Sunday, April 19, 2009

TOLONG KOMEN EH...

Sementara tunggu Paknil update blog ni, boleh tak komen mengenai Borak Paknil dalam Metro Ahad hari ni? Klik sini untuk membacanya. Tengkiu!

50 comments:

- iNtaN @ kEcHik - said...

cayang paknil :)

sniffa93_aznil4eva said...

salam uncle!

firtsly..congratz again ats semua kejayaan yg uncle dah pon trima.

uncle mmg patot dpt anugerah tu tiap taon coz bg ifa stakat niy xdek lg yg leh tanding uncle..
kteorg sntiasa support uncle..

chaiyok2! gud luck in wuteva u do keyh!

sayunk uncle!XD

epi alwyz..

honey'z said...

x perasan plak ade pelekat kt baju farah fauzana..
tajam mata paknil ye..

Su3y said...

A'skum abg aznil...

Hehehe,takperlah take ur time to update...

Suzy faham dengan kesibukkan & keletihan abg aznil menjalankan tugas-tugas serta meluangkan masa bersama family tersayang pada hujung minggu...

Tentang artikel tersebut...

Mungkin abg aznil tak sangka bahawa abg aznil adalah pemenang trofi bagi kategori 'pengacara tv lelaki paling popular'...

Namun suzy serta peminat-peminat abg aznil dah jangkakan bahawa abg aznil tetap akan membawa pulang trofi tersebut...

Nilah rezeki yang allah s.w.t berikan kepada abg aznil setelah lebih kurang 20tahun menceburi bidang seni ni...

Setelah 13tahun baru dapat merasai memegang trofi pertama 'pengacara tv lelaki paling popular'...

Itu tak jadi masalah,yang paling penting abg aznil telahpun berkerja keras & bagi suzy abg aznil memang layak bergelar & membawa pulang trofi 'pengacara tv lelaki paling popular'...

Anugerah bintang paling popular & 'penyampai radio lelaki paling popular' tu,abg aznil tak menang takper...

Tercalon top 5 finalist pun suzy dah cukup happy...

Bersyukur suzy terhadap illahi pabila diberitahu bahawa abg aznil berjaya memasuki top 5...

Alhamdulilah...sehingga kini & insyallah sampai bile-bile sekalipun abg aznil tetap mendapat tempat dihati suzy & juga ramai insan-insan diluar sana...

Cuma ape yang suzy kesal,kerna tak dapat turut serta mengundi abg aznil setiap tahun menjelang ABPBH semata-mata suzy berada dinegara jiran :(

Suzy hanya mampu mendoakan yang terbaik buat abg aznil serta keluarga abg aznil yang tercinta dari jauh...

Semoga abg aznil kekalkan usahamu & insyallah selagi abg aznil masih bernafas di dunia yang fana ini,suzy akan tetap memberikan sokongan buatmu...

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

catz_mafia said...

Paknil,
Betul juga kata Paknil tentang perubahan penampilan dari segi pengacaraan tu - kalau nampak sama saja dan tidak mengikut arus - akan ketinggalan nanti.

Apa pun Paknil ada gaya yang tersendiri dan itu ada trademark. Itu yang akan buatkan orang akan lebih ingat siapa itu Aznil Hj Nawawi.

Tak sangka juga bila dibelakang pentas begitu gayanya.. Heheh..

Apapun, kami akan tetap menyokong Paknil dalam industri ini. InsyaAllah..

waNiFarees said...

Huuu!! tahniah!!! pak nil!! u sangat Best!! best gila2!!! semoga Allah murahkan rezeki paknil!!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

salam paknil.

tahniah atas kejayaan paknil tempoh hari.

n tahniah jugak paknil antara selebrti yg plg popular kat msia ni!

sy sangat bangga n x tkezut lgsg paknil dpt melakar semua kejayaan itu kerna dah target pom huhu. TAHNIAH!

erm.
pasal borak paknil tu!
yes.
ia sgt menarik..
byk informasi yg mencuit hati yg paknil kgsikan.

yg plg lucu tyme ade pelekat kat baju fara tu.
ehee.. tp mmg x perasan pun.. huhu

n sy jgk terlopong ngan psembahan farah asyikin.ngeee..

yg paknil x menang dlm penyampai radio tu.. xpe..
insyaAllah.. paknil akan menang jgk jika paknil terus berusaha utk menjadi penyampai yg terbaek!

rindu celoteh paknil di ERA!

all the best pak nil!
shayaaaaaaaaaaaaaang paknil tau!

sy@iina said...

