Friday, September 11, 2009

PAKNIL DI BAZAAR RAMADHAN

Seperti tahun-tahun yang lalu, Paknil tak ketinggalan untuk menjengok juadah yang dijual di Bazaar Ramadhan. Dan kali ini Paknil singgah ke Bazaar Ramadhan Pantai Dalam bersama Din Beramboi dan Skuad Era Myvi.

40 comments:

Noriza said...
This comment has been removed by the author.
Noriza said...

bestnya..paknil turun padang...selera tul tgk mknan kat bazaar tuh..
hik3...

hakimfaridzul said...

nice..kalau free..pak nil turun la bazar kat Banting, Selangor~

fathiahRAIHANA said...

acey paknil
nmpak mkin mude maa;)

mohamad 'may' yawmon said...

banyak ker pak nil membeli belah di bazar tu? tengok macam 5:10 pak nil singgah kedai2. hehe
shopping raya bila plak?

MamaSyazmina said...

seronoknyer nampak pak nil di bazar ramadhan. anak2 x ikut ker?

sniffa93_aznil4eva said...

salam.
aha best ouh!
mesti best kan org kat sana dpt jumpa uncle kat bazaar tuh..

ape2pon senyum2 slalu k uncle!=D
epi with ur family k.


pssstt;ifa da pos kad raya..rasenye dah smpai dah.^-^

api said...

pakdin da byar zakat ke????

huhuhu

Bieaz said...

Wah!! Beshnya BgNil hehehe... Pi bazaar (^^,)
Bie taun nie tukar haluan plak xpi bazaar.. mkn juadah kat umah ja hehehe
Tiap2 taun memg xmiss pigi.

BgNil dah wat persediaan raya ker??

TweetyPeak said...

huhu paknil jenjalan gi bazar.. wahh makin kurus pak nil.. hehe

Mr.Chenta said...

first time comment ni =D

pak nil dah semakin smart =)

dah lama tak tgk astro
rindu mcm2 aznil !!

Rona Realiti said...

gegirl tu jd stalker pak nil...

SejarahCintaMastura said...

haha... mke pak nil nmpk lebih muda plak dari dlm tv.. hehe..

edzlin007 said...

salam paknil.

pergilah lagi bazaar ramadhan. tempat lain pula ke.

PenulisBebas said...

Mesti rambang mata ye PakNil, yelah nampak semua sedap.

Syok pulak baca cerita bergambar tu, Boleh buat selalulah PakNil!

Mmm... kalau SiDin & PakNil bukak gerai, gerai2 lain makan hati le huhuhu...

Lawak citer beli lauk pakai kad kredit wakaka...

p/s: setia menunggu cerita bergambar seterusnya...

***********************************
Sumber Alternatif Untuk Maklumat, Tips, Promosi dan Pengiklanan
[KAUSAR KREATIF INFOMEDIA]
Ruang alternatif untuk kongsi suara anda di Mini Forum Google Group [WARONG KOPI KAUSAR KREATIF]
***********************************

amallynnss said...

askum uncle,

the first thing,
SMARTNYER baju uncle!!!cantik!!
kalau g bazaar,mmg terpengaruh tgk mkanan semua2 tuh..
hehe.
lain kali turun lah di bazaar lain pulak eh uncle.terutama di bazaar putrajaya.
kalau ada kesempatan,bole lah jumpa uncle.xD

adriea said...

selamat berpuasa!! dan selamat menyambut hari raya yg bakal tiba nnt.. mmg kalau pegi bazar ramadhan mesti rambang mata kan pak nil ;) nnt... next entry paknil masukkan cite pasal pak nil shopping untuk raya plak ek! mesti best ;)

catz_mafia said...

