Thursday, November 27, 2008

CORAT CORET AUDITION TOM2 BAK..

Paknil nak kongsi cerita masa sesi ujibakat segmen JOM BORAK dalam Tom2 Bak kat ASTRO hari sabtu dan ahad lepas. Terima kasih lah pada makbapak yang cari masa hantar anak mereka untuk berjumpa Paknil.

21 comments:

maz said...

mesti seronok budak2 tu pak nil layan dorang kan, maz tabib ah gan pak nil sebab leh dok layan dorang sari suntuk tu kan, ramai ke paknil yg masuk....
PAK NIL WEEE LOVEEEE YOUUUU

eiLda epaL said...

wah...seronoknya tengok budak-budak nie bersiap-siap, berlawa-lawa semata-mata untuk tom tom bak..

biar apa pon org lain nak komen pasal program nie, tapi pd pendapat saya rncgn nie ada kekuatannya sendiri...

saya sendiri pon syok jer tengok tom tom bak...suka tengok aksi kanak-kanak nie berlakon, menyanyi, bercakap dan lain-lain...

puterikurekure said...

wah! best betul ye paknil. dapat layan budak2 ni.

azlin hashim said...

1st time nih paknil update blog waktu siang.. hehe.. thanks paknil.

Ini tom2 Bak untuk next year punya ke paknil? mana Hadziq? Mana Alisya hana?

Macam mana persiapan paknil nak ke Mekah, update lah gak paknil. Nak sgt tgk beg besar paknil..

HizRyanz said...

Semua budak2 tue PakNil interview sorang2 je ke???
Berapa ramai yang nak digunakan???

X penat ke???

Mcm mana persiapan nak jadi Tetamu Allah... Semoga mendapat Haji yg Mabrur ye...

nasz said...

seronok nye budak2 tu dapat jumpa pak nil... apasal la masa zaman saya kecik2 dulu tak de rancangan ni?? kahhhhhhhhhh

Nur a.k.a admansyah said...

Pak Nilll... tengkiu! ada pic my boy ler... gumbiree ni...

Tapi, my boy takmo ckp apaX2 ler ms Pak Nil tanye hr tur. RaseX2.. ada 2nd audition tak?

Selamat Gi Haji yea Pak Nil..

::cHeNta_tiEha:: said...

wah..comel amat!!!huu...msti kiut je paknil lyn diorang..

NieRadiNa said...

wah paknil..comey2 belaka kanak2 tuh...
arituh ingat nak bwak anak sedara gi audition tuh...mula2 brsemangat pastu takut...kta nk jmpa uncle aznilla..nk brgambarla...pastu taknak lak....takuutt.....ha ha..alahai anak sdara aku nih..uncle aznil mkn nasi bkn owgla...haiyo......

edzlin007 said...

salam paknil.

wah best nya tengok audition ni. nanti masukkan dalam tv juga ya, nak tgk jugak gelagat dorang ni.

selamat mengerjakan ibadah haji paknil

-iLLa- said...

akum paknil...semoga selamat pergi dan pulangg...
selamat mengerjakan ibadah haji....

faRah said...

comel comel belaka...tapi yg bdn bsr tu mcm bestt jer farah tgk mtk2die tpilih g rkmn nanti ye paknil...

ei_da.. said...

alahai sonoknyerrr tgk gelagat anak-anak ni...

dzihnie said...

Disebabkan Tom Tom Bak penat sikit pun tak pe...itulah semangat adik-adik kecil tu...asalkan dapat jumpa Paknil

Rafizah Nordin said...

mmg bhajat sgt nak bwk anak2 jumpe pak nil & audition nih.anak2 pun dah xcited nak jumpe 'abag aznil'mereka.tp 2 ari sebelumnya mak masuk spital plak.terpaksalah lupekan hasrat tuh....len kali harap2 xde aral lagi.

rahmahnasri said...

baca tentang audition teringat pada anakku nur hidayah..janji dengan dia nak bawa pergi autition tu tapi sebab kami accident (Alhamdulillah kami sekeluarga tak apa-apa)....tak jadi...I beritahu dia...yayah kita pergi lain kali ya jumpa uncle anil (panggilan dia)..dia cakap tak pe lah mak kan hari-hari uncle anil datang rumah kita (dlm ttb astro ria lah)....sayu pulak rasa hati ni tapi tak pe InsyaAllah ada masa lain kali I akan bawa dia jumpa pak nil atau audition ttb....selamat mendapat haji yang mabrur dari kami sekeluarga...

sniffa93_aznil4eva said...

bestlahh dorunk!!!

hapenink owhh!

sofiah said...

hehehe pak nil buka blogger setiap hari tak saye buka setiap hari saye ade tapi nanti saye bagi

Nuha said...

tulah tapi budak tu nampak pusat..seksi giler oh!

syukri @ kicuk said...

huhuhu... sye pon tringin jgak nk masok audition tom tom bak nie..

tpi sye dh ter lebeh umur laa.. thn dpan pon bru masok 17 thn...

Putera Iskandar & Muhd. Akmal said...

saya telah menghadiri ujibakat ini dari pagi sehinggalah malam. saya telah menghadiri untuk mengujibakat ruang Jom Borak.

akhirnya, saya telah mendapat baju kuning Anmum Essential yang menunjukkan yang saya telah mendapat tempat untuk ruang tersebut.

tetapi bapa saya terima maklumat yang jom borak hanya untuk kanak kanak yang di bawah usia 7 tahun sahaja.

saya berasa sangat kecil hati kerana saya tidak dapat peluang untuk berborak bersama uncle aznil.

jika ada ruang kosong di segmen Jom Borak itu, tolonglah memberinya kepada saya.

saya adalah peminat uncle aznil sejak Akademi fantasia 1.

bapa saya adalah bekas penerbit Majalah 3(Mohammad Zaki Hj. Abdul Rahim).

peminatmu,
-Putera Iskandar