Wednesday, April 22, 2009

APA NI????

Maaf sekali lagi. Paknil mengalami kesuntukan waktu untuk update blog ini. Sebelum itu, Paknil nak tinggalkan gambar ini untuk korang semua teka. Apa sebenarnya berlaku? Kenapa ni?

Nantikan ceritanya di sini....Akan Datang!

59 comments:

miss_eliana said...

ala paknil...jelesnye... sy agak laa...mesti budak 2 teruja dpt jupe paknil..hehe~

AkuSiMisteri said...

budak tuh ngadu dgn pak nil ke cikgu beliao memarahi beliao kerana tak siapkan homework?

anne said...
This comment has been removed by the author.
Baby Eira said...

anak paknil ke ni?
hehe :)

Su3y said...

A'skum abg aznil...

Hehehe,like i said earlier take ur timelah to update ur blog.It's ok,suzy faham dengan schedule padat abg aznil...

Hmm,ape yer yang terjadi sebenarnya...

Erm,mungkin pelajar lelaki tersebut ni telahpun mendapat keputusan cemerlang ataupun ada perubahan didalam hidupnya berkat dari sokongan abg aznil selama ni.Mungkin saja abg aznil juga dalam pada masa yang sama telahpun melawatinya disekolahnya sebagai bonus kejutaan...

Terpancar keceriaan pabila abg aznil muncul dihadapannya...

Hehehe...

Ye ker?betul ker tekaan suzy ni.Hmm...

Tu cume jangkaan suzy saja...

Yang paling penting,abg aznil secara tak langsung telahpun menceriakan lagi kehidupannya serta insan-insan diluar sana...

Senyuman demi senyuman terukir di wajah sesiapa saja yang bertemu dengan abg aznil :)
Begitu juga dengan suzy...

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

edzlin007 said...

salam paknil.

erk, hehe suspen je paknil ni. pelajar cemerlang mungkin?

Lollyp0p_c0keLat said...

mesti budak nie gumbira kan dapat jpa paknil

unknown said...
This comment has been removed by the author.
CintaHatiBeta said...

hahahaha.. sure budak tu merayu nak join tom-tom-bak!! kan? kan?

mr.syazwan said...

FUUUYOOOOOOOOOOO

unwanted said...

a boy wif status of schoolchild hugging Pak Nil..aish...ni kes terharu dpt jumpe Pak Nil secara live ke hape nie???

Saichou said...

mesti pak nil djemput oleh pihak skolah x untuk prgram skolh? excited nye dpt jmpe pak nil...

naziffuddin said...

muka budak tu macam alif aziz...nmpk abg aznil mcm cikgu disiplin yg br sedarkan budak sekolah...heheheh cepatlah bgth kesah dia..

-zazaw- said...

cayalah dax uh
paknil peluk dye wo
hahahaha

Kay Faizal said...

anak angkat baru ke? hihi

ejan cakap:nama aKoo..NuRfarIzaN aNaK sULung pakCik AhMad said...

cumilnya...macam kasih seorang ayah...:)

- iNtaN @ kEcHik - said...

hehehe..die terlalu cayang paknil le tu..
tak nak lepas~~~~

Aman Wan said...

Hah! kemungkinan besar budak itu bisa menjadi Profesor klon dlm Cicakman 3. Jadi Paknil memberi pelukan tahniah dan ingin bekerjasama menghapuskan cicakman!

....
....

eh..
profesor klon sudah mati..

-__-

pyan KEMAIN™ said...

memeluk dgn penuh kasih sayang. kehkeh!

arin_shah said...

wah.. mesra.. eratnya.. giliran kita bial plak pak nil.. hurm.. may b program sekolah kut.. then dye jemput pak nil ataupun pak nil free then pak nil dtg.. mcm dtg kolej 8 (kinabalu) UM dulu.. then bg nasihat.. kat dworang.. 6pk macam rogram motivasi.. sebab nampak sentences "yg dikejar x dapat, yg dikendong berciciran".. anyway student tuh mesti popular lepas nih.. dengan ape2 gelaran ntah yg kawan2 dye bagi.. mesti happening dak tuh.. awek??? no komen..huhu..

