Monday, September 22, 2008

MAJLIS BUKA PUASA ASTRO

Biasalah bila tiba bulan Ramadhan, sana sini ada majlis buka puasa. Astro tak ketinggalan untuk menganjurkan majlis berbuka puasa bersama anak2 yatim. Comel2 anak uncle semua. Kitowrang sempat solat sama lagi.
Itu yang dituntut di bulan mulia ini untuk menjamu golongan yang kurang bernasib baik. Harap2 tidak di bukan Ramadhan je ye…

Dalam kesempatan ini, dapat jugak Paknil berjumpa kawan2 artis yang turut hadhir. Antaranya seperti Sarimah, Ashraff Muslim, Zoey, Jacylin Victor, Kak Julie Dahlan, Abg Ahmad Tarmimi, Sazy, Yasmin Hani, Nazril, Mawi dan ramai lagi.

Geng2 kerja lama yang dah lama tak jumpa pun dapat bertemu pada majlis tu di samping tetamu VIP.

Ramai tertanya2 mana Paknil dapat jubah yang Paknil pakai ari tu. Sebenarnya Paknil pakai jubah yang Paknil beli di Mekah masa kunjungan Paknil buat Umrah baru-baru ni. Ada gak yang puji….:)

Krew RIA SENTRAL jugak sempat Tanya pasal penampilan Paknil pada hari tu. Tak sangka pulak, julung2 kali Paknil pakai jubah jadi perhatian ramai. Alahai…malu pulak Paknil masa tu.

19 comments:

~aianna~ said...

PakNil!!!sker fesyen rambut pakNil time majlis buka puasa astro ni...nmpk younger..ehehe...

lamkafasayhah said...

heehe..pak nil pakai ape pun tetap mjadi perhatian...slmat myambut lebaran pak nil..hehehhe

d7 said...

paknil beli jubah tu kat mekah ye..
kalau pak nil tgk kat madinah lagi byk jubah2 yg macam tu..
harga pun berpatutan..

dah tak heran tau pakaian pak nil jadi tumpuan..
u always look good & have ur own style..
tersendiri & x tiru org lain except certain attires tu ade influenced from allahyarham sudirman hj arshad, ur idol of course..

Suzy said...

A'skum abg aznil...

Bestnyer dapat buka puase beramai2...

Tapi yang paling best dapat buka dengan kanak2 tu...

Astro tak lupe juge pade anak2 yatim,alhamdulilah...

Terharu suzy melihatnye...

Tapi suzy tak nampak Fifi & Riki pulak,diorang tak ikut buka sama2 skali?

Hehehe...

A'ahlah abg aznil nampak segaklah bile berjubah,i like it!

Den abg aznil ader buat rumah terbuka tak untuk raya tahun ni?

Huhuhu,kalau ader pun suzy tak boleh nak raya bersama dengan abg aznil sebab jauhlah...

Tapi takperlah,ape2 pun suzy ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILITRI,MAAF ZAHIR & BATIN...

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA :)

Aisyah said...

Uncle Aznil;

Taste Uncle sama ngan taste ayah saya, sebab Jubah Adik saya, Akmal Syafiq , sawa sawa (maknanya sama dalam bahasa arab pasar), ngan Uncle Aznil punya jubah!!!

Nanti kalau Uncle datang Mekah lagi, cite ler yaaa ... saya pun nak jumpa Uncle kat Mekah macam Ayah saya jugak!!!

azlin hashim said...

PAKNIL nie betul ke umur dah 47 thun nie? macam tak cayer jer... tgk IC sket.. kui..kui..
mcm sebaya sy jer..

Apa petua PAKNIL pakai nie.. share lah sikit..

nacha said...

hehehe.. 1st time tgk Paknil pakai jubah. mmg ada styla la. tapi Paknil pakai apa pun sume npk kena je. don't worry..

faRah said...

paknil rambut bru nmpk mude r...

edzlin007 said...

salam paknil. yup, memang cantik jubah paknil tu. first time tengok aritu dah berkenan dah. rambut paknil camtu pun ok, memang nampak lebih muda.

eiLda epaL said...

paknil,
oklah jubah tu...
cantik jer...
biasalah, orang nie pantang kite pakai lain sikit atau rupa lain sikit, mesti nak tanya...

takper, yang penting paknil selesa dgn pakaian tu...

paknil, raya tak buat open house ker?...
mesti ramai kan nanti yang nak datang...tak terlarat plak paknil nanti nak melayan...kena buat kat stadium lah camtu kan...hehehe...

sitiainunmardiah said...

pakniL..betol dowang ckp..wambut bawu paknil mmg tomeyy..lalalaa~

maz said...

Pak Nil I LOVE YOU MUUUUAAAHHHH......
SUKA TGK MUKA PAK NIL SKG NI MCM ADA AURA PLAK SATU HARI TAK DGR SUARA PAK NIL TAK SAH RINDU RASANYA.......

dzihnie said...

Selamat berbuka Paknil...selesai untuk hari ini..seronok juga sesekali berbuka puasa beramai-ramai lebih-lebih lagi ngan member yg dah lama tak jumpa..mesti banyak perkara yg nak diceritakan...jubah paknil dah ok cuma kalau ditambah dengan serban yg terletak diatas bahu lagi ok kut...apapun yang kita pakai disertakan dengan hati yang ikhlas pasti zahirnya kelihatan berseri..semua kerana hati yg bersih

May Jiuan said...

Hi uncle aznil~
u got new hair style...
sooooo handsome!!


owez take care~~
=)

dakk3cik said...

wahh!! hensem la uncle aznil!! ehm...jubah 2 mmg sesuai dgn uncle la..nampak lbh mude dr umo uncle tau..betul,sy x tipu! so raye ni x nak jemput sy ke beraye bersame uncle aznil?i wish i can meet u face 2 face..hehehe..if u dont mind la...

sniffa93_aznil4eva said...

btol2! rambut paknil sgt kacak deyh!=)

jubah pown cantek!

meriah~~

dr. Luv said...

Sure best rasa-nye kalu dapat berbuka pose ngan Paknil.. Dengan tue jugak kita dapat kongsi kegembiran ngan mereka yang kurang bernasib baik! Plus, warga astro jugak tak ketinggalan untuk memeriahkan suasana buka puase n solat bersama²..

Memang meriah!! (:

I think pasal jubah Paknil tue memang cantik n saya rasa orang lain tak pernah terpikir nak pakai untuk pegi upacara berbuka puasa cam tue kot so sebab tue Paknil jadi tumpuan orang ramai yang ade kat situ.. Lagipon Paknil kan slalu muncul ngan idea yang tersendiri n slalu nampak menarik!!
Kan?? Kan??

Lastly, Semoga Paknil sukses slalu n sentiasa sihat anggota badan!! Insya-Allah.. *Amin*

luah_rasa said...

mmg patut jadi tumpuan~!!!Jubah pak nil mmg cantik bangat~!!1

NieRadiNa said...

Dah tgok aritu masa kat rncangan RIA Sentral...time paknil kna interview...haah..cntik jubah tuh....kalo tgok dr blakang ingat pak arab mana td....pak nil bila nak tnjuk family pak nil nih...tak sbar2 nak tgok ni....