Sunday, November 14, 2010

SATU LAGI KAWASAN AEDES PAKNIL GANYANG

Selesai di Jalan Duta, Paknil bergegas ke Taman Pinggiran Batu Caves. Di sini gotong royong dilakukan seperti karnival pulak!
Ada yang membuka gerai pameran dan jualan. Bagi Paknil ini satu idea yang bagus juga untuk menggalakkan penyertaan keluarga. Jadual hari ahad mereka kosongkan untuk sama2 berganding bahu membeneras nyamuk aedes.
Terima Kasih kepada unit berita TV3 kerana membuat liputan dan menemubual Paknil.
Puas adalah perkataan yang Paknil boleh ucapkan. Pada tempat2 lain, nantikan kunjungan Paknil!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

13 comments:

ijayuji said...

teruskan usahamu!!!! paknil ni makin nmpk muda lerrrr! ;-)

Ikah said...

selain budak2 tue paknil paling chomell

aina khani said...

go go paknil !!

star said...

bgs la pknil..bykn lg ikt pelbagai pameran cm2..bru lebih maju..hehe..paknil the best..

edzlin007 said...

Salam Paknil.

Cayalah Paknil dua tempat dah dari pagi tadi ini.

Intan Inn said...

erm baguslah pak nil..erm menangan masalah aedes kan...bila nak datang kawasan kita..

Mknace said...

:) :) :)
tip top la pak nil nih

armouris said...

info tentang demam denggi di SIHAT SELALU - Demam Denggi Berdarah Membawa Maut

ladyship said...

ok pak nil ...
thanks ..

Su3y said...

A'skum abg aznil...

Hehehe,busy betul abg aznil ni ye?

But no matter what u still did spare ur time to share ur storys with us sey,thankz so much.I do appreciate it lots!

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

hisham@pawana said...

paknilllllllllllllllllllllllllllll.........................work harder

Aida Online Shop said...

Bila agaknya Uncle Aznil nak dtg kat Bandar Bukit Mahkota?

||aLeaSaRa|| said...

slm pak nil...kite br je discharge dr hosp pjya duk wad 3 hari 2 mlm.kite dah tahap teruk sampai masuk 15 drip air.mmg tak sgka kite pembawa denggi sbb ingatkan dmm biasa.sakitnya bdn dan kepala Allah je tahu.kite mmg jaga dan buang jentik2 tapi area kite duduk(salak tinggi,sepang)mmg black area!dah berjaga pun tapi nak terkena,terkena jugak.hrp sgt pak nil sudi sggh ke blog baca pglman kite utk dijadikan panduan pada blogger yg lain ye ^-*