Wednesday, December 17, 2008

ALHAMDULLILLAH...BERKAT DOA SEMUA

ALHAMDULLILLAH....berkat doa semua, Paknil dapat menyelesaikan ibadah haji dengan dipermudahkan ALLAH dan kesihatan yang tidak terganggu. Paknil dah selamat kembali ke tanahair pada 16hb Disember pukul 1130pagi. Paknil nak ambil kesempatan ini nak ucapkan terima kasih pada semua yang mendoakan Paknil dan Paknil akan update blog ini dengan cerita pengalaman di tanah suci Mekah nanti, INSYAALLAH. Paknil nak spend time dengan famili dulu and nak rehat sikit k. Tungggguuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! Assalamualaikum.

60 comments:

eiza said...

alhamdulillah...
selamat semuanya

nina said...

Assaalamualaikum paknil..kita sama2 jd jemaah tahun ni tp saya tinggal di Jeddah,ikut suami btugas di sini. saya perasan paknil masa sedang sa'ie di lorong Safa,suami saya salam paknil. Adik saya pandang paknil tp paknil terus tunduk..pemalu juga paknil ni ye. Apapun..mudah2an kita sama2 dpt haji mabrur ye..

eiman@nurizan said...

alhamdulillah lama tak dengar paknil berceloteh kat era.. selamat kembali.. bila start keje?

anne said...

Alhamdullillah.

WELCOME HOME Abg Aznil! Semoga dapat haji yg mabrur.

p/s..so u decided to shave yr head ya!...insyaallah, banyak fadhilatnya kan:-)

Have a good rest.

Hijrah1429 said...

Saya terharu dengar paknil pergi mengerjakan haji.. alhamdulillah..moga kehidupan paknil diberkati Allah hendaknya..

Anggerek said...

Have a good rest paknil, may allah bless u always

Ezza Aziz said...

Selamat kembali Hj Aznil Nawawi.

mat said...

alhamdulillah...
welcome back...semoga mendapat haji yg mabrur

sakurasa 2 said...

Alhamdulillah...
semuanya telah selamat.

Eyta Paiman said...

Alhamdullilah,

Moga kita sama2 mendapat keredhaan drNya. Amin.

Yaniez said...

Alhamdulillah... Selamat Pulang Pak Nil... Pak Nil potong gak rambut... tak pe, kerana ibadah...
Apa pun Pak Nil, selamat berehat ye...

[-suziey-] said...

welcome back pak nil..alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan selamat kembali...semoga hidup pak nil lebih dirahmati Allah s.w.t;)

ratna said...

alhamdulillahhhhh....

puterikurekure said...

alhamdulillah, paknil dah selamat sampai tanah air.
:)

Lynn Abdullah said...

Alhamdullillah Pak Nil dh selamat kembali ke tanah air dengan selamat..have a good rest n take care..muackss

Life and something like that said...

alhamdulillah...semoga pak nil mendapat haji mabrur...

~Nurulizra Loves~ said...

alhamdulillah..semoga hidup paknil terus diberkati...

HassiDa said...

Alhamdulillah..mudah-mudahan apa yg paknil buat akan diberkati,insyaALLAH..rindu lah kat paknil..sampai saya termimpi paknil..pelik kan?..hehe..malunya..

BATU said...

yei...yei.. pak nik dah balik!!!

:) alhamdulillah...
tahniah paknil.

maz said...

Alhamdulilah Pak Nil selamat sampai ke tanah air Aminnnnnn...........
Tak sabar ni nak tgu pak nil on air rindu sgt gan pak nil ni sampai termimpi2 bila tido tau.....

anty nie said...

Selamat kembali ke tanah air Tuan Haji Aznil...alhamdulillah...akhirnya Paknil botakkan kepala juga itulah yang dituntut besar pahalanya...rehatlah secukupnya sebelum kembali bertugas.

nooRjan said...

assalamualaikum..paknil..selamat kembali..x sabar rasanya nak dengar pengalaman paknil di Mekah...

