Tuesday, September 2, 2008

SAMBUTAN ULANGTAHUN KE 2 CERIA

Pada 23 Ogos Paknil luangkan masa untuk tetamu2 cilik ASTRO CERIA ketika sambutan ulangtahun ke 2 ASTRO CERIA.
Bertemakan 'Cita-Cita Ku', ada yang datang pakai pakaian mengikut cita-cita impian mereka.
Gembira betul masa tetiba paknil muncul...SURPRISE!! Eh...Zoey & Mat Kacau pun ada!Mat Kacau tu tak lemas ke dengan topeng tu? hikhikhik!
Wah...panjangnya muncung Paknil masa nyanyi lagu besday.....
Kenapa micropon Zoey ada cover but Paknil punyer tak der eh...Oh takut airliur Zoey terpercik eh? Wakakaka
Nak gi amek makanan kena beratur dulu...eh, teringat masa sekolah plak!
Geng TOM TOM BAK terlebih umur....
Dua generasi pengacara...yang baju purple tu generasi BARU!! hehehe
Masa untuk bergambar...one of my favourite things to do!
Ni pose aper plak ni? Aper2 jelah Paknil...
Ini Haziq (Sekarang ni pelakon filem dan iklan eh) bersama adik2nya...Alisya & Hadeef. Haziq baru nak tumbuh gigi kekal....

14 comments:

dr. Love said...

waaaaaaaaaa... Cepat betul masa berlalu.. Tup Tap Tup Tap dah 2 tahun astro ceria kan?? kan?? ((:

I nak ucapkan tahniah n terima kasih atas sumbangan yang diberikan oleh sume pihak astro ceria!! dan tak juga lupa untuk "Pengacara No. 1 Malaysia" Mr Aznil Hj Nawawi aka Uncle Aznil aka Paknil.. Ahaks!!~ *wink*

Last word!! Congratulation n all da best untuk "Astro Ceria".. Keep on rolling yeah!!~

- Astro Ceria Untuk Kita Aje -

((:

filanastasia said...

paknil : sampaikan tahniah tuk Astro Ceria yer.. n Selamat Berpuasa...

edzlin007 said...

salam paknil. congrats to astro ceria yang dah berusia 2 tahun. comelnya anak-anak tom-tom bak ni. hadziq makin tinggi ek.

nyonyacyber said...

waaa bestnyer.. ceria sungguh paknil dan anak2 tom tom bak ek... nampak sangat paknil happy ngan dia org semua..

azlin hashim said...

OIC... baru den tau alisya hana tu adik hadziq... patut lah roman nyo serupo yor...
Ha'ah lah, mana perginya gigi si Hadziq tu? Apa? berlakon filem? bior betul mu?
Waaaaah... ada harapan nak jd mcm PAKNIL Si kecil Hadziq tu..kecil2 cili padi...

oto said...

salam pak nil.. wah,dh 2 thn rupanya astro ceria.. jap je kan..

tahniah utk astro ceria & pak nil selaku hos dlm rancangannnnnn... TOM TOM BAK... moga gabungan tenaga kerja yg sedia ada makin mantap & kreatif!!

haziq tu ibarat pak nil junior..bijak & petah brkata2... tk sangka alisha tu adik haziq..krm slm kt mereka brdua ye pak nil...:-)

d_tieah said...
This comment has been removed by the author.
d_tieah said...

Ermmmmmmmmmmmmmmm, seronok nyer sambut ulngtahun ceria.......... x sangka dh msok 2 taun rupanya........=)

Bro, memang bezzzzzzz sgt TTB yg disiarkan pada 31 Ogos tue.....yg ada 2 org budak dr swak kt segmen jom borak....wawawawawawa...... terbahak bahak gua dengan family gua tgk tau.... lucu btul la budak2 tue...... bila siaran ulangan pukul 7 pun gua tgk gak.... ketawa sampai x hengat nk maghrib la....... hadoiiiiiiiii, memang lawak giler budak tue...... "lori shampah"........ wawawawawa, tue la word yg pertama t'pancul dr mulut budak tue yg buat gua dgn family gua ketawa.....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Btulla sangkaan kiter selama ini yg adik Alisya kt segmen jom borak tue adik Haziq....... Sebab kiter tgk wajah diaorg sama jer........ hehehehehe.... memang adik beradik ponnnnnnnnn, patutla muka macam copy paste jer......

echah_syed said...

haziQ tu mmg bijak dan cakap pun sopan je.. :)

lucky famili dia..mayb parents dia mmg pentingkan akademik & agama..betol tak paknil.. ??

YuS~N3 said...

tahniah pak nil..keep up ur good works..TTB memang best..cuma kalau boleh musim depan segmen jom borak tu dpt dipanjangkan sikit..tak pun buat TTB 1 jam..30 minit tak cukup la pak nil..Haziq dgn alysha tu memang bijak, cute plak tu..my kids memang suka sgt tgk semua program pak nil.Syabas inspector syahab!

CkYnHaShiM said...

wahh....dah 2 taun rupenya.Alisya adik Hadziq rupenya...Bijak tol dak bedua ni.Kecik2 dah ade gaji erk.Tahniah....

(p/s):teringat kat Zoey mase study same.dia pun dah glamer jd pengacara cam Paknil.

Jasfyra said...

salam paknil...sukanya saya jumpa blog paknil ni..serius..seronok sgt..hehehe

anak2 saya suka sgt ar dengan paknil ni.saya pun suka gak..hehehe.1 lagi suka ngk haziq dan alysha tu..petah sgt..geram

AzurA said...

paknil..kite sukelah ngan hadziq dan alesha tuh... ya rabbi anak kite kan dari pagi sampai malam syik nengok ceria...dah pening kepala nenek eh..

Hani said...

Alisha Hana chumel sgt!!! Rindu la kat dia dlm tom tom bak....alisha chumel sgt!!!!!!!! kenapa nk tuka dgn budak laen?? paknil tau tak ap2projek terbaru alisha?? rindu kt die la...nk tgk die dlm tv lagi mcm abangnye haziq yg makin laku tu :)