Monday, September 7, 2009

PERHATIAN!!!

PAKNIL INGIN MAKLUMKAN ADA SESEORANG YANG MENGGUNAKAN NAMA 'PAKNIL' DALAM SHOUT BOX YANG MENGAMBIL KESEMPATAN MENIPU PENGUNJUNG BLOG INI. PAKNIL HARAP ORANG ITU INSAF DAN MENYESAL. HENTIKAN KERJA TAK BERFAEDAH INI. DIBAWAH INI PAKNIL SERTAKAN ANTARA POSTING YANG DILAKUKAN OLEH ORANG YANG MENGAKU 'PAKNIL' ITU :

PAKNIL Paknil akan berada di situ Sepanjang dua2 hari itu.. Jangan lupa datang ye Wati...Pasal Wati la dah katoi..ok..luv u all!!
ban delete
Details
2009-09-07 10:02 AM
#
PAKNIL Paknil akan berbuka puasa di Ipoh pada 17 / 9 / 2009... dan besoknya..Paknil akan berada di Lost World Of Tambun..tau kan..
ban delete
Details
2009-09-07 10:01 AM
#
PAKNIL Oh! Alamak dah kantoi...ingatkan nak bagi suprise kat korang..
ban delete

PAKNIL Jangan lepaskan peluang keemasan ini!!!
ban delete
Details
2009-09-07 5:56 AM
#
PAKNIL Hai semua penyokong Paknil semua!Majlis berbuka puasa bersama saya bermula hari ini di Masjid Negara!paknil akan berada di sana dari jam 6.50 - 8.00
ban delete
Details
2009-09-07 5:55 AM

58 comments:

faralazyarts ♥ said...

naseb baek tak tertipu :)

ai said...

LOR!! Ada gak org camni! isk...

ina said...

org tue nk tumpang glamer PAK NIL kot... hukhukkk...

to dat person: tak baek taw bulan2 pose..!! jgn tambah dosa la!! ;P

adeqya84 said...

Betul tu ina..
bulan2 puasa pun ada org yg sanggup buat keje2 cmni....isk2...

4 paknil ..sabar la erk..
org yg suka buat keje cmni memang ramai dlm dunia ni...

All about my Life... said...

aa..tul..nak tumpang glamer lh tue..xsessuai..
mentang2 paknil mmg the best..ada hati nak klon kn paknil..tahu lh paknil penah bt klon dlm cite cicakman tuh..jgn mrh ye paknil..gurau2 di bulan pose yg mulia nie..
hope org yg nyamar tue hentikan leww...xberfaedah pon...

anne said...

dah agak dah bukan abang aznil yg tulis. abang pun jarang sangat dah pakai chat box tu kan. rasanya dulu-dulu je masa blog ni baru lagi, pakai i.d. 'aznilnawawi'. betul tak?

bukan hari ni je abg nil yg dia jemput buka puasa kat masjid negara tu, semalam pun ada tulis. siap jemput sepanjang minggu pulak tu. kasi timing lagi. tak ke haru biru kalau betul2 ada orang pergi.

apa motif orang tu agaknya? tak baik la bulan2 puasa ni. saya terfikir jugak entah2 betul-betul ada orang yang pergi masjid negara bawak anak2 ke nak berbuka dgn paknil....harap2 takde la.

AYAH AIMAN (AA) said...

biasalah pak nil. tuu komplot nak jatuhkan pak nil lah tuu...syaitan kan dipenjara dibulan ramadhan nie????

SejarahCintaMastura said...

org yg wat kerja tu sebenarnya bongok.. tak de kerja lain jeh.. sengal jeh... :-P

~nOra thE dOra~ said...

klon paknil??
ishishish..
spe mangkok jamban tuh??
di bln pose ni tmbah dose jew..
huhu..
kpd uncle aznil sabar jew la..
itu kn asam garam kehidupan..
hehe..

sniffa93_aznil4eva said...

adoyai..
xbaek uh.
huh

eykA♥ said...

eh yeke?hai pak nil.baru pas tengok macam2 aznil.kamu hebat.

misS aCha said...

de gak yg nak menipu bulan2 puasa nie...

seb bek paknil inform..
paknil sabar je la ye..

ueki said...

wow ada gk owg cm 2

αєrιn said...

Knew it. Sebab saya pun terfikir.

Pertama sekali, Uncle jarang sekali di ShoutMix.

Kalau ye pun, Uncle guna nick Aznil Hj Nawawi di ShoutMix, kan?

Ada je owrg tu. tak baik bulan puasa buat gitu. ..