Paknil,
Teringat plak zakat tak bayar lagi ni...

faRah said...

wah seronoknyer ai tgk..
abg2 skuad kt blakang tu da mcm bodyguard pulak dlm gmbr tu..
hehehehe...ape2 pon g bazar mesti kite rambang mate tgk mcm2 mknan ade,elakkan diri dari membazir...

anahraf said...

caya la paknil..foto yg last tu yg bgus..wlu sesibuk mana pun kita, kena gak byr fitrah..pak nil boleh la belanja kite kat bazaar rmdhn.hehe..

mybreakfastclub said...

paknil...i went to bazaar everyday u know! haha... Tapi pix2 paknil tu sume2 best...ala2 comic version. hehe. slmt puasa :) x sbr tgu update paknil shopping for raya :)

nieradina said...

salam paknil..

pergh..sdapnya..msti paknil rmbang bjik mata tgk lauk pauk smua..dpt free lgik..tp kalo bnyak sgt lauk pun pning lak nk mkn mna satu...

paknil,selamat hari raya aidilfitri...maaf zahir batin...smoga lebaran yg akan datang ini mmbawa seribu pengertian dan makna pd kita smua...

Nurulthechangmin said...

bgs la paknil nie .

dah la cute .

sdp belaka mknn kt bazaar uhh !

serupasekala said...

UNTUK BELAJAR AGAMA SILA LAWATI HTTP://SERUPASEKALA.BLOGSPOT.COM

La Dolce Life's said...

Best nyer pak nil.... banyak makanan...

Alya Qistina said...

Best nyeee :D Suka baju uncle , smart ;)

αєrιn said...

Assalamualaikum Uncle Aznil (:

Hmmm, ayam tu mcm sedap je. bestnya bazaar tu. Bazaar Parit Raja boleh kalah ke? Entah lahhh. :DD

azlein nabila said...

Assalamualaikum, Pak Nil. Selamat Menyambut Ramadhan dan Syawal yg bakal menjelma tidak lama lagi. Seronoknya Pak Nil membeli di Bazaar Ramadan. Anak Saudara alein sangat meminati Pak Nil dlm Tom Tom Bak n Macam2 Aznil.

Iz_JaT said...

camana leh x terserempak..huhu

eiLda epaL said...

hahaha...

memang bestlah ala-ala komik yang paknil buat nie...dengan dialog-dialognya...hehhe...

paknil, makcik yang jual nasi lemak tu, mestilah bagi paknil nak beli ayam goreng berempah tu jer...hehehe...kalau saya jadi makcik tu pun, saya bagi...hehehe...

mesti bestkan sesekali dapat turun ke bazar ramadhan kan...

paknil, sesekali nanti, tahun depan ker, turunlah plak ke bazar di luar KL...barulah best :)

LyDia DeLia said...

umangaiii..sedapnye lauk2 kat situ..dah lama tak pegi bazar ramadhan..asik masak sendiri je..ermm..

ABCPlus said...

Bazar ramadhan memang mesti pergi....tak kira kat mana ,sikit jer Paknil beli tu...cukup ker?

l0veyd0veyd00 said...

hahahha... budak baju putih tu di mana2... Hanya dia yang tau apa yang tergerak dalam hati dia...bila dia dah besar nanti, mesti dia tergelak sendiri kalau tau gmbr dia ada dlm blog ni :P

Simple Gurlzz said...

Spontan giler..baju abg aznil =D

airy said...

alamak kite tak tau pun abg aznil nak gi bazar ramadhan kalau tak sure kite gi tengok

MAS said...

alamak mas dok pantai dalam..hari2 dok pegi bazar ctu..cemane xleh bejumpe yer..ruginyer..anak mas minat sangat ngn paknil...

rozihayati said...

hye paknil!!!!!!

ala pak nil, paknil takyah meniaga la paknil, satunye nanti peniaga lain makan hati, keduanya, paknil dah kaye... buat pe nak meniaga lagi...baik paknil buke tapak port meniaga je, kasi org lain sewa kan tapak tu...lagi masyuk.....hehehe.

samat hari raye paknil....

NuRuL sYaFiQaH ^_^ said...

Amboi bestnye pergi shopping kat bazaar ramadhan .

dilaOHdila said...

mesti banyak rezeki paknil masa ni....
happy kalau paknil singgah gerai peminat ni

nadhirah said...

lama btoi x sggah cni..
pak nil..akak yg byar gna kad kredit 2 my lecturer la kat UM...hehehe =p