Monday, September 8, 2008

COMING SOON : CICAKMAN2!!!!

Yeah! Yeah! CICAKMAN 2 katanya dah siap dan sedang menunggu masa untuk ditayangkan aje. Paknil tak tengok lagi tapi dari apa yang Paknil diberitahu, ia lebih hebat dari yang pertama.
Paknil sendiri tak sabar nak tonton buah tangan terbaru dari Yusry ni.
Cicakman2 bakal menemui penonton pada 11 December nih. Jadi jangan lupa kita serang panggung reramai.
Antara pelakon yang sama hebat beraksi dalam filem ni bersama Paknil ialah Apek, Tamara, Fasha Sandha, AC Mizal, Adlin Aman Ramli, Linda On, Sharifah Armani dan ramai lagi.
Gambar ni semua adalah masa majlis pengumuman kerjasama CELCOM dengan KRU STUDIOS dalam memasarkan CICAKMAN2 ini di Planet Hollywood.


18 comments:

Atikah HM said...

woooohoooo! i am soooo looking forward to it!!! :)

anne said...

Askum Abg Aznil,

Selamat berpuasa, selamat bercuti. cuti shopping raya ke;-)?

Cicakman 2 trailer looks good. looking fwd to it too....

ZaZa said...

sala pak nil...
still pegang watak prof klon lg ke?? sure lg gempaks kan?? bile nak tayang tuh??

azlin hashim said...

Hmm, nak tgk Paknil... Nak tgk sume... tp tak minat ar Fasha Sandha... sory ar peminat2 dia ek..

Farazila said...

erm...sape tamara???
yeah...tgh tunggu cicak man..tp nk beli vcd cetak rompak boleh????
:P

Enche' Adykasyah said...

Cicak man lagi..? Alamak.. cam boring je.. Harap-harap ada la gaya lakonan baru dari Apek.. Kalau tak macam dah dapat agak dah lakonan dia.. Versatile la sikit..

@cu SaYaNg said...

pak nil jd prof klon ke?
watak plg jahat d alam semesta nie
hehehehee

nacha said...

wow! x sabar nak tunggu kemuculan Cicakman. nak tgk mcm mana Tamara Blezynski yg cun tu berlakon dgn org M'sia. dia ngomong Indon ke? or guna alihsuara? eh! dah 2 hari x dgr sore Paknil kat ERA? cuti kemana?

oto said...

salam pak nil... yuuhuuuu...

sure lagi best cite nie..profesor klon yg kena tangkap & masuk dlm penjara dlm ending cite cicakman(1st) tu klon semata2 kan pak nil..

wihihihi...mesti citer ni lagi best.. ayuh sume kita kasi gegar itu panggung!!

rillys said...

all the best!
harus gi tonton ni ;)

edzlin007 said...

salam paknil. yeah-yeah. tak sabar nak tengok filem ni. tengok trailer nye aja dah nampak mengancam. lagu-lagu dalam OST cicakman 2 pun best gak, cuma takde dah ek prof klon nyanyi :)

eiLda epaL said...

wah!

bestnya cicaKman 2 nak kluar dah...
cicakman yang pertama pon ulang-ulang kali tengok...

tengok paknil gelak dlm MMA pon dah selalu mcm Profesor Klon...

hehehe...

sniffa93_aznil4eva said...

ahha..kompem nnti g tgk cite niyh..best2!
smile^_^

harada said...

hensemnyer pak nil dlm neh

Nuriman said...

idup lg ke professor klon?

SyAhiRah LaLAla said...

oh cicak man sangat kelakar. keep it up :)

Mior Azam said...

saya akan saksikan first day die kluar

Kumpulan BMX said...

bila cd original cicakman 2 nak keluar??saya tak sabar2 nak tengok. kalau boleh, awal bulan februari nie keluarlah...paknil, boleh bagi diska%n tak? :)