M@nje LuV@a said...

Slm Pak Nil...

Apa tuh?
Dr pelukan student tu nampak macam kuatgile...teruja betul...
Pak nil ni mesti kejutan pihak sekolah tuk pelajar tu kot, hmm...whether die pelajar cemerlang ataupun die pelajar yang bermasalah yg sudah berubah...

p/s: cool.......

aRe_uDear said...

huhuuuu.. x terkaterrrr..

MUMMY ILA said...

anak teruna pak nil ke tu?..

Sajeedah comel said...

uncle Aznil datanglah juga ke sekolah kat kampung-kampung. Ya lah, buat kebajikan.... Kalau sekolah kampung atau PIBG nak bayar mahal-mahal tentu tak mampu.

nacha said...

adakah ini Ricky anak teruna Paknil? tak pun budak sekolah yg sgt gembira dpt jumpa Paknil ketika Paknil membuat lawatan ke sekolah mereka. mungkin dia terharu dgn kata2 semangat dr Paknil. maklum la Paknil ni berbakat nak motivate org. mungkin juga dia salah seorang peminat Paknil yg menganggap Paknil sbg Idola dia. entah2 dia sgt happy sbb dpt hadiah dr Paknil. hehehe.. byk betul kebarangkaliannya. a pic. can tell a lot of stories anyway...

rizz said...

wayh apekah hahaa

ratna said...

pak nil bg talk kat sekolah lagi ker? kalau yer.. aktiviti mcm tu amatlah disokong.

AFIQ zainal said...

mmm...apekarhkkhh...???

ramai yang meneka anak paknil...tak kurang juga yang meneka kejutan yang paknil buat utk pihak sekolah kpd pelajar cemerlangnya...
aiseyman..nak tekka ap plak nih..mm....mungkin pelajar tu adalah pemenang pertandingan kucing antara kelas kot...n paknil peluk dia sebab paknil berbangga dengan hasil usaha dia..ish..ebtoi ke aku nih...ehehhehe

ampun paknil..ampun....ya ampun paaakkk....

GabRieLaSpAniC said...

ish ishhh..erat nyerr

GabRieLaSpAniC said...

pak nil nanti datang la UKM pulak...musti ramai yg berkerumun mcm masa skuad era datang aritu...wuwuuu...

catz_mafia said...

Paknil,
Sebuah gambar ada banyak cerita. hehe..

Myra Dato' Sham said...

assalamualikum paknil :)
Takpe la paknil,kami semua fhm dgn jadual paknil yg padat tu...
tak perlu terburu-buru update,
kami sentiasa sabar menanti,ok?

Ermm...about this boy,
I think dia maybe salah seorang 'biggest' fan paknil.. :D
maybe dia rasa happy sgt dpt jumpa dgn paknil. :)
Saya agak je la....
Hehehe...

Galuh Cendra Kirana said...

AAaaa...paknil pegi sekolah Riki n Riki peluk Paknil sebab Riki dapat nombo satu?? heheheh. mcm2 leh teka nih..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahhh...sapekah bdak itu paknil??

ReeN said...

dia mng pertandingan kot!ngee~

Tukang Karut said...

pak nil dah ubah kerjaya jd cikgu!

cindataman said...

nama murid tu Aznil jugak eh PakNil? hehehe..

nak jugak peluk PakNil!
tapi dah ramai anak-anak kecil yang peluk bagi pihak kami yang sangat berterima kasih pada PakNil yang tak henti-henti menghiburkan kami. :)

sniffa93_aznil4eva said...

jeng3. apakah ituh?
haha...

kalo uncle ade mase nnti uncle updatelah k. kteorg kat cni ttp tggu uncle update xkiralah cpt atau lmbat ek!
=DD

pssstt;nak jumpa uncle gak~

epi n smile alwayz je k^_^

<< s| teD| yanG GOmuK >> said...

alahai.. lambatnye nak tunggu jawapan nie.. hik hik hik..

ABCPlus said...

Apa ni Paknil,,,,berkongsi berita gembira mungkin ,sekolah mana tu ehh ,mesti seronok bebudak tu dapat jumpa Paknil,,,

lollipop said...
This comment has been removed by the author.
Miey said...