Salam Paknil..
Tahniah atas kejayaan Paknil ye..

Mengenai Fara Fauzana tu.. mungkin yang menonton di TV tidak perasan akan pelekat yang ada pada baju Fara.. Namun begitu, Kejayaan Fara Fauzana memang sudah dijangkakan..

Begitu juga dengan kemenangan PakNil.. Tahniah sekali lagi..

Emy Omar said...

PakNil..tahniah sekali lagi semoga kejayaan ini menjadi satu lagi pembakar semangat untuk Pak Nil terus berjuang dalam industri ni.
Re:Betul la kata Pak Nil tu,semasa menonton dirumah pun,anak saya yang berusia 7 tahun menegur pakaian Fara Asyikin yang asyik tersingkap semasa menyanyi & menari tu.Harap2 dia ambil iktibar lepas ni dari apa yang berlaku

Azwar said...

salam ... pak ... TAHNIAH atas kejayaan pak nil ... pak memang patut dapat hadiah tu kerana pak nil adalah seorang yang tidak boleh ditandingi oleh artis lain ...

pak nil?? boleh tak pak nil bagitau suzilina supaya benarkan saya masuk blog dier... saya nak tengok gambar uncle yang suzi buatkan tu...ingat tak gambar kucing tu??? please sangat2 ye uncle???

whatever


YOU ARE THE BEST IN THE WORLD AFTER MY PARENT AND MY RASUL AND MY GOD,,,.

unwritten said...

u r da best!!

imabridge said...

cngrt pakNiL...
huwahh! mmg hpy giler bl dpt tau u menang!!
past nie boleh r buat kenduri kesyukuran??

E.L.I.Z.A said...

OMEDETO Paknil!
Memang Paknil je layak dlm kategori ni..serius! Yg lain tu kena usaha keras lg..

ala rugi xperasan pelekat kt Fafau tuh hehehhe

psl farah asyikin tu,mmg sy pun terkejut tgk persembahan dia..terselak sana sini..dh la main angkat²,lagi la terselak

hurmm nabil peluk isma pun sy xperasan..mmber bitau esoknya,terus sy cr kt youtube..pd pandangan sy pun sama mcm paknil..kira nabil xde niat lain melainkan dia terkejut je & secara spontan TERpeluk isma >_<

k la paknil...tahniah skali lg..semoga tahun 2009 memberi seribu rahmat buat paknil

Saichou said...

mcm2 ragam artis2 ni, xleh duduk diam..smp kena bebel ngn pgajur..hehe

thanks paknil bg info ape yg blaku kt abpbh tu...mcm2 lagak lbh2 lg psl farah asyikin...mmg singkat..tp kitaorg bsgka baik lah..mybe dia pakai seluar pndek kt dlm..

afiq...ludin...ferdi... said...

pak nil tetap mendapat tempat di hati pemint2 paknil..dari segenap lapisan...percaya atau tak...kalau tanya kat kanak2 kan..mesti diorang kenal sapa paknil..paling kurang pu mst boleh sebut "tom tom bak"..ala2 pelat gitu..so paknil..teruskan edit2..teruskan update yek...mmm...mungkin paknil boleh btau kat kitorang ni kan apa aktivity paknil menjelang mei ni ke....

to suzy...invite le sy ..nak gak tgk blog awak...

tHEoNeANDoNLy said...

salam pak ni.. :)

apa2 pun.. nak ucap tahniah dulu pd pak nil.. semoga allah lipat gandakan rejeki pak nil.. amin.. Semua kejadian di majlis itu semoga menjadi tauladan & sempandan pd kita yer pak nil.. tp saya teringin nak 'berkongsi' kegembiraan dengan pameli pak nil tentang kejayaan pak nil ini..tp siapalah sy di mata pak nil..

cekkeya said...

hahha gelak bila baca artikel kat metro tuh...

tang, tag yg terlekat, dan pakaian yg singkat...


apapapun, hope PakNil makin maju, dan teruskan pandang ke hadapan, hope next year, dpt tgk paknil dpt anugerah paling fofular plak ye???ehehe amin...

ps://paknil, kitorg kat uitm nih nak final exam mggu nih, wish kitorang LUX ye??? ;p

edzlin007 said...

salam paknil. congrats paknil. memang paknil patut dapat pun.

suka baca coret-coret paknil tu. cuma kurang setuju bila orang kata pakaian paknil nampak murah. saya berkenan dengan pakaian paknil malam tu. simple and smart.

