Tuesday, November 11, 2008

TAHNIAH!



Sebenarnya ucapan itu adalah milik semua yang menyokong Macam Macam Aznil sejak ia mula diperkenalkan lagi sehingga ia dinobatkan sebagai RANCANGAN BUAL BICARA TERBAIK di Anugerah Skrin 2008 buat kali ketiga berturut-turut. Rancangan ini menjadi milik ramai kerana ramai yang ingin melihat ia terus diterbitkan berdasarkan kepada sokongan yang berterusan.

Sekali gus Paknil ingin nyatakan bahawa kejayaan ini bukan milik peribadi Paknil. Banyak pihak yang sebenarnya berhak keatas ucapan Tahniah ini :

TAHNIAH !!! juga kepada team produksi yang terus percaya dengan ‘idea gila’ Paknil dan bersama2 memerah otak mencari nyawa baru dan warna baru agar ia terus segar!

TAHNIAH!!! Juga kepada krew yang bekerja di balik tabir dari penjaga pakaian sehinggalah jurukamera yang terus melayan permintaan Paknil walaupun ada yang dibuat Last minute….

TAHNIAH!!! Juga kepada penonton di studio ketika rakaman yang sanggup datang berbas-bas dan sabar melalui proses rakaman. Apalagi yang sanggup turut serta dengan acara pentas…sememangnya andalah nadi rancangan ini.

TAHNIAH!!! Juga kepada tetamu jemputan Paknil yang begitu sporting sekali sehingga timbul rasa luarbiasa semasa rekaman dan menontonnya. Aura anda semua KUAT!!!

TAHNIAH!!! Juga kepada pihak ASTRO kerana terusa memberi ruang kepada MMA untuk bertahan agar dapat bersiaran. Kepercayaan ASTRO menjadi tunggak kewujudan MMA sehingga ke hari ini. TAHNIAH kerana percaya pada kami sejak daripada hari pertama konsep rancangan ini dibentangkan.

TAHNIAH!!! Juga kepada pihak media yang sentiasa meberi kritikan dan komen membina di samping publisiti yang luas kepada Paknil dan MMA. Tanpa mereka kehangatan MMA akan padam.

TAHNIAH!!! Buat semua yang Paknil tak dapat sebutkan di sini yang terlibat secara langsung atau tidak langsung. Kita ada tanggungjawab yang lebih besar lagi selepas ini agar rancangan ini terus bertahan dan terus diterima ramai.

Terima Kasih semua!

30 comments:

vulnerable.me~ said...

yea.congrates paknil! (;

cikgu jane said...

salam....
ala, ingat kita no 1 nak ucap congratz kat paknil....x apa no 2 pun okke lagi. tahniah, slamat mengerjakan haji.

pst...besday paknil sama ngan baby saya zahra aleeya

eiza said...

congrats pak nil..
teruskan usaha

su said...

tahniah pak nil!...su doakan kejayaan pak nil selalu!

Audio said...

Well,.. wud can I say.. Congrates PakNil!~~ :)

Duke Luce Dell'amore said...

congrate pak nil!hope trus berjaya n menghiburkn sume peminat pak nil!
jim support pak nil!

faiz said...

pak nil..tahniah..tahniah..tahniah.
what else could i say! and selamat mengerjakan haji..selamat pergi and selamat kembali..Insyallah..

sakurasa 2 said...

pak nil tahniah.
n selamat mengerjakan haji moga mendapat haji mabrur..selamat pergi and selamat kembali.. Amin

Halimatus Sa'adiah said...

salam, abg aznil..tahniah diatas kejayaan abg dlm Anugerah Skrin tempohari..semmgnya MMA ada rancangan hiburan yg terunggul..keep it up abg..
love..mas

syanis said...

tahniah tuk paknil...

azlin hashim said...

THANKS A LOT PAKNIL SBB MELAHIRKAN MMA YG SEMEMANGNYA SANTAI DAN SOMETIMES AGAK GILA...

