Monday, February 21, 2011

GAMBAR JUALAN SETEM WAJAH PAKNIL - GPO GOMBAK

Mulai 14hb Feb Paknil bersama team Riuh Pagi Era Ray dan Hanif dituruti penerbit kami DJRyzal dah mula turun padang bersama Pos Msia. Ini sempena jualan setem yang mengabadikan wajah Paknil.
Hasil dpd jualan ini, wang itu disalyrkan ke Yayasan Buah Pinggang Msia.
Pusingan Pertama : Gombak

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

14 comments:

zubir othman said...

cayalah pak nil....all the best

alieya said...

gambar paknil jd sia stem???fuyyyooo...konfem laku gilaaaa..makin kayo lah pos malaysia kita...chieh..kembang la tu??heheh...all the best!

HUDA said...

teleng kepala tengok 1st pic. heheheh

cengkerangcipot said...

pusingan kedua kat mane pulak paknil?

edzlin007 said...

Assalamualaikum Paknil.

Wah meriahnya. Teruskan berbakti ya :)

syawalsimpsons said...

cayala pak nil..sue sendiri pun ada setem gambar sendiri n 1 family/..hehehheh

wida said...

bestnya...teruskan usaha murni ni pak nil:)

AdanyaKauUntukku said...

alaa..tak sempat nak pegi........kat ne lagik pak nil turun nieH?

d_tieah said...

Cun!!!
Lepas ni ke pejabat pos mana plak????

Su3y said...

A'skum abg aznil...

Promosi stem gambar abg aznil? Suzy pun naklah!

But mane nak cari yang berdekatan sini ye? Huhuhu...

Promosi stem gambar abg aznil ni akan diadakan di kawasan Johor tak ye?

Insyallah,kalau ade kesempatan dapatlah kite bertemu lagi & pasti suzy tak lepaskan peluang untuk mendapatkan stem tersebut...

Walaupun tak boleh nak gunakan di Singapura stem tersebut,ianya akan suzy simpan buat kenanganlah.Hehehe...

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

BIONIC WOMEN said...

pasti akan beli nih,
sebagai sokongan kat paknil n yayasan buah pinggang tuh..
well, My MIL pun ada ssakit buah pinggang..

Hanim Ayuni said...

wahh dlm setem.bkn calang2 tu =)

AZLIYA COLLECTION said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera, terima kasih kerana sudi melapangkan masa melayari AZLIYACOLLECTION.BLOGSPOT.COM

Apa itu SAUNA OZON INFRARED dan kebaikannya kepada anda

http://azliyacollection.blogspot.com/2011/09/sauna-ozon-infrared.html

zulkarnai is an Army Personel. said...

Betull la Aznil..memang ur sikap awak berbeza di dlm dn luar pentas...manusia memang cam tu...so sabar yer...teruskan apa yg anda rasa terbaik...gud luck