Saturday, June 28, 2008

DENGAR SINI SEMUA!!!!

Asslkm semua! Paknil nak ucap thanks kat semua sbb rajin singgah. Sori paknil jarang update blog lately sebab bizi. tapi paknil baca komen kowrang. jgn serik eh! Jgn serik eh. Paknil akan cuti 2 minggu mulai hari ni. ini bermakna paknil takkan buat Kring2, Carta Era n 10-1@Era selama 2 minggu.
Ini bermakna Paknil jugak tidak akan update atau baca blog ini selama 2 minggu. kowrang jangan berenti bg komen eh... Paknil akan baca bila Paknil balik ke Malaysia nanti. Sebelum pergi, Paknil akan singgah n bg tau Paknil pegi maner eh...Kowrang kena doakan Paknil k!

47 comments:

obor obor said...

ok paknil., smoga semua slmt..
take care.. mmmmuah!

edzlin007 said...

wah, paknil bercuti ke? semoga selamat pergi dan selamat balik ye paknil. saya doakan paknil selalu sihat sejahtera hendaknya.

tima kasih byk2 sudi baca komen2 kitaorg ni, dan coretkan sesuatu d blog ni

p/s: ingat nak tgk kring2 esk buat kali terakhir sblm gi study, tak dapet jugak... pepun, ku akan slalu masuk blog ini.

anne said...

2 weeks Abg Nil? 2 WEEKS?

Alaaaaaa, sape nak teman i kerja pagi2 if u tak on air:-(

Dah la last week khamis, jumaat miss 10-1@era sebab kerja.

Holiday ye? ke gi Umrah?

Apa-apa pun you have a well deserved rest ok:-D. Be safe & take care. BYE!!!!!Balik tau! hehe

atty's said...

lor paknil takdoh ler pulok..
apa2 pun cepat le balik ek paknil.
semoga semuanya selamat..amin..

me.myself said...

selamat bercuti paknil!
kitorg akn senantiasa meyokong paknil!

chayok!

:

NuriY said...

enjoy your trip, uncle aznil!!!
nnt jgn lupa bawak blk souvs k... hehe

katak_78 said...

paknil mau ke mana sihh..hehehe...berjalan aje paknil nie..cuba la kalo g mana2 bawak balik something kat bloggers2 ni kaaann..haaaa...murah rezki paknil..uhuk...wokeh...kita doakan paknil selamat pergi slamat balik...apa?? cuti kawen???hey!!!!!

nazzman ibrahim said...

slmt bercuti paknil........
dengar khabar la paknil nak g umrah hehehe
kalau betul Alhamdulilah

azah said...

Assalamualaikum Paknil..

Selamat bercuti..semoga selamat pergi dn selamat kembali..kalau betul lah paknil nak gi umrah, bila singgah di mesjid nabawi nanti, tlg sampaikan salam azah pada baginda rasulullah ye paknil..rasakan lah kasih sayang nya..serasa ia masih hidup lg memerhatikan kita...dulu airmata azah tumpah berderai2 didepan makam nya,nikmat nya berteleku di Raudhah,salah satu dr taman2 syurga..
Dan di depan Kaabah..seru lah kami2 semua..semoga kami juga akan menjejaki jejak Paknil..menjadi tetamu Allah yg di muliakan...amin ya rabbal a'lamin..

Jaga kesihatan ye...

d_tieah^aznil said...

Alhamdulillah......
> Ahernya Abg Aznil g b'cuti....bgs sgt2
> Kiter tau, org2 yg b'umo cam Abg Aznil mmg patut b'cuti....rehatkan badan n minda......x gitu?
> Abg Aznil cuti kt maner?????? Bunyi cam luar dr M'sia jer......ok la tue kn?
> Gitu la kn........kalu bnyk duit. Opppsssss.....=)
> Sowieeeeeeeee......sajer usik2 Abg Aznil. Windue ler kiter kt Abg Aznil coz 2 minggu nie pegi tinggalkn Malaysia. Wahhhhhhhhhhhhh.....
> Maybe Abg Aznil g tgk final bola kot. Sepanyol Vs Jerman.......fuiyohhhhhh bez tue.
> Okla Abg Aznil.......=)
> Anyway, thanx so much even Abg Aznil bz, but still bc comments kt blog nie.