Ini macam Pak Nil kembali ke sekolah lama dulu je...

dayang qaseedah said...

salam paknil,
pd pendapat sya lakan mesti dk ni berjaya menjawab soalan cepu emas dr paknil.Sbg tanda tahniah dia pon tampil tuk mendapat hadiah pelukan dr paknil..huahuahua..

αєrιn said...

Assalamaualaikum Uncle Aznil :D

Hmm, kesuntukan ? hehe.

Hehe, cute laaa xD

Wokayss, gambar ni?

Maybe; idolanya Uncle Aznil. Dan dia amat terkejut pabila Uncle Aznil datang sekolahnya ?

Maybe; dia pelajar memerlang dan Uncle Aznil sebagai role modelnya.

Haha, suspence jer Uncle nii xD

Betul ker tekaan saya nii ? Wakaka :D

We'll be waiting for the post :D

Okaysss, bubye. Take care :D

SALAM SAYANG & HORMAT;
Aerinisha :D

sis_nita said...

pesal ehh.. hmmm.. saya rasa kan ni musti diyerr terharu bila pak nil pelok diyerr dulu ni kan.. tu yg diyerr terkesima lalu terus memeluk pak nil lak..

SYED NAHAR said...

tgk gambar tu membuatkan saya pikir encik aznil peluk lotter AF dalam satu drama komedi utk santapan hari raya tahun lusa.

tapi bukan lotter. mcm budak skolah la. incik aznil skang mcm ahli politik dah...empayar meluas.

Bieaz said...

Hai Bg Nil...

Tak apa2 Bg Nil, paham sangat jadual padat.. Cian plak Bg Nil mengejar waktu mengupdatekan blog walaupun waktu suntuk.

Ai main teka pulak hmmm... Bie teka mungkin dia ni pelajar cemerlang kot and dia teruja sangat Bg Nil ada kat situ..... eheheh

Agak2 je.. entah ye kah tak.. hehehe.

Bye2 Bg Nil

dearist anys said...

paknil ngah berlakon kot nie..
kn kn..

sara said...

itu anak paknil.. ke? huhu

Mr Sept said...

anak Paknil ker?

SCHAKEYRA said...

from my opinion, as a teacher to be.. this must be a motivation session... and this is a part of appreciation, either to encourage him to do something, or if he already had gone through a hard life....however, it just a guess!!

NieRadiNa said...

salam paknil..

aah paknil..apa ni paknil..peluk2 nih...bg tau ar..pnat ar nk teka..

jap2 sya teka..sya agak bdak ni teruja dpt jmpa paknil pastu disebabkan keterujaan dia,dia pun pluk ar paknil..bg xdak mnghampakan beliau..paknil pun pluk dia gak..

kali ni skolah mna paknil gi..

cikgumanja said...

SAYA SEORANG CIKGU DI BUKIT BERUNTUNG.ALANGKAH GEMBIRANYA ANAK2 DIDIK SAYA JIKA PAK NIL SUDI MELAWAT SKTBR1.SAYA SENDIRI PERNAH BERKATA DGN MURID2 YANG PAKNIL BOLEH DIJADIKAN CONTOH DI ATAS KEJAYAAN YANG TELAH DIKECAPI.SAYA TUNGGU BILA PAK NIL SENANG YA....TQ

asraf ahmad said...

kut2..,bdk tu dapat masuk tom tom bak kut..2 excited beno tu...,taw pun tekezut jumpa pak nil..pak nil add ar blog sy erk..sy x taw cam mane ar..,nak add pak nil ni..

. .MisH JaJa. . said...

tah2 budak tu tesilap ingat pak nil bapak die..
bile dah malu, die pelok la konon2 macam peminat setie!!!

oto said...

salam pak nil..

saya rasa pak nil berada dlm satu program kt sekolah.. dan yg dipeluk tu adalah anak pak nil.. rasanye la..

NursyafiQah Yusop said...

mcm muka aliff aziz la...

Miss Amnie said...

paknil, mailah sekolah sayaa. seronoknya budak tu :(

=tasha= said...

ermm ni pak nil nye anak buah...