Tuesday, April 14, 2009

ALHAMDULILLAH! TERIMA KASIH SEMUA!!!


Apa lagi yang boleh Paknil ucapkan selain daripada ucapan ALHAMDULILLAH pada rezeki kali ke enam di Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2008 ini. Bersyukur sangat-sangat pada kurniaan Illahi ini dan sememangnya Paknil masih dapat rasa kejutannya. Ikhlas Paknil katakan, Paknil terkejut dengan keputusan ini sebab setelah memenangi lebih dari tiga kali tiga tahun yang dulu, Paknil sentiasa bersedia untuk kalah. Namun ini yang dinamakan rezeki dan Paknil sangat berterima kasih kepada peminat serta penyokong Paknil yang masih percaya pada kemampuan Paknil.
Terima kasih kepada semua yang begitu tekun menggunting akhbar BH, memangkah dan menghantarkannya. Hanya Tuhan yang dapat membalas jasa korang semua.
ANUGERAH PENGACARA TV LELAKI POPULAR 2008
Calon-calon yang bertanding semakin hebat dari segi kerja mereka. Namun bila nama Paknil masih lagi diumumkan sebagai pemenang, Paknil ingin pesan kepada calon-calon yang lain agar jangan rasa kecewa sebab ingatlah bahawa Paknil menunggu 13 tahun sebelum trofi pertama sampai ke tangan Paknil.
Walaupun ada yang ingin melihat wajah baru menjulang trofi itu tapi Paknil sikit pun tak kecil hati dengan komen macam tu.Paknil akan terus berikan saingan kepada angkatan baru agar kerja kita semakin menarik dan mencabar.

ANUGERAH PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR 2008
Tahniah buat FBI kerana sekali lagi mengungguli kategori itu. Walaupun kecundang, bagi Paknil ini baru permulaan kerjaya Paknil di bidang radio. Jika Paknil boleh tunggu 13 tahun sebelum menggenggam trofi Pengacara Popular, Paknil juga sanggup tunggu 13 tahun untuk trofi kategori ini.
Yelah, bila bekerja ada saingan baru bersemangat sikit dan kita tidak akan leka dan kena kerja keras. Saingan ini sangat sihat dan Paknil tak kisah pun kalah kategori ini. Paknil nak kerja keras lagi dan nak pastikan pendengar percaya kepada kerja Paknil.
Terima kasih juga kepada yang memangkah nama Paknil dalam kategori ini!
BINTANG PALING POPULAR 2008
Tahniah buat Nabil kerana menjadi yang paling popular tahun ini. Rezeki anak muda ni memang murah sejak memenangi Raja Lawak. Aura Nabil memang kuat dan hanya mereka yang mempunyai Aura sahaja yang layak digelar Paling Popular!
Paknil? Ada ke ‘aura’nya? Takpelah, Paknil tak pernah terfikir akan bergelar paling popular sebab Paknil bukannya pelakon, pelawak atau penyanyi yang mempunyai aura yang hebat.
Dalam pada tu, Paknil ucap Terima Kasih juga kepada penyokong Paknil yang meletakkan nama Paknil untuk dinobatkan sebagai Bintang Paling Popular! Terperanjat Paknil bila Paknil diberitahu yang Paknil adalah pada ranking ke 4! Alhamdulillah. Ini pun Paknil dah bersyukur sangat dah.
Semua ini bagai menyuntik semangat baru buat Paknil agar terus memberikan yang terbaik untuk semua di samping untuk terus menjaga kepercayaan peminat. Paknil berdoa pada Tuhan agar memelihara pekerti Paknil dan terus memberi kesihatan yang baik buat Paknil agar dapat terus mencari rezeki yang halal! Amin.

103 comments:

fIffy fAzRyAn MuNaWeR said...

askum pak nil..ne fiffy dari sandakan...apapun kemenangan ini adalah simbol usaha keras yang tak pernah ternoktah...selagi fiffy rasa pak nil yang patut ambil trofi ini...selagi itulah fiffy xkan berhenti memangkah nama paknil sebagai calon yang layak menerima trofi ini...so,,,congratulations...i will follow ur career sampai bila2 pun....

anne said...

