Monday, September 1, 2008

INILAH SEBAHAGIAN KELUARGA BESAR PAKNIL

Rata-rata tahu hari sabtu, 30hb Ogos Paknil naik genting untuk pertemuan MEET UNCLE AZNIL dengan penyokong2 cilik Paknil kan? (Nanti Paknil postkan gambar and cerita pasal MUA ni eh), dan malamnya Paknil juga siap buat countdown Hari Kemerdekaan yang ke 51 di Genting Highlands (Nanti Paknil post kan gambar and cerita pasal yang ni gak eh….). Habis je countdown dan show kat situ, Paknil drive ke KL balik malam-malam buta tu sebab siangnya, hari Ahad 31 Ogos, Paknil ada siaran langsung KRING2 pulak!
Memang tak cukup tidor masa Kring2 tu tapi Paknil gagah kan gak! Selesai je tanggungjawab Paknil, Paknil tak boleh tidor lagi (ingat2 nak ganti waktu tidor la) sebab Paknil ada tanggungjawab pada anak2 dan keluarga lagi.
Paknil, pun luangkan masa untuk makan tengahari dengan Fifi n Riki. Langsung cari-cari hadiah harijadi Riki bulan depan. Walaupun Paknil dah tahu dah dia nak apa….Nak PS3 tuh! Tapi Paknil tak beli lagi. Lepas cari-cari hadiah tu, kitorang anak beranak berkumpul di tempat Futsal Ampang sebab famili Paknil (Akak2, adik, abang dan adik ipar, anak2 buah) dah berjanji untuk bermain futsal.
Kami siap bahagikan kumpulan kepada dua team. Team A – Kumpulan JANGAN LUPA LIRIK (Berbaju Hitam) dan Team B – Kumpulan MACAM2 AZNIL (Berbaju Putih). Tengoklah gambar ni….Inilah aktiviti sihat sehari sebelum kita berpuasa. CAYOK! CAYOK! CAYOK!


7 comments:

edzlin007 said...

salam paknil. wah, main jugak futsal rupanya paknil ni. nasib baik ari isnin paknil cuti ek, kalo tak camne tu, keje non-stop. paknil, beritahu la result family futsal tu. jangan lupa lirik atau macam-macam aznil yg menang. ;)

zaty said...

uncle,yr daughter skg kt mn?
i knew bout her sbb ms pmr dlu die msuk paper sbb dpt 8a kn..
we're of the same batch~

dr. Love said...

Alaaaaaaaaaaaaaa!! Best-nyerrrrr...
Go!! go Paknil... weee~

Elok la tue Paknil sekali-sekala bersukan kan??kan?? So cemana team mane satu yang menang?? Mind to share?? Hehehe..

Sure best kan bersukan among ur families!! nakkk join?? *wink*

XP

azlin hashim said...

Alah.... sygnya tak dpt joint merdeka hari tu... selalunya k'orang sambut kat kem plkn jer..
PAknil turun dari Genting tgh2 mlm buta... eii, sy serik nak buat kerja gitu... kabus tebal giler...

Paknil, meh lah lawan futsal ngan team k'orang plak... turun Kem PLKN Chamang, kat Bentong, Pahang..

oto said...

waa... dasat pak nil.. bkn pak nil kata dulu pak nil tk reti main bola ker? futsal sama mcm bola gak kan... apa pun pak nil, satu aktiviti yg bagus utk kesihatan.. tapi sape yg menang pak nil?

nacha said...

wow! ramainya your family member. sampai bole wat 2 futsal team. aza..aza fighting / go-go chaiyok..

d_tieah said...

Alaaaaaaaaaaa.......... ciannyer kena balik malam2 tue gak ek????? Pg tue nk kena buat kring2 lg??????? laaaaaaaa, ciannyer.......xper la........
Owh........ gitu ker family besar Abg Aznil....... meriahhhhhhh owh, main futsal......so, team mana yg menang nie???????
Team TOM TOM BAK ker menang??????

Fuiyooooooo......... ada ps3 la riki nanti ek???????? wahhhhhhhh, cayala lu bro........... papa baekkkkkkk punya....