ZaiMuN Erin Yahyah said...

Salaamm.. Alhamdulillah Pak Nil dah selamat pulang ke tanahair.. :)

Lieliean said...

Assalammualaikum Tuan Haji Pak Nil,

Classssssss...syukur Pak Nil selamat kembali. Aduh..hensome banget sesuai dgn imej botak ala-2 bang mawi.

Anyway pak nil selamat berjaya kelak dalam karier....Tak sabar kemunculan Pak Nil di Program bersama ASTRO....
Elynn ingat nak Pak Nil buat program ' LIVE with Hj Aznil di Mekah". hah ok kan tu berkongsi pengalaman sambil menyeru artis kita agar tuntutan agama dan kerjaya sejajar..... :)

edzlin007 said...

salam paknil.

alhamdulilah paknil dah selamat pulang. selamat berehat juga. terima kasih update blog ini.

Fizah said...

Alhamdunillah..
welcome home pak nil..
rindu nya nak dgr suara pak nil!

cidah baik said...

alhamdulillah...selamat kembali...harap2 betul la paknil jd pengacara untuk next af...

@cu SaYaNg said...

Alhamdulillah
pak nil dh selamat kembali ke tanahair...

selamat berehat ye pak nil..
& selamat melayan tetamu2 yg b'kunjung ke umah pak nil ;-)

JustAgurlzNotAprincess said...

pak nilllllll....

selamat kembali..

MamaFaMi said...

Alhamdulillah syukur dah selamat menjalani ibadah Haji, rukun Islam yang kelima. Jadinya dah bolehlah kami panggil Pak Aji Aznil pulak ye ;) Semoga sihat selalu. Take care!

MamaFaMi
http://mamafami.fotopages.com

Vendetta said...

Salam.

Alhamdulillah Paknil selamat kembali ke tnh air. Rehat cukup2 sebelum kembali bertugas:-)

CT Delima said...

salam Pak Nil..tersangat lah bahagia nya hati ct ni melihat Pak Nil selamat menjejakkan kaki ke tanah Mekah tu..dan bersyukur juga kembali dengan selamat nya..x sabar menanti Pak Nil untuk berkongsi cerita disana..

Nur a.k.a admansyah said...

welcome back Pak Nil...

Moga rezeki Pak Nil makin mencurah & sentiasa diberkati-Nya!

Pink Mama said...

Alhamdulillah, Hj Aznil :) Selamat pulang

eiLda epaL said...

alhamdulillah...
syukur paknil dah selamat semuanya...
kami semua mmg rindu dengan paknil...
berehatlah dulu ya paknil...
selamat kembali ke tanahair...

nazzman ibrahim said...

selamat kembali paknil...


Alhamdulillah paknil sihat masa kat sana,gembira kami dengar.
jgn lerr lama2 sangat rehat tu tak sabar nak baca pengalaman paknil kat sana..

Mannspider said...

Welcome home my muslim friend. Agaknya apa yang membeza kan Aznil dulu & Aznil selepas menunaikan ibadah Haji ya? Tertanya2 juga... :)

www.myvray.blogspot.com

Fatimah ARR said...

alhamdulillah Pak Nil selamat sampai..

Eija Sam a.k.a Purple 28 said...

selamat pulang pak nil...nanti update yer

Oxygen-Me said...

Salam Pak Nil.. It's great to have u back.. Semoga Pak Nil memperolehi haji mabrur dan kehidupan lebih diberkatiNya.. Alhamdulillah, Pak Nil selamat pulang ke tanah air.. Kami sekeluarga sentiasa mendoakan yg terbaik buat Pak Nil.. Amin.. =D

NieRadiNa said...

salam..wah paknil dh balik dah...paknil botakkan kpala yer...kiut..
k..la..tul tuh..msti paknil windu kt family paknil..k..jugak tuh luang msa ngan family lak.. :)

aiyla said...

assalamualaikum paknil.. alhamdulilah dah selamat menunaikan ibadah haji dan selamat kembali ke tanah air..

ai said...