Abg Aznil,

Congratulations. Alhamdulillah, menang lagi!

Walaupun, tak menang untuk penyampai radio, for me personally, & i'm sure utk pendengar2 slot 10-1 (dulu), dan sekarang Riuh Pagi, Aznil Nawawi adalah penyampai radio no1 untuk kami!!

fahmi said...

assalamualaikum Pak Nil.. tahniah atas kejayaan anda.. keep up da good work ok... tom tom bak!!!

zati said...

salam, paknil.. saya zati dr sungai petani, kedah..
tahniah atas kemenangan paknil dlm abpbh baru2 ni.. (^_^)v
moga2 paknil beroleh kejayaan demi kejayaan dlm setiap usaha paknil, amin..
saya nak tny skit kalau paknil tak keberatan, paknil g mane kebelakangan ni??
mak saya slalu 'on' radio era pg2 masa g kelas semata-mata nk dengar celoteh paknil..
lastly.. congrats again atas anugerah yang diraih, keep up the good work! (^_^)v, salam.

catz_mafia said...

Paknil,
Tahniah.. semoga terus sukses..

αznιℓαnιℓαρℓє said...

Assalamualaikum Uncle Aznil!

Congrats! Menang lagi tahun ini, Syukur Alhamdulillah ;D

Walaupun tak menang Penyampai Radio Lelaki Paling Popular, Uncle Aznil sudah no 1 dalam hati peminat Uncle Aznil ;D

αznιℓαnιℓαρℓє said...

PS: Saya suka pakaian Uncle Aznil at last dapat tengok apa Uncle Aznil pakai;D

M@nje LuV@a said...

slm pak nil...

yup alhamdullillah...pak nil mmg number 1...ade class t'sendiri...semoga pak nil terus kekal yang t'baik & t'popular...haha

nadea said...

thniah pak nil
:)

AnDeH said...

tahniah unt pak nil...
pak nil mmg layak unt mng kategori tersebut..
smg trs success

-Andeh-

jUe said...

tahniah pak nil....pak nil sememanng layak daripada yang layak....u are the best.......gelagat pak nil mmg semua mencuitkan hati....lebih2 lagi dengan gelak pak nil....u are gooog mennnnnn dude...

edzlin007 said...

salam paknil.

cantiknya baju paknil. tahniah paknil tuk anugerah ini. tahun depan saya akan pangkah paknil lagi.hehe.

terima kasih sudi kongsi gambar di sini.

dana said...

askum....

congrats pak nil di atas kejayaan yg di terima.... tak sangka paknil dh pegang gelaran tuh 7 kali kn....

keep up the gud work paknil,.... luv u

M.Haikal said...

wah2
dah agak pak nil menang.
tahniah.
XD

@_da said...

Pilihan kami semua tepat!!! pak nil mmg best.. pak nil lg WORLD....

Molotov Gurlz said...

assalamualaikum paknil...congratzzz...tahniah kami ucapkan...Pak Nil mmg best...Pak Nil mmg layak memegang gelaran pengacara t'popular dan t'baik...x kisah la 10 kali ke, 20 kali ke...haha..U r the best Malaysian host...
p/s:Pak Nil smart la..

Elynn said...

Akm, PakNil dalam byk-2 photo kan , elynn tertarik dengan photo pak nil bersama RABBANI, selalu elynn baca magazine atau media elektronik jarang tgk kemesraan dan kesantunan artis kita dgn artis nasyid. Tapi pak nil ni lain sikit ler...

Entahlah apa yang lain, kemesraan tiada sepandanan, tak kira siapa dia dan kita kemesraan sesama artis tak perlu ada diskriminasi.

Caiyokkkkkkksssss paknil, keramahan anda dan keterbukaan anda sesama artis itu yang menjadikan hubungan sesama artis baik dipandang....

Anyaway " TAHNIAH" kamai terus menyokong anda !

Hafis HBD said...

TAHNIAH PAK NIL,

Yaniez said...

salam pak nil,
tahniah pak nil memenangi anugerah tu...
memang dah agak pak nil pasti menang lagi...