MMG BEST GILER!

puterikurekure said...

tahniah paknil!

edzlin007 said...

salam paknil.

tahniah paknil dan team macam-macam aznil. moga lepas ni rancangan ni bertambah baik dari dahulu. tahun depan buat lagi rakaman ya. dah lama takde siri macam-macam aznil

CkYnHaShiM said...

salam...

tahniah pak nil.MMA memang sebuah rancangan yg lain dr yg lain.

nak wish gak moga pak nil slamat g ngan balik dr haji ya.hepi belated burfday gak.

p/s:pak nil mase jg presenter ari tu pak nil cam sebaya je ngan zul huzaimi.he..he..

ai said...

Tahniah Pak nil!!

mmg rancangan ni best giler. Aku anak banak leh gelak guling2 tau..BEST!!

dzihnie said...

Syabas Paknil ...tak sesia usaha keras selama mengendalikan rancangan MMA ni telah dihargai...apapun kerja yang diamanahkan utk kita jika dilakukan dgn sesungguh hati akan ada hasil yg akan diterima terpulang pada nawaitu kita...harapan saya sekembalinya Paknil dari menunaikan haji nanti akan lebih banyak mendapat idea yg bagus dan tahun depan menang lagi ok...

nacha said...

congrats Paknil. you really deserved it. semoga Paknil makin bersemangat & lebih produktiviti dlm mengujudkan program yg bombastic. amin..

Audio said...

Congrates again PakNil!~ :)

sniffa93_aznil4eva said...

uncle best!!
haha sonok gile tgk anugrah skrin!!

;D

Casper a.k.a wifee en.atan said...

tahniah pak nil...moga lebih suksess lepas ni...InsyaAllah

ABOTfnd said...

TAHNIAH DAN TAHNIAH DAN TAHNIAH.....
SYABAS DAN SYABAS DAN SYABAS.......
SEMOGA APA YANG DILAKUKAN AKAN MENDAPAT BALASAN YANG SEWAJARNYA DARI YANG MAHA BERKUASA...AMIN

anne said...

Congrats Abg Aznil & team produksi MMA! Lebih membanggakan MMA mengalahkan program2 hebat lain yg genre 'serius' mcm program di Awani saya fikir saingan hebat.

Good luck untuk new season.

Proud of yr success!!!!

PöJìé PööH... Mulanya di sini... said...

paknil!!
congrats!!!

eida.. said...

sorry pak nil lambat wishh.. congratulations...

aDielicieux said...

CONGRATULATION pak nil and whole team of MMA!! it is a wonderful and fantastic talkshow ever produced in malaysia that has become the platform for everybody to enjoy without any racism and x kire umur....dari budak umo stahun smpai la neneq2 and atok2 seme gelak same2 tgk MMA.....congrats again!!


p/s: Pak Nil....i cari u kat postparty x jmpe pon...i really admire u,ur spirit and ur noble heart!!! nk tanye sket...sape sponsor baju paknil?? the coat mmg smart giler....

eza said...

tahniah dan tahniah dah tahniah dah tahniah dan TAHNIAH PAK NIL....
SEMOGA DIMURAHKAN REZEKI LAGI AMIN...........

Mummy ILa said...

tahniah paknil dr kami sekeluarga.

my son minat sgt kat pak nil.

hope leh bertentang mata di ujibakat tom tom bak nanti.

dakk3cik said...

congratulations paknil! u r the best!

Eliz said...

Tahniah Paknil atas semua anugerah yang dimenangi. Semoga lebih berjaya lagi di masa hadapan.

Telah berada di atas jangan lupa melihat ke bawah ya. Di sebalik kepayahan ada kesenangan yang Allah berikan.

Selamat menunaikan ibadah haji. Semoga mendapat haji yang mabrur.

dHah611 said...

congrate yak abg aznil..!!!

t0m0rr0w day,my buddies said dat u l00k hensem in dat reward...!!!

xtually,sme buddies sy dah tau yg sy minat bangatt kt abg aznil..huhu..~~

thniah abg aznil ...!!!