Liliyuli said...

ok je Borak Paknil tu..tapi memang tak perasan pun yang baju farah fauzana ada pelekat nama..hehehe

rizz said...

congrat pak nil mmg deserve mng pon.haha pasal nabil tplok irma.x sengaja tuh huhuu

sizuka said...

paknil..
huu..
tahniah atas kejayaan paknil..
paknil mmg berbakat sbgai pengacara.
kalao x..masakan smua anak2 buah saya sgt2 minat dgn paknil..sampaikan ajak saya pegi kl utk masuk tom tom bak...
hehe...

ttg anugerah radio..insyaAllah..satu ari nnt kejayaan pasti milik paknil..

ttg pemerhatian paknil..
hhuhuu..paknil agak rendah di kalangan laen..hehe..xpe..banyak2kan makan kacang panjang..ehhe...tp xpe a..ape slhnye rendah..paknil mantain comey..

ttg nabil..ooopsss..tak sengaja terpelok eh...hehehe..

ttg fara fauzana..huuu..hendaklah berhati2 smasa menyandar ye..

ttg fara asyikin..huuii..mengapakah pakaiannya sebegitu..penganjur pakaian atau beliau sndiri x perasan ke dgn pakaian nye..

ttg pakaian paknil..hui...xpe paknil..biarpon ditegur..tp masih dlm tema..yg penting..kelasss gituu...


ttg pengajur berpekik..aduh laa..leh ek berpekek2..hehe..yg len2..sian kene bising..huu..

ttg ustaz...best gak dpt bertukar2 pndapat dgn org alim..dptkan pengetahuan dr mereka..dan bertukar cerita..moga2 kte pon dpt berkat ..

apa2 pon..paknil mmg pemerhati yg sgt hebat!!!
selalu memenuhi citarase peminat..
gud luck for paknil!!!

ape2pon..utk saya..paknil mmg pemerhati yg sgt bagus..

hepypumpkin said...

1stly nk ucap congratz kt paknil..w/pun agk berusia tp ttp meletop kn..cayala...
2nd...bout yg paknil tulis kt artikel harian metro tuh...

pasal mawi - die mcm x bpe best la berambut..botak lgi sesuai ngan imej die kn...pe pandangan paknil plak..mb die nk tunjukkan perubahan slpas berkahwin kot...

fesyen malm tuh - bile dilihat kembali der jugak beberape artis yg pakai fesyen yg lbey kurang same jer..huhu..contohnye mcm sazzy ngan scha...mcm lebey kurang je...huhu...sme kot org yg design...

shamsul yusoff plak - die jd happening sbb nk promote diri die tuk filem bohsia barangkali...

fafau - x perasan plak der pelekat...der ey?emm...

farah asyikin plak - she look over la lately...y erk?

nabil - hahaha..die mmg lawak sengal...rasenye bkn sengje kot nk peluk irma...xcited kn paknil...dpt jd yg paling popular..pastu ley plak die tru jamal abdillah ckp...huhu...ntah pape..hopefully peminat die ley terime kesilapan yg x disengajakan...

lastly tuk paknil...w/pn juz menang 1 anugerah jer...tp paknil tetap the best di hati saya...hope paknil jd diri sendiri n ikhlas buat tuk peminat...gud luck paknil n congrate once again...luv u...

sis_nita said...

tahniah wat pak nil.. mmg layak tuk award tu.. saya tak jemu2 nengok macam2 aznil kat astro tu walaupon dah byk kali ulang tayang..

paling suka segmen anak2ku.. rasa mcm nak antar anak2 dara saya odisen jerr.. hehehe!

wooooo.. pak nil cuci mata arrr nengok farah tu kanss.. tapi kat tebisen mcm nampak tak lerr singkat sgt.. tapi kalo kat depan mata, tatau lerr..

apa2pon.. u'r the best..!!

Bieaz said...

