Tuesday, February 22, 2011

PROMOSI BERTERUSAN!!

Best jugak dapat buat promosi ni. Sekurang2nya dapat juga kami berjalan dan bekerja di luar konti radio yang kaku.
Pusingan kedua ini kami ke Pejabat Pos Besar Melaka pula! Sempat jugak kami pergi makan ikan bakar dan seafood!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

18 comments:

d_tieah said...

Wah, best woo..
Lagi sihat kerja kat luar sekali sekala kan..
Keluar gak peluh..

cikmOt said...

pak nil...bila nak datang sini...

Riri Yoorin said...

pak nik makn ikan bakar kat ner?? klu g umbai singgah kat paramesawara ikan bakar dia sedap yummy~

edzlin007 said...

Assalamualaikum Paknil

Aktiviti makan aja... seronok kerja luar ya

~ashikinZainurdin~ said...

suke la hasil keje paknil...ade je bende baru..:)

FatimahYahya said...

dtg sarawak la paknil:(

geng said...

Salam Tuan Haji Aznil,usia tuan sudah hampir setgh abad tapi masih sibuk dgn hiburan.terbaru,jadi pengacara af9.sudah tentu berlaku lagi dosa2 kecil berterusan iaitu bersentuhan tgn dgn bkn mahram.bila dosa kecil dilakukan berterusan,kelak dosa tu akan di UPGRADE menjadi dosa besar.sebab apa?sebab permainkan hukum yg jelas sudah mengatakan bersentuhan lelaki perempuan adalah HARAM !! bertaubatlah kita semua sblm Allah
menjemput kita kembali.semoga taufik hidayah sentiasa subur dlm diri2 kita.

zamtransportation said...

Bang Aznil..
Bila lagi nak berkampung kat Kuching ni..?

ayu-zaimi said...

salam...wow...MELAKA, my hometown....bila lg nak berjalan2 kan pak nil...ni la masanye...hehehe

SURIANI ISMAIL said...

jom la dtg a.staq plak.......

SURIANI ISMAIL said...

jon jengah http://surianiismail.blogspot.com

AKu PLanTA daN uLAM-ULAMAN said...

bangga pak nil dtng negeri saye yeay hahahaha.....cayunk pak nil

Dr Zatiel Ismail said...

lagi best camtu. i prefer kuar dari terperap kat klinik. tengok dinding, tingkap, and assistant yang sama. boring nye. sesekali dpt travel or ade kursus yeahuuu!

cintauntukkita.blogspot.com said...

sala pak nil! bestnya pak nil kerja luar2 ni kan? hehe pak nil kalau free visit2lah blog saya ya. mest gempak pak nil follow blog saya.. hehehehehe
http://cintauntukkita.blogspot.com

My Bisnes said...

Hi semua, bila nak kawin ni, nak syer video downloader baru ni memang cepat best http://www.mediafire.com/?mnkzjwwz66wdhg4

girl with happy family said...

sy rasa paknil leh dpt dato' dh..sgt xsabar nk dengar paknil dpat gelaran dato'.paknil layak dpt=)

ArisYa ( mizz eyCHaa ) said...

teringin sangat aisya nak jumpa paknil

Siti_btp said...

Assalamualaikum Pak Nil
Ketiga tiga anak saya OKU saya amat berminat dgn Pak Nil..

Berulang ulang kali mrk menonton mcm2 Aznil dan ton ton bak.Blh cakap nil!
nil pulak tu

Saya mama diorang masih tak panggil mama, ibu ke jeolous tau