Saturday, November 13, 2010

TRIMA KASIH TIPAH

Paknil nak ucap ribuan trima kasih pada Tipah yg bagi tutorial buat Paknil update blog melalui BB! Yeah! Dah boleh attach gambar skali! Thanks Thanks Thanks!
Ini gambar Paknil on da way gi rakaman Kamilah Bintang - program nyanyian terbaru di Astro Ceria. Paknil jadi juri hehe
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

29 comments:

diana said...

muda remaja wajah paknil..

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

lepas nih boleh update blog slalu la kan? hehee~

My Life My World said...

Nak ucap terima kasih jugak lah

TERIMA KASIH TIPAH!

sebab dah boleh nampak wajah Pak Nil dengan pembelajaran tutorial itu :)

maizatul suraya said...

wah wah!! maju dah paknil..
terbaikk~~

Wandy Infinity said...

selalu lah update lepas ni kan?

alisha said...

yeayyyy ! boleh lah tgk pic paknil yg latest latest ;)

aina khani said...

paknil kene selalu update lah !

edzlin007 said...

Salam Paknil.

Wah anugerah rambut cucuk mata dah kembali. Hehe gurau je ya Paknil. Love your hair. Selepas ini, bolehlah selalu update ya. Selamat menjadi juri sekali lagi :)

~~aKoO~~ said...

paknil yg mmg nsem..

Alessandro said...

Semoga uncle sentiasa sihat dan ceria di samping keluarga setiap hari ^___^

Teruskan buat yang terbaik ya..saya menyokong disini untuk uncle..he..he..

manjeamusyuk said...

salam paknil...kite xde BB..huuu.. pape pn tahniah coz makin hi-tech! ;)

princess_eryna said...

yeah!!....pas nih pak nil mesti rajin update erk??..... jgn x update...

qiilans87 said...

hehe nice paknil..update byk lagi pasni yer.. _roslannazri_

M. said...

alamakk. anyone. ajar saya pulaaaaaaaaaak.

update blog guna BB. please.

dah puas cedok segala celah applications tapi tak jumpa "____"

cik tipah, please

Idalara said...

Aznil..rasanya u sebaya i tp u nampak too young...n handsome.

Marhaen Kacak said...

wahh..caya la paknil....pasni sejam sekali la update yer..hihi


Sudah-Sudahlah Permata Hijrah Trading : Jangan Menipu Umat Islam Lagi

Betta sp said...

Orait, paknil bole la update blog nie tiap2 hari, boleh la kami tau perkembangan terbaru dgn pantas. klik shj

Jo Qusary said...

Wow, boleh la ikuti perkembangan Pak Nil dgn tgk pic yg stylo sekali pasnie... yay!

Jo Qusary said...

Wow, boleh la ikuti perkembangan Pak Nil dgn tgk pic yg stylo sekali pasnie... yay!

niDa said...

wah, seronoklah mcm ni...

Su3y said...

A'skum abg aznil...

Hehehe,tu dah ok dah kan?

Rasanya macam complicated jugak ye?

Erm,suzy tak pasti kegunaan bb ni sebab suzy sendiri blum pernah gunakannya.I'm using sony ericsson xperia,so maybe berlainan ler cara kegunaannya...

So now bolehlah abg aznil update lebih kerap bila free kan? :-)

Thankz to tipah too for giving a great tutorial to abg aznil...

P/S : Abg aznil! U look extra young in that current picture!

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;-)

hasrul hassan said...

Syabas Pak Nil,
nampaknya makin tambah maju. Jgn biarkan diri kita ketinggalan dengan tekno Pak NIl, sentiasa ambil peluang yang ada. Ini kira ilmu jugak, asalkan digunakan dengan baik ... semua ok.

star said...

paknil the best..pas nie pknil bleh la slalu post bnde bru kt blog nie..

me suya said...

bgusla paknil da belajar..
kang blog ni akan kembali hidup
since kat mana2 pun paknil leyh blogging.welcome back paknill

ibu addin dan nasa said...

suka style rambut pakNil...

Tipah said...

terima kasih kembali Paknil, the pleasure is mine ;) *blushing*

~ariFFin~ said...

pak nil nmpak cool...awet mude...

AmirMon said...

A'skum..

Uncle Aznil Pnya Rmbot Cntik La...

Love U ...

AmirMon said...
This comment has been removed by the author.