Wednesday, August 20, 2008

INILAH KEJE PAKNIL!!!

Paknil baru perasan yang Paknil ni suka ambik gambar gunakan henfon masa dalam kreta. Yelah Paknil ni kekadang boring tak tau nak buat apa dalam kreta bila dalam perjalanan ke sesuatu tempat atau show. Sambil pembantu Paknil drive, Paknil jadi boring kat belakang. Nak baca paper sambil kreta bergerak nanti Paknil pening. Jadi inilah keje Paknil! Amek gambar sendiri....hehehe.
Bila Paknil Check balik gallery henfon, baru prasan, rupanya ada banyak! Ini antara yang terpilih. Korang boleh undi, pose mana yang paling korang suka. Sorang boleh pilih 3 pose. Nanti Paknil bagi tau mana yang paling banyak undi....Alamak! Ini pun boleh jadi peraduan ke? Belasah jelah....suka2!

72 comments:

Putri Deena said...

comel la pak nil nie... saya pong sker amik gamba dlm kete..hehee. tp bukan kete mewah mcm pak nil la..heheheh...sayang pak nil!!

Putri Deena said...

saya undi no. 24..besh!!

MyWoldPlus said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Suzy said...

A'skum Abg Aznil...

Erm,susah nak pilih ni gambar no. brape yang paling suzy favourite...

Hehehe...

Nak ikutkan hati pilih semue jer...

Tapi abg aznil dah suruh pilih 3 jer kan...

Ok,takper biar suzy pilih yer yang mane paling2 suzy favourite...

Suzy pilih gambar no.1,6 & 27 :)

Tat's my very favourite pics of u...

Tapi walau macam mane pun abg aznil ambil gambar asalkan abg aznil happy,suzy tumpang happy samer...

Miss u lots here...

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA...

cintalaila said...

Memang menarik... 9,24,27

http://cintalaila@blogspot.com

atie said...

hiks atie vote 2,9 & 25
tomeii je pose pak nil
fotogenik gak ler :P

nyonyacyber said...

paknil... kita nak undi gaks.. mata kita rasa yg no 2, 9 & 13 tu comei sgt...

p/s: paknil.. hadiahnyer apa ek? ekekekek teruk tul nyonya nih.. asyik nak hadiah jer.. hehehe

azlin hashim said...

comel...comel...mmg comel... sekali pandang sebijik mcm pelakon korea...
org suker gmbar no 2, 4 & 13...

no need to reveal said...

kita pilih 20. 24 dan 27...sejibik cam pelakon korea hehe..cutela pak nil ni ehhehe

nacha said...

Paknil ni mmg la raja posing. hehehe...

my vote goes to:-

no. 2 : u look so handsome
no. 6 : mcm tagline Fatin AF5 "ada style la"
no. 20 : amboi! cute nyer dia. x npk mcm 40-an pun.

alahai! nape x leh undi byk2 ek? actually byk gambo yg sy suka. each & every photo tu memberi pelbagai makna yg tersirat. hahaha.. mcm nak tilik nasib la plak. jgn marah aaa...

ratna said...

pak nil..
susah la nak buat 3 pilihan..tp saya pilih yg no.24. tu lain sikit la.. yg lain tu semuanya mcm pose yg sama jer..

anyway, dlm gambar2 ni pak nil mcm artis hong kong dah saya tgk.

anne said...

my votes - 2,13,23

(abg aznil, di sebalik pose2 yang handsome, banyak gak pose muka tekejut eh...hehehe.takpe comei gak)

Juana Intan said...

susah ni nak pilih pak nil..hehehehe.Dah le wajah pak nil ni mesra camera..tomei bangat. Among all the most favourite saya pilih pic no 2, 5 & 11.

iLa @ LaLa said...

La undi:
nombot 2 >> ensem taw!!
Nombot 6 >> huhuuhhu..
nombot 24 >> over taw!

kekekke.. jgn marah pak nil!!

edzlin007 said...

salam paknil. hehe, sian paknil ni. boring sangat ek duduk kat belakang tu.

saya pilih no. 9, 23, dan 27.

sebab dalam pictures tu, paknil nampak sangat muda la....hehehe, suka3.

@cu SaYaNg said...

hahahaa...sama la hobi kita pak nil :D

acu suka gmbr paknil yg 25...
susah tu nak amik gmbr blkg seat...
hehehehee

echah_syed said...

20,7 & 2 cute pic ni..paknil mcm anak saya laa suke ambek pic sendiri..:p

wow kete paknil mewah laa.sgt berbangga sbb ade artis yg kaya,mewah mcm paknil atas daya usaha sendiri bkn nak kaya instant kawen jer dgn datuk yg mmg dah teeeeeeeeet !

2,3 hari kawen datuk tu padam..OKB tuu !

Liz said...

salam paknil

i choose 9,27 n 24

sakurasa 2 said...

Sakura pilih pic no.20,23 & 27 :))

CkYnHaShiM said...

eemmmmm.........saya undi pic yg no 2 , 13 & 20.paknil ni awet mude r.cam mude belia jerk.he..he....

dr. Love said...

