Monday, December 29, 2008

Like birds,
Let us leave behind what we don't need to carry
(Grudges, Sadness, Pain, Fear and Regrets)
Fly light!
Life is more beautiful if everything we do is for Allah SWT.
Salam Maal Hijrah 1430 to all!!!

20 comments:

Chahya said...

Salam Maal Hijrah & Selamat Menyambut Tahun Baru Aznil.

Suzy said...

A'skum Abg Aznil...

Yup,selamat tahun baru juga buat Abg Aznil sekeluarga...

Goodbye 2008(1429 hijrah)...
Hello 2009(1430 hijrah)...

Suzy sentiasa doakan yang terbaik buat Abg Aznil sekeluarga...

Semoga pada tahun baru ni,insyallah rezeki Abg Aznil sekeluarga akan makin bertambah...

Manalah tau,2009 ni Abg Aznil boleh ke tanah suci Mekkah with ur kids(Fifi & Riki) pulak...

Oh ya!
Baru Suzy perasan tat u post tis article @ about 5+a.m...

Huhuhu...
Awalnya,mesti Abg Aznil abis solat subuh kot post :)

Ape2 pun thankz so much for updating ur blog all these times...

I really appreciate it so much...

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

edzlin007 said...

salam paknil. salam Maal Hijrah juga buat paknil dan keluarga.

pEnNa said...

salam maal hijrah pak nil..
;)

edzlin007 said...

salam paknil. IP address saya kena banned di shoutbox jom borak. tolong buat sesuatu mengenainya boleh tak? thank u paknil.

Brolan said...

a'skum dn slmt mnymbut maal hijrah 1430 serta alhmdullilah slmt pulang krn mngerjakan kewajiban rukun islam ke5 semoga awk mndpt haji yg mahbrur insyaallah. Tahniah krn dlm byk2 kwn aku bekas exTV3 80an dn 90an kau lah yg paling menyinar dan kau juga tabah serta sabar menjalani liku2 kehidupan dunia hiburan yg penuh mncabar dan boleh mengugat keimanan kita, syabas sekali lg aku ucapkan pd kau krn dgn kerjaya kau skrg ni kau dpt mmbesarkan ank2kau dgn jaya dn kau dpt menunaikan rukun islam yg ke5 sekaligus. Aku doakan semuga kau dan ank2 kau beroleh kejayaan dan dimurahkan rezeki, Aminyarabulalamin. Kawan lama kau Roslan, Puncak Kinrara klu kau senang call2 ler aku 0122364956 aku nk dgr personally cerita kau brkenaan pngalaman kau di Madinah dan Mekah.

Yaniez said...

Salam Maal Hijrah & Selamat Tahun Baru Pak Nil...

Semoga thn baru 1430Hijrah (2009) menjadi tahun paling bermakna buat Pak Nil sekeluarga...

Good Luck Pak Nil!!

Audio said...

Salam Maal Hijrah bro! XD

gurl ; lia said...

salam maal hijrah ajinil!!!

(^_^)

kUcing hiTAm said...

salam maal hijrah kat pak nil jgk...
neway...sye x sabar tgu pak nik kat pagi@era 5hb nih...
all the best...
aja aja fighting!!!

faRah said...

salam maal hijrah paknil...seoga dmurahkan rezeki paknil d tahun akan dtg...n gudluck utk sgmen pg@era...

NieRadiNa said...

Salam Maal Hijrah paknil n semua yg slalu singgah kat blog paknil nih...smuanya org yg sama jer..ni mmbuktikankan kami smua sntiasa mmberikan sokongan kpd paknil..

smoga tahun bru ini akan lbih mmberi kbahagiaan n kceriaan kpd paknil n family..

p/s bila paknil nk bpasangan nih? mna tau ada live kat astro gak ker..ha..ha..:)

Geng Gempak Girang! said...

Salam,


Salam Maalhijrah,Uncle !
Semoga diberkati Allah SWT!

azisazahar said...

salam maal hijrah buat abg aznil sekeluarga

MeeT uNcLe sHaH said...

salam hijrah pak nil!!!!!

eiLda epaL said...

salam tahun baru hijrah 1430 buat paknil sekeluarga...

semoga tahun baru ini lebih membawa erti dan makna dalam kehidupan paknil...menjadi insan yang lebih baik berbanding sebelum ini...insyaAllah...

anty said...

Salam Maal Hijrah buat Paknil sekeluarga , moga keberkatan sentiasa mengiringi kehidupan Paknil.

dr. luv said...

Assalamualaikum Hj Aznil n sume bloggers!!~

Ya-Allah, seketika di akhir tahun ini insya-Allah muncul tahun baru yang ceria. Engkau muliakan n sayangi penerima ucapan ini.. Berkati keluarganya, sihatkan tubuh badannya, limpahkan rezekinya, jauhkan daripada fitnah, penganiayaan n penghinaan, suburkan benih keimanan dengan penuh rasa kasih sayang serta taqwa tanpa alasan.. Makbulkan cita-citanya yang murni.. Amin Ya Rabbal A'lamin..

Selamat Menyambut Maal Hijrah 1430 buat Paknil sekeluarga.. Have a great new year ahead n welcome 2009. Moga Paknil akan lebih tabah menghadapi segala onak duri sebagai orang seni yang diminati masyarakat...

We wouveee you.. Haji Aznil Hj Nawawi.. Mwakksss!!~ :D :D

- dr. <3 -

Ms Wanie said...

Salam Pak Nil

Salam Maal Hijrah & Selamat Tahun Baru Masihi!

Moga bertambah rezki Pak Nil di tahun baru ini...amin.. =)

dHah611 said...

Salam Maal Hijrah(1430) jgak bwat abg ajinil.....

arap2 taun nie lbiy bek dr tau lpas....

n arap2 taun nie kte dpt brubh mnjadi yg lbiyh bek...insyaALLAH...

llll000vvveee uuu s00 much...:))