Semoga pak nil akan terus berjaya... amin

Azmil said...

tahniah paknil..nsb baik mlm tu sempat gak tgk abpbh09 sbb ada hal..lg best dpt tgk paknil dpt anugerah trofi gak =)

Azmil said...

eh, silap taip lak abpbh09..sbnrnya abpbh08 hehehe..

sakurasa 2 said...

Congrats pak nil
mmg best
U r the best Malaysian host!!!

Nur Dini Jamari said...

Tahniah,Pak Nil..!!!!1

Mamasyaza said...

tahniah paknil...anak2 sy melompat2 bila tgk paknil menang...sronok gilerrr diaorg

hepypumpkin said...

askum paknil...ayu nih pd n9...congrate....hepy sgt paknil menang..hehe...paknil mmg layak dpt award tuh..x sia2 usaha keras paknil slame ni...hope paknil sentiasa menjadi diri paknil yg sbnr yg disenangi ramai k....i'm ur big fan..MMMMUUUUAAAAHHH...cyg paknil...

E.L.I.Z.A said...

omedeto paknil...
mmg xde pengacara lain yg boleh menandingi kehebatan paknil..
sememangnya u're the great paknil
congratezzz
keep up the gud work!
L E B I U

chilun @ cik pau @ bibimie said...

congratulations! semoga sentiasa dihati peminat :)

AINI NORAINI said...

congrates paknill...mmg da bajet paknil dpt award ni..pak nil mmg the best laa....:)

cik boneca chanteq said...

paknil mmg no 1 hot di malaysia...
syg giler kt paknil...
mau ketemu sama kamu dan din beramboi kalau bleh..keke..:p

Mama Danish said...

kongret paknil..paknil mmg hebat..sy dh agak mmg paknil yg akan menang..u r the great dude,,keep up d gud work...paknil sentiasa dlm ati sy..my boy minat sgt kt paknil...mmg word la...i lap u paknil

Linda Amri said...

Salam Paknil,
Untuk kesekian kalinya - TAHNIAH!Syabas diucapkan kepada Paknil. Pedulikan apa orang kata, yang penting Paknil tetap di hati kami sebagai pengacara paling popular.

Ya, betul, ini adalah cabaran buat pengacara terbaharu, agar mereka lebih bersemangat dan berdedikasi untuk menjadi yang terbaik antara yang terrrbaik. Sememangnya bukan senang nak mencipta nama kerana ia memerlukan kesabaran, kesungguhan dan iltizam untuk sentiasa memperbaiki diri.

Semoga Paknil terus ceria untuk menceriakan hari-hari kami!

cekkeya said...

salam paknil...

tahniah dan semoga paknil makin maju lagi ke hadapan...

teruskan maju!

Su3y said...

A'skum abg aznil...

Syukur,alhamdulilah...

Pertama sekali suzy bersyukur sangat-sangat kerna dapat juga suzy menyaksikannye secara live di tv3...

Rumah suzy dapat tv3 :)
Hehehe...

Disamping itu...

Suzy juga turut berkongsi kegembiraan bersama-sama abg aznil & juga dato' siti...

Sebaik saja nama disebut sebagai pemenang,suzylah orang yang paling happy sekali pada ketika tu...

Allah saja yang tau betapa happynye suzy...

Ape taknye?abg aznil & juga dato' siti dapat mengekalkan kemenangan...

Dapat juga bawa pulang trofi,taklah tangan kosong kan...

Walaupun tewas ditangan faizal ismail untuk kategori 'penyampai radio lelaki paling popular' abg aznil tetap dihati & menjadi pilihan ramai...

Teruskan perjuangan abg aznil,kerna abg aznil tiada tandingannye(ikhlas dari hati)...

Mungkin belum rezeki abg aznil untuk memenangi trofi bagi kategori 'penyampai radio lelaki paling popular',insyallah bile dah tiba rezeki abg aznil akan dapat juga membawa pulang trofi tersebut...

Ape-ape pun u're still the best & will always stay in my heart...

Sehingga bila-bila sekalipun,suzy tetap akan terus menyokong abg aznil walaupun berada dinegara jiran...

How i wish i am living in KL...

Akhir sekali disamping kegembiraan & keceriaan malam abpbh yang dikongsi bersama,suzy juga turut berdukacita atas dua sebab-sebab dibawah ni...