Paknil picca yang saya suke is

no 2: ceria bangat picca tue. Btw, shirt Paknil chantekk in that picca!! i like it.. Serious~

no 8: Simple n nampak muda trang tang tang!! Hehe

no 21: pose Paknil cute n manja gituuuuu!! ahaks~

I wonder kenapa most of ur picca nampak cam remaja muda ekkkkk?? Ape rahsia nyer?? *wink* Mind to share?? Eventhou im still young juz wanna know..cewaaaahh!!~ Kwang³..

All da best yeah Paknil!!
Caiyok!! caiyok!~
lots of luv dr <3
Mwaksssss~

lillies said...

sume pic2 tu cumil2 n ensem2...i vote for all....!!!pak nil kan mmg cute n ensem.....

LUV U.....!!!!

Farazila said...

paknil...
ni ha saya nk vote...
undian sy mmg tepat pak nil..

sy suka pic yang..

4
9
23

mmg pic tu da best taw...

-LaDy rAzOr- said...

paknil...
saya suka picha nombor 7 & 24....
picha yang x kontrol...sempoi!

atty's said...

saya pilih 2,13,27

Nilakesuma said...

24,25..27...huhu kelako lah

eiLda epaL said...

paKniL...

mcm taK cukUp jer nak piliH 3 daRi gambaR yg baNyak tu...hehehe...

tapi,saya pilih gambar 2,15 dan 20.

tulaH muka paKnil yang saya rase chOmey tapi dari berbagaI sudut...

sayaNg pakniL gak =)

Adawiyah said...

Assalamualaikum Abg Aznil... saya suka photo no:14 :-)... sebab nampak natural & hati terasa senang bila memandangnya.

april RD said...

Hi uncle Aznil...

i like numb 6, 21 & 24...

Eiba said...

Memang cute miut...so eiba pilih no. 2,3 dan 14..cayalah...

Eita said...

kt plak nak pilih heee :)
No 2 - Nampak kemas dan bergaya!
No 4 - Nampak masih remaja..
tak nmpk 40an pun
No tak tahu sbb semuanya gamba2 pa nil ok la tu...

ellyn said...

kita pun suka gbr no 27 tu...

camna pak nil menten muda ek...
bgtau la rahsia....

oto said...

salam pak nil..

wokey... saya nk pilih..
1) No. 2
2) No. 6
3) No. 27

tapi gambo pak nil mcm tk cukup tido je mata tu.. kesian nengok..tp tang idung tu,mancung tk hengattt.... comey rupanya pak nil yg dh berumur nie..hihi

ok pak nil, take care! luv u!!

Latifah said...

saya undi gambar no. 2, 9 dan 16. sumer dari different angles of pak nil.

reena said...

semua gambar pak nil hencem tapi plg suka nombor 2,9 & 21. yg lain2 nape mulut same patern aje ni. hehe.. jgn mare yek

reena said...

ehh...lupe nak bgtau.. hobby kite ni serupa sebenarnya. tgklah sendiri gmbr kite tu

May Jiuan said...

helo uncle aznil...
sy chinese..hehe..

sgt happy sbb dpt jumpa aznil at aeon jusco bukit tinggi...so handsome!!

^^i choose 2,13,27 ^^

tata~take care

sniffa93_aznil4eva said...

seme gamba ifa ske! haha
keyh2..if pilih 3 je..
ifa ske no. 9,13,27=))

hope uncle happy alwAyz yah!^_^

rahmahnasri said...

Assalammualaikum,
semua nya cute..Pak nil ni awet mudalah...boleh bagi tips tak? tak gayapun umur 40 someting...macam early 20ies je..what's your secret...?sebab tu bebudak dalam tom tom bak panggil u abg aznil bukan pak nil.

cindataman said...

hai Pak Nil!!

i vote for photo numero 6, 21 n 25.

no 6 sebab paknil nampak ensem ^-^
no 21 sbb suka that shot
no 25 sbb PakNil tgh tayang bag LV dia. hiks!

take care PakNil :)

thejamil said...

16, 23, 27.
Siapa nak kira semua ni...

Anggerik Hutan said...

sy vote no 2,4 n 14

Zuhaini said...

sy vote no 9! mcm artis Korea.. heheh

Cik Choki said...

hehe. saya xnak comment pic mana yg bes. tp saya perasan pic 26. ade typo. pttnye blogspot jadik blogsot. hehe. ala, sume pic pak nil pun menawan. nampak muda btol. kejelesan melanda

wahdi said...

saya nak pilih pic paknil yg ni :

http://wahdi.blogspot.com/2006/08/selamat-pengantin-baru.html

su77 said...

Abg Aznil, saya pilih
1. 27
2. 23
3. 4 (sebab comel.. hehe)

IBU KUMBANG said...

hehehe.. saya suke no. 24..

