Wednesday, December 31, 2008

BERITA BAIK MENJELANG 2009!!!



Paknil nak jemput semua penyokong2 Paknil ke laman web MSTAR (sila klik) dan GUA.COM (sila klik jugak) untuk mengetahui Gelaran terbaru menjelang Tahun 2009 untuk Paknil. Satu penutup 2008 dan permulaan 2009 yang baik untuk Paknil. Paknil nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2009 kepada semua yang menyokong Paknil semoga kita dapat takluk 2009 dengan kejayaan yang lebih lagi. InsyaALLAH!

51 comments:

MiS DeEbA said...

hepi new year to paknil too.. :)

ida_71 said...

Happy New Year 2009 to Pak Nil. Semoga tahun 2009 rezeki Pak Nil akan lebih murah lagi dan diberkati oleh Allah. Pak Nil memang Pegacara No. 1 di Malaysia yang meletopppp....

cintalaila said...

ABPBH datang lagi...marilah kita ramai-ramai undi Pak Nil...tetap No1 dulu kini dana selamanya....

eiLda epaL said...

paknil,

selamat tahun baru ya...
semoga tahun 2009 lebih membawa makna buat diri paknil sekeluarga...

Yaniez said...

Happy New Year Pak Ni!!
Semoga Pak Nil akan lebih murah rezeki dan lebih berjaya... Amin...

Mama Hakimi said...

Happy new year pak nil

edzlin007 said...

salam paknil. tahniah paknil sebab antara 10 persenaliti paling menyerlah 2008. semasa saya nampak tajuknya pun saya dah boleh agak paknil mesti termasuk juga. semoga 2009 lebih banyak kejayaan yang dikecapi.

selamat tahun baru juga paknil

anne said...

Abg Aznil, CONGRATS for all yr achievements in 2008. Happy new year, and all the best for 2009.

faRah said...

happy new year 2009 paknil.semoga paknil lebih sukses dlm kerjaya paknil sbg pngacra,penyampai radio,pelakon,penyanyai n apa saja yg paknil lakukan..All the best paknil...

NieRadiNa said...

salam paknil..

wah paknil mmang layak dpt gelaran tuh..mmg paknil mnyerlah dr thn sebelum ni lagi krn program2 paknil seringkali mndapat sambutan n tempat dhati pnonton..
hmm..nabil pn sama..laris dpasaran..hope dia x lupa dri..

td baca kt link..paknil nak brhijrah ke bidang seni mana lak ni..wah bgtaula kitaorg..

slamat thn baru kpd paknil n family..smoga paknil sntiasa dimurahkan rezeki n dsihatkan tubuh badan..N..bak kata wahid n fara dlm Melodi..TiNgkaTkan PreStaSi KuRangKan KonTroverSi..

paknil kekalkan imej baik paknil tau jgn ada kontroversi...cool jer..tp bjaya n popular..jika kekal begitu YoU ArE ThE BESTTT.........

atty's said...

salam paknil..
selamat tahun baru ..2009..semoga tahun baru ini paknil..lebih mendapat kerahmatan drnya..amin

NieRadiNa said...

lupa plak nk bg tau..paknil ,windula nk tgok paknil mngacarakan apa2 program scara live..

hope thn 2009 ni dptla tgok..cthnya AF musim 7 yg akan dtg ni...paknil jgnla tolak kalo dpt twaran jd pngacara blik tau..

Diana Sulaiman said...

happy new year abg aznil..
diana linkkan blog abg kat my blog ye..

sir NIK said...

assakum.. selamat tahun baru paknil..moga bahagia dan ceria di tahun baru ni..

su said...

Salam tahun baru pak nil!

moge lebih ceria thn 2009!

anty said...

Selamat menyambut tahun baru 2009 Paknil,suka duka pahit manis 2008 tinggalkan dgn hati yg terbuka , nantikan kedatangan 2009 dgn penuh yakin dan percaya pada keupayaan diri sendiri berserta memohon petunjuk dari Allah insyaallah kejayaan akan menanti...

Mas said...

salam..abg aznil..slmt menyambut tahun baru..semoga berjaya dimasa2 akan dtg..amin..salam sayang dr mas n family

Cikgu Khai said...

