Wednesday, September 10, 2008

MEET UNCLE AZNIL….TENGKIU SEMUA!

Tercapai jugak impian Paknil menjelang sambutan Hari Kemerdekaan Negara ke 51 di Genting Highlands untuk bersama2 dengan anak2 Paknil dan keluarga mereka.
Terima kasih kepada ibubapa yang akur dengan kehendak anak2 mereka dan membawa mereka berkampung di Genting Highlands pada petang 30hb Ogos yang lalu.
Memang seronok tengok kanak2 nih berhibur dan pada waktu yang sama naik pentas untuk menyertai permainan pentas seperti menari, main rebut kerusi dan sebagainya.
Eh…Paknil ada ‘surprise’ untuk anak2 uncle kat situ lah! Rugi saper tak pergi sebab Dafi pun tiba2 muncul! Tengkiu Dafi! U r the best!
Macam2 hadiah yang tak seberapa Paknil bagi kat anak2 yang sporting. Yang bestnyer…ada jugak yang bagi Paknil hadiah! Paknil dapat bunga, kad, patung dolphin, rantai, key chain, makanan pun ada gak!
Ada dalam 3,000 pengunjung tak bergerak menonton yang hampir 1 jam setengah tu. Lepas tu, seperti yang dijanjikan, mereka yang beli album Paknil naik ke atas pentas untuk bergambar dan dapatkan otograf Paknil. Sekali lagi, Terima Kasih semua!
Kalau ada terkurang tu, Paknil mintak maaf sesangat sebab Paknil dah cuba bagi yang terbaik. Yelah…kita ni cuma manusia, mana ada yang sempurna.
Rasa macam nak buat lagi kat negeri2 lain. Kowrang suggest la…kat mana Paknil patut buat siri MEET UNCLE AZNIL ni lagi?????



35 comments:

@LiYaNNuaR said...

sgt kesian... sbb memang bercadang nak join pogram paknil nih... tp tu ler... dah tadek rezki... clash dgn pogram di Gua Tempurung... so??? nganga je laaaaaaa... paknilllllll... bila nak dtg ipoh nih??? jenuh nunggu tau! x aci la cenggini... huwaaaaaaaaa...

kakciknie said...

salam pak nil..tahniah kerana dapat menjayakan perjumpaan kanak2 tersebut..bahgia melihat keletah mereka semua..berbagai aksi mungkin terlalu gembira cos dapat jumpa pak nil ...tak kurang juga ibu bapa yang sporting..saya suggest buat perjumpaan seperti itu lagi di Stadium Bukit Jalil..mudah nak pergi dan ruangan lagi luas..moga berjaya menggembirakan hati semua kanak2 semalaysia..selamat berpuasa.

filanastasia said...

pak nil : waaahhh.. sangat happening.. tahniah ya.. terasa sgt bahagia melihat keletah anak-anak tu.. huhuhu

KnowLee said...

Paknil, I really support u and ur career. U r the best host that we never see. I never missed watch Macam-macam Aznil every week. Keep up the good work!

XOXO

azlin hashim said...

PAKNIL... turunlah Bahau... Bahau best... bila lg nak g Negeri Sembilan ni Paknil..? jumpa anak2 kat sini pulak.. datang ar PAKNIL. kalau PAKNIL dtg sini, k'orng pakat ramai2 bentangkan red carpet dr benang emas tau special tuk PAKNIL..
UWahh... nak jumpa PAKNIL...

Marr said...

salam pak,
saya join MUA kat genting ni, letih nya dok menunggu dr 12+ sampai kul 2 baru pak nil kuar..tapi bila Pak Nil kuar jer hilang penat menunggu tu..ekekekeke..doter n her cousin happy sgt dpt jumpa Pak Nil..turun dr Genting tak habis-habis dlm keta layan album Pak Nil..selamat berpuasa untuk Pak Nil sekeluarga.

@cu SaYaNg said...

sedey nye...x dpt join...
uhuk..uhuk...
tgk gmbr je la...
happening gile...jeles nye :(

nacha said...

ishhh.. geramnya tgk baby pakai topi yg Paknil dukung tu. pipi dia tembam sgt. rasa nak cubit2. hehehe..

wawa said...

paknil...datang la ke Kota Kinabalu lagi....jom la....bukannya selalu selebriti dtg kat KK.

oto said...

salam pak nil....

haa.. pak nil dah suh bagi suggestion kan..saya suggest pak nil dtg batu pahat(bp) lagi larrrrr.... ari tu masa pak nil dgn team era dtg, saya & anak2 tk dpt pegi..

meh ler dtg bp lagi pak nil...kalo pak nil dtg lagi, insyaAllah saya pegi..meh ler dtg sini pak nil.. dtg jgn tk dtg!! dtg jgn tk dtg!! dtg jgn tk dtg!!

april RD said...

hi uncle...
i think u should come to sabah 4 d MUA program... u got lots of fans there....but sure bit costly rite....

Puan Saiman said...

setuju ngan wawa, datang la Sabah Pak Nil, kalau tidak muat Padang Merdeka, kita guna Stadium Likas

edzlin007 said...

Salam paknil. saya tak berkesempatan pergi, tp keluarga saya ada pergi showcase paknil ni. memang seronok sangat kata adik saya tu. thanks ya. saya cadangkan paknil pegi aje promosi MUA ke seluruh negara, kalau boleh tiap2 ibu negeri datang.

kalau di utara, seberang prai pulau pinang tempat best untuk promosi sebab situ kalau ada apa2 konsert/road tour memang ramai orang kerana orang kedah dan perak pun boleh datang.

mamalisa said...

salam Paknil,

Dah pegi wad oncology HUKM, mai la dtg wad oncology PPUM plak..sure kanak-kanak sana terhibur especially anak saya yg mmg minat Uncle Aznil Tom-tom bak!!

apa apa pun..uncle aznil is the best!!

azlin hashim said...

