Wednesday, September 10, 2008

ATAS PERMINTAAN SEMUA....

Atas permintaan semua dari pembacaan Paknil di Blog ni, Paknil turunkan alamat surat menyurat Paknil (sebab ada yang nak antar kad raya). Paknil dulukan dengan ucapan TERIMA KASIH. Paknil akan usahakan untuk membalas kad2 kowrang semua eh....

AZNIL HJ NAWAWI
ASTRO PRODUCTIONS SDN BHD
ALL ASIA BROADCAST CENTRE
TECHNOLOGY PARK MALAYSIA
LEBUHRAYA PUCHONG-SUNGAI BESI
BUKIT JALIL
57000 KUALA LUMPUR

23 comments:

juniorblogspot said...
This comment has been removed by the author.
juniorblogspot said...

paknil kite kat Arab tapi nk anta kad raye.kalau paknil nk balas ini almatnye no4,madkhal 14,radwa 6.Yanbu KSA.itu je lah.

Mommy Lily said...

salam paknil...slmt hari raye !

wah2 terawal kan kasi ucapan.. x kisah la kan asalkan dpt ucap kt paknil..

anak kita kirim salam cup cup

Su said...

wah leh la anta kad raya neh...:D

Ann Hani said...
This comment has been removed by the author.
Ann Hani said...

Salam paknil
nak jugak hantar kad raya :)
tapi kat Melbourne nie takder plak jual.. sorry ler yek

YuS~N3 said...

paknil kalau nk anta e-card raya je kat email maner?

edzlin007 said...

salam paknil. thanks ya. nanti kita antar kad raya.

riezQ said...

salam..wah sume nak hantar kad raya kat pak nil...saya nak hantar KUIH RAYA boleh tak???hehehehe...SELAMAT BERPUASA PAK NIL....

eiLda epaL said...

thanks paknIl...

lepas ni nak cari kad raya yang lawa-lawa untuk paknil..

dalam ramai-ramai peminat paknil, ingatlah eilda yer...

@cu SaYaNg said...

antar e-card leh x pak nil?
bg le emel address

oto said...

salam pak nil..

sokong la.. nk anto e-card gak.. camne email pak nil nih..cpt ler pak nil...nk email add! nk email add!

selamat ari raya pak nil...!!!brhati2 di jalanraya....

april RD said...

uncle...
slmat hari raya ya......(advance ni)

Maryannie Mieming said...

paknil...comey la cupcake dlm gmbr tu..tau x nak beli kat ne?..erm..klu bg kad raya,paknil balas x?..bak kata pantun..pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap balas..hehe..

wawa said...

tq paknil...nanti kite antar kad raya...

faRah said...

wah paknil asyik kad raye aje...duit raye tak de ke paknil??hehehe..
paknil wat r aktviti bkunjung raye kt umh blogger setia paknil nie...

dzihnie said...

salam paknil ,
Selamat hari raya aidil fitri ,
Nak kirim kad raya takut tak sempat jadi hantar kat sini la..
Paknil cuti lama ke...tapi kampung paknil dekat je...apapun gembira di hari raya ini ..ok

rina said...

Hi Aznil

I am interested to invite you as an emcee for our staff nite 7th November (tentative).

How can I contact you ?

I leave my email address here:
ayumi.rina@gmail.com

sniffa93_aznil4eva said...

thanx uncle!
nnti ifa anta kad ek!!..
keyh..
HaPpY n SmIlE aLwAyZ=))

NieRadiNa said...

pak nil....thanks pasal bg tahu alamat pak nil...nati pak nil cr la mana satu kad raya sya...ha..ha..rahsia...

Mior Azam said...

insyallah hntr kad raye nanti

tykoo said...

Pak Nil, boleh tak Pak Nil gabungkan semula penyanyi cilik kita dulu(Anuar & Elina) untuk menyanyikan semula Lagu Raya mereka dulu sempena Hari Raya Tahun ni...Pasti lebih best kan. Saya yakin Pak Nil memang boleh punya lah....

noik_kz said...

camat hawi waye..
jgn lupe bagi duit raye eh...