SELAMAT TAHUN BARU PAK NIL. MOGA2 DIMURAHKAN REZEKI..
Ziarah blog saya: khairudinabdulrahman.blogspot.com

anaiz said...

salam pak nil,
suka la tgk gelagat pak nil. anyway, hepi new year. semoga rangkul byk lagi anugerah utk 2009.
tak sabau tunggu pak nil, pagi kat era nanti.

.::Wanie::. said...

Hepi new year paknil!!!

GregChai said...

Happy New Year Pak Nil,

moga 2009 membuka lebih banyak peluang, lebih murah rezeki, lebih sukses.

sniffa93_aznil4eva said...

epPi new year 2008/1430h uncle aznil.
congrats uncle ek.
hope uncle sntiase epi with ur family;D

epi n smile alwayz oke=)

dHah611 said...

salam...

thniah abg ajinil,,,c0z dpt 10 personaliti pling myerlah 2008..!!!

mmg myerlah sesangggggaaaaaatttttt...!!!

h0ks33..

lll00vvee uuu ss000 mmuucchh...!!

NuRuL wHaTeVeR said...

salam maal hijrah 1430 H & new year 2009 pak nil =)

Suzy said...

A'skum Abg Aznil...

Opps!
So sorry Abg Aznil,terlambat sikit beri comment...
Suzy ni baru jugak balik dari M'sia umah nenek @ Batu Pahat tu...

Ohh,Mstar...
Ok thankz Abg Aznil,i'll visit soon...

Erm,rasenye masih belum terlambat lagi untuk Suzy ucapkan
SELAMAT TAHUN BARU 2009(1430 HIJRAH) pade Abg Aznil sekeluarga kan?
Hehehe...
Semoga kite lebih diberkati & ditambahkan rezeki...
Manelah tau tahun ni Abg Aznil boleh ajak dua permata hati Abg Aznil (Fifi & Riki) ke tanah suci Mekkah?
Insyallah...Suzy tak putus2 doakan yang terbaik buat Abg Aznil sekeluarga :) amin!

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

newsnetwork said...

salam tahun baru utk Pak Nil dan semoga terus berjaya... dan diberkati selalu..insya Allah

webmaster said...

Selamat tahun baru paknil dr http://stumblephemera.blogspot.com/

atiqah said...

pak nil..
happy new year..

saye nak invite pak nil untuk projek tarian kanak2 kat UM february ne..tapi tak tau cam ner nak contact pak nil..
kalo ade sesape tau or pak nil sendiri, please contact saye as soon as posible...
please..please..please..

atiqah.exes@yahoo.com

ammosham said...

salam.
selamat tahun baru.
anak minat sangat sama u ni.
kalau turun terengganu kasi tau.
bye

Lily.Lulu said...

happy new year paknil !!
;)

sukadukalarakecewa said...

Askum Abah Aznil... cikrose cuma nak ucapkan salam maal hijrah dan selamat tahun baru buat abah aznil sekeluarga.. semoga 2009 ni menjanjikan segalanya yang terbaik buat abah aznil yek.. take care.

jannahazwan said...

paknil kita minat paknil...u r d best among d best.. paknil ada style tersendiri.... ;)

SOGOH said...

Happy New Year 2009!
Moga murah rezeki dan lebih sukses lagi...!

Juana Intan said...

Hepi New Year pak nil..:)

semuga pak nil akan lebih suksess lagi di tahun 2009.

PBD said...

Selamat Tahun Baru semoga beroleh kesihatan yang baik,dimurah rezeki dan bertambah keimanan terhadap Allah S.W.T.

Good Luck....Pak Nil

Anne Harun said...

Salam paknil...
pak nil nih best lar.. anak2 saya suka betul tengok paknil dlm tom2bak...cicakman dan macam2 aznil... tp kalu tom2bak saya tengok gitu2 jer sbb tak berapa sesuai dengan saya... tp saya suka kicap... kicap tuh mat kassan ker...??? suara dia ada iras lar..
anyway untuk 2009 nih, paknil bleh tak bawak idea kumpulkan kanak2 yang petah nih, buat macam dlm dewan parlimen...ala macam dolu2 yang pengacara dia pakcik Jamal tuh...dolu2 tiap kali merdeka mesti ada tayang kat RTM kan... ke paknil tak lahir lagi masa tuh???
tolong ye paknil yer... saya teringin nak tengok lagi yg mcm tuh... rtm pun dah tanak ulang tayang...

miss juju said...

salam
g00d luck t0 u pak nil
permulaan yang baek bersama din beramb0i menceriakan suasana pagi di malaysia!!!!

aaron said...

