Tuesday, February 1, 2011

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

22 comments:

d_tieah said...
This comment has been removed by the author.
F.I.C.K.R.Y said...

Pak Nil, jangan lupa terjah blog Fikk ekk!

Selalu jadik silent reader blog Pak Nil..

Hehehee..

Variasi Simfoni [VS]

d_tieah said...

Huhuhu..
Ini masa projek hero malaya lah kan?

Latest entry : Fynn Jamal nak bunuh aku?
: Perhatian: Krisis di Mesir dan nasib rakyat Malaysia

farasakura said...

paknil ni yang kat carefour ye :)

datang la perak pulak paknill...
kalau rajin jom baca blog saya...hee
XD

http://miszfarasakura.blogspot.com/

putrifarish87 said...

Pak Nill baik. Kitaorg sayang Pak Nill...

mama zakuan said...

suker pak nil...jom join mama

edzlin007 said...

As Salam Paknil.

Ada juga picture Paknil kongsi sini. Terima Kasih. Khabarnya Hero Malaya ada lagi next project ya. Harap dapat lagi membantu golongan yang memerlukan :)

- GC - said...

good job pak nil dan hero2 malaya yang lain. niat yang murni.

mrs.lazura said...

paknil,
napelar paknil ni kiut?
hehehe....jeles sy sbb sy pun kiut gak. hohoho...

http://lanazura.blogspot.com

rizal yaakub said...

Assalamuialaikum, Pak Nil.

First time jumpa Pak Nil dekat Ikea, and you sat near to my table, and tgk you very friendly to the kids yang dtg nak amik gambar, you are truly a host with heart.

Moga sukses selalu

rizalyaakub.blogspot.com

sniffa93_aznil4eva said...

:)

Ilhamny.com said...

sikit jek, upload la gambar byk2 lg pak nil..dan ada x gmbr time kuman tgh terima adiah tu.. tringin nak tgk...

baincardin said...

Bagaimanakah nasib kawan² kita di Mesir? Sama²lah kita berdoa utk keselamatan & kesejahteraan mereka, amin. :)

anne said...

Tumpang happy dan syukur Projek Hero Malaya yg pertama sukses. Tahniah.

Mungkin kalau ada rezeki,boleh join dgn Wishing Well Prog - kita sama-sama tolong cancer kids/ orphans pulak...

Cik Missy 2011 said...

good luck Pak nil and the rest of hero Malaya.

Su3y said...

A'skum abg aznil...

The picture is so cute!

Ni gambar masa u all 'hero malaya' haritu kan?

I just wish I was there sey...

Take care abg aznil!

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

sAyOobAeQ said...

saya tak suka PM

Cerita Cinta Melayu Sejati said...

Pak Nil best...memang terbaik hero malaya.

mizta_hellboy said...

hy mizta aznil...i slalu nampak/jumpa u,tapi bila i nak g kat u xsempat i langkah dah jem depan u wit ur peminat............caner nak wat eyhh???

mizta_hellboy said...

kalu ada nak wat kerja amal macam kat care4 ari tu,bg la tau,bleh i g snap pic dgn yg terlibat.....

Putera Lilin said...

Tahniah & syukur aas usaha murni Pak Nil dlm keje2 kebajikan...klu nak minta tlg hero malaya mbantu sya mcari anak sya yg da 3 tahun tiada kbr brita,blh tak?

HunNy HaNiza said...

Paknil nmpk mudaa n still hencem lgii... wewitt ^^.. hehe,, we luv u pknil