##### Take care ya.......=)
##### I will always pray 4 u.......=)

azah said...

TANPA ( 6ixth sense)

Resah yg ku
Ubah dlm kata
Melukiskan kesunyian
Tanpa engkau aku tak mengerti

Meski
Pagi itu menatapi
Akan sunyi tanpa mu
Menemani aku sepi

Tanpa..cinta mu aku resah
Tanpa..kasih mu aku hampa
Tanpa..diri mu aku mati (2x)

Kini benar-benar kurasakan
Dalam benak hati ku tanpa mu
Aku tak mengerti

Takut
Takut jauh dari dirimu
Kan kau tinggalkan aku sndiri
Tanpa mu aku mati
hooho..

Resah yang ku
Ubah dalam kata
Melukiskan kesunyian
Tanpa engkau aku tak mengerti

Tanpa..cintamu aku resah
Tanpa..kasih mu aku hampa
Tanpa..dirimu aku mati
hohoo

Yatie said...

selamat pergi selamat kembali :)amin

Adry said...

Salam ziarah...

Waa two weeks... huhu... have fun!!

Have a safe journey...

Suzy said...

Huh?
Abg aznil nk pegi cuti ehh?
Hmm...
Oklh,Suzy doakn smoge abg aznil "SLAMAT PEGI & SLAMAT JUGE ALIK" ye...
Tp tk dinafiknlh,mmg rdu sgt kat abg aznil nnt...
It's ok,i understand...
U still need a break rite?
Yelah,skali kale abg aznil mmg ptut pegi cuti hv a break rhtkn bdn & tngkn fkrn...
Wlu mcm mne skalipn,Suzy akn ttp continue visiting & leaving comments kt blog abg aznil ni...
Tk sah rasenye klu sehari tk msuk blog abg aznil ni...
Sakit2,tk sht pn Suzy insyallah akn terus msuk blog abg aznil...
Ohh ye...
Terime ksh byk2 sbb wlu sesibuk mne skalipn,abg aznil ttp sudi bace comment2 kite...
I really appriecate it,thankz so much...
Hope 1 lucky day,i'll get to meet u up...
Haizzz,bilelh agaknye ye dpt jumpe abg aznil?
Missing u lotz here :)

Slm Syg Dari,
Suzylina...

hello kitty said...

Slmt bercuti paknil..
Happy selalu..
Take care! mwah~

a^T04 said...

slamat bcuti paknil

fizah said...

paknil tau tak nombor telefon haziq.alamt blog,email dan lain-lain.saya harap paknil penuhi permintaan saya.kalau paknil buka blog yang saya bagi,saya ingatkan paknil itu bukan blos saya.

// e m e r a l d // said...

happy hols pak nil!
nk g amne??
nk itotttt.. hehe ;)

faRah said...

at last paknil peg becuti jugak stlh pnt bkeja slame nie...
paknil jage diri time p bcuti nanti ya..mesti rindu giler,2weeks lame tu paknil..yg penting jgn lupe beli ole2 utk kiteorg yg setia menanti kepulangan paknil ke tnh air..hehehe...luv u paknil..take k..

NuRuL FaRiHa said...

wah best2 cuti2 malaysia...

Suzy said...

A'skum abg aznil...

Suzy disni skali lg...

Erm...

Suzy baru saje bace article ttg abg aznil di majalah URTV td...

Tajuk : "BERCERITA TTG DUA ORG ANAKNYE,AZNIL SEBAK"

Kesian,Suzy pn trt rase sebak jgk bile selesai jer bace ttg article tersbt...

Kesian kt FIFI & RIKI,mujurlh diorg fhm dgn tgs abg aznil...

Utgnye abg aznil mempunyai anak yg baik & sentiase memahami situasi abg aznil...

FIFI & RIKI pn utg mempunyainye seorg bapa seperti abg aznil...

Yelah,wlu sesibuk mne skalipn abg aznil terhdp kerjaya nmn keluarge terutama anak2 ttp abg aznil tk lupekn...

