Tuesday, August 25, 2009

EKSKLUSIF UNTUK KORANG GAK!!



Memang tak pernah dibuat orang tapi idea senget Paknil dah bertambah hari ni. Secara eksklusif Paknil nak siarkan gambar yang TAK JADI yang diambil oleh pembantu Paknil semasa sesi fotografi muka depan ASTROVIEW!
p/s : Bulan-bulan puasa ni ade je idea tak betul yang muncul....

57 comments:

edzlin007 said...

salam paknil.

hahaha terima kasih paknil. terhibur petang-petang tgk picture

syaza said...

alamak suspen ye... kekadang saja Allah nak tunjuk ada yang lain dari yang lain.

budak sekolah menengah said...

ha..ha.
kelaka gak gamba tu...

sheLLy said...

cutee....(",)

isha said...

salam pak nil...haha kelakar pun ada...tp k jga...tgk pic yg ketiga 2...agak tkjut skit...igtkn pocong td..hehe jgn mrah eii pak nil...

αєrιn said...

salam Uncle.

gambar tak jadi pun nice juga :D
hehehe.

joegrimjow said...

tak jadi pon ley jadi entry
kekeke~

Cutiesifa said...

gegar~~~~hehehe..
sukalah gmbr tu walaupun x nampak muka pak nil dgn jelas lagi terang.hehe

Deena Haimee said...

salam....

chumel jerhh!!!
seriously=)

nash said...

salam paknil..
ok tu gambar tu sekadar suka2

UcU mAnjA said...

Tak mengapa Paknil walaupun gambar itu menjengkelkan hati semua yang baca. Lor kenapa kasi gegar itu gambar. Macam ada gempar bumi. KAH KAH KAH.

Takpe lah benda eksklusif adalah sangat eksklusif jika dikongsi dengan tetamu yang eksklusif.

Semoga terus bergumbira.

nota kaki: Idea tak betul tak mengapa Paknil. Janji paknil terus betul dan mengumbirakan.

jari je mari said...

pak ni...
idea tak betul pak nil lah yang biasenya mengegarkan setiap anggota badan ni..
idea betul...
gelak bese2 je...

anne said...

Hehehe, kenapa tangan Key gigil ke?

Abg Aznil, masuk bulan puasa ni tetiba teringat berbuka dgn you dan yg lain kat Mom's Place tahun lepas. Nice one :-)Ingat?

TE-ARE |DIAMOND|™ said...

hahaha... nampak seni disebaliknya... =)

αєrιn said...

Assalamualaikum Uncle..

Saya ada jumpa video iklan lama di YouTube.

Nama iklannya Iklan Vitamin.

Klik je "Iklan Vitamin" kat atas tu.

Hehe, tengok jangan tak tengok :)

sniffa93_aznil4eva said...

hha uncle nape tetiba jd senget niyh??
huhu
xsenget pon lah..
interesting..lain dr yg len;D

amallynnss said...

askum uncle.

HAHA!
gambar tk jdi..tp still nmmpk jgk muka uncle..tp pic yg ke 3 tu mcm x sure jer..hehe.

GiGGLe GaL said...

salam pak nil,
biasa la.. time perut lapar..kepala pun mula la weng weng..

ni way, creatif gak gambar tu.

smoga paknil ceria selalu.. macam dlm "tom tom bak"!

Bieaz said...

eheheh...
wah!! "EKSKLUSIF" sgt la BgNil adui... (^^,)

Pembantu BgNil kreatif.. lain dari yang lain la BgNil...

AWESOME.. ;)

ErDa-(nieradina) said...

salam..

paknil..pening ar tgk pic paknil yg xjadi tuh..tp kdang2 kalo tgk gmbar xjadi ni, nmpak abstrak ar plak..paknil ni mcm2 ar..bnyak tul idea senget..nk gna klit mjalah wt kad hari raya la..oo..lupa plak sesuai ar macam-macam aznil..

AFE PRODUCTION!! said...

hehe..
idea nie mmg senget..
tp xpnah plak sy pkir
nk wat bnde nie..
huhu..
all da best paknil!!

Gieyana said...

hahaha..betui ar..igt senang ker nak capture pic yg perfect..mesti try n error kan...ada jugak picca yg reject..heheh

goonesauber said...

mak aii kenapa leh jadi cam tu iskk.... terlampau mahir tuu kut

love said...

assalamualaikum paknil,

wah,terhibur la tgk gambar2 tu!
Idea senget pu,kreatif what???
Hehehehe...