I felt so touched,1stly pabila abg aznil menahan airmata ketika membuat ucapan...

2ndly,pabila dato' siti juga menahan sebak ketika teringat arwah ayahandanya ketika sedang membuat ucapan...

Kedua-duanya secara tak langsung,suzy juga menahan airmata & sebak...

Berkongsi suka & juga duka bersama-sama...

Suzy sentiasa doakan yang terbaik buat abg aznil,dalam apa juga yang mendatang...

Insyallah,semoga doa-doa suzy dimakbulkan...amin!

Last but not least,
SPECIAL CONGRATS TO U,ABG AZNIL!!!

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

mij0ohAns said...

salam paknil..
CONGRATS ok diatas kemenangan paknil..
mmg dah agak paknil mesti menang punye..
PAKNIL THE BEST!=)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

congratz pak nil....

Kay Faizal said...

PAK NIL ROCK!Tahniah! tahun depan kitorang undi lagi!

cik_ah82 said...

ntahla pak nil, frankyly speaking kan, i think u deserve more than faizal tuk kategori penyampai radio..
skang ni pun, saya ngan suami tertunggu2 20 april ni tuk pak nil ngan abg din on air balik..seksa nk tunggu..era xpatut letak ray tuk pagi2 camtu, soo boring n xcukup ilmu..pagi2 nk dengar yg riuh..;)
tahniah pak nil, tahun depan menang lagik dan tambah lagik award!

Fazrulls said...

Salam Bro,

Sekalung Tahniah diatas kemenangan..anda...

Sekian

Mummy Zuan said...

tahniah paknil!!!!we love you!!!

Yaya said...

salam pak nil :)
congrats again.
loves!

awien said...

askum paknil
hehehe
congratulation to you
harap terus maju dlm bidang yg paknil ceburi
love you pak nil
:)

rizz said...

congart to paknil love u!! hehehe

neezareef said...

congratz pak nil
u really2 deserved the award

Neji said...

Pak Nil.. tahniah bebanyak!! teruskan kerja yang baik.. Jadi Pengarah lar plak Pak Nil..

udienjai said...

congrate pak nil.. =)
goodluck in ur life!

Kak Nora said...

Hi Aznil,
Congratulations. You're the BEST among the BEST! Hidup Minangkabau!!!

ABCPlus said...

Alhamdulillah rezeki Paknil lagi ,cabaran utk mengekalkan anugerah ini bukanya mudah , banyak pekara perlu dilakukan dgn teliti agar menghasilkan sesuatu yg berkualiti dan dapat diperakui oleh semua pihak , ikutlah resam padi makin tunduk makin
berisi ... tumpang gembira dgn kejayaan ini...alhamdulillah.

ALIFF AQILL said...

Salam Paknil...
You deserved that trophy.. xsabaq nk tunggu paknil muncul semula dalam "RIUH PAGI DI ERA"... Sker dgr celoteh Paknil dgn Din Beramboi..
Congratulation!!

Deewan said...

Akum. Tahniah abg aznil. E2lah dikatakan rezeki ats penat lelah n berkat ksbran abg aznil. Wlu thn ni abg aznil hanya dpt 1 anugerah tp ia melambangkan abg msh tetap pengacara no.1. Kami ttp dihati abg aznil n sentiasa mendoakan abg.aznil.

siti said...

assalamualaikum..
tahniah di atas kemenangan yang diperolehi...
semoga pak nil akan terus sukses di depan hari..amin

miss_eliana said...

salam paknil..
yana here..
congratz!
kami akan sentiasa menyokong paknil!
keep it up!
u r alwayz da bez in our heart.. =)

<< s| teD| yanG GOmuK >> said...

salam paknil..

tahniah...

semoga bertambah berjaya dalam hidup dan kerjaya..
amin..

afiq...ludin...ferdi... said...

salam...paknil...!!!
moga pankil terus success ya...kerja lebih keras supaya taun depan insyaAllah dengan izin Dia paknil akan menang lagi...kemenangan yang sy rasa bukan sy je malah satu mlaysia da jangkakan...tahniah sekali lagi...!!!

black_canary said...