Alhamdullilah..

Tuan Haji Paknil dah selamat...syukur!

gemini girlz said...

alhamdulillah paknil slmt prgi dan balik...

slmt berehat...

faRah said...

alhmdulillah paknil da smlt kembali ke sini....

Dzulfikri zulkiflE said...

alhamdulillah..welkam back...:)

ms said...

Selamat kembali ke tanah air, abg..

Cik Faridah Huda said...

welcome back Pak Nil...alhamdulillah..semua selamat...

sarinawati said...

alhamdulillah hj. paknil dah selamat kembali.. mil pun pergi haji gak... belum blk sini lagik..

azlin hashim said...

Alhamdulillah paknil.. Selamat kembali ke tanah air..

Paknil, flight sampai kul 11.30 pg ker? Puas lin tunggu sampai kul 6 ptg kat balai pelepasan antarabangsa nie.. semata-mata nak jumpa paknil, tp tak der rezeki..

Budak kat office ckp, rombongan pertama kul 7 pg. Tp tak der pun org balik mekah masa tu..

Kul 10 pg sy naik atas lg kat terminal tuh.. tak der gak... aduh sedihnya...

Paknil meh dtg KLIA lg.....

Suzy said...

A'skum Abg Aznil...

Syukur,alhamdulilah semuanya telah berjalan dengan selamat...

& Abg Aznil pun sekarang dah bergelar HAJI AZNIL HAJI NAWAWI...

It's ok,yup i think u should spent time with ur family members & take a good rest 1st...

Lepas ni Abg Aznil doakan Suzy pulak ye?Semoga boleh ikut jejak Abg Aznil ke sana...

Bila tengok semula gambar2 yang Abg Aznil ambil disana,memang teringin sangat Suzy nak jejakkan kaki ke sana...

Oklah,semoga bertambahlah rezeki Abg Aznil sekelurga lepas ni ye...Insyallah,amin!

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

dHah611 said...

waalaikumussalam...

alhamdullilah..abg hj aznil hj nawawi(dah bgelar hj dah..) tlah slamt myempurnekn rukun islam yg ke-5...w'pown der sdikit ujian yg dibrikn oleh-NYA...

tkejut sgtt bler bker bl0g nie..yg abg aznil dah blik 16 dis..huhu..~~

kagum sgtt tg0k ka'bah yg tsergam indah bdiri tguh d tgh2 tuh...rser2 cam nak pegi ke sana pd suatu ari nnti bler dah mmpu..
d0akn dhah keyh..
insyaALLAH..

ur fans here miss u s0 much...

azah said...
This comment has been removed by the author.
N_90 said...
This comment has been removed by the author.
N_90 said...

alhamdulilah kerana paknil slamat tiba di tanah air

azah said...

alhamdulilah kerana paknil slamat tiba di tanah air smga paknil sukses slalu!!! smile always

sayang mama papa said...

akum....alhamdulillah pak nil dapat mengerjakan ibadah hj dengan sempurna dan diberikan kesihatan yg baik serta selamat kembali ke tanah air.Selamat beristirehat bersama keluarga.....

mOlliE said...

salam paknil..ehh..haji paknil...selamat kembali ke tanah air..wah..rindu pada paknilll!!!...alhamdulillah..syukur kerana semuanya selamat...aminn ya robbal alamin...;)

-ZiAnA- said...

Alhamdulillah...mudah-mudahan mendapat Haji yg mabrur...Amin...bila la rezeki sy pulak ke sana...

princeznprincess said...

salam...terlambat komen..paknil blk naik flt my hubby dia ckp ada paknil in his flt...tp dia x ambik gambar pun...sedih..