Saturday, September 12, 2009

REZEKI OGAWA

Syukur sangat sebab Paknil terpilih untuk menjadi Duta Ogawa. Ini semua terjadi setelah Paknil membeli dan mencuba sendiri kehebatan kerusi Zero Gravity Ogawa. Yelah, Paknil dapat gunakan kerusi itu untuk mengurut Paknil setelah penat bekerja.
Alih-alih, pihak Ogawa bersetuju ungtuk menjadikan Paknil sebagai Dutanya untuk pertandingan Ogawa Mega Klik sempena menjelang Aidilfitri.
Dalam ramai-ramai yang mengambil bahagian, Adriana terpilih sebagai pemenang dan diberikan RM5,000 untuk shopping sakan. Dalam peraduan ini, pemenang akan ditemani Paknil ketika bershopping. Inilah ketikanya Paknil juga turut teruja melihat Adriana bershopping sakan dan Paknil turut merasakan kegembiraannya. Itulah yang dikatakan Rezeki Ogawa - Paknil dapat, Adriana pun dapat. Alhamdulillah.
Jom kita saksikan gambar rakaman sesi membeli-belah bersama Paknil dan Adriana. Terima Kasih Ogawa!

45 comments:

budak sekolah menengah said...

wow...
uncle aznil mmg patut jd duta ogAWA SBB UNCLE AZNIL MMG BEST..

anne said...

Wah, bestnye shopping free 5k. Banyak boleh beli tu...jeles hehe

Congrats Abg Aznil jadi Duta Ogawa. Tak sia sia beli massage chair ye...:-)

FiFFyMaFiA (",) said...

hehe.. memang best.. smuga pakcik aznil terus murah rezeki dan dilindungiNYA...

catz_mafia said...

Paknil,
Rezeki tu... hehe

Ceritera kaseh... said...

Alhamdulillah..rezeki paknil sentiasa ada..saya juga akan sentiasa doakan paknil sentiasa dikurniakan kesihatan yg terbaik supaya ley dpt bertugas dgn baik..dan sentiasa diberi rezeki yg melimpah ruah..AMIN...

syima said...

Pak Nil tahniah..
Murah rezeki eks :D
Pengalaman saya dgn Pak Nil tahun lepas ialah menang Hiasi Raya @ Era dengan IKEA..setahun dah berlalu..tapi rasa cam tak percaya je bleh menang & Pak Nil call saya hehe..
Terkezut masa tue sbb tgh khusyuk layan keje hehe

itafukada said...

wahhh..syoknyer shopping..
tahniah la yerr..

lolyblurbs said...

congratssssssss... :)

SejarahCintaMastura said...

waah.. bertuah la budak tuh.. >-O
itu la tuah pak nil.. wahh...

Mummy SGTv said...

bestnyer.....dapat duit raya 5K...bilalah mummy nak dapat durian runtuh gamaknya.....dusun durian banyak...tapi hat ni best sikit sbb dapat shopping sesama paknil...

Lepas shopping mesti mimpi ngan Paknil....syoknya!!!!

Raya kali nie..mummy raya beruk sbb dapat bercuti ngan family mertua kat Trengganu...yihaaaa...yariba yariba

edzlin007 said...

salam paknil.

smart nya paknil. tahniah jadi duta ogawa. memang kerusi urutnya sangat SYOKLAH!

tahniah kepada adriana. seronok rayamu tahun ini

Mama Adam said...

yeay....rezeki bulan poser... tahniah pak nil...

Hafiz Hamid said...

best nye!!!

nieradina said...

wah paknil ..kalo x silap dlu paknil masa nk beli krusi urut paknil ada post cter kt sni n tnya pndapat kitaorg nk beli ke x krusi urut tuh..masin mulut sya kan paknil dh jd duta krusi urut skg..ha..ha..x sangka..patut ar kerap sgt iklan ogawa yg ada paknil tuh ditayangkan...dlm hati sya kata msti paknil jd duta ni.... k,tahniah paknil..tahniah gak kt adriana tuh..fuyoo shopping sakan...

[ sHams_eZue ] said...

nak tgk gamba adrianna post kat kusi tuh..nak tgk cane dye ley mng..nakkkkkk!!!!!!!!

sha83@kaizer said...

paknil ingt lagi tak ngan nick nie yang penah buat paknil terketaq ketaq nak naip kat cenel@15 hehee...

bkn susah pun panggil je sha83 atau pun kaizer ahakz!!!

sempena bulan Ramadhan selamat berpuasa ... sempena syawal yang bakal menjelang tiba.. selamat menanti kunjungan syawal..


dan tahniah atas kejayaan yang dicapai setakat ini ... tapi memang best giler la macam macam aznil yang terbaru nie... lagi best dari yang sudah-sudah ...

bile mau jemput sha sebagai tetamu undangan khas hakhakhakkk... kene taja penerbangan ngan tpt tinggal le paknil kalo mcm tuh ...

ada masa follow my blog ... saya gadismelanau.. bleh lah jengok2 kamus melanau di blog saya yg belum pun siap sepenuhnya hehehe..

MUNIRA AZME said...

Rezeki raya ek...He he..love u UNcle NIL

MUNIRA AZME said...

Rezeki raya ek...He he..love u UNcle NIL

~ B!3B said...

Tahniah Pak Nil... Pak Nil mmg layak la jd duta ogawa tu... Yer la Pak Nil kn ramai peminat...

Best nyer kn dpt shopping cm2, free rm5k dh tu shopping dgn Pak Nil lg... Mcm2 bleh beli, syok nyer.... Msti meriah kn...
Adrianna msti best kn dpt pengalaman bershopping dgn Pak Nil...

Bieaz said...

