Tuesday, August 12, 2008

COMEL TAK???!!!


Gambar ini diambil 35 tahun dahulu ketika Paknil berusia 11 tahun dan berada di Darjah 5B di Sekolah Rendah Jenis Kebangsaan Inggeris, Jalan Raja Muda, Kuala Lumpur. Paknil cuba nak ingat2 nama kawan2 ni. Jika ada di antara kawan dalam gambar ni yang terbaca blog ni, sila tinggal kan komen gak n contact address k. Erm....cubalah teka mana Paknil!!! Hehehe

(Terima Kasih Idris Atan atas gambar ini....)

(HARAP JANGAN ADA YANG MENGAMBIL GAMBAR INI TANPA KEIZINAN DARI PADA PAKNIL UNTUK APA TUJUAN SEKALIPUN)

31 comments:

ratna said...

masih tak dpt nak cam yg mana satu pak nil..

anne said...

i teka ....

Standing, top row, from left no 1.
Yg kecik, cute tu.

Yes?No? ;-)

nyonyacyber said...

alahai semuanya cute... gambar yg penuh bermakna kan paknil...

Farazila said...

erm..mana satu keh..
rase2 kat belah belakang...

Mrs Maznan said...

mestilah yg paling cute! ;p

@cu SaYaNg said...

iskh..mana satu pak nil nie..jenuh le nak kecik kan bijik mata nie nak cari pak nil...hehehehe...apa2 pun semua nye cute2 belaka... ;)

no need to reveal said...

kita tau..yang paling cute.mesti yang duduk kan pak nil.hehehe...(padahal tak tau mana satu pun) dah la pakai spek ni...heheh

Suzy said...

A'skum abg aznil...

Erm,susah jugak nak teka yang mane satu abg aznil ni ehh...
Puas suzy tengok satu persatu,tapi tak jugak cam,hehehehehe...
Lainlah muke abg aznil mase kanak2 dulu,yang mane ehh?
Walaupun smuenye cute2,tapi mesti abg aznil yang paling cute kan...
Memang betul2 suzy tak boleh cam...

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA...

Ayu said...

saya teka sama mcm anne :)

atty's said...

ekekekke..comeynya paknil..

-LaDy rAzOr- said...

mana satu ek?
x dapat nak cam la paknil....
sumer nmpk tomey jek....
hehehhee.....

edzlin007 said...

heheh, thanks paknil. tapi saya tak dapat dan tak berani nak tekalah. sebab dah puas belek, masih tak pasti mana satu. boleh tak dalam next posting atau komen kat bawah ni, paknil beritahu mana satu paknil. please... ku hanya mampu tertanya-tanya.

Juana Intan said...

salam pak nil..
mula2 tengok susah jugak nak teka mana satu pak nil. Tp rasa2 nya pak nil yang berdiri paling tepi (no. 1) sekali barisan yang belakang sekali. betul tak?hehehehe

sakurasa 2 said...

Ya sakura pun rasa2 pak nil yang berdiri paling tepi (no. 1 yg cute tu) barisan yang belakang sekali.

lily.lulu said...

alahai .. susahnya nak teka paknil ..

muka masa kecik2 dah x sama ngan muka skarang laaa

oto said...

salam pak nil..

waduh..waduh..apa kepayah sgt nk teka muka pak nil nie...tgk muka sume macam sama jer..beza pakai skirt dgn pakai suar jer.. hehe.. bleh gitu..

d'frinksh said...

my guess would be, front row, third from left..btol kah????

Faisal Admar said...

duduk 3 dari kiri :)

Suzy said...

A'skum Abg Aznil...

Erm,bile suzy tengok2 balik kan gambar tu...

Suzy rase abg aznil ni macam yang berdiri jer,top 1st from left hand corner...

Betul ker?Huhuhu,yang tu ader iras muke abg aznil...

Tak taulah kalau salah,hehehe...

Which ever abg aznil is,u're still the best & always in my heart...

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA...

Mohd Azmi bin Mohamed Idris said...

gambar2 dulu penuh bermakna buat kita kan?? bila kita tue tgk time sekolah dulu, rasa mcm nak pegi balik jer...hehe....

d_tieah^aznil said...

Comel.......
Kiter teka ek........
Kiter rasa Abg Aznil kt baris paling belakang & berada kt hujung sekali sebelah kiri.....
Betul x????????????
Budak tue jer yg comel.... hehehehe

Rohziah binti Jenal said...

Assalamualaikum,
saya rasakan, aznil yg berdiri dibaris belakang sebelah kiri sekali..(rambut beattles tu)...

En.Aznil kena beritahu betul atau tidak yea.

-zi-

big on blog said...

ye kot, yg rambut beattles tu.. hehe..

Mommy Lily said...

itu haaaa...yg berdiri sebelah yg berjambul baju putih kt tepi seluar hijau ada misai tu kannn...? hahahhaa

s2m3r said...

alahai kecik cenot gambarnya..hehehhe

http://adhila-picstop.fotopages.com/

NieRadiNa said...
This comment has been removed by the author.
NieRadiNa said...

haah...rasa2nya...atas skali......n sbelah kiri skali kalo dilihat dari pndangan hadapan....yg pling comel jer.....ha..ha...rmbut pak nil pn msa kcik2 fesyen gak yek...ala2 the beatles..agak jerla..kalo tekaan sya btul...bgtau jer la pak nil..

Opah Noi said...

Opah rasa yang no 2 dari kiri kot..mata Opah dah kelabu laa..

sniffa93_aznil4eva said...

haha xcam la uncle..
tp yg sure nye mesti uncle yg STYLE aha=)

love said...

Alah..cutenye..(hihihi)

azlin hashim said...

comel....comel.... layan....!!!!!