Takniah sekali lagi Bg Nil. Jelas sangat Bg Nil terkejut dan memamg patut Bg Nil dapat.. Tak ada seorang yang layak mengantikan tempat Bg Nil. U still da besttt!!!Bie tabik spring betul. IkhlasNya, kat sini memang tak ada sehebat Bg Nil yang adaNya biasa2 je.. Tak ada seorang pun Bie beri support. Bie still support Bg Nil coz ada karisma tersendiri. Bie nie payah sangat nak beri support only yang berkualiti. Bg Nil still terbaik pahit getir liku2 Bg Nil Bie bangga sangat tidak mudah putus asa tetap berkerja keras inilah habuan rezeki Bg Nil dapat.

Kalau nak tengok muka baru biarlah yang kreatif seakan2 Bg Nil bersih dari kontroversi murahan!! Cekal hati seteguh Bg Nil hmmmm.... tak ada muka baru pun tak apa2, tiap tahun Bg Nil ambil lagi okey umur bukan penghalang untuk bertanding itu cuma angka semata2 jangan mudah mengalah Bg Nil. GO GO BG NIL... :)

Kelakar betul Bg Nil menjingkit hehehe Bie pun pernah buat macam nie nak sama tinggilah katakan kehkehkeh. Alah, Bg Nil tak ape rendah.. Rendah2 nielah sentiasa diri kita nampak comey.

Pasal pakaian Bg Nil nampak elok je.. Terbangang plak Bie &@?#*! Kecian Bg Nil gelak je Bg Nil. Apapun pakaian Bg Nil tetap melatop tak nampak pun murahan. Mungkin diaorang jelos kut tak dapat pakai apa yang Bg Nil pakai hahaha.....

Lastly, Do da best Bg Nil!! Bie sentiasa memberi gelakan dan jadikan pengalaman Bg Nil selama nie untuk lebih memantapkan karya Bg Nil dari masa ke masa. Jaga diri dan kesihatan jugak.

SiMataSepet said...

Salam Pak Nil!

Tahniah di atas anugerah pada ahad yg lepas...
saya memang selalu tertunggu-tunggu Borak Pak Nil setiap hari ahad di Metro!

CikguSheLa said...

TAHNIAH PAK NIL...!!!
antara artis yg aktif update blog dan update sendiri..tak guna khidmat orang lain...TAHNIAH!!!

youR blog is a part of your life... :)

Hotmama said...

eh,nmpk murah ke baju yg Pak Nil pakai tu?oklah baju tu...diaorg tu yg tak reti nak menilai kot kan.

Shah said...

yea... tahniah buat pak nil,,, sy stuju, pembaharuan perlu dilakukan, program juga perlu di terokai dengan mendalam lagi..
cdgn buat pak nil: apa kata pak nil menerokai pasaran luar, i mean meneroka tanah brunei,, dlm keadaan yg santai dn bersahaja, menjengah kehidupan penduduk di sana, sambil masih mengekalkan unsur lawak dan mesra.

kalau pak nil nk idea lg dr sya, boleh di runding,,hehe

watever it is, best of luck to u!!

sabnct said...

salam for u uncle aznill...

pertama kali,,sab nak ucapkan tahniaaahhhhhh sgt2 sebab menang g ari tuh..
sab dah agak dah uncle akn menjulg lgi trofi tu..

semoga uncle akan terus menang dan menang k..

cyg la uncle nil..
hehehehe...

M@nje LuV@a said...

"Paknil juga mahu melihat wajah baru menggantikan Paknil sebagai pemenang kategori ini, tetapi biarlah pemenang itu bekerja keras mendapatkannya sebagaimana Paknil lakukan sebelum pertama kali merangkul gelaran. Paknil sering kecundang sebelum itu"...

rasanye xde pengganti Pak Nil dalam masa terdekat ni...hehe...

Pak Nil still the best.....

udRe said...

pak nil tahniah,
pasal farah tue kenapo pakai skirt kalu tau nak di julang... saya kat umah pun terkejuz gitu..
pasal nabil tue memang nampak dia terkejut, sebab kawan saya sering jugak terkejut bila dapat result sampai terpegang dengan lelaki depan lecturer .
biasalahkan.

AkuSiMisteri said...

kamu sangat awesome la..!

kamu sangat layak menerimanya..!
keep it up!