Congrats BgNil...

Rezeki bulan posa heheh.. tengok2 besh gak kerusi nie kan, Bie cuma boleh nengok jer. Kalo nak gunakan xleh.. apa2 jer larr bab2 mengurut makin lengguh ader larr tu huhuhu.

apa2pun u da beshhh!!!

GPBNSDE said...

Terima kasih kerana adakan pertandingan ini. Rezeki bulan Ramadhan saya dapat RM1K. Nak tanya tak ada ke gambar semasa sesi penyampaian hadiah kat Summit (walaupun tak datang wakilkan anak je..nak juga tengok suasana kat sana).Satu lagi gambar-gambar hasil pertandingan pun nak juga ditengok oleh orang ramai. Boleh dijadikan ilham. Kalau tidak keberatan tolong email gambar ke pmalam@hotmail.com Terima kasih sekali lagi. Selamat Berbuka dan Selamat Menyambut Aidil Fitri.

azah hj zainal said...

congratz paknil..
tu nmeny, rzeki bln pose..
mcm auntie i, dr bru sahkn die pregnt twins after 2 kali gugur...
rezeki ni...

noor afzan said...

tahniah ye paknil..s

PenulisBebas said...

Tahniah PakNil, rezeki raya tu...

Alaaah... Mana captionnyer! Tengok gambar je tak bestlah, macam charlie chaplin :D
Macam citer bazaar ramadan tu baru best... happening!

p/s: byk demand pulak tu, hehehe..

***********************************
Sumber Alternatif Untuk Maklumat, Tips, Promosi dan Pengiklanan
[KAUSAR KREATIF INFOMEDIA]
Ruang alternatif untuk kongsi suara anda di Mini Forum Google Group [WARONG KOPI KAUSAR KREATIF]
***********************************

DYLA said...

murah rezki pak nil.

tak kurang jugak murah rezki adriana. dah la dpt 5K, dpt plak bershopping2an ngan pak nil.

mohamad 'may' yawmon said...

amboi pak nil!
ogawa plak lah kali ni?
letop!

Alya Qistina said...

Wahh , byk tuh 5k boleh beli camera nikon ^o^ Rezeki uncle dpt jadi duta ogawa ;)

αєrιn said...

Congrats jadi duta Ogawa. Yg ad Ogawa pn mcm hari-hari ada. Syioklah kat rumah banyak mesin urut x)

Ms.minami said...

waa..
banyak lakusi ogawa tu kat umah paknil nnt..
rezeki jgn ditolak!
=)

Iz_JaT said...

wah, seronok la dapat kerusi tu..
x yah susahkan orang mengurut

hihi

:P

BUYEN said...

alaaaa beshyer paknil..
nak beli jugek r utk my mom..
mahal ke erk?

~PakKaramu~ said...

Salam lailatul kadar

eiLda epaL said...

salam paknil...

wah! shioKnya dapat shopping time-time nak raya nie...
paknil pun nampak happy jer sewaktu temankan adriana tu shopping...

tahniah juga buat paknil sebab dapat jadi duta Ogawa...
sekurang-kurangnya dengan alat tu, dapatlah paknil melegakan sedikit keletihan seharian bekerja...

selamat berehat di kerusi Ogawa ya... :)

myza said...

hahaha sonott tegok gmbraznil+ adriannaber shoppingsakan. paling comel bila pose atas kerusi OGawa

.o r k e d. said...

sila amik kad raya di page orked (:

ABCPlus said...

Salam Ramadhan....rezeki Ramadhan tu Paknil...rezeki raya apa pulak ya..

miss chekleen said...

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA PAK NIL..

rozihayati said...

hye paknil!!!

padanlah paknil dah makin smart dan makin kurus dan makin muda, dan makin bertambah 'kegilaannye'...
ogawa puncanye rupenye...

btw, congrats paknil, semuga paknil bertambah sihat dan berdaya maju untuk di masa2 akan datang.

p/s; paknil, bos sy pun minat kat paknil, coz of macam2 aznil, dan jgn tak caye, coz of "jang lup lir" gak (jgn lupa lirik...

Selamat Hari Raye Paknil...

dEeWaN said...

wah,untungnya dpt shopping,shopping dgn pengacara no.1. Saya pun nak jugak... Tahniahlah abg aznil walaupun dimana saja berada rezeki sentiasa dtg mencurah2.

narnia said...

rezeki paknil...pak nil orang terkenal senang la jadi duta...kitaorang orang biasa ni...puji lah melambung setinggi mana pun, tak kan dapat jadi duta pun...wakaka

Atie Yusup said...

wow... syok nyer la pak nil ye

NuRuL sYaFiQaH ^_^ said...

Bertuah betul perempuan tu dapat shopping dengan uncle aznil .

fEzAEmo said...

hey aznil..
mcm kenal je tempat nih..hehekz
dekat dgn uni saya, kat sunway college.. ;P

im feza from sarawak..
minat sgt kat rancangan mcm2x aznil tapi skunk tgh study, so,tgk kat youtube je..huhukz..

Nasib baik time pi digi centre tadi,pi on9 kat ctue dan tertgk blog aznil.. trus add aznil taw..hahak..
btw, congratz keyh!! u deserved it..=P

Just Call Me Bitt said...

hi...nak minta permission dr paknil...i will paste this link to my friend yg menang itu...hehehe mesti dia happy cite ni dlm blog paknil ;)

Ein said...

Paknil...
Paklong sy baru belikan pengurut kaki ogawa untuk nenek sy...bila sy try,ya Allah! bukan main sedapnya...terima kasih pada pihak ogawa kerana mengurangkan bayaran kepada kami...OGAWA IS THE BEST!!!!!!!!!