GiLoCatur said...

aiyoooo ... ado-ado jo waang ni ...

aleena said...

haha..

nway selamat berpose:D

syanaim said...

::salam-pak nil ok gak..leh buat art painting ni..stylo..abstract::

Nini said...

alaa..senget2 pak nil pon, pak nil best perr..?? kan..??

haha!!

MUMMY ILA said...

hahahaha...lawak gambo ni. apapun selamat berpuasa pak nil.

nizamsani said...

gambar ke 3 udah macam cerita keliwon.hehehe.

sue @ ela said...

ok la 2 pak nil..dr xdak pa lnsg

✖pLz sLap mE!™✖ said...

cane pon. .
ttp comel di hatiku hu3

Hazzy Ishak said...

paknik paknik...

MY CUPPIE CAKE said...

paknil dalam posing apa pun cutr

NiZa said...

salam paknil
emm idea yg agak best utk d share...lain dr yg lain...

iina said...

Paknil..

tetiba jek teringat kata-kata.. jangan biarkan diri anda diselubungi misteri.. hehehehe.. gmbr2 itu sungguh mengaburkan mata saya yang tak kabur ini hehehehe ;)

cikpingu said...

kelaka jugak pic paknil 2...
pic2 cmtu leh gak wat koleksi..
kan3

zawal said...

CAYALAH PAKNIL..GAMBAR NI MEMANG CUN..SELAMAT BERPUASA PAKNIL..

adie said...

hey Pak nil!
happy fasting!
may the fasting month be meaningful this year!
take care!

Ms.minami said...

heheh..
x ada rupe paknil pun..
ceria2 slalu ye paknil!!!

MrPayid said...

pak nil bnyak sgt bergerak.. cybershoot pun xsmpat nak detect..ho3

Mastura said...

haha... klakar gak gmbr tuh.. tp ok arr drpd gambar biasa.. boring tuuh..

j@z said...

dgn aku2 skali senget

ZAI said...

Assalamualaikum, pak nil... hyee2..

Paknil, rase rase nyer tema warna raya tahun nie ape ekk??

ZAI said...

testing....

ReD said...

hahaha..klakar.. terhibur hati saya..hikhik ;p

Miss Zeera~ said...

Salam Paknil,

Apa2 picture pun letak tetap Paknil kreatif & maintain muda hehehe.. nice baju melayu !!

Nur Hazirah perfectionist said...

haha..btol ckp Isha.gmba ke3 tu nmpk cm pocong.kelaka lah..pak nil cool;)

fazilah syg aznil said...

paknill,,the best lh,,versatil,,

marli_y_ana said...

SALAM...
PAK NIL..SY STUDENT INTERIOR ARCHITECTURE ID01 UiTM SHAH ALAM..
NK JADIKN PAK NIL AS SUBJECT UTK DESIGN PERSONAL SPACE ..
NI PROJECT FINAL UTK SEM NI..
NK TAW MCM MANE NK CONTACT PAK NIL..
NK SEND A FEW QUESTIONS UTK RESEARCH PERSONAL SPACE..

Admin@Sai said...

Hahaha..so suspen..blurry pic...but still lawak n funny as usual! Selamat puasa n MERDEKA!!!

DaHLia said...

uiks...gmbr ketiga tu mcm agak menggerunkan jerk...

plamsat said...

wajah pak nil memang fotogenik atau bahasa mudahnya mudah mesra dengan kamera. sayang pak nil mmmuuuuahahhhh............

macam-macam aznil season baru tu agak best. kalini ada satu kelainan sikit. ada segmen tangkap leleh. memang feel sedih tu terasa sangat sampai bercucuran air mata. apapun happening nya pun ada jugak. dan segmen 1 malaysia tu sangat berintelektual. penonton boleh belajar sambil berketawa. itu semua memang kreatif. gd luck. salam ramadhan.............

ABCPlus said...

Ok la tu , hilang sikit stress , tapi pastikan yang Paknil tak senget tau .....maintain.

d 4 dahlia said...

salm..pak nil jngn risau k,cute per gmbar 2..kih6...

NuRuL sYaFiQaH ^_^ said...

Rasa takut tengok gambar paknil yang sebelah kanan tu sebab gambar tu macam gambar han2 pocong.....jangan marah tau nanti cepat tua....nasib baik muka pak nil masih ganteng (handsome)^_^ peace....

日月神教-任我行 said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社