Monday, November 17, 2008

ROTI CANAI 5 MAMAK!!!!





Saper nak nonton video Paknil bertarung makan roti canai baru ni klik la link ini. Pertarungan ini sekadar suka2 dan untuk mengeratkan lagi hubungan pendengar ERA dengan penyampai. Jangan ada pulak yang timbulkan isu atas pertarungan ini eh....ENJOY! (Jangan lupa tinggalkan komen kat sini eh...)

39 comments:

yamakasi said...
This comment has been removed by the author.
yamakasi said...

bestnyer dapat makan roti canai...
paknil habiskan roti canai tu dalam masa berapa minit?

edzlin007 said...

salam paknil.

paknil ni memang hantu roti canai la. cayalah paknil. siap skali dapat sorakan toyol lagi. sayangnya saya tak dapat tengok acara tu sampai akhir sebab tak sihat. thanks tuk video.

Farazila said...

mak aiiihhh...
5 keping roti...
manyak tue...
klu garing sedap la...
hehhe

abanglong said...

salam.. first time singgah. salam tuan rumah dulu :)

dzihnie said...

paknil....tahniah jadi juara ...tak sangka la pulak paknil boleh makan sampai banyak tu...tahun depan pertahankan juara makan roti canai.....

May Jiuan said...

yippee..
uncle aznil menang..
^^

cekkeya said...

nih gara2 kuah dal la nih...suara camhape..haha

Halimatus Sa'adiah said...

u r the best lah abg aznil..eventhough dah bagai nak tercekik gak makan 5 keping roti canai..u still maintaian..cayalah..

cindataman said...

PakNil makan cool aje..
cicah kuah dal, ngap.
cicah lagi, ngap.
alih2 dah abes.
memang tak terkejar peminat Era tu.. he he he..
psst..lepas makan tu, PakNil kena jogging berapa kilometer ek? hehehehehe..

maz said...

Pak Nil Cayok ah, pak nil nak tahu husband saya sampai dah jemu tgk roti canai sebab tak pernah dibuatnya mkn roti canai 7 keping sekali, walau apa pun pak nil is the best, sebenar nya nak buat sesuatu mesti ada startegi dia kan betul tak pak nil.

saveme_zero said...

mencungap paknil nak abiskan...hahaha..but u r the winner...bravooo!!

azlin hashim said...

Paknil jom turun sini, saya nak belanja paknil mkn roti canai mamak..

ibu_uwais_ameenah said...

yaaa ampun paknil..ni pun sbb blk kg amik anak2 je kt sana, kalau x dh lama pegi sek.7 tuh.. jgn x tau anak ibu si uwais tu suka sgt roti canai tau!!

Shasisa said...

akNil.. tak baiknye.. tayang roti canai.. sedappp tu!

dunia ria nabila said...

uhh banyaknya makan......

puterikurekure said...

hai pak nil!
suka baca blog pak nil. dengar aritu kat radio pak nil menang kan contest makan roti canai ni. terer aa pak nil ni!

kalau paknil sudi, sudi2 la jawab tag kat blog saya ye.

nasz said...

HUH, KENA BTL2 LAPAR BARU BLH MKN SPAI 5 KEPING ROTI CANAI... CAYA LAH PAK NIL!!!

rosesrosz said...

..sedapnye...

hi pak nil, kite owez nmpk pak nil kat pavilion..hehe

BuDaK kAmpUnG said...

pak nillll....nak roti canai satuuuuuu
hahahahahaha

sya said...

saye nak tgk video tu!
nmpk sedapnye roti canai tue...lame dh x makan..huhu..

aniruzaireen said...

cayalah Pak Nil..... ("('o,')")...

PeminatJutawanMalaysia said...

paknil larat jugak ye abiskan 5 keping hehe...pak nil is the best and no 1 in Malaysia hehe

sayang mama papa said...

semekom...
first time joint blok pak nil ni..
hebatlah pak nil dapat makan 5 keping roti canai,sure berat badan pun bertambah lepas ni hihihi....

ibuneh said...

Roti canai tu kegemaran ibu ...Paknil pun sama jugak.ye...

Mr X said...

salam..
erm sodapnyer..

D.O.U.B.L.E...S said...

badan kurus..mkn banyak , paknil ooii..nanti gemuk dah tak hensem...

Fiesya said...

salam tuk tuan rumah...
singgah & jengah2 nie....

MNN said...

wahhh roti canai!! 5 mamaks pula tuuuh.. sedap!!! :)

NieRadiNa said...

cayalah paknil....bnyak tuh makan roti cnai..cam x mkn sminggu...he..he....

NieRadiNa said...

pak nil update blog dlu sblum gi mekah tau...
last update sblum brangkat....

rOhock said...

wahhhhh...banyak laukkkkkk......

MLiz said...

Paknil!!!! Semua tu Paknil habiskan?? Bio betul?!! Sedapnye la dapat makan roti canai.... huhuuhu..

Tapi itu salah satu benda yg Liz hanya akan makan bila sangat2 teringin saja...

Haa paknil! dah makan roti canai byk cengitu jangan lupa minum air limau nipis ek.. cuci segala lemak2 tuh..

All the best paknil! Selamat pergi selamat kembali ;D

αєяιηιѕнα said...

As'kum PakNil!
you ROCK lah PakNil!!
makan banyak, maseh slim..
haheheh..
apa pun, saya doakan PakNil pergi ka Tanah Suci Mekah, dan balik dari sana, selamat. =D
happy happy yer?
night night..

Salam SYG;D
Aerinisha =D

s2m3r said...

biar benar
ada pertandingan makan roti canai...
perhhhhh
chaiyoookkkkk

Cik Zura said...

paknil makan roti canai banyak2 kalau tak gemuk jugak tak tahu lah... memang haku hangin..sebab aku makan satu jer dah gemuk cam tenuk

αєяιηιѕнα said...

Uncle Aznil;

saya nak doakan Uncle Aznil selamat pergi ke Tanah Suci Mekkah dan selamat balik ke Tanah Air. sehari lagi Uncle Aznil nak bercuti. sedih juga. tak dapat lah dengar Uncle Aznil di 10-1 Era. macam mana lah nak hilang kan rindu.

Uncle Aznil kalau dah balik dari haji, Uncle Aznil masih blogging lagi tak? dekat sebulan Uncle Aznil di sana. celebrate Hari Raya Haji di sana sekali. Birthday saya pada Hari Raya Haji this year.

Uncle Aznil punya hair style cool cool.. nanti pergi haji kene potong rambut. ada ke takde rambut Uncle Aznil masih hensem and plus cute pada saya.

tadi bila Uncle Aznil nak ucapkan selamat tinggal,
Uncle Aznil nangis eh?
kalau ye, sedih nye Uncle.
saya pun sedih.
update blog Uncle Aznil sebelum pergi ke Tanah Suci Mekkah.
mesti kat airport ramai orang.

Salam SYG;(
Aerinisha =((
i can write more than this ;'(

[PS: i look foward to the new Tom Tom Bak Series]

chamint said...

patutla pak nil tak add ako kat FB bz dgn roti canai rupanya...

cikhajar said...

perghh ruti canai.. da lebey setawon tak makan ruti canai nehhhhh