NieRadiNa said...

sya lak vote yg no. 2,6,27......

sbb...yg 2 n 6 tuh pak nil nmpak cute....yg 27 tuh cm allahyarham sudirman lak....sbb pkai topi....cute gak...pak nil jgn perasan tau...

Along Abdul Karim said...

baru lepas nengok 'Macam-Macam Aznil' kat Astro... Waktu nengok tu tiba2 hati berkata "..patut le Paknil nie awet muda, gelak & happy sentiasa.."
Along pilih pose nos 2, 4 & 20.

TAKE CARE yek Paknil :D

cuteaslina said...

2...6...24...tapi plg best 24...haha...nampak real cam candid...itu yg kite suke...haha!! ;p

gen2 said...

Hi pak nil..i like all ur pics. But my fav is the last one. Terperanjat coz' reminds me of arwah sudir..apa apa pun..all the best to u and thank you for making my days when i'm down and lost in life..

d_tieah said...

Owh hoooooooo........
Memang semua gambo2 tue, cantik menarik tertarik kau memang da bomb la....
But, kiter pilih no.....????

No 2
No 20
No 27

Kenapa kiter pilih no 2, 20, 27????????

Sebab..........

Gambar2 tue semua memang menampakkan Aznil Hj Nawawi lebih muda, macho & agak comel gak.........=)

Che'Yot said...

paknil memang sangat-sangat cute ok..
i choose:

2: coz bibir seksi...upppsss..
13: macam budak baru abis PMR..cute sungguh
20: cak!!!

A S f a r i n a said...

haii...o0oo...ade SSAGS rupenye (Sindrom Suka Ambik Gambar Sendiri)...heehee~...

zamz said...

sume gambar lebih kurang sama je la...dari segi ekspresi dan jugak...yela org pun yg sama kan hehe

siti said...

2, 6, 27

iff_ifah said...

salam pak nil
sumer pose pak nil sy suker..
paling sy suke pose pak nil...
....> no. 2
....> no. 9
....> no. 27

Semoga pak nil sentiasa ceria & senyum2 la selalu....
Hiasi peribadi dgn keimanan dan ketaqwaan....SALAMZZ

eiza said...

nak pilih:
no 2, no16,no25

seera r said...

pak nil...semua pun gambo lepas touch up....amik a gambar baru bgn tido ke...eime kelamkabut nak kuar pagi-pagi ke....yg ori....mmmmh! caaayang pak nil!

Hawa said...

Asalamualaikum..
Hi!!

Mana satu sy suka?
Sy suka semua.ahhaahha...sekali lagi tgk cm andy lau pun ade.

All the best abg aznil..!I respect the way u climb up to this stage.

~ Hawa ~

een said...

samekom pak nil...sihat tak?arap2 sihat..kalo kite kan pak nil,kite suke gamdo no.6,10ngan 27 kalo tak silap..pak nil,,pak nil jaga kesihatan tau psl kalo pak nil skit,tak de sape yang boleh gantikan pak nil..samekom..sayang pak nil...

een said...

camekom...lagi skali...yang no.gambo yang kite ckp tadi 2 slah ah pak nil...kite suke yang no.2.13 ngan 27...dah cek blik smule baru perasan..sowi..pape pun pak nil tetap yang terbest pade kte n pade smue..bye pak nil..nite n gud luck for everything...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

2...6...11....slamat bposer pak nil...

nurulizz ™ said...

heheee soke2!!!
no 1 mcm manyak mekap sajekkk heheee
tp soke nombor 21 & 24 hehee
sgt cumel2 ^__^

ashari said...

Salam kenal dari saya www.udin57-ashari.blogspot.com SELAMAT BERPUASA...SEMOGA SIHAT WALAFIAT.

Rahmat & Siti said...

Hai pak nil..saya nak vote no 2,9 dn 13. alah..sume nya saya suke lah pak nil. cute2 muka pak nil ni.hehehe..

zana said...

Assalamualaikum Pak Nil,
saya pilih gambar no

9 - macam budak skolah
11 - ni muka pak nil yang biasa tengok kat tv.... ceria selalu
20 - dah macam dafi pun ada...

apa2 pak nil tetap nampak muda. mungkin sebab suka ketawa, dan sebab pak nil suka cakap pak nil muda, tu dah kira doa tu

p/s: kalau boring layan ler dvd kat belakang tu pak nil... hehehe

bell said...

saya suka:
no 9 - eyebrows yg sgt menarik
no 24 - muka terkejut aznil yg agak cumil
no 25 - ade logo Louis Vuitton which is my fav!!

afdsmkad said...

pak nil..tu bantal ke ape yg corak rimau bintang 2???
sape ngan my comftr::

saadah said...

klaka la adew gak slebriti trknal cam pak nil hobi ske amik gambar..hik3..dsbabkan sume pic2 2 besh & cutee..saya vote sume!!

babymia said...

25! coz ada lv.. :D

LyDia DeLia said...

abg aznil!! kalau undi dapat hadiah ke?hehe..tak dapat hadiah pon nak undi jugak laa..saya suke yang 25..nampak LV..kekeke..