*cik madu* said...

isk..
sian org cenggitu...
tarik perhatian guna cara salah..
menipu di bulan puasa lak tu..
sabar je la..

ateh... said...

aduh hai ni yg nak marah ni..kang bg tom tom tembak kat dia kang tau la.hahahhaha

noor afzan said...

uik..nape la ada orang camnih..
sabar ye paknil

edzlin007 said...

salam paknil.

dah lama saya tak baca shoutmix, tak perasan pula. bagus juga paknil paste sini, harapnya orang tu tak buat lagi.

Mummy Zuan said...

jahat la orang tu.....buat orang tu,tobat tobat la...now bulanm posa..jangan la buat dosa...

eiLda epaL said...

salam paknil...

wah! ada jugak yang nak menyamar camtu...
tak baiklah buat camtu...bulan-bulan puasa nie...kalau bulan tak puasa pun, tak baik jugak...

harap-harapnya org itu insaflah ya...
dan buat pengunjung2 blog nie, harap-harapnya dapatlah berwaspada di atas semua penipuan tersebut...

thanks paknil sebab bagitau kat kiteorang semua...

SuGaR AuNtY said...

Saiye bace gak smlm!! Saiye slh sorg yg pcaye la jugak! Klau saiye kt Ipoh msti saiye dh pergi punye.. Tp ayt diye tu mmg ade iras2 ayt Pak Nil laa.. Mmg jht laa diye tuu!!

nizamsani said...

dah takde kerja sangat la orang tu.

anne jay said...

sama-sama kita doakan semoga org tu bertaubat dan insaf...

amallynnss said...

askum uncle aznil,

ada ternampak jgk smlm di shoutmix.
dan terasa pelik jugak.
lagipun,uncle jarang sekali tulis di shoumix..kalau ada pun mungkin nickname yg lain.

tp yg peliknya,knp org tersebut guna nama uncle eh??

Wanita Itu said...

salam paknil ~

wah first time saya singgah sini..

hepi selalu ya paknil..

owh tahniah juga 10 orang paling berpengaruh di malaysia :)

LyDia DeLia said...

isk..banyaknya masa org tu nak menyamar ehhh..rasanya dah takde keje kot..jangan terpedaya dgn org2 begini..haruuuuuu..

rieha said...

sian paknill..insfla kpd org yg berkenanaan..

sue @ ela said...

uish mnusia ni..jht nya g ID org..dah la 2..mnipu plak d bulan ramdhan!!

izzati suhaila ishak said...

hye paknil...sape lak yg menyamar jdi paknil tu..dea x glamour kowt..hhaa eh actully please be my follower..at www.iciathy.blogspot.com

Khaty said...

Paknil...camne nak hubungi Paknil yer???nak jemput majlis kawen laaa...email sy kat
---->>>> khaty_5603@yahoo.com

sy tggu balasan Paknil tau...

Bieaz said...

LOR!! lebey gak owg nie nak menyamar2 dah nak tumpang glamorkah??
apa lar xada keje dah kah...
Motif owg tu nak menjatuhkan air muka BgNil la tue..
Harap2 la owg tu bawa2 la taubat.

Bie kalo pi singgah kat Blog bgNil memang xpi shout kat shoutmix BgNil.. sllu trus pi kat komen tu la xtahu da rupanya yg menyamar2 nie.

BgNil bawa2 lar sabar ek... kalo Bie kena wat mcm tue memg wat hati kesal gak.ssuka hati menyamar hishhhh!!! kalo kat shoutmix Bie pengunjung2 kkdg tu shout.. aduii xsertai Link terus la gak Bie delete..terpaksa delete takut shoutmix kena spam...

ezry da' legend said...

Assalamualaikum...
segan ar nak panggil 'pak'nil or uncle coz nengokkan bro.aznil kita ni sentiasa muda-rumaja...

nampaknya paknil kene ar senantiasa berhati2. dalam bulan mulia ni, ada jugak manusia yang nak menipu dan mempermainkan org lain...

semoga dia insaf dan tak buat lagi benda2 tak senonoh tu...

gummybear said...

aik? org macm tu pun ada ker?
pelik2..

meor saiful rizal said...

ikat org tersebut kat pokok..
pastu letak kerengge byk2..
hehehheh..

myza said...

nampaknya kita ken percaya pada nick PAKNIL yg ada garis sahaja-itu tanda nya PAKNIL -ori yg post commnet/shout

Cutiesifa said...

ishhh..
sapalah org tu?
yg pasti org tu sungguh x popular..
sengal sungguh..

Noriza said...

Jahatnya budak tuh...
Nasib baik tak tertipu...
Ishk3...
Acc, iza ada tersempak gak time borak hari tuh tp iza tak layan...
Hik3...