Suzy bangga dgn sikap penyayang abg aznil terhdp keluarge...

Mungkin inilh kurniaan ALLAH terhdp abg aznil,kebahagiaan sekeluarge...

Ingin skali Suzy mengenali mereka seandainye diberi peluang...

Wlu ape pn yg terjadi,Suzy,bloggers serta pmnt2 abg aznil akn terus memberi skgn sphnye terhdp abg aznil...

Suzy tk pnh pts2 mendoakn yg terbaik buat abg aznil sekeluarge...

Ohh ye,kirenye abg aznil cuti 2 mngu ni nk ajak FIFI & RIKI pegi cuti ye?
Oklh,hv a wonderful holiday thr...

Hope u all be back home safely :)

Slm Syg Dari,
Suzylina...

lina said...

Assalamualaikum Pak Nil,

Selamat bercuti dan selamat kembali dengan selamat dia mana jua Pak nil bercuti.

tootsie said...

selamat bercuti pak Nil..hmm..2 weeks cuti...Pak nil nak gi umrah yea??? ;) kalau betul saya doakan Pak Nil selamat pergi & selamat pulang..kalau tak betul..SELAMAT jugalah segala-galanyer! :)

rillys said...

hepi hols!

enjoy ur vacation!

have a nice & safe journey!

*_*

usik usik said...

Pak nil,
Jangan lupa ambil gambar dan post kat blog ni..bagi kita orang kongsi tengok gambar percutian pak nil tu.

NieRadiNa said...

ala..paknil...tau dah pak nil pegi mana........gi umrah kan..

smoga paknil mendapat keberkatan dan doa dimakbulkan tuhan di dpan kaabah nati...

jgn lupa doakan kitaorg skali kat sni....

smoga slamat pegi n pulang......n take care...bye...

anne said...

So betul laaa you pegi umrah kan. Reza sebut kat Era tadi.

Saya doakan yg baik2 la untuk Abg Nil, safe trip, ibadah yang diterima Allah dan ketenangan hati di sana.

(p/s: baru sejam lebih 10-1@era hari pertama you cuti, you are missed already tau;-))

CkYnHaShiM said...

salam..pak nil...,

x best r pak nil x de kat 10@era.x syok la reza.rindu pak nil la.lambat g plak tu blk.g umrah ye?
moga paknil dapat keberkatan dari-NYA.slamat pegi slamat balik ye.take care.....sayang pak nil..

edzlin007 said...

paknil pegi umrah rupanya. semoga Allah memberkati paknil dan dimurahkan rezeki. dah agak dah paknil gi umrah.

Juana Intan said...

Salam Pak Nil..

La..patut le x nmpk Pak Nil dalam kring2. Pak Nil gie cuti2 ek..windu seh ngan Pak Nil..

Neway enjoy your journey & take care.
Selamat bercuti Pak Nil..

LMj said...

paknil gi umrah ek? semoga selamat pergi dan selamat kembali...

d_tieah^aznil said...
This comment has been removed by the author.
nacha said...

Selamat menunaikan ibadah Paknil. semoga tenang & mendapat keberkatan di tanah suci. amin...

jude said...

aaaar... paknil pegi x bawak saye... semoge selamat dalam percutian.. take care.. we love you paknil..

Suzy said...

A'skum...
Abg Aznil pegi umrah ye?
Alhamdulilah,smpi jgk abg aznil kt tnh suci Mekkah...
Suzy doakn abg aznil sekluarge "SLAMAT PEGI & SLAMAT JUGE ALIK"...
Msti tng jer kt sne kn...
Ttu membuat kite berlinangan airmata saat tbenye disne...
Abg Aznil dh alik nnt jgn lupe ye update blog...
Critekn pnglmn abg aznil disne...
Ttu byk yg indah2 yg ingin abg aznil kongsikn bersme kite smue...

Slm Syg Dari,
Suzylina...

