Tuesday, May 6, 2008

TENGKIU JOLEE....KLUBBKIDD!!!!

THAT'S WHAT FRENS R FOR!!!!
Tengkiu JoLee sebab tolong promo blog saya! Sebenarnya, JoLee la yang hajar saya bukak blog sebab dia kata, saya boleh bagi pendapat saya sendiri dalam macam2 hal. Memang betul and takade orang nak edit out kecuali diri aku sendiri. Cuma sekarang ni Bizi sket dengan odisyen Tom2 Bak jadi susah sket nak cari masa nak update. Dah lah menaip terkial-kial...hehehe sabor jelah! Anyway yang beri komen, tengkiu eh! nanti Paknil cari tutor blog untuk hebatkan lagi blog nih!

26 comments:

viruspadu said...

selamat datang ke dunia blogging...

syok la dah ada blog sendiri kan, boleh saya terjah selalu

Just Nis said...

paknil,
anak kite suke sgt ngan tom2 bak taw..

siap tukar tagline lagi,

"mari lah tom2 bak sama yana!!!"

hehe... hepi blogging ya!

Azura said...

Pak nil oleh kerana saya takde anak sbb belum kawen jadi saya la peminat pak nil hehhehe
saya dpt web pak nil pon dr joelee... hehehhe happy blogging .. yang pasti saya tiap2 ari akan drop by kat web pak nil ni okeh... i likeee!!!

Sya Annur said...

yeay! lagi satu bhn bacaan santapan mata. hehe...

alang said...

Dear Aznil, The kids at home love to watch Tom2Bak. We love to watch AF with you as the host. You brighten the day. "HIDUP MINANGKABAU!!!""Krinnnng,krinnnng, jawablah!

PaanMFR said...

Salam Pak Nil,

Selamat Datang ke duni blog, dunia luahan rasa tanpa batasan.. ahaks..

Kami (team Nadia FC, dan HelizaBereh) sangat berharap Pak Nil dapat dtg Konsert AF, x kesah la yg nombo 8, 9 mahupun final.

Hope u will be there.. bleh kami jerit2 panggil Pak Nil masa iklan, like old times.. hehehe.. windu la..

Kali ni asik jerit2 panggil Dolah je.. x koser tauww..

OK, cya.. Krinnggggggg

atie said...

hiks....semoga ngan kehadiran blog ni pak nil dapat lebih dekat dengan peminat dan dapat bertukar pendapat juga menerima respon dari kami secara terus......ape pun gud luck pak nil...hope to see u update ur xtvt here everyday (",)

alang said...

Dear Aznil, Me again. Please go to http://sekilau1.blogspot.com/2007/12/so-kelakar.html specially written for you.Thank you

KeMatZ said...

hai.... PakNil... hehehehehhe semoga success dalam career PakNil... jom meriahkan dunia BLOGGERSs.....

normala.sahari said...

welcome to bloggies bloggies

Cactito said...

welcome to dunia blogger...

suka sangat pak nil dah ada blog...
sila lah ke blog sy ek...he3

sy dah buat entri special utk pak nil,,,

jumapx.blogspot.com

KOSSERANI & FIRMAN said...

KAMI DARIPADA BLOG STACYFRENZ WWW.STACYAF6.BLOGSPOT.COM PUN BANTU PROMO BLOG NIE...KAMI TETAP SOKONG PAKNIL SAMPAI BILA2...BOLE BUAT REQUEST TAK?? PAKNIL KEMBALI SEMULA MC AF, LE???HIKHIK

KOSSERANI & FIRMAN said...

KAMI DARIPADA BLOG STACYFRENZ WWW.STACYAF6.BLOGSPOT.COM PUN BANTU PROMO BLOG NIE...KAMI TETAP SOKONG PAKNIL SAMPAI BILA2...BOLE BUAT REQUEST TAK?? PAKNIL KEMBALI SEMULA MC AF, LE???HIKHIK

Farazila said...

welcome pak nil....
thanks jolee..

Jie said...

Pak Nil..buat pelan²..tak pe..semua blogger pun bermula dari zero..bila lama² tgok diri kita dah kenang balik masa mula²...kita rasa HEBAT!

watachiwa said...

hai Pak Nil..
happy blogging

boooolattt1980 said...

assalammualaykum, pak nil, pak nil nak carik tutor blog erk.... meh saye nk offer diri... leh tak???

edayu said...

finally...paknil! dpt jugak join blog ni..susah betul nak reg kt google

Lina said...

selamat datang ke dunia blogging paknil! update2 laa selalu jika ada kesempatan waktu.. (:

senyum2 selalu.

coinsss said...

welcome paknil........besss nyer paknil dh ade blog, leh laaa terjah...

bese dgr jer paknil nyer coleteh ...skrg leh bace lak kan...sll2 laa updet blog ek...idopp paknil :D

leeya^faaznil said...

welcome pak nil..sori lmbt tulis ..sbnr nye sy tak tau smue niee..meh redah je msuk cni...eem sy mmg lme tertggu untk pak nil wat blog bkn sbb ape..sy cme nk wat bku tentg pak nil..bleh sy msukkn tentg pak nil dlm bku tuu..nnt sy tnjukkn dekat pak nil ble jmpe pak nil..bleh mntak autograf skali..hehe..bleh kn pak nil..??

Payin said...

salam sumer...pakcik aznil...kami selau kena marah dengan ayah...coz asyik tengok TomTomBak jer...tapi yang bestnyer..ayah yang paling gelak besarnyer bila tengok telatah pakcik and kekawan buat show..tq pakcik...i love u..

FND said...

Salam, selamat menempuh alam blog.. hehe.. anak sy baru 1 tahun 7 bulan pun tgk paknil time hos merenjis 1001 malam leh jerit tomtombak.. sabo je le.. dulu bonda dia masuk pop kuiz nk jupe paknil..

Sha_Z said...

salam pada suma2 blogger..class u blog aznil ni,tp aku nak hengat kan sket,,blog `kawan` kepada pak nil az$%^ a*& ..masyallah kalau u all tgk bersedialah beristhigafar banyak2 dlm hati..berpendidikan tinggi gak mcm paknil.tp bahasa xmenunjukkan jiwa bangsa..selamat dan semoga berjaya to paknil!!!

zulkarnai is an Army Personel. said...

Bro...KO ni memang mantop bak kata Shamsul Ghau Ghau..umur dh tuaaa..tapi powerrrrrrrr

DIAZ N U said...

Pak nil ni... dok kat mana pon.. wat apa pon sentiasa menghiburkan... tahniah.. pak nil memang spontan dan BEST. AF pon dah tak berseri tanpa Pak nil. Walaupun dah terlambat... "Selamat datang ke dunia bloggers" hihi..
http://diaznu.blogspot.com