Thursday, March 26, 2009

TERIMA KASIH SU3Y!!!

Ketawa sorang Paknil tengok gambar yang Su3y buat untuk Paknil. Cukup kreatif dan Paknil siap buat screen saver kat komputer ofis! Anyway, Paknil dah lawat laman web Su3y. Well Done! Geng lain yang belum singgah, jemputlah ke sana. Baru Paknil tau latarbelakang Su3y. Korang yang nak ke sana klik sini! Saper2 lagi ada menda kreatif berkaitan Paknil yang korang buat, bolehlah hantarkan ke aznilnawawi@yahoo.co.uk . Thanks again Su3y!

30 comments:

Saimal said...

kalo paknil rjin..paknil leyh edit gamba kat www.photofunia.com

kat ctu byk ag paknil leyh wat..sng n cpt =) tp paknil da mmg ensem..xedit pun paknil tetap d ati

nur nina said...

xley bkak bl0g su3y l0r..
sedih2~~

αznιℓαnιℓαρℓє said...

HBEHEH, Akk Suzy ada taruk kat blog nya.

Akk Suzy mesti happy (:

Akk Suzy punya blog private.

Hehe, nice laa the photos.

Ada Uncle Aznil dan kucing (:

anne said...

hehehe, gambar-gambar yang tak mungkin dapat ambil di alam realiti ni...;-) since you geli kucing!

edzlin007 said...

salam paknil.

hahahaa tahniah-tahniah suzy. see i told u paknil will appreciate it.

fans paknil memang ramai yang kreatif pun, cuma malu-malu kucing je tu.

hee...aznil dgn kucing...hmmm

Su3y said...

A'skum abg aznil...

Pertama sekali suzy ingin mengucapkan ribuan terima kasih juga kepada abg aznil...

Sama-sama abg aznil...

Suzy tak sangka sama sekali abg aznil boleh geli hati tengok gambar-gambar yang suzy dah edit tu,mula-mula takut-takut juga...

Takut abg aznil tak suke ke,manelah tau kan...

Hehehe,kelakar kan gambar-gambar tu semua?

Terlintas pulak teringatkan abg aznil mase suzy tengah edit photo suzy,kebetulan pulak ade gambar-gambar kucing...

Suzy tau abg aznil memang takut dengan kucing :P

So suzy pun tanpa berlengah lagi terus jer edit gambar-gambar abg aznil,lagipun in real life macam akak anne cakapkan diatas ni mungkin kite tak dapatlah nak lihat abg aznil ambil gambar dengan kucing...

Kwang kwang kwang...

Oh ya abg aznil,suzy lupa nak beritau abg aznil yang blog suzy tu private so hanya orang-orang yang suzy invite saje yang boleh ke blog suzy tu...

Next time ade ape-ape yang menarik suzy send lagi ye :P

Hehehe...

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

m.zek.el said...

suzy ni nak bagi org yg dia trust jer kot...huhuhu

iena said...

slalunya sy edit pic sendiri jew...tp paknil siap org len tlg edit lagi....wohoo..best betol...

towwwge said...

Salam Pak Nil,

nak masuk juga link yang pak nil bagi tu tp dia perlu jemputan laaaa...tak leh tak leh tak leh :(

www.towwwge.blogspot.com

ZARA ALUWI said...

Assalamualaikum Paknil,
Nampak macam dah berani dengan kucing... bagus ler. Kepada su3y, cantiklah... macammana buat gambar ghitew yer...

oto said...

salam pak nil..

comey lak gambar pak nil bila suzy buat gitu..pak nil,betul ke pak nil nk dtg bp ari sabtu ni....? kita nk bwk anak2 jumap pak nil nih... bestnye................................!!!!! jumpa nnti ye paknil.. insyaAllah..salam sayang dari mama oto & anak2...

Syafiq Zaimi said...

Hype...Great site.

Check this out!
SyafzPIC Blog

NieRadiNa said...

salam..

he..he..tula paknil tkut kucing lg..sya pung.....ha..ha..

wah..nati sya try wat ek paknil..lain pic lak..

pape pun su..mmg kreatif..

jiji najiy said...

mesti sis suzy tuh fan NO 1 pak nil kann

sniffa93_aznil4eva said...

hehe. kak suzy edit ek!
smart edit kan uncle!
*claps* *claps*=D

aah en. kak suzy private blog..alang2 if kak suzy bace niyh..ifa nak ckp yg ifa try msk blog akak tp xpat ouh! xanga pon dah xpakai kan.. hehe

uncle..EPI ALWAYZ KEYH!

psst:uncle n korunk..esk EARTH HOUR.jom ramai2 join yep

beh said...

paknil ada request

next season macam2 aznil invite heliza af5 pliz..da lama tgu heliza dlm mma tp x muncul2 sobs..

beh said...

paknil

kalau ada ms jom la join blog heliza gak @ www.heliza.com/blog

sama meriah cm blog paknil..x caye sila layari web di atas

Zamir Hady said...

salam.
pak nil !
i saw u at queensbay mall!
ingatkan pak nil join gempak.
batang hidung paknil pun tak nmpak atas stage.

SYED NAHAR said...

pak nil? tak syok le panggil pak. abg nil dah la. br ade keleeeees menjahit. haaa..by d way, saya ni pemca blog abg nil dari new delhi. namaste! mere nam nahar. cekidaud.

armin said...

miaww.....

sugihsakti said...

'MIRACLE FLUSK' - Produk Ajaib 2009 !!

http://ajaib2009.blogspot.com
http://ajaib2009.blogspot.com

~natasyakaisarra~ said...

pak nil mmg cute tau~~!ngee~~

jon hafkian said...

wahhh....comelnya pic kucing 2 ekor tu

gurlz said...
This comment has been removed by the author.
gurlz said...

woww cantiknya gambar kak suzy bikin...
gambar dua ekor kucing tu sgt menarik time diaorg tgh tgk televisyen...
tambahan ag paknil ada sekali...
i very2 love it...

SaiyidahAisyah said...

paknil
bukan ke paknil takut kucen?
hehehe santek lor pict tuh. fiwiii
cam betol2 ja paknil bela kucen. aha

AbcPlus said...

Kenapa Paknil geli/takut kat kucing ? Binatang kesayangan Nabi SAW ni kalau kena gaya memeliharanya boleh faham cakap kita . Kucing saya Paknil nak masuk rumah pun mengiaw dulu (bagi salam kot) dan nak masuk bilik air pun mengiaw jugak...tidur pun nak kat bilik ,pagi subuh kita bangun dia pun ikut jugak , pendek kata best Paknil .....

Yaniez said...

tak dpt buka su3y nye blog.. utk invited reader saja... tak pe la...

apa pun mmg kelakar la gambar tu semua... ehehe

kim said...

haah..
so sweetest!!btul kata abcplus,kucing nie kdg2 amatlah mengerti apa2 yang kita sruh..kat umah nie,ada sekor je kucing..so,sngla handle..hee.even,time kte mkn dia dok senyap..ble kte da abis mkn bru bising..begitulah kucing..
meoww!!

dudu said...

cara merawat bulu kucing
cara membuat makanan kucing
cara merawat bayi kucing
nama kucing yang bagus
cara membuat kucing gemuk
cara mengubur kucing