PAKNIL, susah sgt apa kate PAKNIL dtg umah saya je ar raya nnt.. blh ar PAKNIL..

amisah said...

Datanglah ke Tawau, Sabah

[E M Y~] said...

hye uncle!naper macam-macam aznil jdi ulangan!tkkan dah tamat kot!!kite suka rancangan tu!even my mum pun suka tau..
anyway,wish u a
BEST OF LUCK

cintalaila said...

Salam Pak Nil..
Tahniah kerana program tersebut mendapat sambutan hangat...hebat !Apa kata Pak Nil buat program di Stadium Kuala Selangor..bagi la pulak orang kampung jumpa pak Nil..Apa macam !!! kita akan tolong buat promosi...

...tHe SoUl Of NuR fArAhIn... said...
This comment has been removed by the author.
...tHe SoUl Of NuR fArAhIn... said...

pak nil, bila nak panggil riz & nadia af6 utk rancangan macam2 aznil? teringin sgt nak tgk depa muncul dlm mma.. mesti gempakz! pertimbangkan ek

sniffa93_aznil4eva said...

happeniNk la eh!
wpown ifa xpat join..
tp ifa still akn support uncle dr blakang keyh!
gUd LuCk iN wuTeva U do!

wat kat SHAH ALAM!! mesti gempakzzz!!

k..smile alwayz=))

Al Khalifah said...

Good job Aznil!! Salam Ramadhan and upcoming Hari Raya.
Baru nak start my life memoirs for my kids to view later when they grow up...Hope I have the strength to write my new blog fresh from the oven...dedicated especially to my beloved kids 3, 6, 11 and 13 years old.

pokcu said...

huhu, ramainya anak poknil nih,,

pokcu said...

tp bila le poknil nih nk kwen,, huhu

Iman Hamdi said...

aloww paknil.

first time masuk blog paknil ni! interesting! full of info's! Paknil memang non-stop working. good father. good role model. good khalifah.. good husband-to-be????InsyaALLAH!

ghimau said...

1st time gua komen kat blog uncle aznil ni :)

My Name Is Nufaramin said...

Assallamualaikum , Paknil ! Apa khabar ? Saya Orang Melaka and Nak Mintak Sangat Paknil Datanglah ke Melaka mcm kat sekolah batu berendam( tu sekolah saya ) ke ? Lagipun ramai yang minat paknil sebab paknil baik hati sangat ! semoga paknil dapat tunaikan permintaan saya dan Selamat menyambut hari raya aidilfitri!!

Suzy said...

A'skum abg Aznil...

Haiz,lamer Suzy tak comment kat blog abg Aznil ni...Rindunyer...

Abg Aznil sekeluarge sihat?macam mane puase?ok?

Yelah bulan2 puase ni memang letih,lagi2 abg Aznil yang sentiase bz ni...

Cian dier,hehehe...takperlah bawak bersabar ye...

Hmm...cakap pasal MEET ABG AZNIL (saje jer tukar UNCLE to ABG :)) ni abg aznil pun tau yang akhirnye Suzy dapat jugak jumpe abg Aznil live...

Memang happy tak terkate sey,dah lamer Suzy tunggu saat2 macam tu...

Tapi tak salah rasenye kalau abg Aznil buat promosi tu kat S'pore pulak,insyallah nanti Suzy pasti gi lagi...Hehehe...

Nak meet abg Aznil lagi lah...

SALAM SAYANG DARI,
SUZYLINA...

miszrLina said...

Salam Ramadhan to Paknil =)

Paknil,
Next location buat la kat sunway lagOOn...
booking satu lagOOn tuh...hehe..
sure meriah gitu...

afiq said...

congrats paknil.
knpe cpt sgt rncngn mcm2 aznil abis?
smbg la ea?

NieRadiNa said...

pak nil....sya konfius td bla tgok pic..mana satu pak nil....ingat pak nil upanya dafi...ha..ha...bestnya....kalo tak bz msti sya leh join tp bz la tme tuh...

NieRadiNa said...

Pak nil...oleh krn pak nil amat prihatin dgn mesej2 yg ditulis disini...ni ada lg satu prmintaan saya....

nak tgok pak nil brgambar ngan
anak2 pak nil..fifi n riki....haa...nak tgok gak...smpena nk dkat raya nih...tnjukla pak nil...takpe..tak pkai bju raya pun takpe...

azlin hashim said...

Paknil, bak kate Upin & Ipin,
Betul...Betul...Betul...!

tunjukkan kan lah family Paknil, Anak2 Paknil, rumah Paknil.. Semualah yg berkaitan dgn Paknil, k'org nak tgk... boleh kan? kan...kan?..

Boleh lah Paknil..

akmacheomar said...

assalamualaikum paknil...ni first time masuk blog paknil jeles sgt sbb tengok dorg meet paknil kat genting nun...saya cdgkan paknil dtgla ke Banting...kat sini ramai yag teringin tp xmampu nak p sampai ke genting nun...kami berbesar hati klu paknil sudi berkunjung ke Banting...paknil mesti biase dgn KLIA atau tahu tentang Putrajaya...Banting xjauh dr 2location tu paknil...klu paknil sanggup dtg sini bkn saja anak buah saya yg umur 6 bln tp smpai ke mak&abah yg umur 52 thn pn sure happy...and maybe ade tuk&nenek yg berlenang airmata terharu kerana paknil sudi turun ke banting...so paknil next destination masukkan dlm takwim ek BANTING...tempat kelahiran jaguh badminton malaysia... :-p
all the best to paknil....

nurulizz ™ said...

nk suggest paknil wat camping ngan kids.