Tahniah buat paknil...anda layak dan tiada tandingan setakat ini, cuma saya terkilan sbb paknil tak berjaya bagi calon DJ...tahun depan paknil bakal memenangi kedua-duanya...

klik said...

tahniah wat abg aznil..doa kami sentiasa bersamamu..U deserved it!!

klik said...

en aznil..tahniah yerr diats kejayaan anda!
saya ada satu plan yg memblhkn en aznil berhubung trus dgn peminat..
nk kongsi info ker petua ker latest update ker programme ker..apa2x jelah..
en aznil tgk blogs saya ni yer..
www.klikcommunication.blogspot.com

Fieda said...

Masih tak terlambat untuk ucapkan tahniah atas kejayaan Pak Nil... You deserved for the award for your hard work and effort...

sniffa93_aznil4eva said...

skalik lg congratz uncle!

chaiyok2! hope uncle akn sntiasa success keyh!

kteorg seme sntiasa doakan yg terbaek utk uncle.

epi n smile alwyz yep!

=D

Guess Who said...

Tahniah abg aznil!!!

ure the best of the best!!

Putra-Ganu said...

Tahniah Pak Nil... semoga tahun depan menang lagi

Sogoh said...

congrats mr. aznil...
keep it up pak nil :)

faRah said...

kemenangan itu mmg LAYAk jadi milik paknil..semoga rezeki untuk penyampai radio akan ada pada masa akan dtg..i/allah...TAHNIAH paknil..

Ehsan Ismail said...

Tahniah Pak Nil.....oopsss Abang nil sebab kita sama-sama budak remaja akhir 70an....

Syukur atas kejayaan sauadara.

EKIN said...

TANIAH PAL NIL.... MEMANG SIKIN DAH JANGKA PAK NIL AKAN MENANG.. WALAU PUN SIKIN SEDIKIT TERKILAN PAL NIL TIDAK MEMENANGI PENYAMPAI REDIO LELAKI TERBAIK.... WALAU BAGAI MANAPUN SIKIN SENTASA SOKONG PAK NIL WALAU DALAM BIDANG APA PUN YG PAK NIL CEBURI....

May Jiuan said...

Congratulation uncle aznil~~~
U r the best! ^^
Hope u can win for pengacara radio 2009!
=)

I love u!
:)

aiza said...

Salam Aznil,

Tahniah ye... U r the one and only one yang deserve this anugerah..
U memang layak.
Dont worry what people say and gonna say..
janji kita ikhlas. I know you do...
Cayalah beb..

SiMpleSmArtErMe said...

Amin..

kiter dari kecik lagi suka dgr lawak pak nih..dulu siap beli lagi buku citer Yo It's Me.. Siap masuk kelab peminat & dpt kad raya.

Suka bukan main..masa tuh baru sekolah rendah..

Alhamdulillah smpi sekarang pak nil masih disukai ramai..

CONGRATULATIONS..!!

SYED NAHAR said...

wah dari kejauhan saya mengharap pak nil menang! yoooooo!!!!

initrahartini said...

diz d 1st time follow ur blog..dah lame mencari baru jumpa...nway congrats ye mmpertahankan kegemilangan anda..n mmg selayaknya anda bertahan :)miss u in AF tp apakan daya perlu ada pelapis..tp susah mau dapat pengacara yg sebaik anda..hope paknil sentiasa terus dgn kejayaan2 yg akan dtg!!!

naura.budak.pink said...

congratz paknil!!! :)

Tukang Karut said...

tahniah pak nil.
sememangnya, pak nil layak utk anugerah itu.

next year, mgkin bleh ganti tmpt fbi plak. siap tahu kan.
INSYA-ALLAH.

++ Diamond ++ said...

TAHNIAH paknil...u deserve it!!

Pen_Merah said...

Tahniah Pak Nil... suker sangat ni Paknil menang walaupun nak sangat Paknil jadik bintang paling popular. takpe, bersabar dan teruskan usaha.

aku ada idea bagaimana nak jadik "Bintang paling popular".....
1. jadik pengacara Tv
2. jadik penyampai radio
3. buat album solo
4. buat album duo atau kumpulan
5. buat group Nasyid
6. buat sitkom komedi
7. berlakon filem

Paknil dah ada 1,2,3,4,7....
apa apa pun idea ini akan berjaya jika diiringi sikap rendah diri, humble, dan sentiasa ingat pada peminat. dan Paknil ada ciri ciri ini. semoga berjaya dimasa akan datang.

pijal@r.en.tu.ng said...