NieRadiNa said...

salam paknil..

klakar ar paknil bila baca borak paknil smalam..

tp paknil ada satu lg kalo paknil prasan..time stacy wat psembahan 'mic' dia jtuh..n terdengar gak kt pnonton di arena of stars ktawa tp disebabkan stacy cpat2 amik 'mic' tu n ditambah psembahan btenaganya..pkara itu langsung tdak mncacatkan psembahannya....tp bg sya langsung tdak mlucukan mic tjatuh sbb bnda tu tjadi diluar kwalan kita..malah sya ksian skiranya blaku pkara sperti itu pd sesiapa di khalayak rmai...sama kes sperti jaclyn victor tjatuh di stage dulu...

paknil tau x..mak sya kata susah org lain nk dpt trofi pngacara tv lelaki popular kalo nama paknil ada dlm snarai calon2 tu...sama gak ngan keadaan dato ct...he..he..pape pun paknil the best ..cuba lg paknil thn depan..mana tau kali ni gelaran bintang paling popular dlm genggaman paknil ..sedangkan paknil thn ni dlm klompok lima terbaik..bg kami fans paknil ..paknil mnang atau kalah..paknil tetap menang dihati kami...

++ Te-are ++ said...

congrats paknil...u deserve it!!

(mIsS AsHy)musafir di bumi ALLAH said...

salam..paknil, thniah atasa kemngan paknil...u r the best la....harap taun dpn dapt jadik bintng paling popular....
tak suka sngt nabil sbb lawak dia ntah hape2....soe, juz my honnest comment....pa2 pown, all the best in ur career.....kalu orng nak kata pa, let it be...mulut orng..bukan leyh tutup.....=)

lovelyelle said...

Salam Paknil!!!

Congrats to all winner.. tadek pape nak komen.. fashion are subjective. sometime kalau pakai ikut kaler sgt pun nampak dull..

janji pemakai selesa and happy kan kan kan..

saya pun suka berpakaian macam rainbow.. some people hanya buat kritikan atas pertimbangan mereka..

paknil.. my kids suuuuuuuuuuuuukaaa sgt kat you! apa saja show ada u musti tak lepas punye.. kembar saya umo setahun setengah tu pon dah pandai sebut tom tom bak bila tgk u.. muahaha

EnhafF WajDi said...

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera..
Saya M.Asri@enhaff wajdi,berumur 21 tahun.
Saya merupakan orang baru dalam blog abg Aznil ni(p/s : lebih elok abg..dari Pak..mcm x sesuai ber'pak-pak' ni..kan muda lg)..
Saya merupakan salah seorg dari berjuta-juta peminat abg aznil..Saya bersa gembira jumpa blog ini..
Bermula dengan AF,saya sudah tertarik dengan cara pengendalian abg Aznil..
Menyerap masuk jiwa kanak-kanak dalam Tom-Tom Bak..juga menjadi inspirasi baru dalam mem'fesyen'kan kanak-kanak..Apatah lagi Macam-Macam Aznil membuatkan opah saya patah gigi kerana tergigit biskut keras akibat gelak yang luar biasa ketika menontonnya..
Mudahnya,bakat abg Aznil amat membanggakan..
Perkataan yang saya nantikan adalah "tentunya"...pasti menjadi penghubung dalam setiap ayat keterangan..sangat menarik..
Salam Ukhwah dari saya..dan Tahniah atas kemenangan yang sudah lama diduga dalam ABPH baru-baru ini..
Tahniah sekali lagi..
Tentng komen di Metro,sangat menarik dan saya suka membacanya walaupun tiada di tempat kejadian,saya boleh merasakannya..:)

ABCPlus said...

Salam Sejahtera Paknil ,
Pro dan kontra yang berlaku di malam anugerah tu susah untuk dijangka , ambil ianya sebagai peringatan supaya berhati-hati dalam apa jua keadaan ....

zzarina_hasim said...

salam..
erkks,xpasan plak de pelekat kt baju fafau..

psl bju singkat artis pompuan..huhu..ntah la..diorg pndai la pk mn yg elok,mn x..tp pelik kn..mase faizal tahir dulu,xpasal2 jd issue..cian die..ngee~

chomby said...

haluu abg aznil..

tahniah2..best sangat abg aznil menang..mmg dah agak..!! u are nom 1 forever and ever...chayokk!! pedulikan kata2 dengki..terus kan melangkah..if u dont mind..i add blog abg aznil at my blog..tq..kih kih..leh selalu ikut perkembangan abg aznil..

Mizz Faraheen said...

pak nil,cmne nk follow blog pak nil ni?

