Monday, September 22, 2008

FOTOGRAFI EH!


Selepas Paknil menang Anugerah Stail EH! dan Anugerah Selebriti Mesra Peminat anjuran majalah EH!, Paknil dijemput untuk sesi fotografi khas untuk keluaran bulan Oktober 2008.
Biasalah, Paknil ni gila posing! Macam2 pose Paknil bagi untuk senang mereka nak pilih. Sesi fotografi ambil masa kurang dari sejam!
Nasib baik bulan pose sebab memang berat badan Paknil turun banyak! 7kilogram tuh! Cuba kowrang bandingkan badan Paknil masa baru balik dari Umrah dengan sekarang. Masa tuh…67 kilo sekarang dah tinggal 60 kilo aje! Itulah istimewanya ibadah berpose. Ambik la kesempatan untuk kuruskan badan sambil kita beribadah. Masa kat umrah, makanan arab tuh sedap2 belaka! Ha…macam di pam2 lah!
Harap2 raya ni tak naik la berat badan ni. Dapat ke tahan selera bila berdepan dengan rendang minang adak, lontong akak ani, ketupat palas syah, kek lapis prune, kueh tart zack, tempeyek ali, nasi briyani darby, kuah sate ellis……????!!!!

16 comments:

d7 said...

assalamualaikum w.b.t.. pak nil..

adeih.. nasiblah kita tau umur pak nil berapa..
kalau tak tahu mesti panggil abg nil bila tgk gambar photoshoot pak nil..
u look really young!!
i guess sebab pak nil sukakan budak2 kot.. eheee tu yg awet muda sentiasa tue..

anyway, i really like those pose in the photoshoot..
sgt professional..
cam modellah pulak pak nil ni tau!!

ok, take care & happy 22nd ramadhan ye..

Suzy said...

A'skum abg aznil...

Abg aznil jadi cover untuk majalah EH! bulan oktober ni ye?
Takperlah,i'll try my best to grab 1...hehehe
Majalah2 cover abg aznil jadi koleksi suzy tau,kalau berkesempatan insyallah pasti suzy akan mendapatkannye...
Hmm,berat badan abg aznil turun 7kg?
A'ah bulan2 puase ni sikit sebanyak pasti berat badan kite turun kan...
Tapi takutlah bile raya naik balik kang,yelah time rayalah macam2 juadah yang dihidangkan...
Diet2 jugak abg aznil,tapi ur health's much more important...
Jangan pakse diri untuk berpuase bile dah bis ramdhan esok...
Tapi seriously,to me lah no matter how u look i still prefer the chubby type ler abg aznil...
Cute sangat2...hehehe

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA...

nacha said...

hmmm.. mmg x dpt disangkal lg Paknil mmg terer berposing. sume pose npk menarik. ada style la...

azlin hashim said...

muka PAKNIL sebijik sebajak ar cam pelakon korea.. So Cute..

tak cayer tgk ar cite "Stairways to heaven".. sama..

edzlin007 said...

salam paknil. huh 7 kilo turun. patutla nampak makin slim sejak dua menjak ni. cantik photoshoot tu. baju kemeja paknil tu bukan ke masa ABPH baru-baru ni.

Hertina said...

Wah Tahniah pada Abg Nil coz dapat anugerah drp Majalah EH ! Bukan calang-calang orang tu...

Kalau Azlin ckp muka Abg Nil macam pelakon korea i plak kalau diamat2ti dari sudut tepi ader iras2 macam pelakon hollywood alah hero Sleepy Hollow (Johnny Deep) Wah! terlebih sudah..

eiLda epaL said...

paknil,

yang time pakai baju putih tanpa kot hitam tu, nampak seksi seh...hehehe...

paknil nampak lebih muda dari usia lah...

smart masa pakai dengan kot hitam...

paknil, jgnlah kurus-kurus sangat...
betul seperti kata kak suzy, kalau chubby sikit, paknil lebih comel...

dzihnie said...

Nampak happy Paknil...
Susut banyak sangat tu..naikkan semula pada 67 atau lebih sikit ..Paknil kalau pegi gim lagi ok tak de lah nampak kurus melidi ade otot sikit lagi ok..bila dah berusia ni tak boleh nampak slim sangat mcm org sakit lak...apapun posing Paknil bagus boleh cari makan tau..rambut lagi ok dari fesyen pak pacak tu..good luck for u

sniffa93_aznil4eva said...

ahha style la uncle!
ske style br uncle!
keyh!
epi n smile alwayz ehh^_^

dr. Luv said...

Waaaaaa... Bukan main chantek lagi photoshoot majalah EH! Paknil kan?? ((; Seroius chantek la picca Paknil masa photoshoot tue nampak muda gituuuuu~

Lagipon berat badan plak dah turun 7 kilogram so nak gaya kan ngan pape pon senang.. U memang ade stail la!! unique!!

Tapi i nak ucapkan CONGRATULATION sebab Paknil berjaya trun kan berat badan Paknil tue.. Jangan diet lebey² sangat nanty nampak tak ceria cam slalu!! Hehehehehe!!~
Ingat lagi Paknil ade cakap masa rakaman TTB tue Paknil taknak makan lagi sebab *terbatuk-batuk la pulak* jkjk =P

So sume Peminat Fanatik Paknil Sila dapat-kan Majalah Eh! keluaran October 2008 secepat mungkin! Sementara stok masih ado!!

Hurry up guys n girls!! ((;
GO GO AZNIL!!

NieRadiNa said...

pak nil....dandan sndri ke rmbut....brat pak nil 60 kilo jer....rngan n kcik nyer....

Alisa said...

assalammualaikum,uncle Aznil...

Alisa said...

assalammualaikum.....

Alisa said...

sihat ke???........

Ada Ayrissa said...

Paknil, cam ala2 bintang hong kong gitu...ekekeke...

ayiechan**toinktoink** said...

encem lah pak nil nih. kalo tak kenal tego you! haha :PP