Assalamualaikum bg Nil, tahniah diucapkan atas kemenangan abg. Bolih tahan fesyen abg. Citerla sikit sape yg sponsor memandangkan sebelum ni abg pernah kata, "tak ada sape yg sudi sponsor" atau abg buat sendiri? Maaf sekiranya kata2 yg ini buat abg tak selesa. Apa skrg ni radio era telah hilang ke taringnya? memandangkan hanya 2 orang calon saja dari rangkaian bekas radio no 1 tu di calonkan iaitu abg & nana? Dimanaperginya kekuatan era sekarang ni? Maaf sekali lagi, saya sememangnya peminat abg tapi terus terang saya dh tak mengikuti lagi radio era selepas saja habis ruangan celoteh pagi abg & abg din beramboi.Bolih tak abg memberi ulasan berkenaan hal ni?

gugu_kiut said...

Salam
Pak Nil..
TAHNIAH atas kejayaan PAKNIL..
saya dah memang jangka Paknil Menang.. sebab saya salah seorang yang mengundi paknil.. uhuhuh..
paknil, saya berhajat nak jemput paknil rasmikan event saya pada bulan julai nanti. bagaimana caranya? leh tak emailkan kepada saya maklumat bagaimana nak menjemput pak nil. nie email saya..
fiesta_raja_sehari@yahoo.com
TAHNIAH PAKNIL..

cekwe said...

congrat paknil..keep up the good job...

cheguBard said...

salam ziarah dan tahniah juga

http://chegubard.blogspot.com

Liliyuli said...

Tahniah paknil..saya lah yang pangkah nama paknil tu..=)

Sofia Luqman said...

Tahniah Pak Nil...

°°♥ fⒶr_honⒺy ♥°° said...

sy suke paknil!!! yeah..
congratz!!!!!! ^_____________^

Ram Z said...

salam paknil...
tahniah...tahniah...tahniah...
semoga terus berjaya k...
keep up ur good work..!

Rantong said...

Tahniah pak nil!

View Profile: Rantong™

NieRadiNa said...
This comment has been removed by the author.
NieRadiNa said...

salam paknil..

tahniah paknil..satu kejayaan yg mmbanggakan apa..sbenarnya paknil ,utk mnjadi juara adalah lebih mudah drpd mngekalkan kjuaraan itu..paknil telah bjaya mengekalkan trofi pengacara tv lelaki popular 7 kali berturut2..maknanya paknil la juara sbenar..

sedih juga bila pmenang pnyampai radio paling popular diumumkan bkn nma paknil yg disebut tp nma FBI ..ala kcewanya..bnyak sya undi paknil tau psl kt ofis sya rmai bca brita harian..he...he..tp xpe bkn rezeki paknil kali ni mna tau thn dpan ada....

tp sya berpendapat mereka yg mngundi sbenarnya adalah lebih utk memenangi hadiah yg ditawarkan..jd berkemungkinan mereka memangkah nama yg mreka rasakan benar2 bleh menang n pilihan mreka itu msti sama dgn plihan org rmai..wlaupun paknil pnyampai radio yg xkurang hbatnya n xkurang pminatnya tp munkin mreka merasakan majoriti org rmai lbih memihak kpd FBI bdasarkan program diwaktu paginya..

apapun paknil mmpunyai pminat yg tersendiri..berbagai lapisan masyarakat...tua,muda bahkan kanak2 meminati paknil..jarang selebriti mmpunyai klompok pminat yg agak rmai sperti paknil..kalo x masakan paknil brada di kelompok 4 terbaik..

sya suka juga Nabil menang..sbb dia mmg popular thn lpas kalo tdak masakan wajah dia saja di kaca tv.

p/s paknil tali pinggang paknil tu nmpak dr jauh cm ular jew..seriau sya..

