Sunday, November 14, 2010

HARAP DAPAT LUANGKAN MASA!

Paknil harap dapat ramai2 singgah ke laman web SIHAT SELALU dan mahirkan diri mengenali Demam Denggi.
http://www.sihatselalu.com.my/2010/06/demam-denggi-berdarah-membawa-maut.html

Enjoy!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

11 comments:

si suraya said...

semoga pak nil sihat sihat selalu ya! amin :) suka dengar can i help u. hehe

sniffa93_aznil4eva said...

salam.
tq fr the link uncle:)

senyum n jaga kesihatan uncle..
sayang uncle.

Betta sp said...

thanks for the info

edzlin007 said...

Salam Paknil.

Baru baca tadi. Walaupun tahu mengenai Denggi, tapi masih ada lagi rupanya maklumat yang saya tak tahu.

Terima kasih.

MushroomCute@Mariea said...

wah pak nil. Sejak2 ada BB selalu update ek. Best best..

Marhaen Kacak said...

wahhh...update lagi..:P


Kelantan Akan Keluar Dari Malaysia!!!

hasrul hassan said...

Salam Pak Nil ...
terima kasih kerana berkongsi maklumat ni...

Seperti komen saya dalam entri lepas. Tempat saya kawasan hot denggi Penang. :) Ada masa leh datang sini lak.

http://hasrulhassan.blogspot.com

p/s: Wife kakitangan hosp. parit buntar.

gadisBunga said...

saya pernah disuspek denggi. jadi mmg tak nak dah kene lagi sekali rasa sakitnya tu. untuk itu saya akan bersama2 paknil utk lebih memahirka diri menentang denggi ni!

lina said...

seronok dengar celoteh pak nil semlm tentang nyamuk

My Little Diary said...

salam ziarah,

bestnya dpt folo pakNil... kalau pakNil folo saya blk, lg best.. ngeh3x..

Su3y said...

A'skum abg aznil...

Thankz for the link ye,boleh juga belajar lebih mahirkan diri tentang nyamuk aedes ni kan :)

P/S : Anyway abg aznil,dah terlanjur comment suzy nak juga tanya.Filem "Magika" dah mula ditayangkan di Singapura mulai 11 November haritu,but i'm just curious.Selalunya ada promosi filem kan?but why this time round there's no news about it pun?

Huhuhu...

Suzy baru ingat nak pergi kalau ada tau...

Take care abg aznil!

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)