut.. hahaha...
oh ya.. i guess my daughter tak sabar nak tgk tom tom bak yg baruu... bila agaknya ?

@cu SaYaNg said...

Ya Allah burok nye rupa pak nil bila x mekap...hahahhaa...
jgn marah ye pak nil...
acu gurau je...
x sabo nak tgk Jangan Lupa Lirik...

Bimmer girl said...

Pak Nil....tu dlm kete Porsche Cayenne ek??? huhuhuhuhu besh ah.... biler nak bawa saya naik kete Pak Nil?

d_tieah^aznil said...

Thanx coz sempat gak letak gmbor sendiri yo.....=)
> Tu eyh guno kito bli keto beso2... dpt gak tdo........wahhhhhhhhh, ckp apa nie weiiiiiiiiiii????????
> U still look hensemmmmmmmm la....mcm umo 30an lg....=)

>>>>>>>>>>>> Jangan Lupa Jaga KESIHATAN

d_tieah^aznil said...

Jangan asyik lupa lirik jo........=)

edzlin said...

bimmer girl, tu kereta Nissan Elgrand Impul 455 la. ada artikel kosmo pasal keta paknil ni

edayu said...

paknil mcm kanak2 riang...

hudd said...

ok la tuh.. takde la sepah sgt.. elok je tgk..

iff_ifah said...
This comment has been removed by the author.
iff_ifah said...

salam...
siannyer sy tgk paknil nie...
nmpk sgt wjh keletihannyer..
take care..ok

amir said...

hehe..takpe.janji paknil sentiasa happy n chat...tak sabar nak tgk jgn lupa liri...tk care..salam

leeya^faaznil said...

wah comel nye pak nil dlm krete tuuu...tp yg gmbr ketiga tu tak nmpk sgt mke...nape ttup??tp ksian la pak nil kn..smpai kne tdo dlm kete...hehe jgn mara yeee...

zareina said...

walahhhhhhh pak nil ye ye or jer ek bergambo... hehehe
org kata Redah jer!!....
tp apa2 pun ler kn klu mmg dh encem.. amik gambo cara mana pun tetap ok ler tu!! hek3

noni said...

Hello!!!!

Cian, penat keje. Respect aznil sbb x ramai anak2 yg ambil berat pasal mum diorg skrg. Well! first time masuk blog aznil sangat2 teruja. Bukan saya sangat tapi my son Aqim, 5 tahun. Sangat2 minat sampai dok dpan tv tgk Tom-Tom Bak dari blik tadika 11.30 pagi smpai 8.00 mlm. x penah mis. Kami satu fmly yg x ceria sbb x dpt tgk crita lain. Apa2 hope u always sihat slalu, n u mmg the best! pencetus evolusi dunia kanak2 yang pudar sinarnya dulu......

ayin said...

nice apa rambut paknil..
Pak Nil the BEST!!!