MERCY MALAYSIA PALESTINE RELIEF FUND www.mercy.org.my

( Please make cheques payable to MERCY MALAYSIA. CIMB account number: 1424-000-6561053. For more information, please contact 03-2273 3999. )

"No amount is too small, and will be gratefully received."

bellaisabel said...

salam...baru je bukak blog ni semalam
tertarik dgn yang pasal haji tu...bestnyer la dapat g sane...smg sy dapat ke sane satu hari nanti..
by da way selamat tahn baru walaupun da terlewat...

oto said...

salam pak nil... dah lama tk leave komen kt sini..bz giler..

ok, walo trlewat..saya nk ucap selamat tahun baru hijrah & masihi buat pak nil...

la ni tiap hari dgr era sbb nk dgr celoteh pak nil & pak din..tp kdg pak din over sgt la..tp lawaks tetap 'kellas menjahit' gitu..

apa pun,gd luck utk pak nil walo dlm apa jua bidang sekalipun..moga thn 2009 mmbawa seribu kemanisan utk pak nil..

PuteriSatu said...

pak nil...anak saya punyalah suka tom-tom bank n pak Nil ni...mama n papa nya pun sama..hiks...

Hapi said...

Hello there my friend! I found your blog very interesting so I have added your link in my Blogroll. I hope you'll link me back. Have a nice day! http://hapiblogging.blogspot.com/

PeminatJutawanMalaysia said...

happy new year pak nil..moga tahun ni kita dapat takhluk segala impian kita...

Suzylina said...

A'skum Abg Aznil...

How are u?Suzy harap Abg Aznil sekeluarga sihat sejahtera...

Dah lama Abg Aznil tak update ur blog,really miss u & ur updates...

Sejak Abg Aznil tukar slot pagi @ Era,makin jarang Abg Aznil update blog...

Dalah sini tak dapat astro,bile rindu cume dapat dengar ur voice jer...huhuhu

Erm,takperlah...

Maybe u're just too tired sejak kene tidur & bangun awal ni,hehehe...

Or u're being bz around,it's ok...

I understand :)

I'll just wait patiently for u...

& never stop praying for u & ur family wellness,especially ur beloved mum...insyallah,amin!

Stay happy always & remember,no matter what u're always my best role model!

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

Gorgeous H said...

Salam PakNil..
Anak-anak mommy ada 2 org yang sangat mengenali PakNil. Diaorg memanggil paknil dengan nama 'Tututak' (Tom Tom Bak). Asal nampak je pakNil wpn kt ulangan konsert AF, diaorg akan kata "mommy, tututak" sambil tunjuk kt PakNil.

Semoga tahun ni PakNil akan lebih berjaya, Insya Allah..

Mr. azmie said...

happy new year..

wannur said...

Assalamualaikum... Pak Nil, izinkan saya mengucapkan jutaan terima kerana saya banyak berlajar daripada Pak Nil. Terlalu banyak nikmat yang Allah beri buat Pak Nil. Maha Suci Allah. TAHNIAH PAK NIL... kerana selamat menyempurnakan ibadah haji.Saya 'cemburu' dengan orang macam Pak Nil. Teruskan menyumbang

nacein said...

pak nil the best...congrats...pak nil no.1 selama-lamanya.

munierah said...

selamat...selamat....hidup dunia akhirat untuk paknil...semoga kekal muda selalu...

Mata Kucing said...

All the best to you Pak Nil...
'The harder you work...the luckier you get'

hangeng said...

These bracelets have been designed to provide thomas sabo onlineshop
you with the largest possible quantity of ohrringe creolen benefits in a variety of different areas. They have been designed in a variety of different styles, thomas sabo online shop deutschland using different metals so that your personal thomas sabo uhr
tastes and budgets can be accommodated. angebote thomas sabo armketten The bracelets are available in different schmuck thomas sabo
sizes and are adjustable so that no matter thomas sabo shop what size your wrist is there will be a bracelet that will sabo charms
fit you and provide your body with all the benefits that are offered to you. thomas sabo schmuck
The core of the bracelets is constructed from thomas sabo glaube liebe hoffnung
flexible steel that is reported to have under gone a secret process that leads to its ionization.