Wednesday, October 15, 2008

EH! PAKNIL KEW???


Masa ni Paknil tengak melepak dengan family Paknil di Starbucks Café Pavillion sambil2 baca artikel mengenai Paknil dalam majalah EH! Edisi Oktober 2008. Alah, yang gambar depannya Rozita Che Wan tu.
Artikel tu mengenai pemenang Anugerah Stail EH! Baru2 nih! Anak buah Paknil IZZUL terus snap gambar Paknil yang sedang membelek gambar sendiri.
Pelik agaknya kalau orang lalu lalang tengok Paknil belek gambar sendiri kan? Tak kesah lar…bukan Paknil kacau saper2 pown. Tengkiu Izzul n personally I think this photo has its own beauty. Black and white n very nostalgic WALAUPUN!!!!

21 comments:

~aianna~ said...

pak niL...i likee the pics 2...pak nil bergambor cmne skalipn maintain meletops taw..chayo' ;P

dzihnie said...

Paknil..satu aje ke gambar candid tu...tak kisah membelek gambar sendiri asalkan tak menyusahkan orang lain..kira kita boleh menilai sendiri walau apa pun....

Nad Eusoff said...

biler lagi nak belek telek muka sindrik kan pak nil??
pak nil, baru ni dpt tgk tmnt kat tv..
hiks..cumel ler suara pak nil!

Ir.rIZZ IrHAmy said...

lawa lh pak nil gmbr black n white ni:)

Dang Ijah said...

Askum Abg Aznil...
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin...
Abg ada x menghadirkan diri nanti ke Sabah? Kan ada Konsert Bersama Penyampai Muzik FM bersama Gemilang Mirza dekat Pekan Papar pada 18 bh ni? Teringin nak tgk Abg secara 'live' kat sana nanti... Harap2 Abg dptlah menghadirkan diri klau xsibuk... Pokoknya ramai peminat Abg yg menanti kat sana...

filanastasia said...

paknil : lebih baik belek gambo sendiri dr belek gambo yg ntah ape-ape kan.. paknil tak usah gusar.. apa gaya.. apa kaler pun.. paknil fotogenik.. sure cun punya la.. huhuh

anne said...

:-) unikla. 2 aznil dlm 1 shot.

p/s - abg aznil, i ada email pics buka puasa. dapat?

AiZa'S said...

Terserempak dgan pak nil kat gurney plaza penang syawal ke 6 hari tuh..pak nil tgah lepak ngan family kat food court bawah..tak sempat nak tegur..pak nil dah nak blah..wahhh..nampak muda la pak nil ya..macm sebaya dengan kitaorang..

eiLda epaL said...

paknil...

saya dah beli majaLah EH! tu...
sukalaH gambaR pakniL yang paKnil belek-belek sendiri tu...very ekslusif...

biarlah kan orang-orang lain tu nak cakap aper...jeles ker aper...kalau saya jadi paknil pon, saya akan belek gambar saya sendiri...hehehe...

btw, coNgrats agaIn on ur anugerah EH! tu...yang selebriti mesra peminat tu mmg paknil deserve sangat-sangat...

edzlin007 said...

salam paknil

saya belum berkesempatan tengok majalah tu lagi. tapi saya suka picture hitam putih tu. very nice. dan saya suka rambut paknil sekarang. natural look

akma....L said...

wahh.. mmg kne pggil paknil ke?? x tua sgt ke??ermmm.. biaq pi la apa org laen kata.. kta cr rezeki je.. sy ske tgok 'paknil' hos mne 2 rncgn.. cm besst je.. meriah gtu.. btw.. sy akma.. do u mind to link me in ur blog?? i had already linked u.. =)

Suzy said...

A'skum Abg Aznil...

Ohh,majalah tu Suzy dah pun dapatkan...
Nasib baik ader jugak kat S'pura ni,tapi tak semua kedai2 ader...huhuhu
Tapi Suzy tak kira,Abg Aznil punye pasal Suzy carik jugak majalah tu...hehehe
U're soo cute with tat style on the front page tu...
Kebanyakkan article2 serta magazines yang ader Abg Aznil memang menjadi koleksi Suzy...
Hehehe,tak salah pun kalau Abg Aznil nak tengok/bace gambar2 & cerita2 Abg Aznil sendiri...
Kite pun nak tengok jugak diri kite sendiri kan...
Ok ke tidak...

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA ;)

tipsgoda said...

hello paknil..just nak kasi tau..saya satu rumah minat paknil..hehe..semoga berjaya dalam karier..:)

puteri_jelita said...

assalamualaikum paknil,
slmat hari raya paknil...i hope paknil sentiasa sihat selalu dan berjaya dlm bidang yg diceburi..:)

aNnE^wHaTeVeR said...

-___- bestnyer lepaking ngan family..uhuhu

-TheAizad- said...

hye paknil..
hehehe..
Izzul tue kwan sye..
skola sme ngan dier kt victoria Institution..
hehehe..
hope dpt jumpe uncle Aznil live..

αєяιηιѕнα said...

as'kum Uncle Nil!!

saya tak beli majalah itu lah..
kalau ye pun, saya akan pontong gambar Uncle Nil and put inside a scrap book.. xDD mesti hansome kan wajah Uncle Nil dlm majalah xDD

gambar Uncle Nil black and white ni CUTE lah!! xDDD

NieRadiNa said...

walaupun apa pak nil..............

napa nak kisah org lak wat derk jer la....

cabincrew are here not to kiss ur ass said...

owh, i love ur post dalam EH! edisi rozita che wan tu,gambar itu sangat kachak dan seksi..anyway,kalau tak kita yang nak syok sorang2 belek gambar sendiri,siapa lagi kannnnnn.. :D

Khairulius said...

Hope u like the pics

-Khairul EH!-

日月神教-任我行 said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社