WeBViDeOKLiP said...

haloo

fahana_ann said...

erm..macam2 crite rupenye kat blakang tu..boleh plak kaitkan dgn politik ek..heheh
len kali kena duduk sebelah yang sama jantina...elakkan kes nabil berulang lagi.huhu
farah asyikin..hang pa pun tak senang no..huhu..masalah2..
suka tengok perubahan lepas balik dari mekah..moga ada pmbwakan yang baik untuk semua

dayang qaseedah said...

salam paknil,
firstly,congrats atas anugerah yg dinobatkan pd paknil.N pada pndpt sya mmg paknil layak menerima anugerah tu..sy tetap sokong paknil..paknil the best!!!

keep it on!

olin said...

congrats!♥

AL!FF FA!ZAL said...

salam pak nil... tahniah coz masih kekal menjadi pengacara paling popular semoga rezki beterusan... btw boleh x paknil kongsikan bagaimana cara utk menjadi pengacara yang baik di TV dan dj yang bagus di RADIO... u improve more semenjak mula2 jadi DJ... bidang pengacaraan usah di pertikaikan... u r d best... otak paknil pantas jee berfikir... saya salute abissss... ur confident level hebat giler2... kongsikan laa yeee... apa yg perlu ada utk menjadi terbaik... tenks paknil... wish u best of luck:))

mishaq said...

tahniah pak nil..menang abpbh..

Linda Amri said...

Salam Paknil,

Pertama, tahniah sekali lagi buat Paknil dan juga kepada semua pemenang. Semoga kejayaan tahun ini menjadi penyuntik semangat untuk terus mengekalkan kemenangan.

Kedua, kepada yang kurang bernasib baik, ini bukanlah pengakhiran tetapi ini adalah satu permulaan. Jadikanlah kegagalan ini sebagai pemangkin untuk anda terus berusaha memperbaiki diri ke satu tahap yang lebih baik daripada yang sebelumnya. Sentiasa ingat - "Jangan takut pada kegagalan kerana harga sebuah kemenangan bukanlah segala-galanya".

Ketiga, doa saya - semoga Paknil serta keluarga dikurniakan kesihatan yang baik dan sejahtera agar Paknil dapat menyajikan yang terbaik untuk mengisi dan menceriakan hari-hari kami.

Keempat, "Tanpa kami siapalah Paknil" atau "Tanpa Paknil siapalah kami"? Hehe.. susah ke nak jawab? senang je, jawapannya - "win-win" lah kan.

Kelima, pakaian Paknil ok apa. "Simple but smart" - sesuai dengan Paknil.

Keenam, etika berpakaian penyanyi wanita semasa membuat persembahan - kalau Gwen Stefani boleh berpakaian sopan semasa mengadakan konsert di Malaysia, kenapa pula penyanyi wanita kita tak boleh berpakaian sopan? Atau perlu wujudkan garis panduan pemakaian di atas pentas? Walau apa pun, bak kata Nabil - "Lu pikirlah sendiri!"

Semoga terus berjaya Paknil!

Kuala Pilah New Seeds said...

ASSALAMUALAIKUM ..
SAYA SALAH SORANG PEMINAT CERITA TOM-TOM BAK ,
SAYA INGIN MEMBERI TAHU BAHAWA SEORANG PESERTA KANAK KANAK YANG MENYERTAI TOM-TOM BAK SEDANG MELAWAN PENYAKIT BARAH HATI DI HOSPITAL SELAYANG.

SAYA HARAP PAK NIL BERKESEMPATAN MELIHAT SI KECIL INI SEBELUM TERLAMBAT ,, KEADAAN NYA BEGITU TERUK SEKARANG INI ..

NAMA NYA IALAH ADIK AIMAN DARIPADA KUALA PILAH , NEGERI SEMBILAN..
SEKIAN TERIMA KASIH

nurul aini said...

assalamualaikum uncle nil.

hai. . saya tau uncle busy. saya peminat setia uncle.saya juga peminat semua progam tv uncle.terutama Macam Macam aznil;

best giler. .

nanti uncle aznil invitelah saya

and student Management & science

university shah alam ( MSU) dalam

rancangan macam macam aznil.

mesti seronok kan?

hope uncle sihat walafiat sentiasa.
terus mencapai kejayaan.

luv U uncle nil semoga uncle senantiasa di rahmati allah s.w.t

Aminn......


IF UNCLE FREE EMAIL SAYA,
-aizufisha.swhite@ymail.com

ASSALAMUALIAKUM.