JuzNun crews said...

hey aznil!saya peminat awak dari singapura...klau bleh insyallah satu hari nanti saya nak jadi hos kecoh macam awak...i love you!!!!cam mane kalau saya nak jadi pelakon,d j,dan ape-ape benda atau kerja yang sewaktu dengannya...tolong berikan saya dorongan atau nasihat...lastly!!!I LOVE YOU!!!!(i mean it)

faRah said...

farah bru taw dri ray yg paknil cuti peg menunaikan umrah..smoga paknil kusyuk dan tawaduk di sane ya..farah doakan paknil slmat kmbali..miss u paknil..

said...

Saya rase berbangga sangat dengar Paknil pegi menunaikan umrah walaupon sibok ngan keja! Yang penting Paknil tetap ingat pada yang Maha Esa!!

Alhamdulillah Allah telah panjang-kan umur dan memberi tubuh badan yang sehat untuk Paknil menunaikan umrah dengan sempurna!! Insya-Allah..

Semoga perjalanan umrah dan ziarah Paknil ini deberkati ALLAH dan perbelanjaan yang dikeluarkan untuknya akan digandakan pahala oleh Allah.. And, semoga Paknil mendapat umrah yang marbrurllah!!

Btw, fyi saya pon baru jer pegi umrah end of march ari tue.. Bile sampai kat sana mmg tak caya btul.. Masjid Nabawi yang tersergam indah n xpercaya Kaabah ade di depan mata saya. Slalu-nye tgk kat kaca tv je mmg terpegun!! Wahhh.. Rase nak pegi lagi pon ade gak!!

Pastu, dapat jugak saya melawat tmpt2 bersejarah spt Bukit Uhud, Jabal Rahmah, Muzium dan lain2 lagi

Then dapat tgk ramai umat islam dari serata dunia n yang klakar-nye macam² cara yang berbeza dieorg semayang sebab mereka ikut mahzab masing2..

One more thing, saya rasa impressed sangat tgk bangunan hilton hotel kat sana unique bangat!! Ianya diperbuat daripada kayu n ade satu hotel yang baru siap dibina kat situ pon chantek jugak!!

nway, Korang nanti kan la kepulangan Paknil yeaa?? Munginkah Paknil pulang dengan membotak-kan rambutnye atau tidak??!

Yang paling penting skali Paknil akan pegi dan pulang dengan selamat-nye dengan seisi keluarga!!
Dan mendapat kesihatan yang baik dari segi fizikal dan mental!!

*Jangan lupe upload gambar² Paknil kat Tanah Suci yeaa.. Teringin jugak saya tengok Paknil pakai jubah putih* ((: Hehehe..

AHALIM said...

Assalamualikum,Pak Nil.ok pak nil moga selamat pegi dan selamat balik.amin

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

selamat bercuti pak nil. moga happy kat saner nanti

oto said...

salam paknil..

semoga rezeki paknil makin murah..dan sentiasa dilimpahi rahmat dariNya..

take care pak nil!!

NieRadiNa said...

paknil....kata sbelum pgi nak singgah...bgtau pgi mana ....mananya.....

singgah baca komen je kot....k...bye...

Ctsukacheesecake said...

pak nil g mana? kalau balik cepat2 update c/w gambar2 yang mengancam...hehehehe

Pear said...

hai pak nil...semoga pak nil sihat pergi dan balik...

iNi DunIakU said...

hmmm... nnti sgt2 mewindui paknil...

Arien Dawson said...

Slmt pergi n kembali paknil...
insyallah...

hangeng said...

These bracelets have been designed to provide thomas sabo onlineshop
you with the largest possible quantity of ohrringe creolen benefits in a variety of different areas. They have been designed in a variety of different styles, thomas sabo online shop deutschland using different metals so that your personal thomas sabo uhr
tastes and budgets can be accommodated. angebote thomas sabo armketten The bracelets are available in different schmuck thomas sabo
sizes and are adjustable so that no matter thomas sabo shop what size your wrist is there will be a bracelet that will sabo charms
fit you and provide your body with all the benefits that are offered to you. thomas sabo schmuck
The core of the bracelets is constructed from thomas sabo glaube liebe hoffnung
flexible steel that is reported to have under gone a secret process that leads to its ionization.