Farah Rahman said...

salam,
tahniah Aznil drp kami di Liverpool
-mama farahdanial-

akuOVERthePAGAR said...

Pak Nil...CONGRATULATIONS!!! there's nobody else deserve it more than YOU!! semoga pak nil terus memperjuangkan career paknil ;)

p/s: love ur outfit!! who's the designer??

ai said...

TAHNIAH AJINIL!!!!! KAU MMG HEBAT!!! muahhhhhhhhhhhhhhhh

virusatu said...

pak nil is the best that i ever had..

Ifath Dhanie said...

selamat ya...... :)
sukes selalu buat aznil..

nad lalala said...

salam pak nil. Alhamdulilah dan tahniah kpd pak nil. :) saya ada jumpa pak nil kt sunway pyramid kelmarin tapi malu nak tego la. hehe apa2 pun, semoga Allah sentiasa berkati pak nil sekeluarga

Lollyp0p_c0keLat said...

hye pak nil...
tahniah menang pengacara lelaki popular abpbh 08..ske la pak nil jd pengacara..
nway,all the best..
yg penting x luper diri..
okey...=)

Atiesya said...

Tahniah pak nil..tak sabar nak tunggu tom2 bak musim terbaru...suka tengok anak2 comel dalam jom borak...

CikguSheLa said...

tahniah!!!!tahniah!!!

sabnct said...

akummm uncle aznill..
sekali lagi sab ucapkan beribu tahniah kat uncle k..
keep it up..
walaupun untuk kategori dj uncle lom g menang,,xper k..
taun depan ader lagi kan?
kalau uncle leh tggu 13 taun untuk dpt julang pgacara,,apa kata uncle tggu g 13 taun untuk dj lak..
heheheh..
cam kenal jer ayat tu erk..
hhehehehehe..

huedar said...

u r amazing.amazing artist, amazing man, amazing father :) keep up the good work :)

nacha said...

salam.

tahniah Paknil. harap2 Paknil akan menang utk DJ radio juga next year. ganbatte...

(kelakar la drama sebabak pg td. caller tu siap nyanyi lagu tamil lagiiiii.. mantap lakonan korang dgn dia)

eriey said...

assalamualaikum...TAHNIAH pak nil..rezeki paknil melimpah2..syukur..paknil mmg berbakat pun..jgn lupa kpd peminat setia ok!hehehe

zaharonizal said...

TAHNIAHLAH DIATAS KEJAYAAN YANG DICAPAI. SYABAS

MsAnisSyahirah said...

sori sbb lambat wish Congratzon ur winning, CONGRATULATIONS!!..just discovery ur blog recently..huhuhu..sgt suke paknil menang..paknil juge mempunyai aura yg tersendiri...iaitu, aura bersame kanak2..hehehe..saye sntiase memgikuti perkembangan paknil dari dulu sampai sekarang..dari zaman pop kuiz, sampai ke Tom Tom Bak..wlupun paknil mase dlu2 org xsuke, saye masih lagi percaye yg paknil akan berjaye suatu hari nanti (wlupun mase tuh saye masih bersekolah rendah)..n syukur, segala tekaan saye mase dlu tepat..harapan saye pade paknil, adelah dpt terus memajukan diri dlm kerjaya n tidak berputus asa dlm setiap pekerjaan..saye adelh peminat paknil, dr dlu sampai skarang..sekian..n congratz again...

Misz Lyia'z said...

salam pak nil...
sori sbb lambat wish on ur winning...
tahniah.. tahniah.. tahniah... :)

aniem an said...

paknil, sape y nak tgk muke baru menang anugerah tu? xkesah la muke lame 1ooox pun. janji mmg layak sb tu menang. mmg ske tgk paknil keletah mengacare =)

princess_eryna said...

tahniah sy ucapkan utk paknil w/pun agak terlewat.... sy harap agar paknil akan terus berusaha mencapai kegemilangan...

amallynnss said...

ouh tahniah uncle sbb mng 6 thun berturut2.
erm.
wah!ranking ke 4..
cayalah uncle.
tp akn kutunggu untuk uncle memegang trofi bintang paling popular ABPBH.
tp sudah bersyukur sbb uncle still memegang trofi pengacara tv lelaki popular.
=D