Liliyuli said...

hahahahaaha!!
klako²..
orang tu xde keje lain ke?
org tu mungkin nak rasa pemes mcm paknil kot..
seb baik paknil perasan kan?

Nini said...

simple jek..
die nak jadik mcm pak nil..
tp, cite2 die terbantut..

tak dpt jadik cam orgnye, dapat tiru name pon jadik laa..

sengkek btol org2 camneh..
iskk..

cedanz said...

kot2 org yg tlis tu krang ksih syng@ gile glamor@krisis identiti...saba ek uncle nil..blan pose camni bnykkn brsbar...phala pn dpt...kn3,,

dEeWaN said...

Tahniah utk abg.aznil ats pemilihan tsebut. Utk owg 2 moga cepat sedar akn kesilapan dan perbuatannya menganiaya abg.aznil

BULLET said...

org camni patut kene hukum gantung je. kan kan kan

nieradina said...

salam paknil..

ya allah..ada gak org berani tipu guna nma paknil lak tuh..paknil report je..kna tangkap bru tau..kpd org yg brani tipu gna nickname org lain tuh..skg ni zaman dh maju...anytime je leh kesan lokasi ko tuh..jgn ar lempar batu sembunyi tgn lak...

tu ar susah gak kan kalo nk tau samada 'paknil' kt shoutbox tuh..btul2 paknil ke...kalo kat chanel @15 leh tau sebab kt nickname tuh warna kuning...

[ sHams_eZue ] said...

btol2..seb bek da kantoi..
saye pon nak pegi da masjid ngre tu..
seb bek ade keje kne wat..
kao tak..

pade yg mnulis..bawak tobat n mintak la maap pade paknil..
semuga bulan ramadan bukaka ati anda..

[ sHams_eZue ] said...

btol2..seb bek da kantoi..
saye pon nak pegi da masjid ngre tu..
seb bek ade keje kne wat..
kao tak..

pade yg mnulis..bawak tobat n mintak la maap pade paknil..
semuga bulan ramadan bukaka ati anda..

nas said...

berani tul hamba allah ni..

alifbro said...

i suggest pasang shoutbox yg bebayar .. boleh reg nama sendiri..

Su3y said...

A'skum abg aznil...

Haizzz...

Zaman teknologi canggih ni,macam-macam cara orang boleh guna untuk menipu...

Diharapkan orang yang dimaksudkan itu akan insaf & segeralah bertaubat,janganlah meneruskan tipu daya...

Walau bagaimana pun suzy tetap kenal samada ianya benar-benar abg aznil ataupun sebaliknya...

Jadi,harap maklum kepada tuan punya badan tu ye...

Hentikan saja perbuatanmu...

Kepada abg aznil,suzy harap abg aznil bersabarlah.Suzy pun pernah mengalami sedemikian rupa...

Take care abg aznil...

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

akumanusiabiasa said...

mana orang tu paknil!nak kena ke orang tu!biar saya pi "sound" skit dia!

Wan A.K.A Bawang said...

klu blog kita mcm tu plak mcmana??huhu

Wedding & Event Photography said...

salam pak nil,
bila eh agak2nya pak nil nk buat aktiviti dgn peminat? kite nak follow la.nk bawak mak kite yg tergila-gilakan pak nil ni haa...

fysal said...

senang aje nak settle benda ni pak nil..pak nil join msjbox cam kita orang guna sekarang..orang takkan boleh reply shoutbox kita melainkan kita ajer yang tahu passwordnya..satu lagi avatar atau nicknamenya boleh di protect dengan password jugak..for info go to http://msjbox.com

Amanina said...

sabr jelah paknil

wing89cloudnine said...

please visit here...
http://www.klikjutawan.com/recommends/wing89cloudnine
or here...
http://www.ecommercemastery.com/provider8/idevaffiliate.php?id=6969
visit now or you will regret it...

NuRuL sYaFiQaH ^_^ said...

Jahatnye org tu , tak minta izin pun nak guna nama pak nil

farah said...

PakNil cek la guna IP address die

nurul said...

salam paknil..
actually memang ramai agaknye orang kt lua tuh yg eksploitasi name paknil..
saye sniri penah ade pengalaman dari seseorang yang mengaku diri dia as paknil..
ikutkan suara memang sebiji macam paknil dlm handphone..
and more suprise he keeps bugging me[thru sms] and claiming himself as paknil
memang hampir2 nk percaya da but luckily at last tau jugak rupenye dia sekadar budak hingusan yang saje gune name paknil..tatau ape motif dia..
aish =|

Pencinta Lelaki said...

Masalahnya, kenapa IP saya kena banned pula? Saya tak buat apa-apa pun, kena banned, tak dapat anta message di shout box.

ada sesiapa yang boleh membantu?